TECHN. INSTITUUT ST.JOZEF

Contactgegevens TECHN. INSTITUUT ST.JOZEF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TECHN. INSTITUUT ST.JOZEF: address, phone, fax, email, website, opening hours

TECHN. INSTITUUT ST.JOZEF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLEINHOEFSTRAAT 4; 2440; GEEL, België

Telefoon (phone): 14562322 (+32-14562322) 14562322 (+32-14562322)

Fax (fax): +32 (69) 602-80-35 +32 (69) 602-80-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TECHN. INSTITUUT ST.JOZEF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TECHN. INSTITUUT ST.JOZEF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TECHN. INSTITUUT ST.JOZEF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TECHN. INSTITUUT ST.JOZEF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TECHN. INSTITUUT ST.JOZEF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TECHN. INSTITUUT ST.JOZEF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TECHN. INSTITUUT ST.JOZEF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TECHN. INSTITUUT ST.JOZEF
Products information TECHN. INSTITUUT ST.JOZEF

BTW identificatienummer (tax): BE03131347656
Ondernemingsnummer: 1848968505
Hoofdstad (capital): 662,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 597,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Type de Formation: Construction, Relations Publiques, Informatique, Commerce & vente, Tourisme, Arts du Tissu & Stylisme, Alimentation & Horeca, Comptabilit茅, Electronique & Electrom茅canique, M茅canique, M茅taux. Type d'Enseignement: Promotion Sociale.

Product categorie (product category): Formation permanente

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TECHN. INSTITUUT ST.JOZEF
(Get full report from official database of BE for TECHN. INSTITUUT ST.JOZEF)

Aanvulling soorten activiteiten voor TECHN. INSTITUUT ST.JOZEF
Addition kinds of activities for TECHN. INSTITUUT ST.JOZEF

421400. Lokale vrachtwagens met opslag | Local trucking with storage
20799909. Sojaolie, geraffineerd: niet gemaakt in sojabonenmolen | Soybean oil, refined: not made in soybean oil mills
36249902. Borstels en borstel voorraadcontacten, elektrisch | Brushes and brush stock contacts, electric
39520213. Paletten, kunstenaars ' | Palettes, artists'
50470109. Röntgenmachines en buizen | X-ray machines and tubes
50840300. Papier-, zaag- en houtbewerkingsmachines | Paper, sawmill, and woodworking machinery
63999902. Garantieverzekering, auto | Warranty insurance, automobile
76992001. Antieke reparatie en restauratie, behalve meubels, auto's | Antique repair and restoration, except furniture, autos
87330000. Niet-commerciële onderzoeksorganisaties | Noncommercial research organizations

Werken bij TECHN. INSTITUUT ST.JOZEF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TECHN. INSTITUUT ST.JOZEF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TECHN. INSTITUUT ST.JOZEF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TECHN. INSTITUUT ST.JOZEF. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur - Tijdelijke lange opdracht (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De parkwachter zorgt ervoor dat dat de bedrijfsmiddelen tijdig inzetbaar en klaargelegd zijn zodat de geplande werkzaamheden tijdig uitgevoerd kunnen worden. - Klaarzetten van het gevraagde materiaal om mee naar de werf te nemen. - Controleren van de staat en keuring van in-en uitgaande materialen. - Communiceren over het niet-inzetbaar materiaal aan operations en proactief meezoeken naar oplossingen - Uitvoeren van werkzaamheden aan allerhande soorten slangen. - Onderhouden van de interne hallen en het terrein buiten.

  • SCHRIJNWERKER OP VERPLAATSING (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Kortrijk is Forum Jobs op zoek naar een gemotiveerde schrijnwerker, die goed Nederlands kan en beschikt over een rijbewijs B. Als schrijnwerker op verplaatsing sta je in voor de plaatsing van ramen, deuren, zonwering en rolluiken op maat. De firma zelf doet enkel renovaties en geen nieuwbouwprojecten. De werkuren variëren van 7u-17u.

  • Productiemedewerker metaal (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: t-interim Tongeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    afwisselend takenpakket werken in de metaalsector taken uitvoeren zoals schuren, metalliseren, inpakken, ophangen,...

  • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Kluisbergen– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

  • WEEKENDWERK JOBSTUDENT (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN ZWEVEGEM (Bloemenparadijs)

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Zwevegem (het vroegere Bloemenparadijs) is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/Bloemenparadijs.zwevegem/

  • Barman Brasserie (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET MOMENT

    Type: Studentenjob

    - dranken voorbereiden - onderhoud zaal

  • Student bakkerij (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Boutersem zijn we op zoek naar studenten voor het weekend. Je staat in voor de bediening. Je helpt de mensen verder, snijdt brood en zorgt voor een mooi ogende toog. Je bent ook niet vies van bij rustige momenten mee te helpen met de opkuis.

  • Call medewerker - bespreekbaar uurregime (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Call medewerker zal je van op kantoor afspraken inplannen met klanten en prospecten voor de account managers. Jij maakt de afspraken, de account managers doen de rest. Je beheert de agenda van de account managers en bewerkt gegevens waar nodig. 

