LANG.&COMMUNICAT. SYSTEMS

Contactgegevens LANG.&COMMUNICAT. SYSTEMS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LANG.&COMMUNICAT. SYSTEMS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LANG.&COMMUNICAT. SYSTEMS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHRANSSTRAAT 1; 1850; GRIMBERGEN, België

Telefoon (phone): 22523562 (+32-22523562) 22523562 (+32-22523562)

Fax (fax): +32 (16) 524-33-53 +32 (16) 524-33-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LANG.&COMMUNICAT. SYSTEMS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LANG.&COMMUNICAT. SYSTEMS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LANG.&COMMUNICAT. SYSTEMS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LANG.&COMMUNICAT. SYSTEMS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LANG.&COMMUNICAT. SYSTEMS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LANG.&COMMUNICAT. SYSTEMS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LANG.&COMMUNICAT. SYSTEMS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LANG.&COMMUNICAT. SYSTEMS
Products information LANG.&COMMUNICAT. SYSTEMS

BTW identificatienummer (tax): BE05523071289
Ondernemingsnummer: 3506805419
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 186,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Activit茅s: Cours de Langues Etrang猫res.

Product categorie (product category): Formation and enseignement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LANG.&COMMUNICAT. SYSTEMS
(Get full report from official database of BE for LANG.&COMMUNICAT. SYSTEMS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LANG.&COMMUNICAT. SYSTEMS
Addition kinds of activities for LANG.&COMMUNICAT. SYSTEMS

22989901. Wire touwcentra | Wire rope centers
25990102. Krukjes, fabriek | Stools, factory
32819900. Gesneden steen- en steenproducten, nec | Cut stone and stone products, nec
35850507. Soda fonteinen, onderdelen en accessoires | Soda fountains, parts, and accessories
51439902. Kaas | Cheese

Werken bij LANG.&COMMUNICAT. SYSTEMS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LANG.&COMMUNICAT. SYSTEMS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LANG.&COMMUNICAT. SYSTEMS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LANG.&COMMUNICAT. SYSTEMS. Looking for open vacancies in other companies

  • Apothekersassistent - all round (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een enthousiaste apothekersassistent(e) die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij het profiel dat we zoeken! Je werkt in een voltijds weekstelsel. Je werkt zowel aan de robotapotheek (klaarmaken van bestellingen) als in de apotheek zelf, waar je klanten adviseert.

  • Sanitair adviseur (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt de professionele klanten en geeft hen een prima service. Ze kunnen bij jou terecht voor technisch advies dit op maat van de klant. Ook na de verkoop kunnen ze bij jou terecht voor vragen. Stockbeheer behoort ook tot jouw takenpakket. Het winkelbeeld dient dagelijks prima in orde te zijn.

  • TIG- en MIG lasser . (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verbindt stukken in verschillende materialen en levert zowel stuk- als seriewerk af op maat voor de klant. Je poliert afgewerkte stukken en bent flexibel genoeg om ook andere gevraagde taken uit te voeren.

  • POETSHULP Brugge DC (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Brugge zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS BEERNEM (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Beernem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • HUISHOUDHULP (M/V) DUDZELE (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Assistent Product Manager m/v (357/17988) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een voedingsbedrijf te Essen, wegens groei zijn zij dringend op zoek naar een Assistent Product Manager m/v. Als Assistent Product Manager ondersteun je bij het ontwerpen en mede implementeren van nieuwe product- en verpakkingsideeën, op productniveau en op assortimentsniveau, teneinde het bedrijfskarakter van innovatie en creativiteit te versterken. Verantwoordelijkheden: Je werkt vooral ondersteunend op taakniveau: Ontwerpen van nieuwe productideeën en nieuwe verpakkingsideeën. Continue verbetering/innovatie van het assortiment door het implementeren van nieuwe ontwikkelingen voor de verschillende seizoenen, het organiseren van de productie van te maken stalen voor fotografie-doeleinden, opvolgen en controleren van drukwerk/brochures., opvolgen van het valideren van de vernieuwde assortimenten in het databeheersysteem, bewaken en garanderen van de deadlines voor prestaties Ontwikkelen van Private Label projecten door beluisteren van klanten om tot een ontwikkeling te kopen, controleren van de aanvragen en de haalbaarheid ervan op klant - budgettair niveau en tijdige oplevering ervan. Zichzelf continue op de hoogte houden van ontwikkelingen en evoluties op vlak van design, trends en marketing.

  • Logistiek medewerker (VOORDE)

    Regio: VOORDE

    Bedrijf: WILGENDRIES VOORDE

    Type: Vaste Job

    Verdelen en begeleiden van bewoners tijdens de maaltijd; Aanvullen van drank op kamer bewoners; Verdelen en verzamelen van het linnen; Aanvullen van karren en voorraadbeheer; Afwas; Opmaken van bedden; ...

