RICHARD DERDEN

Contactgegevens RICHARD DERDEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RICHARD DERDEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

RICHARD DERDEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BLOEMSTRAAT 41; 3211; LUBBEEK, België

Telefoon (phone): 16633306 (+32-16633306) 16633306 (+32-16633306)

Fax (fax): +32 (12) 505-33-19 +32 (12) 505-33-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RICHARD DERDEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RICHARD DERDEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RICHARD DERDEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RICHARD DERDEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RICHARD DERDEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RICHARD DERDEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RICHARD DERDEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RICHARD DERDEN
Products information RICHARD DERDEN

BTW identificatienummer (tax): BE04205535888
Ondernemingsnummer: 5506042480
Hoofdstad (capital): 858,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 176,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in RICHARD DERDEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruitteelt

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RICHARD DERDEN
(Get full report from official database of BE for RICHARD DERDEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor RICHARD DERDEN
Addition kinds of activities for RICHARD DERDEN

396502. Spelden en naalden | Pins and needles
24260200. Blokken en blanks, hardhout | Blocks and blanks, hardwood
33160103. Strook, staal, scheermesje, koudgewalst: warmgewalst gekocht | Strip, steel, razor blade, cold-rolled: purchased hot-rolled
38610502. Reproductie machines en apparatuur voor Brownprint | Brownprint reproduction machines and equipment
73891407. Merchandise liquidators | Merchandise liquidators
79910200. Gewichtsverminderende clubs | Weight reducing clubs

Werken bij RICHARD DERDEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RICHARD DERDEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RICHARD DERDEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RICHARD DERDEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf in Turnhout zijn wij op zoek naar een laborant. Een kwaliteitsvolle uitvoering van de testen en werking van de toestellen verzekeren Belangrijkste verantwoordelijkheden en activiteiten: 1. aflezen en verwerken van resultaten van diverse microbiologische analyses 2. uitvoeren van controles 3. uitvoeren van corrigerend en preventief onderhou d van toestellen 4.werken volgens de opgelegde veiligheids - en gezondheidsvoorschriften 5. deelname aan validaties en EQC 6. uittesten + validatie van nieuwe methodes /chall engetesten 7. uitvoeren van microbiologische wateranalyses en analyses op cosmetica 8. Uitvoeren diverse snelle detectiemethode De laborant rapporteert aan de Assistent Labmanager en/of Labmanager.

  • Ervaren schrijnwerker (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een ervaren, gemotiveerde schrijnwerker voor het plaatsen van garagepoorten en automatisaties. Je gaat telkens met 2 de baan op voor gevarieerde plaatsingen bij particulieren en bouwprojecten.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP (M/V) OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • BEDIENDE MET KENNIS VERZEKERINGEN (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Ieper zijn wij op zoek naar een bediende op de administratieve afdeling. Jouw taken: Openen en beheren van nieuwe schadedossiers (brand, familiale en auto) - van A tot Z. Het verwerken van schadeaangiftes. Schadevergoedingsprocedures opstarten en opvolgen. Indexeren van digitale post van een verzekeringsmaatschappij.

  • Zaalbediende student (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: DE WITTE VLEUGEL

    Type: Studentenjob

    klanten bedienen: bestelling opnemen, eten en drank serveren. toogwerk, opruimen na sluiting toe. Verantwoordelijkheid en ordelijkheid. Beleefdheidsvorm goed onder de knie hebben.

  • Barman - kelner STUDENT of FLEXI JOB (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE VAGANT

    Type: Studentenjob

    Zelfstandig bar werk in hét jenevercafé van Antwerpen. Bediening van klanten op het terras, in de zaal en aan de toog. Bereiden van warme en koude dranken aan de toog. Verdere taken bestaan uit afwassen, opruimen, het opendoen of sluiten van het café.

  • Verpakker (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsfirma te Eeklo zijn we opzoek naar een productiemedewerker die werkt in 2 ploegen. U werkt van 6h tot 14h of van 14h tot 22h. Voert een reeks manuele handelingen uit met betrekking tot het sorteren, assembleren, monteren en verpakken van diverse stukken of producten.Grijpt in al naargelang de productievereisten en de hygiënische en veiligheidsnormen. Kan een machine bevoorraden, producten afwerken, etiketteren en controleren bij levering.

