FRANS CLAES

Contactgegevens FRANS CLAES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANS CLAES: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANS CLAES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STRAETEN 3BA; 3800; SINT-TRUIDEN, België

Telefoon (phone): 11683998 (+32-11683998) 11683998 (+32-11683998)

Fax (fax): +32 (10) 692-78-28 +32 (10) 692-78-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANS CLAES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANS CLAES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANS CLAES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANS CLAES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANS CLAES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANS CLAES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANS CLAES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANS CLAES
Products information FRANS CLAES

BTW identificatienummer (tax): BE09719024658
Ondernemingsnummer: 9852783203
Hoofdstad (capital): 853,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 645,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in FRANS CLAES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruitteelt; Varkenskwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANS CLAES
(Get full report from official database of BE for FRANS CLAES)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANS CLAES
Addition kinds of activities for FRANS CLAES

519200. Boeken, tijdschriften en kranten | Books, periodicals, and newspapers
729900. Diverse persoonlijke service | Miscellaneous personal service
22110400. Plushes en stapels, breedgeweven katoen: inclusief flannels | Plushes and piles, broadwoven cotton: including flannels
28340606. Zink zalf | Zinc ointment
39440311. Dominoes | Dominoes
50990205. Pulphout | Pulpwood
51930201. Bloemen, vers | Flowers, fresh
52119903. Kasten, interieurs en accessoires | Closets, interiors and accessories

Werken bij FRANS CLAES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANS CLAES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANS CLAES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANS CLAES. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator Cariste Heftruckchauffeur (HUIZINGEN)

  Regio: HUIZINGEN

  Bedrijf: Start People Woluwe

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Verplaatsen van goederen met behulp van heftruck - Stapelen van goederen, laden en lossen - Klaarmaken leveringen - Veiligheidsnormen strikt naleven

 • Chauffeur C - bijverdienste (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor oze klant werkzaam in de farmacie zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur C om elke vrijdag te rijden voor rode kruis Vlaanderen. Je start in Boom om 05.300 met het laden van de vrachtwagen en vertrekt om 06.00. Je doet een tiental stops per dag. Je moet hier zelf laden, lossen en de lege containers terug meenemen. Je werkdag eindigt rond 17.00 terug in Boom.

 • Technische beambte (poetsen ihkv dienstencheques) (GOOIK)

  Regio: GOOIK

  Bedrijf: OCMW GOOIK

  Type: Dienstenchequebaan

  Poetsen bij klanten thuis

 • HUISHOUDHULP (M/V) MELLE (voltijds) (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Minderhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MINDERHOUT)

  Regio: MINDERHOUT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Duras – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DURAS)

  Regio: DURAS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Studentenjob

  ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Kortrijk. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

 • Medewerker Charcuterie/ beenhouwerij student (m/v) (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

  Type: Studentenjob

  Wil jij graag werken in een supermarkt op de afdeling charcuterie/ beenhouwerij? Ben je beschikbaar in het weekend en/of doorheen de week? Ben je 18 jaar of ouder? Kan je op deze 3 vragen JA antwoorden dan is deze vacature de moeite waard om verder te lezen! Je dag ziet er als volgt uit: aan het begin van je dienst zorg je voor het aanvullen van de verstoog. Gedurende de dag help je klanten verder met hun bestelling, zal je vlees versnijden en inpakken en zorg je voor het orde en netheid op je werkpost. Je uren liggen tussen 7 en 19u45. Vroeg opstaan mag dus geen probleem zijn. Je krijgt een volledige opleiding op de werkvloer. Geen ervaring nodig! WEL de juiste inzet, klantvriendelijkheid en durf om de vleesmachine te gebruiken!!!

 • Vrachtwagenbestuurder/chauffeur C (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: WIN TRANS

  Type: Vaste Job

  Taken: Je levert aan horeca-zaken in een straal van 60 km rond Herentals. Je kijkt de producten na bij levering. Je laadt de bestelling af bij bepaald klanten.

 • Zelfstandige ergotherapeut(e) kinderen (MEERBEKE)

  Regio: MEERBEKE

  Bedrijf: Sleutelbos

  Type: Zelfstandige activiteit

  Groepspraktijk Sleutelbos is een multidisciplinair team van zelfstandigen. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde ergotherapeute die graag met kinderen (zelfredzaamheid, fijne motoriek, schrijfmotoriek, rekenproblemen, werkhouding,..) werkt. We zoeken een ergotherapeute die zelfstandig is in hoofd- of bijberoep. Start voorzien januari 2019.

