DESSOMVILLE-DE RIDDER

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • DESSOMVILLE-DE RIDDER
Private companiesMembership Organizations • DESSOMVILLE-DE RIDDER

Contactgegevens DESSOMVILLE-DE RIDDER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DESSOMVILLE-DE RIDDER: address, phone, fax, email, website, opening hours

DESSOMVILLE-DE RIDDER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEKKESTRAAT 47; 9308; AALST, België

Telefoon (phone): 53775478 (+32-53775478) 53775478 (+32-53775478)

Fax (fax): +32 (15) 116-62-51 +32 (15) 116-62-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DESSOMVILLE-DE RIDDER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DESSOMVILLE-DE RIDDER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DESSOMVILLE-DE RIDDER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DESSOMVILLE-DE RIDDER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DESSOMVILLE-DE RIDDER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DESSOMVILLE-DE RIDDER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DESSOMVILLE-DE RIDDER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DESSOMVILLE-DE RIDDER
Products information DESSOMVILLE-DE RIDDER

BTW identificatienummer (tax): BE09408111572
Ondernemingsnummer: 2919311523
Hoofdstad (capital): 982,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 851,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in DESSOMVILLE-DE RIDDER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruits and l茅gumes Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DESSOMVILLE-DE RIDDER
(Get full report from official database of BE for DESSOMVILLE-DE RIDDER)

Aanvulling soorten activiteiten voor DESSOMVILLE-DE RIDDER
Addition kinds of activities for DESSOMVILLE-DE RIDDER

2063. Bietensuiker | Beet sugar
22990306. Garen, specialiteit en nieuwigheid | Yarns, specialty and novelty
27540502. Kranten: gravure printing, niet gepubliceerd op de site | Newspapers: gravure printing, not published on site
27890301. Alleen bindend: boeken, pamfletten, tijdschriften, enz. | Binding only: books, pamphlets, magazines, etc.
28191012. Zwavelchloride | Sulfur chloride
28690400. brandstoffen | Fuels
50940301. Klokken | Clocks

Werken bij DESSOMVILLE-DE RIDDER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DESSOMVILLE-DE RIDDER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DESSOMVILLE-DE RIDDER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DESSOMVILLE-DE RIDDER. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnicus (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van verschillende HVAC installaties (elektriciteit, koeling, verwarming,...) Je spoort defecten aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie op en lost ze op Je voert werken uit op sanitaire installaties Je voert kleine installatiewerken uit Je werkt zowel in team als zelfstandig

  • Uitvoerend Administratief Bediende (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een advocatenkantoor gelegen te Mechelen zijn wij op zoek naar een uitvoerend administratief medewerker (m/v) voor een tijdelijke opdracht. Je takenpakket: - Kopieerwerk - Klasseerwerk - Postbehandeling - Telefoon op piekmomenten - Klanten ontvangen op een professionele manier

  • Schrijnwerker-Kapconstructies (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Oudenaarde zijn we op zoek naar een dak timmerman, je maakt en plaatst dakconstructies. Bij nieuwbouw plaats je het dak timmerwerk na voltooiing van de ruwbouw. Je vervangt ook dakconstructies bij renovatiewerken. Naast dakconstructies kan je ook gevelbekleding plaatsen.

  • Hulpkok en chefkok M/V - regio Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! We zoeken in totaal 6 medewerkers in de keuken. Chef Kok , hulpkok , chef de partie of demi chef , keukenmedewerkers en afwassers.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) vlinder regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je zal ingeschakeld worden om al de vervangingen op regio Roeselare te doen.Een afwisselende, boeiende job!! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Callcenter operator ( Student ) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Een geboren verkopen en geen angst om de telefoon te nemen? Dan is dit misschien de ideale bijverdienste voor jou! Tijdens deze job ga je actief op zoek naar nieuwe klanten voor verschillende producten. Hierbij is het natuurlijk belangrijk dat je geen angst hebt om mensen te contacteren via telefoon en dat je het in jou hebt om mensen te overtuigen. Als student word je ingeschakeld op zaterdag van 9u-17u met 1 uur pauze.

  • Jobstudent bijrijd(st)er (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Gentbrugge zijn wij op zoek naar een bijrijder (m/v) die nog jobstudent is. Je hebt de mogelijkheid om 1 of meerdere dagen in de week te werken, afhankelijk van je lessenrooster. Je beschikt over een eerste relevante werkervaring, bent in het bezit van een rijbewijs B en een bewijs van goed gedrag en zeden. Het is de bedoeling dat de student vanuit Gentbrugge om 4u30 vertrekt samen met de chauffeur richting Ternat. Daar kom je toe om 5u00. Ze laden dan samen de bestelwagen en vertrekken dan naar de klanten om hier materiaal te leveren en te assisteren bij de montage. Meestal is de laatste klant in de buurt van de vertrekplaats . Het bedrijf levert kantoormateriaal.

  • Bijlesgever elektriciteit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor elektriciteit aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • bakkersgast ( weekend , flexijob , jobstudent ) (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: SEGERS

    Type: Studentenjob

    Bakkerij Maarten en Dorien te Oud-Turnhout Zoekt een bakkergast die kan werken 1 weekend zaterdag 1 weekend zondag , 1 weekend thuis . Jobstudenten + 18 of Fleximedewerker.

