Libberecht Dirk

Contactgegevens Libberecht Dirk: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Libberecht Dirk: address, phone, fax, email, website, opening hours

Libberecht Dirk

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationsstraat 32; 8552; Zwevegem (Moen), België

Telefoon (phone): 056 64 77 96 (+32-056 64 77 96) 056 64 77 96 (+32-056 64 77 96)

Fax (fax): +32 (2) 259-86-26 +32 (2) 259-86-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Libberecht Dirk: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Libberecht Dirk"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Libberecht Dirk"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Libberecht Dirk, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Libberecht Dirk. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Libberecht Dirk, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Libberecht Dirk. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Libberecht Dirk
Products information Libberecht Dirk

BTW identificatienummer (tax): BE05855407714
Ondernemingsnummer: 5432159423
Hoofdstad (capital): 966,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 325,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Libberecht Dirk zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Farriers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Libberecht Dirk
(Get full report from official database of BE for Libberecht Dirk)

Aanvulling soorten activiteiten voor Libberecht Dirk
Addition kinds of activities for Libberecht Dirk

364303. Elektrische aansluitingen | Electric connectors
10810101. Exploration, metalen mijnbouw | Exploration, metal mining
32810501. Begraafplaatsen, stenen | Burial vaults, stone
34290302. Bagagedrager, auto top | Luggage racks, car top
41199904. Spoorwegbaan, behalve amusement of schilderachtig | Cog railway, except amusement or scenic
50650208. Geluidsapparatuur, elektronisch | Sound equipment, electronic
51990407. Rayon garens | Rayon yarns
75190100. Verhuur van recreatieve voertuigen | Recreational vehicle rental

Werken bij Libberecht Dirk: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Libberecht Dirk: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Libberecht Dirk. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Libberecht Dirk. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecaniekers gezocht (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie ben je verantwoordelijk om verschillende bedrijven operationeel te houden. Je voert onderhoudswerkzaamheden uit, detecteert storingen en lost deze op aan de hand van herstellingen, vervangingen,… op locatie in heel Oost-Vlaanderen.

  • Koeltechnieker Regio Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een koeltechnieker dat technische installaties van grote utiliteitsgebouwen kan beheren. Met beheren bedoelen we natuurlijk ook dat deze installaties onderhouden en geoptimaliseerd moeten worden . Als Koeltechnieker begrijp je wel dat technische installaties heel divers kunnen zijn, gaande van elektrische, verwarmings-, klimatisatie-, koel-, sanitaire tot (brand)beveiligingsinstallaties. Dankzij ons gedreven, technisch onderlegd en klantvriendelijk team van HVAC-specialisten slagen we erin om langetermijnrelaties uit te bouwen met zeer uiteenlopende bedrijven. Zo blijven we groeien en daarom zijn we op zoek naar een bijkomende ervaren.

  • Poederlakker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf dat kwalitatief hoogstaande keukendeuren en tafels maakt, zijn wij op zoek naar een poederlakker MDF regio Herentals.  Als poederlakker word je tewerkgesteld in de lakstraat voor :  het lakken van MDF keukendeuren. het manueel instellen van de machine. onderhoud aan de machine uit te voeren. kleine storingen op te lossen. het lakproces te optimaliseren. 

  • assemblage medewerker m/v (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER BRU

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij graag aan de slag als technieker mechanische en/of elektrische assemblage M/V regio Zellik? Bekijk dan zeker onderstaande vacature en kom te weten welke taken je zullen toegewezen worden, over welke capaciteiten je dient te beschikken en wat het aanbod is. Jobomschrijving: Mechanische assemblage van machine onderdelen of assemblage van elektrische componenten volgens technische tekeningen en schema's Reparatie van specifieke apparatuur Je maakt een complete set-up van nieuwe appartuur of gebruikte uitrustingen die voldoen aan de verwachtingen van de klant. Begrijpen van de verschillende machine functies en de verschillende ontwerpen. Je maakt gebruik van Engelse meeteenheden of metrische meetsystemen.

