DEMUYNCK LUC

Contactgegevens DEMUYNCK LUC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEMUYNCK LUC: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEMUYNCK LUC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WINKELSESTRAAT 23; 8860; LENDELEDE, België

Telefoon (phone): 51306819 (+32-51306819) 51306819 (+32-51306819)

Fax (fax): +32 (2) 533-53-36 +32 (2) 533-53-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEMUYNCK LUC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEMUYNCK LUC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEMUYNCK LUC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEMUYNCK LUC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEMUYNCK LUC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEMUYNCK LUC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEMUYNCK LUC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEMUYNCK LUC
Products information DEMUYNCK LUC

BTW identificatienummer (tax): BE03711425781
Ondernemingsnummer: 1936859130
Hoofdstad (capital): 601,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 273,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Produits: Consommables Informatiques, Fax.. Produits: Consommables Informatiques, Imprimantes, Logiciels, Ordinateurs, Ordinateurs Portables, Accessoires Informatiques, P茅riph茅riques. Services: Service de R茅parations, Ventes aux Professionnels, Service de Livraison.. Produits: Fax.. Produits: Photocopieurs.

Product categorie (product category): Fournitures de bureau. Ordinateurs and 茅quipement informatique. Mat茅riel de T茅l茅communication. Machines and mat茅riel de bureau Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEMUYNCK LUC
(Get full report from official database of BE for DEMUYNCK LUC)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEMUYNCK LUC
Addition kinds of activities for DEMUYNCK LUC

3313. Electrometallurgische producten | Electrometallurgical products
17959902. Sloop, gebouwen en andere structuren | Demolition, buildings and other structures
35550601. Collating machines voor drukwerk en boekbinding | Collating machines for printing and bookbinding
57369901. Band instrumenten | Band instruments
59991800. Baby meubilair en uitrusting | Infant furnishings and equipment
73899920. Brandbeveiligingsdienst anders dan bosbouw of publiek | Fire protection service other than forestry or public

Werken bij DEMUYNCK LUC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEMUYNCK LUC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEMUYNCK LUC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEMUYNCK LUC. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Container transport naar diverse klanten. Huifwagentransport tussen onze opslagplaats en diverse klanten.

  • Sterk administratief en commercieel hoofdmagazijnier (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De volgende opdrachten behoren tot jouw takenpakket: - Dagelijks beheren van de technische onderdelen en de gemeenschappelijke gereedschappen - Waken over het magazijn: zorgen voor de juiste onderdelen en de juiste hoeveelheden - Ontvangen, ordenen en registreren van de inkomende goederen - Wekelijkse stocktellingen - Opvragen van offertes voor gereedschappen en onderdelen - Uitvoeren van kalibraties - Opvolgen van wettelijke keuringen door externe bedrijven Bedrijfsprofiel: Ben jij sterk administratief ingesteld? Heb jij een commerciële kijk op de wereld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een toonaangevend bedrijf in Sint-Niklaas zijn wij momenteel op zoek naar een hoofdmagazijnier. 

  • Dakwerker (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf in onze Leuvense regio zoekt momenteel een dakdekker. Als ervaren dakwerker zal je worden ingezet in diverse opdrachten, zowel platte als schuine daken maar ook restauratie van erkende gebouwen behoort tot de taken. Er wordt verwacht dat je ervaring hebt, in die zin dat je ook echt zelfstandig kan meewerken.

  • Monteur (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een monteur Montage van spanplafonds en wanddecoraties Je staat in voor een project van A tot Z Je gaat voornamelijk bij particulieren op verplaatsing  Monteren van latwerk en randprofielen op muren en plafonds Plaatsen en maken van licht- en gordijnnissen Plaatsen en leveren van akoestische isolatie Plaatsen en leveren van verlichtingsarmaturen Plaatsen van plafond- en wanddoeken in polyester 

  • HUISHOUDHULP Nazareth. (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: DE MANGELAAR

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat schoonmaken bij particulieren in de regio Nazareth.

  • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    JACK & JONES HASSELT IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • MECHANIEKER - Logi Technic (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Mechanieker voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als mechanieker word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplaats, kennis, ervaring en verwachtingen. Als mechanieker waak je over de kwaliteit van het machinepark en voer je zowel preventief als curatief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je de mechanische storingen aan technische installaties en onderdelen (motoren, kettingen, lagers, ventielen, …). Ook constructiewerk kan af en toe tot jouw takenpakket behoren.

  • Junior administratief bediende (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een professionele speler in de industriesector, is VIO op zoek naar een administratief bediende.  Binnen een jong team ben je medeverantwoordelijk voor de ondersteuning van de vertegenwoordigers van de firma.  Je zorgt voor de opvolging van rapporten.  Je boekt bestelbonnen in.  Je maakt offertes op en houdt klantenfiches bij.  Je zal briefwisseling sorteren, verdelen en franceren.  Je ondersteunt de boekhouding waar nodig.  Je archiveert diverse documenten.  Spreekt deze functie jou aan? Stuur dan je cv en een korte motivatie door naar [email protected] t.a.v. Aaike Roosen. 