  • Technisch aankoper DV00506 (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Na een begeleide opleiding in het systeem en onze producten, krijg je de volgende verantwoordelijkheden: Je initieert, onderhandelt en sluit (raam)contracten af met preferred suppliers. Je interpreteert bestelvoorstellen uit het ERP-systeem en zet ze om in bestellingen. Je overlegt met leveranciers en interne klanten om de beste service te leveren tegen de best onderhandelde kosten. Je volgt de openstaande bestellingen en leveringen op, ten einde op tijd te kunnen leveren aan de klant. Je evalueert regelmatig ons leveranciersbestand en gaat op zoek naar nieuwe opportuniteiten. Je beoordeelt en selecteert nieuwe leveranciers in een internationale context. Je voert marktonderzoeken uit om jouw interne klanten te adviseren. Je hebt oog voor nieuwe productietechnieken en bespreekt dit met onze R&D- en productieafdeling. Je behandelt vragen van de klant die variëren van kwaliteitsafwijkingen t.e.m. factuurproblemen. Je rapporteert aan de aankoopmanager.

  • zaalverantwoordelijke (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: RESTAURANT 'T BRASS KOIKKE

    Type: Vaste Job

    U bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en service in de zaal. U geeft de mensen uitleg over de drank- en menu kaart. U dient drank en eten op. En u ruimt alles van de zaal af en dekt weer in voor de volgende service. Ook de bar hoort tot je takenpakket. De glazen worden daar afgewassen en is ook een onderdeel voor jou. De bar dien je ook aan te vullen en proper achter te laten. Het afrekenen is ook een onderdeel van je takenpakket. Er wordt gewerkt met een kassa systeem.

  • RONDREIZEND APOTHEKER(ES) KUSTREGIO (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: INVEDA

    Type: Vaste Job

    Je bent rondreizend apotheker(es) en staat in voor vervanging van een collega's tijdens zijn/haar afwezigheid in de apotheek. Je maakt bereidingen, staat in voor klantenrelaties en volgt de dagelijkse werking binnen een apotheek en team op. Je werkt in verschillende kantoren aan de kust; Oostduinkerke, Nieuwpoort en Oostende

  • Gentis - .NET Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client is a great multinational consultancy, that is operating within different sectors. Role... As a Full stack .NET Developer, you'll join the .NET team and you'll work on diverse internal and client facing projects. Based on the client's actual needs, they willl expect the following from you: You're able to analyze incoming requests. You'll take full responsibility of the complete LifeCycle of an application, from analysis to final deployment. You're able to update existing applications (Web and Windows) in framework 4.5 using C#. You'll participate in the development of new applications using .NET Core, C#, ASP.NET, Web AP.. Skills, Knowledge and qualifications... A bachelor's degree in IT of equivelant work experience A minimum of 3 years' working experience in .NET programming Excellent skills with C# / .NET core / Web API / ASP.NET / Entity framework Test Driven Development oriented mind The ability to follow application lifecycles from start to end (analysis, design, development, documentation, tests, bug fixes) Excellent analytical and communication skills A creative mind and a problem-solving attitude Details Location: Brussels area Duration: 6+ months

Zoek naar antwoorden van RICHARD DERDEN in sociale netwerken
Look for responds of RICHARD DERDEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor RICHARD DERDEN. Laat een reactie achter voor RICHARD DERDEN. RICHARD DERDEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RICHARD DERDEN. Leave a respond for RICHARD DERDEN. RICHARD DERDEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RICHARD DERDEN op de google maps. Adres en contacten RICHARD DERDEN
Location of RICHARD DERDEN on the google maps. Address and contacts of RICHARD DERDEN

Andere gerelateerde bedrijven als come RICHARD DERDEN RICHARD DERDEN: FLETABLISSEMENTS GEORGES LIENARD ET COMPAGNIE SPRL | FORTIS | HOTEL APOSTROFF | DD Design | AVIFLORES

Other related companies as RICHARD DERDEN: FLETABLISSEMENTS GEORGES LIENARD ET COMPAGNIE SPRL | FORTIS | HOTEL APOSTROFF | DD Design | AVIFLORES

RICHARD DERDEN is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RICHARD DERDEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04205535888. Het bedrijf RICHARD DERDEN bevindt zich op het adres: BLOEMSTRAAT 41; 3211; LUBBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 858,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 176,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Fruitteelt. Producten gemaakt in RICHARD DERDEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RICHARD DERDEN is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RICHARD DERDEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RICHARD DERDEN, openstaande posities, locatie van RICHARD DERDEN op de kaart.

RICHARD DERDEN is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is RICHARD DERDEN, company assigned to the tax number BE04205535888. The company RICHARD DERDEN is located at the address: BLOEMSTRAAT 41; 3211; LUBBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 858,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 176,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Fruitteelt. Products created in RICHARD DERDEN were not found.
The main activity of RICHARD DERDEN is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of RICHARD DERDEN is not available. You also can look at reviews of RICHARD DERDEN, open positions, location of RICHARD DERDEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RICHARD DERDEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RICHARD DERDEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RICHARD DERDEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RICHARD DERDEN, employees, financial statistics.