  • Koeltechnicus (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vind jij het opzoeken en herstellen van defecten bij koeltechnische installaties een interessante uitdaging? Dan hebben wij de job voor jou! Voor onze klant in Lummen zijn wij opzoek naar een koeltechnicus. Naast de herstellingen voer je ook enige onderhoudswerken uit aan de bestaande installaties. Jouw takenpakket bestaat uit: Fouten in de installaties opsporen en herstellen; De verschillende onderdelen van de installaties (de)monteren; Installaties in bedrijf stellen, afregelen en verbeteren; Koeltechnische installaties vacumeren, vullen en afregelen voor opstart; Het lezen van elektrische schema's.

  • Werken als huishoudhulp - koken Heist o/d Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Voor deze vacature zijn de meest voorkomende werkzaamheden: koken, strijken, boodschappen doen en de keuken poetsen. ONMIDDELLIJKE INDIENSTTREDING!!!

  • Sales Promotor | Bose (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Bose is een wereldleider op vlak van audio-apparatuur. Al jaar en dag staan ze bekend voor hun sterke kwaliteit en innovativiteit.  Momenteel hebben ze een nieuw product op de markt: ‘Noise-Masking Sleepbuds’. Met deze kleine oordopjes kan je gemakkelijker inslapen en de nachtrust beter laten verlopen. Om dit product te promoten zijn we op zoek naar Sales Promotoren die in verschillende Media Markt winkels het product demonstreren en verkopen.   Je zal (potentiële) klanten uitleg geven over het nieuw, gelanceerd product en deze demonstreren bij grote retailers. Je bent hierbij hét vaste aanspreekpunt op de winkelvloer. Je wordt tijdens het weekend ingeschakeld en in jouw eigen regio. 

  • Monitor /Animator om les Fotografie te geven - Sint niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als lesgever Fotografie Heb je een passie voor fotografue en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! Fotografie wordt afgewisseld met spelactiviteiten. +/- 4 uur fotografie en 2 uur spel per dag Fototoestellen worden voorzien

  • DAKWERKER (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: CEUPPENS JAN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het uitvoeren, onderhouden en herstellen van schuine daken en gevelbekleding, hoofdzakelijk uit pannen en leien. Voordat de dakbekleding aangebracht wordt, plaats je de isolatie van het dak, breng je het onderdak en de panlatten aan en voorzie je eventueel dakvlakvensters en ventilatiesystemen. Je maakt ook platte daken waterdicht en je werkt met diverse isolatie- en dichtingsmaterialen die je met verschillende technieken aan elkaar en aan de grond bevestigt. Ook het opbouwen en afbreken van stellingen behoort tot je takenpakket.

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

  • Fexi- job Keukenmedewerkers (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: MC DONALD'S

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het bereiden van de burgers. Je staat in voor de properheid van de keuken samen met het team.

  • BROODSNIJDER NACHT (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BAKKERIJ POLLET

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het snijden van brood met een machine.

Zoek naar antwoorden van Libberecht Dirk in sociale netwerken
Look for responds of Libberecht Dirk in social networks

Lees alle opmerkingen voor Libberecht Dirk. Laat een reactie achter voor Libberecht Dirk. Libberecht Dirk bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Libberecht Dirk. Leave a respond for Libberecht Dirk. Libberecht Dirk on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Libberecht Dirk op de google maps. Adres en contacten Libberecht Dirk
Location of Libberecht Dirk on the google maps. Address and contacts of Libberecht Dirk

Andere gerelateerde bedrijven als come Libberecht Dirk Libberecht Dirk: GEMEENTEBESTUUR | Zorgcentrum De Ark | Amry Verzekeringen | SARFATI M. | J. N?VE

Other related companies as Libberecht Dirk: GEMEENTEBESTUUR | Zorgcentrum De Ark | