DEBEUCKELAERE

Contactgegevens DEBEUCKELAERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEBEUCKELAERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEBEUCKELAERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAPELLERIESTRAAT 36; 8840; STADEN, België

Telefoon (phone): 51701625 (+32-51701625) 51701625 (+32-51701625)

Fax (fax): +32 (53) 975-68-48 +32 (53) 975-68-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEBEUCKELAERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEBEUCKELAERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEBEUCKELAERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEBEUCKELAERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEBEUCKELAERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEBEUCKELAERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEBEUCKELAERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEBEUCKELAERE
Products information DEBEUCKELAERE

BTW identificatienummer (tax): BE09141418457
Ondernemingsnummer: 5725494384
Hoofdstad (capital): 986,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 116,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Produits: Engrais. Services: Centres de Jardinage.. Produits: Fruits, L茅gumes.. Produits: Pommes de Terre.

Product categorie (product category): Fruits and l茅gumes. Produits 脿 base de pommes de terre Fruits and l茅gumes Articles de jardin

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEBEUCKELAERE
(Get full report from official database of BE for DEBEUCKELAERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEBEUCKELAERE
Addition kinds of activities for DEBEUCKELAERE

141103. Igneus dimensie steen | Igneus dimension stone
22111100. Canvas en andere zware, grove stoffen: katoen | Canvas and other heavy, coarse fabrics: cotton
30890316. Rolluiken, kunststoffen | Shutters, plastics
34940106. Goed adapters | Well adapters
37249915. Turbines, vliegtuig type | Turbines, aircraft type
50650000. Elektronische onderdelen en uitrusting, nec | Electronic parts and equipment, nec
50650302. Cassettes, opname | Cassettes, recording
65419902. Titel reconveyance bedrijven | Title reconveyance companies

Werken bij DEBEUCKELAERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEBEUCKELAERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEBEUCKELAERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEBEUCKELAERE. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren heftruckchauffeur (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Schoten zijn we op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur.  Je zal werken in daguren en tijdelijk ingeschakeld worden met kans op verlenging.  Heb je de nodige ervaring dan zijn we op zoek naar jou!  Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Operations Assistant (M/V) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, die zich toelegt op spooraannemingen, zijn wij op zoek naar een voltijdse Operations Assistant (M/V). De taken die je zal vervullen, zijn de volgende: - Ondersteuning van het projectteam bij de voorbereiding van de werven - Het verzorgen van een aantal administratieve taken voor lopende werven - De (administratieve) opvolging van leveranciers en onderaannemers - De coördinatie van de veiligheidsconsignes en het beheer van het kwaliteitsborgingsysteem

  • Productiemedewerker (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Maasmechelen is Actief Interim Maasmechelen op zoek naar een productiemedewerker Het grootste deel van je tijd werk je mee in de afdeling productie. Als monteur zorg je ervoor dat de te bekleden rollen geassembleerd worden voor het gietproces. Het t gebruik van kraan/loopbrug zal zeer intensief zijn. Verder hoort het in de ovens leggen van rollen, rollen transporteren, rollen verven , opruimen en ondersteuning in de stralerij ook tot het takenpakket van de productiemedewerkers. Het betreft een zelfstandige functie waarbij verantwoordelijkheidsgevoel, precisie, orde en netheid, probleemoplossend vermogen, flexibiliteit en motivatie noodzakelijk zijn.

  • Tijdelijke voltijdse receptionist(e) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een pro in het onthalen van mensen? Ben jij vlot drietalig (NL-FR-ENG)? Schrikt werken in het weekend je niet af? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!! Voor een leuke (tijdelijke) opdracht te Leuven zoeken wij een vlotte receptionist(e) om het onthaal en de receptie te verzorgen voor een tentoonstelling.  

  • medewerker biologisch bedrijf (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker bij dit biologisch bedrijf sta je in voor het verzorgen, voeden en opvolgen van o.a. bijen en mijten. Deze dieren worden dan ingezet om mee te werken aan bestuiving en biologische gewasbescherming.

  • Jobstudent op zaterdag (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Studentenjob

    Niets leuker dan in het weekend opstaan met de geur van verse boterkoeken of wat dacht je van de geur van: eclairs, zwaantjes, merveilleux, sponscake met aardbei,...? Wij zijn op zoek naar zoetebekken om onze luxe-taartjes te helpen versieren en inpakken.

  • Student (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij zoeken wij een student die iedere week mee wil werken op de markt in Leuven. Je staat in voor de verkoop van brood en koffiekoeken. Je rekent de gekochte goederen af.