 • Arbeidstherapeut (m/v) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: FORENSISCH PSYCHIATRISCH CENTRUM

  Type: Leercontract

  FPC Antwerpen is een forensisch psychiatrisch centrum voor de behandeling en re-integratie van geïnterneerden, met als doel het risico op het plegen van nieuwe strafbare feiten te verminderen en de achterliggende oorzaken van delict gedrag weg te nemen of beheersbaar te maken, zodat een (hernieuwd) verblijf in de samenleving veilig en mogelijk is. Binnen FPC Antwerpen vormen behandelen en beveiligen één ondeelbaar geheel. Samen met alle medewerkers willen we de kwaliteit van de zorg voor en het welzijn van de patiënten op een zo hoog mogelijk niveau brengen. De sleutel van ons succes is hierbij de diversiteit in onze profielen en uiteenlopende ervaringen van onze medewerkers. FUNCTIEOMSCHRIJVING Als arbeidstherapeut kom je terecht in een arbeidsomgeving waarbij methodisch aanleren en ontwikkelen van specifieke competenties op gebied van diverse werkblokken zoals crea, assemblage, houtatelier, naaiatelier, ... aan patiënten met een complexe psychiatrische stoornis of mentale beperking centraal staat. Dit kadert in het behandel- of resocialisatie traject van de patiënt met als doel hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten en/of te werken aan een zinvolle dagbesteding. Jouw belangrijkste taken zijn: o Je ontwikkelt, organiseert en evalueert activiteiten en producten binnen het vakgebied; o Je begeleidt werk gerelateerde activiteiten; o Je bereidt patiënten voor op de terugkeer naar de arbeidsmarkt; o Je houdt bedrijfsmatige administraties bij van onder meer voorraadbeheer etc. PROFIEL o Je beschikt minimum over een bachelordiploma; o Je hebt bij voorkeur kennis van (forensische) psychiatrische ziektebeelden; o Je houdt van doen en denken met praktische inslag; o Je kan jezelf goed inleven in de situatie van de patiënt en je kan patiënten motiveren en stimuleren; o Je kan omgaan met soms opstandige patiënten; o Je bent oplettend en nauwkeurig; o Je bent besluitvaardig in spoedeisende situaties; o Je bent integer, deskundig en getuigt van een echte teamgeest; o Je staat sterk in je schoenen, bent stressbestendig en staat open voor feedback; o Je bent communicatief sterk en leergierig; o Je bent geduldig en hebt doorzettingsvermogen. AANBOD o Je komt terecht in een dynamische en gezonde organisatie, waar teamwork centraal staat; o Je oefent deze boeiende functie voltijds uit in een aangename, moderne werkomgeving; o We bieden je goede opleidingsmogelijkheden; o Je krijgt een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen; o Jouw werkplaats is gevestigd in Antwerpen (Linkeroever). INTERESSE? Vind je je terug in dit profiel? Aarzel dan niet en solliciteer online. Wens je meer informatie over deze vacature? Contacteer HR via [email protected]

 • Zaalmedewerker (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: BOTAN eethuis & brasserie

  Type: Flexijob

  Bestellingen opnemen, klanten ontvangen, kassa doen, toogwerk,....

Zoek naar antwoorden van FRANS CLAES in sociale netwerken
Look for responds of FRANS CLAES in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANS CLAES. Laat een reactie achter voor FRANS CLAES. FRANS CLAES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANS CLAES. Leave a respond for FRANS CLAES. FRANS CLAES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANS CLAES op de google maps. Adres en contacten FRANS CLAES
Location of FRANS CLAES on the google maps. Address and contacts of FRANS CLAES

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANS CLAES FRANS CLAES: DE KEIBERG | ELEKTRICITEITSWERKEN ELBA | AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA | Wiels & Partners Milieu-Consulting | APOTHEEK PENNE

Other related companies as FRANS CLAES: DE KEIBERG | ELEKTRICITEITSWERKEN ELBA | AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA | Wiels & Partners Milieu-Consulting | APOTHEEK PENNE

FRANS CLAES is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANS CLAES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09719024658. Het bedrijf FRANS CLAES bevindt zich op het adres: STRAETEN 3BA; 3800; SINT-TRUIDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 853,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 645,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Fruitteelt; Varkenskwekers. Producten gemaakt in FRANS CLAES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRANS CLAES is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANS CLAES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANS CLAES, openstaande posities, locatie van FRANS CLAES op de kaart.

FRANS CLAES is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANS CLAES, company assigned to the tax number BE09719024658. The company FRANS CLAES is located at the address: STRAETEN 3BA; 3800; SINT-TRUIDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 853,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 645,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Fruitteelt; Varkenskwekers. Products created in FRANS CLAES were not found.
The main activity of FRANS CLAES is Chemicals and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANS CLAES is not available. You also can look at reviews of FRANS CLAES, open positions, location of FRANS CLAES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANS CLAES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANS CLAES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANS CLAES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANS CLAES, employees, financial statistics.