BRUNO VAN DEN NEUCKER

Particuliere bedrijvencommunicatie • BRUNO VAN DEN NEUCKER
Private companiesCommunications • BRUNO VAN DEN NEUCKER

Contactgegevens BRUNO VAN DEN NEUCKER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRUNO VAN DEN NEUCKER: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRUNO VAN DEN NEUCKER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AALSTERSESTRAAT 18; 9280; LEBBEKE, België

Telefoon (phone): 52414805 (+32-52414805) 52414805 (+32-52414805)

Fax (fax): +32 (19) 942-73-89 +32 (19) 942-73-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRUNO VAN DEN NEUCKER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRUNO VAN DEN NEUCKER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRUNO VAN DEN NEUCKER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRUNO VAN DEN NEUCKER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRUNO VAN DEN NEUCKER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRUNO VAN DEN NEUCKER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRUNO VAN DEN NEUCKER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRUNO VAN DEN NEUCKER
Products information BRUNO VAN DEN NEUCKER

BTW identificatienummer (tax): BE05272033691
Ondernemingsnummer: 4730133056
Hoofdstad (capital): 333,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 719,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in BRUNO VAN DEN NEUCKER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruits and l茅gumes Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRUNO VAN DEN NEUCKER
(Get full report from official database of BE for BRUNO VAN DEN NEUCKER)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRUNO VAN DEN NEUCKER
Addition kinds of activities for BRUNO VAN DEN NEUCKER

07230108. Pindakaas | Peanut shelling
22620200. Chemische bekleding of behandeling van mangemaakte breedgeweven stoffen | Chemical coating or treating of manmade broadwoven fabrics
25310000. Openbaar gebouw en aanverwant meubilair | Public building and related furniture
96519904. Licentie en vergunningen voor de detailhandel, overheid | Licensing and permits for retail trade, government
97110000. nationale veiligheid | National security

Werken bij BRUNO VAN DEN NEUCKER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRUNO VAN DEN NEUCKER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRUNO VAN DEN NEUCKER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRUNO VAN DEN NEUCKER. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas HVAC (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de A - Z opvolging van het volledige HVAC-project op de werf Monteurs aansturen Matrialen bekijken en bestellen waar nodig op de werven (en je zorgt dat deze tijdig aanwezig zijn op de werven) Je bent steeds verantwoordelijk voor jouw werf en werkmannen Je steekt zelf ook nog altijd de handen uit de mouwen Je hebt een vaste groep arbeiders onder jou Met projectleider het aantal arbeiders bespreken Je werkt heel nauw samen met de projectleider Als ploegbaas stuur je onze monteurs, lassers, hulpmonteurs en onderaannemers aan. Je geeft instructies, zorgt dat iedereen de regels en afspraken volgt en dat de planning wordt gerespecteerd. Het verzekeren van orde, netheid en veiligheid op de werven behoren tot jouw verantwoordelijkheid. Vanuit je eigen expertise en ervaring, neem je een actieve rol op in de projecten en steek je zelf de handen uit de mouwen. Door jouw enthousiasme en gedrevenheid, creëer je een sterk groepsgevoel en een positieve sfeer. Je rapporteert over de gepresteerde uren en werken aan de projectleiders.

  • Kok voor een voedingsbedrijf (Geen weekendwerk) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het bereiden van gerechten in grote hoeveelheden. Je bedient de machines en volgt vaste recepturen.

  • Monitor groendienst (m/v) Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een maatwerkbedrijf in regio Eeklo zijn we op zoek naar een monitor in de groendienst. Jouw twee grootste taken zijn onderhoud van bedrijfsterreinen en particuliere tuinen (onkruid verwijderen, snoeien, scheren, bosmaaien en graf afrijden) en coachen en aansturen van een groep doelgroepmedewerkers. Als monitor zijn je taken: Taken op een duidelijke en eenvoudige manier uitleggen Taken opsplitsen in (zeer) eenvoudige deeltaken, aangepast aan de mogelijkheden van de doelgroepmedewerkers Bewaken van de kwaliteit Bewaken van de voortgang van de activiteiten Bewaken van de veiligheid Bewaken van de orde en de netheid van de werkplaats Aanspreken van doelgroepmedewerkers op gedrag Uurrooster: MA - VRIJ: 7u - 15u30 Aanbod: Tijdelijke voltijdse job tot en met eind december. Er zijn altijd mogelijkheden om langer te blijven indien positieve evaluatie.