  • Depot monteur te Erps-Kwerps (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: BOELS VERHUUR

    Type: Vaste Job

    Als monteur maak je deel uit van een team waarin jouw rol is om de machines op het filiaal in een optimale technische- en optische staat te houden voor onze klanten. Om dit te realiseren voer je het reguliere onderhoud en eventuele reparaties uit aan de machines en controleer je de machines op de juiste werking. Incidenteel kan het voorkomen dat voorgaande werkzaamheden ook plaatsvinden op de locatie bij de klant of zorg je er als chauffeur voor dat onze verhuurde machines bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald, op het juiste tijdstip en de juiste plaats

  • Boekhouder / Dossierbeheerder - Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Gerenommeerd accountantskantoor in Herentals op zoek naar dynamische boekhouder. Droom jij ervan om deel uit te maken van een team met een uitstekende reputatie? Wil jij werken in een supermodern kantoor dat eveneens vooruitstrevend te werk gaat? Proficiat, je hebt zonet jouw nieuwe job gevonden! Le Grand & Associates, financieel selectie- en rekruteringsbureau gespecialiseerd in Accountancy, Tax, Audit en Legal profielen, is op zoek naar een dossierbeheerder met een brede ervaring voor een topkantoor in Herentals. Dit kantoor staat bekend om zijn vriendelijke service en dit steeds op maat van de klant. Jouw functie: Je fungeert als boekhoudkundig en fiscaal expert. Je voert eindbesprekingen met de klanten waarvoor jij verantwoordelijk bent. Je staat in voor de afsluitingen en de fiscale aangiften. Je begeleidt eventueel minder ervaren medewerkers.

  • Zelfstandige energieadviseur (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: WECLO PARTNERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken nog 3 zelfstandige (dus met ondernemingsnummer en op zelfstandige basis) energieadviseurs met ervaring, die mee energie en telecom gaat aanbieden op markten en beurzen. Dit zijn zowel week- als avondmarkten. In drukke periodes kan het zijn dat er 7/7 gewerkt moet worden. Regio Antwerpen en Limburg. Er zijn geen investeringen nodig en u krijgt alle nodige materiaal ter beschikking. U werkt samen met mensen die al jaren ervaring hebben in deze sector en er hun missie van maken klanten minder te laten betalen. De kandidaten die wij zoeken zijn punctueel, respectvol, eerlijk en niet bang om goed door te werken.

Zoek naar antwoorden van DESSOMVILLE-DE RIDDER in sociale netwerken
Look for responds of DESSOMVILLE-DE RIDDER in social networks

Lees alle opmerkingen voor DESSOMVILLE-DE RIDDER. Laat een reactie achter voor DESSOMVILLE-DE RIDDER. DESSOMVILLE-DE RIDDER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DESSOMVILLE-DE RIDDER. Leave a respond for DESSOMVILLE-DE RIDDER. DESSOMVILLE-DE RIDDER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DESSOMVILLE-DE RIDDER op de google maps. Adres en contacten DESSOMVILLE-DE RIDDER
Location of DESSOMVILLE-DE RIDDER on the google maps. Address and contacts of DESSOMVILLE-DE RIDDER

Andere gerelateerde bedrijven als come DESSOMVILLE-DE RIDDER DESSOMVILLE-DE RIDDER: LEONIDAS | BRICO - CONSTRUCTION | CHRISTEL TECCHIATO | K. BELMANS | JOLEEN

Other related companies as DESSOMVILLE-DE RIDDER: LEONIDAS | BRICO - CONSTRUCTION | CHRISTEL TECCHIATO | K. BELMANS | JOLEEN

DESSOMVILLE-DE RIDDER is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DESSOMVILLE-DE RIDDER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09408111572. Het bedrijf DESSOMVILLE-DE RIDDER bevindt zich op het adres: HEKKESTRAAT 47; 9308; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 982,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 851,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fruits and l茅gumes Gr. Producten gemaakt in DESSOMVILLE-DE RIDDER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DESSOMVILLE-DE RIDDER is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DESSOMVILLE-DE RIDDER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DESSOMVILLE-DE RIDDER, openstaande posities, locatie van DESSOMVILLE-DE RIDDER op de kaart.

DESSOMVILLE-DE RIDDER is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is DESSOMVILLE-DE RIDDER, company assigned to the tax number BE09408111572. The company DESSOMVILLE-DE RIDDER is located at the address: HEKKESTRAAT 47; 9308; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 982,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 851,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fruits and l茅gumes Gr. Products created in DESSOMVILLE-DE RIDDER were not found.
The main activity of DESSOMVILLE-DE RIDDER is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DESSOMVILLE-DE RIDDER is not available. You also can look at reviews of DESSOMVILLE-DE RIDDER, open positions, location of DESSOMVILLE-DE RIDDER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DESSOMVILLE-DE RIDDER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DESSOMVILLE-DE RIDDER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DESSOMVILLE-DE RIDDER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DESSOMVILLE-DE RIDDER, employees, financial statistics.