  • Project ingenieur / Project Engineer (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CAMCO TECHNOLOGIES

    Type: Vaste Job

    Camco Technologies is een innovatieve speler actief in een hoogtechnologische en internationale omgeving. Het bedrijf is gevestigd in Heverlee en stelt 110 mensen te werk. De automatiseringsprojecten zijn gebaseerd op een combinatie van hard- en softwareproducten. Deze producten worden hoofdzakelijk ontwikkeld, geproduceerd en geïnstalleerd door Camco. Onder deze toepassingen vind je intelligente industriële camera's, selfservice kiosken, traffic control, real-time locatieoplossingen en processoftware, alsook eigen ontwikkelde software voor beeldverwerking. Wat wordt er van je verwacht? Als Project Engineer neem je je projecten ter harte . Je bent verantwoordelijk voor de opstart, de uitvoering, de oplevering en de opvolging van je werkzaamheden o Vergaderingen met klanten (technische personen) o Opstellen van engineering documenten (technische projectbeschrijvingen) o Opstellen van infrastructuur plannen (Inventor tekenwerk) o Regelmatige inspecties van sites o Leiden van je eigen installatieteam (techniekers 1 tot 4 personen) bij de klant o Leiden van ingehuurde werkkrachten bij de klant o Testen van het systeem bij klanten Je bent bereid om regelmatig (+/- 25 à 35% van je tijd) voor enkel dagen/weken in het buitenland te werken. Opdrachtgevers situeren zich overwegend in Europa, Australië, Midden–Oosten, Zuid-Afrika, Latijns- en Noord-Amerika. Je werkt nauw samen met interne collega’s(productie, operations, support, projectmanager). Daarnaast ondersteun je de R&D manager bij de praktische uitwerking van technische oplossingen: technische tekeningen maken, testopstelling maken... Je vindt het prettig om regelmatig zelf de handen uit de mouwen te steken en je schept duidelijkheid over verwachtingen en verantwoordelijkheden van eigen en ingehuurde techniekers. Je toont oprechte erkenning en waardering voor de prestaties van je collega’s In je functioneren streef je dag in dag uit naar een excellente klantentevredenheid

  • Junior Software Analist (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Meehelpen aan het stroomlijnen van intern ontwikkeld ERP pakket Analyseren van bestaande bedrijfsprocessen en IT optimalisaties doorvoeren Implementaties van externe pakketten waar opportuun, ontwikkeling van interne pakketten waar nodig

  • FREELANCE STUDIECOACH STATISTIEK regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons pedagogisch team heeft freelance versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen statistiek te kunnen invullen in de regio Kortrijk. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

  • KASSABEDIENDE PLANTENCENTRUM - FLEXIJOB - WEEKENDWERK -HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: GRUUN - TUINEN

    Type: Flexijob

    Gruun-Tuinen is een plantencentrum regio Herenthout en is momenteel op zoek aan een enthousiaste kassabediende die in de weekends wat wil bijverdienen via een flexijob.

Zoek naar antwoorden van DEMUYNCK LUC in sociale netwerken
Look for responds of DEMUYNCK LUC in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEMUYNCK LUC. Laat een reactie achter voor DEMUYNCK LUC. DEMUYNCK LUC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEMUYNCK LUC. Leave a respond for DEMUYNCK LUC. DEMUYNCK LUC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEMUYNCK LUC op de google maps. Adres en contacten DEMUYNCK LUC
Location of DEMUYNCK LUC on the google maps. Address and contacts of DEMUYNCK LUC

Andere gerelateerde bedrijven als come DEMUYNCK LUC DEMUYNCK LUC: Decock & Zoon Bouwbedrijf BVBA | Snooker Sovereign | SYNDICAT D'INITIATIVE | R. SNACKEN | CENTRALE VERWARMING ROETS

Other related companies as DEMUYNCK LUC: Decock & Zoon Bouwbedrijf BVBA | Snooker Sovereign | SYNDICAT D'INITIATIVE | R. SNACKEN | CENTRALE VERWARMING ROETS

DEMUYNCK LUC is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEMUYNCK LUC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03711425781. Het bedrijf DEMUYNCK LUC bevindt zich op het adres: WINKELSESTRAAT 23; 8860; LENDELEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 601,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 273,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Fournitures de bureau. Ordinateurs and 茅quipement informatique. Mat茅riel de T茅l茅communication. Machines and mat茅riel de bureau Gr. Lijst met producten zijn Produits: Consommables Informatiques, Fax.. Produits: Consommables Informatiques, Imprimantes, Logiciels, Ordinateurs, Ordinateurs Portables, Accessoires Informatiques, P茅riph茅riques. Services: Service de R茅parations, Ventes aux Professionnels, Service de Livraison.. Produits: Fax.. Produits: Photocopieurs..
De hoofdactiviteit van DEMUYNCK LUC is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEMUYNCK LUC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEMUYNCK LUC, openstaande posities, locatie van DEMUYNCK LUC op de kaart.

DEMUYNCK LUC is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEMUYNCK LUC, company assigned to the tax number BE03711425781. The company DEMUYNCK LUC is located at the address: WINKELSESTRAAT 23; 8860; LENDELEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 601,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 273,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Fournitures de bureau. Ordinateurs and 茅quipement informatique. Mat茅riel de T茅l茅communication. Machines and mat茅riel de bureau Gr. List of products are Produits: Consommables Informatiques, Fax.. Produits: Consommables Informatiques, Imprimantes, Logiciels, Ordinateurs, Ordinateurs Portables, Accessoires Informatiques, P茅riph茅riques. Services: Service de R茅parations, Ventes aux Professionnels, Service de Livraison.. Produits: Fax.. Produits: Photocopieurs..
The main activity of DEMUYNCK LUC is Agricultural Production - Crops, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DEMUYNCK LUC is not available. You also can look at reviews of DEMUYNCK LUC, open positions, location of DEMUYNCK LUC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEMUYNCK LUC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEMUYNCK LUC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEMUYNCK LUC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEMUYNCK LUC, employees, financial statistics.