  • Nauwkeurige bobijnopzetter gevraagd (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een job in de textielsector? Lees snel verder! Voor een klant in Ronse zijn wij op zoek naar bobijnopzetters. - Je monteert/demonteert bobijnen van het bobijnrek. - Je verwijdert slechte bobijnen. - Je ruimt je werkplek op - Je Knoopt/lijmt bobijnen

  • Technieker Binnen-/Buitendienst (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker heb je volgend takenpakket: - Je voert herstellingen uit van machines op verschillende locaties - Je staat in voor het nazicht van die machines - Je gaat bij storingen op zoek naar de oorzaak en een passende oplossing

  • Huishoudhulp regio Wingene (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: T-INTERIM TIELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis.  Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulpen DEELTIJDS Brugge centrum (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Brugge zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Maldegem-Beernem-Knesselare (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Lesgevers Zwemschool Sporty (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SPORTY CREATIEF

    Type: Studentenjob

    Sporty zoekt gemotiveerde en enthousiaste monitoren die zich tijdens het schooljaar willen engageren om één of meerdere uren per week zwemles te begeleiden bij kinderen van de lagere school of kleuters, volgens de Sporty Zwemschool Leerlijn.

  • PROJECTLEIDER HVAC (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een projectleider. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit : - planning in orde maken, ontwerp, plannings - en werfvergaderingen, financiële opvolging : vorderingen, hoeveelheden... - je ben het aanspreekpunt voor hoofdaannemer, werfleider en bouwheer

  • Logopedist(e) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Motion Center

    Type: Zelfstandige activiteit

    Motion Center is een multidisciplinaire groepspraktijk in hartje Tienen. Onze visie is "een gezonde geest in een gezond lichaam", we werken met de combinatie beweging, voeding en mentaal. Het team bestaat uit kinesitherapeuten, personal trainers, voedingsdeskundigen, psychotherapeuten en logopedisten. We bieden zowel begeleiding aan volwassenen en kinderen Wegens sterke groei van onze patiëntenbestand zijn we opzoek naar een gemotiveerde collega Logopedist(e) ter versterking van ons team. Als logopedist(e) werk je voornamelijk in de praktijk zelf maar in functie van de noden van de patiënt kan dit ook aan huis of op de school van de patiënt zijn. We werken nauw samen met scholen, CLB en andere hulpverleners om de beste dienstverlening te kunnen geven. Heb jij een Bachelor of Master diploma in de logopedische wetenschappen en heb je het zelfstandig statuut? Ben je flexibel en gemotiveerd? Kan je vlot communiceren en werk je graag samen als een hecht team? Spreek je bovendien naast de Nederlands taal ook een aardig woordje Frans? Dan ben jij misschien de persoon die wij zoeken. Wij bieden jou: - Een zelfstandige activiteit in het hartje van Tienen - De mogelijkheid om je werkuren zelf te bepalen in samenspraak met het team en de patiënt - Je komt terecht in een jong en dynamisch team met toffe collega’s - Pas afgestudeerden zijn ook welkom Heb jij interesse: stuur dan je CV naar [email protected] .