  • Verantwoordelijke nachtploeg (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Vaste Job

    Je werkt gedurende 4 nachten per week, van maandag- tem donderdagnacht. Jouw hoofdtaak omvat de verantwoordelijkheid te nemen voor het goed organiseren van het laden van de vrachtwagens. Hierbij neem je de leiding over een ploeg van 4 tot 8 mensen.  Bedrijfsprofiel: Onze klant, een gevestigd bedrijf regio Zonnebeke, is op zoek naar een verantwoordelijke voor de nachtploeg

  • Zelfstandige Kantoorhouders (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • Enthousiaste taaltrainers Frans - Antwerpen - Regio Geel-Mol (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Akros Solutions - Business / IT Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nous recherchons, pour notre client situé à Bruxelles, un Business Analyst / IT Analyst. Vous rejoignez l'équipe dans le cadre de la transformation digitale de la société. La fonction L'identification des besoins de changement avec les représentants du métier et les clients de la société. L'analyse de tous les besoins ainsi que l'identification des impacts sur les processus et les applications concernées. La conception des processus cibles. La réalisation des analyses fonctionnelles. La coordination et le suivi des changements. La participation aux tests. La rédaction de la documentation fonctionnelle. La résolution des incidents et des problèmes. Votre profil Vous avez 3 ans ou plus d'expérience comme Business / IT Analyst. Vous avez de l'expérience avec UML et BPMN. Vous avez de l'expérience dans un contexte Agile. Vous parlez couramment le Français (l'Anglais et/ou le Néerlandais est un plus). Vous avez un esprit critique et pouvez proposer des solutions innovantes. Intéressé(e)? Envoyez-nous votre CV au plus vite !

Zoek naar antwoorden van LANG.&COMMUNICAT. SYSTEMS in sociale netwerken
Look for responds of LANG.&COMMUNICAT. SYSTEMS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LANG.&COMMUNICAT. SYSTEMS. Laat een reactie achter voor LANG.&COMMUNICAT. SYSTEMS. LANG.&COMMUNICAT. SYSTEMS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LANG.&COMMUNICAT. SYSTEMS. Leave a respond for LANG.&COMMUNICAT. SYSTEMS. LANG.&COMMUNICAT. SYSTEMS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LANG.&COMMUNICAT. SYSTEMS op de google maps. Adres en contacten LANG.&COMMUNICAT. SYSTEMS
Location of LANG.&COMMUNICAT. SYSTEMS on the google maps. Address and contacts of LANG.&COMMUNICAT. SYSTEMS

Andere gerelateerde bedrijven als come LANG.&COMMUNICAT. SYSTEMS LANG.&COMMUNICAT. SYSTEMS: Lepape N | JOZEF MORTELMANS | S?LECTION | GARAGE WYFFELS | RADIO SINT JAN

Other related companies as LANG.&COMMUNICAT. SYSTEMS: Lepape N | JOZEF MORTELMANS | S?LECTION | GARAGE WYFFELS | RADIO SINT JAN

LANG.&COMMUNICAT. SYSTEMS is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LANG.&COMMUNICAT. SYSTEMS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05523071289. Het bedrijf LANG.&COMMUNICAT. SYSTEMS bevindt zich op het adres: SCHRANSSTRAAT 1; 1850; GRIMBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 186,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Formation and enseignement. Lijst met producten zijn Activit茅s: Cours de Langues Etrang猫res..
De hoofdactiviteit van LANG.&COMMUNICAT. SYSTEMS is Holding and Other Investment Offices, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LANG.&COMMUNICAT. SYSTEMS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LANG.&COMMUNICAT. SYSTEMS, openstaande posities, locatie van LANG.&COMMUNICAT. SYSTEMS op de kaart.

LANG.&COMMUNICAT. SYSTEMS is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is LANG.&COMMUNICAT. SYSTEMS, company assigned to the tax number BE05523071289. The company LANG.&COMMUNICAT. SYSTEMS is located at the address: SCHRANSSTRAAT 1; 1850; GRIMBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 186,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Formation and enseignement. List of products are Activit茅s: Cours de Langues Etrang猫res..
The main activity of LANG.&COMMUNICAT. SYSTEMS is Holding and Other Investment Offices, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LANG.&COMMUNICAT. SYSTEMS is not available. You also can look at reviews of LANG.&COMMUNICAT. SYSTEMS, open positions, location of LANG.&COMMUNICAT. SYSTEMS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LANG.&COMMUNICAT. SYSTEMS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LANG.&COMMUNICAT. SYSTEMS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LANG.&COMMUNICAT. SYSTEMS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LANG.&COMMUNICAT. SYSTEMS, employees, financial statistics.