  • Laseroperator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind! Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je stelt aan de hand van de voorgeschreven programma's de machine in. Je belaadt de machine met de juiste materialen. Indien nodig stuur je het programma en de technologie bij. Als het programma voltooid is, maak je de machine weer leeg terwijl op de andere snijtafel het volgende programma reeds loopt. Na de onderdelen voorzien te hebben van de juiste identificatie verzorg je de afvoer van het gesneden product naar de correcte zones. Als het een eindfabrikaat betreft sta je in voor de degelijke verpakking ervan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud van de machine en het werkgebied rond de machine. Je staat in voor de correcte en de tijdige afhandeling van de opdrachten.

  • Chauffeur C Haakarm /afzetcontainers (optie ADR) (VAC175) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Wil jij het nieuwe gezicht zijn van onze klant om hun firma te vertegenwoordigen bij hun klanten? Voor hun vestiging in Antwerpen zoeken wij een chauffeur met een rijbewijs C. ADR is een pluspunt. Je rijdt met een haakwagen met voor het plaatsen en ophalen van afzetcontainers (eventueel met gevaarlijk afval). Je rijdt in de regio en over heel België.

  • Structural Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Als Structural Engineer maak je deel uit van het engineeringteam en sta je in voor de correcte en tijdige berekening van de stabiliteit en sterkte van de ontwerpen, in het bijzonder staalconstructies. Je zoekt met collega’s en externe partners naar technische oplossingen. Je staat in voor : • expertise in bouwkundige normen en voorschriften, in het bijzonder de Eurocode . • het uitwerken van project-specifieke ontwerpen en het uitvoeren van constructieve studies met behulp van gespecialiseerde software (RSTAB,…) . • het ontwikkelen en onderhouden van eigen berekeningsroutines. • het opstellen van ontwerp- en berekeningsnota’s die je bespreekt met klanten en controle-organismen. • het geven van advies over het technische ontwerp van staal- en betonconstructies. • het mee opstellen van interne standaarden voor het ontwerp en de uitvoering van stalen constructies.

Zoek naar antwoorden van TECHN. INSTITUUT ST.JOZEF in sociale netwerken
Look for responds of TECHN. INSTITUUT ST.JOZEF in social networks

Lees alle opmerkingen voor TECHN. INSTITUUT ST.JOZEF. Laat een reactie achter voor TECHN. INSTITUUT ST.JOZEF. TECHN. INSTITUUT ST.JOZEF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TECHN. INSTITUUT ST.JOZEF. Leave a respond for TECHN. INSTITUUT ST.JOZEF. TECHN. INSTITUUT ST.JOZEF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TECHN. INSTITUUT ST.JOZEF op de google maps. Adres en contacten TECHN. INSTITUUT ST.JOZEF
Location of TECHN. INSTITUUT ST.JOZEF on the google maps. Address and contacts of TECHN. INSTITUUT ST.JOZEF

Andere gerelateerde bedrijven als come TECHN. INSTITUUT ST.JOZEF TECHN. INSTITUUT ST.JOZEF: Hary Marc SPRL | PARFUMERIE KATY | KARL-HEINZ HUPPERTZ | AB PNEUS | FRANK GERITS

Other related companies as TECHN. INSTITUUT ST.JOZEF: Hary Marc SPRL | PARFUMERIE KATY | KARL-HEINZ HUPPERTZ | AB PNEUS | FRANK GERITS

TECHN. INSTITUUT ST.JOZEF is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TECHN. INSTITUUT ST.JOZEF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03131347656. Het bedrijf TECHN. INSTITUUT ST.JOZEF bevindt zich op het adres: KLEINHOEFSTRAAT 4; 2440; GEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 662,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 597,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Formation permanente. Lijst met producten zijn Type de Formation: Construction, Relations Publiques, Informatique, Commerce & vente, Tourisme, Arts du Tissu & Stylisme, Alimentation & Horeca, Comptabilit茅, Electronique & Electrom茅canique, M茅canique, M茅taux. Type d'Enseignement: Promotion Sociale..
De hoofdactiviteit van TECHN. INSTITUUT ST.JOZEF is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TECHN. INSTITUUT ST.JOZEF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TECHN. INSTITUUT ST.JOZEF, openstaande posities, locatie van TECHN. INSTITUUT ST.JOZEF op de kaart.

TECHN. INSTITUUT ST.JOZEF is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is TECHN. INSTITUUT ST.JOZEF, company assigned to the tax number BE03131347656. The company TECHN. INSTITUUT ST.JOZEF is located at the address: KLEINHOEFSTRAAT 4; 2440; GEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 662,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 597,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Formation permanente. List of products are Type de Formation: Construction, Relations Publiques, Informatique, Commerce & vente, Tourisme, Arts du Tissu & Stylisme, Alimentation & Horeca, Comptabilit茅, Electronique & Electrom茅canique, M茅canique, M茅taux. Type d'Enseignement: Promotion Sociale..
The main activity of TECHN. INSTITUUT ST.JOZEF is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TECHN. INSTITUUT ST.JOZEF is not available. You also can look at reviews of TECHN. INSTITUUT ST.JOZEF, open positions, location of TECHN. INSTITUUT ST.JOZEF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TECHN. INSTITUUT ST.JOZEF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TECHN. INSTITUUT ST.JOZEF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TECHN. INSTITUUT ST.JOZEF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TECHN. INSTITUUT ST.JOZEF, employees, financial statistics.