  • DIGITAL DESIGN ENGINEER (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672624-inline.html?cid=Partner_VDAB Hays Wavre * System-on-Chip architecture * FPGA & ASIC design * VHDL/Verilog Hays is looking for a Digital Design Engineer with proven experience in SoC and DSP-based architecture, digital design and verification. As a Digital Design Engineer, you will be involved in projects focusing on designing new electronic products. Your focus will be on the design and verification of advanced digital circuits for digital and mixed-signal ASICs. This involves front-end design, verification and testing of new and existing functions for image sensing and image processing ASICs. Some of the functional blocks might first be developed as functional IP blocks on FPGA based platforms to enable system verification prior to ASIC implementation. As a Digital Design Engineer, you will thus define digital architecture, driving a robust and efficient design methodology. You will conduct system analysis in order to improve the overall system performance and will follow-up on probe and final test development. You hold a master's degree and a proven experience in micro-electronics or related industries. You are proficient in digital top level design and formal verification, mixed-signal experience would be an advantage. Experience in SoC and DSP-based architectures would be an asset. You are familiar with digital verification flow and UVM methodology. Knowledge of the following EDA tools is a plus: Synopsys DC, Tetramax, Formality, PrimeTime, SpyGlass. Knowledge of one of the logic simulators is required: ModelSim/QuestaSim, vcs, ncsim as well as a good knowledge of VHDL/Verilog. You have knowledge in FPGA and ASIC design and you are able to drive activities to closure, including proper communication in the organization. Fluency in English is a must. If you recognize yourself, we can offer you the opportunity to gain multidisciplinary experience with advanced mixed-signal, digital and system design. You will receive an in-house training and opportunities to follow courses relevant for the job description. This role is based in Belgium in the Brussels area, and open both to people working on Freelance or employee status. Interested? Apply here! Don't hesitate to contact Ms Kateryna Hamandiy at +32 10 233 866 to get some more information about this role.

Zoek naar antwoorden van BRUNO VAN DEN NEUCKER in sociale netwerken
Look for responds of BRUNO VAN DEN NEUCKER in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRUNO VAN DEN NEUCKER. Laat een reactie achter voor BRUNO VAN DEN NEUCKER. BRUNO VAN DEN NEUCKER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRUNO VAN DEN NEUCKER. Leave a respond for BRUNO VAN DEN NEUCKER. BRUNO VAN DEN NEUCKER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRUNO VAN DEN NEUCKER op de google maps. Adres en contacten BRUNO VAN DEN NEUCKER
Location of BRUNO VAN DEN NEUCKER on the google maps. Address and contacts of BRUNO VAN DEN NEUCKER

Andere gerelateerde bedrijven als come BRUNO VAN DEN NEUCKER BRUNO VAN DEN NEUCKER: Brevitt Toison d'Or NV | WILLY VAN PARIJS | BERNADETTE PIETRONS | APOTEEK DEWAET | MARC CELLI?RE

Other related companies as BRUNO VAN DEN NEUCKER: Brevitt Toison d'Or NV | WILLY VAN PARIJS | BERNADETTE PIETRONS | APOTEEK DEWAET | MARC CELLI?RE

BRUNO VAN DEN NEUCKER is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRUNO VAN DEN NEUCKER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05272033691. Het bedrijf BRUNO VAN DEN NEUCKER bevindt zich op het adres: AALSTERSESTRAAT 18; 9280; LEBBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 333,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 719,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fruits and l茅gumes Gr. Producten gemaakt in BRUNO VAN DEN NEUCKER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRUNO VAN DEN NEUCKER is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRUNO VAN DEN NEUCKER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRUNO VAN DEN NEUCKER, openstaande posities, locatie van BRUNO VAN DEN NEUCKER op de kaart.

BRUNO VAN DEN NEUCKER is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRUNO VAN DEN NEUCKER, company assigned to the tax number BE05272033691. The company BRUNO VAN DEN NEUCKER is located at the address: AALSTERSESTRAAT 18; 9280; LEBBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 333,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 719,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fruits and l茅gumes Gr. Products created in BRUNO VAN DEN NEUCKER were not found.
The main activity of BRUNO VAN DEN NEUCKER is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BRUNO VAN DEN NEUCKER is not available. You also can look at reviews of BRUNO VAN DEN NEUCKER, open positions, location of BRUNO VAN DEN NEUCKER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRUNO VAN DEN NEUCKER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRUNO VAN DEN NEUCKER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRUNO VAN DEN NEUCKER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRUNO VAN DEN NEUCKER, employees, financial statistics.