  • Student keuken- Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Stagiair HR-Diensten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1522635-inline.html?cid=Partner_VDAB House of Talents groepeert 10 bedrijven : Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, HR Talents, Executive Talents, BTS, Next-ICT,  Arcq, Chaintec en Digitalents. Onze gemeenschappelijke noemer is specialisatie, expertise, innovatie en klantgerichtheid. We bieden HR diensten aan zoals: rekrutering & selectie, projectsourcing, interim management, assessment en training. We hebben 110 interne medewerkers en stellen samen 850 mensen tewerk.  We zijn uiterst fier om in de top 10 ranking als "Great Place to Work" van Vlerick te staan en hebben kantoren in Jette, Antwerpen, Kortrijk, Leuven en Luik. Je kan dus zowel een stage lopen in een Nederlandstalige als in een Franstalige omgeving.  Een stage bij House of Talents is dat een aanrader? Luister live naar Charlotte (stagiair marketing) haar aanstekelijk enthousiasme bij Siska en oordeel zelf :-) https://youtu.be/cGEnYnsRyA8 Als stagiair word je ingezet voor een variatie aan taken: Onthaal en telefonie (NL/FR), administratieve ondersteuning: klassement, agenda beheer consultants Database beheer en update Templates communicatie (interview reports, mailings etc..) Advertenties online plaatsen Job omschrijvingen opstellen en vertalen (NL/FR) Assistentie bij rekrutering: assistentie selectie interviews en assessment centers Search en selectie kandidaten: CV search, benaderen interessante kandidaten, CV screen en telefonische screenings van sollicitanten Assistentie Senior Consultants bij klantenbeheer en vacaturebeheer

  • Studentenjob (zaterdagwerk) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Studentenjob

    Ben je nog student? Wil je een centje bijverdienen op zaterdag? Houd je van telefoneren en sociaal contact? Dan is deze job absoluut jouw ding! Stap in de wereld van commercieel klantencontact, ontdek én ontwikkel je verkoop skills! Je gaat dagelijks prospecten telefonisch contacteren om je product of dienst aan hen voor te stellen, je probeert hun interesse op te wekken door je natuurlijk enthousiasme en je weet een verkoop realiseren door je geweldige overtuigingskracht.

  • Zelfstandig Vertegenwoordiger Medische Sector (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: ERWIN HIMPENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe vertegenwoordiger voor innovatieve medische apparatuur in de rehabilitatiesector. Onze klanten zijn ziekenhuizen, rehab centers, universiteiten in de Benelux. Movendo is een Italiaanse producent van hoogwaardige medische revalidatierobots. We introduceren de Hunova revalidatierobot in de Benelux. Onze targetklanten zijn revalidatiecentra, ziekenhuizen en universiteiten. www.movendo.technology

  • Zelfstandige thuisverpleegkundige (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Thuisverpleging Margo Thys

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal instaan voor de verpleging aan huis in regio Heist-op-den-Berg en Hulshout. Mogelijke taken: inspuitingen wondzorg toiletverzorging ...

Zoek naar antwoorden van DEBEUCKELAERE in sociale netwerken
Look for responds of DEBEUCKELAERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEBEUCKELAERE. Laat een reactie achter voor DEBEUCKELAERE. DEBEUCKELAERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEBEUCKELAERE. Leave a respond for DEBEUCKELAERE. DEBEUCKELAERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEBEUCKELAERE op de google maps. Adres en contacten DEBEUCKELAERE
Location of DEBEUCKELAERE on the google maps. Address and contacts of DEBEUCKELAERE

Andere gerelateerde bedrijven als come DEBEUCKELAERE DEBEUCKELAERE: BOETIEK MA COPINE | IPPA | Symons-Jacobs | CHRISTIAN BERLINGIN | MEUBELEN MOERNAUT

Other related companies as DEBEUCKELAERE: BOETIEK MA COPINE | IPPA | Symons-Jacobs | CHRISTIAN BERLINGIN | MEUBELEN MOERNAUT

DEBEUCKELAERE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEBEUCKELAERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09141418457. Het bedrijf DEBEUCKELAERE bevindt zich op het adres: KAPELLERIESTRAAT 36; 8840; STADEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 986,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 116,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fruits and l茅gumes. Produits 脿 base de pommes de terre Fruits and l茅gumes Articles de jardin. Lijst met producten zijn Produits: Engrais. Services: Centres de Jardinage.. Produits: Fruits, L茅gumes.. Produits: Pommes de Terre..
De hoofdactiviteit van DEBEUCKELAERE is Landbouwdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEBEUCKELAERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEBEUCKELAERE, openstaande posities, locatie van DEBEUCKELAERE op de kaart.

DEBEUCKELAERE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEBEUCKELAERE, company assigned to the tax number BE09141418457. The company DEBEUCKELAERE is located at the address: KAPELLERIESTRAAT 36; 8840; STADEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 986,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 116,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fruits and l茅gumes. Produits 脿 base de pommes de terre Fruits and l茅gumes Articles de jardin. List of products are Produits: Engrais. Services: Centres de Jardinage.. Produits: Fruits, L茅gumes.. Produits: Pommes de Terre..
The main activity of DEBEUCKELAERE is Agricultural Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DEBEUCKELAERE is not available. You also can look at reviews of DEBEUCKELAERE, open positions, location of DEBEUCKELAERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEBEUCKELAERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEBEUCKELAERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEBEUCKELAERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEBEUCKELAERE, employees, financial statistics.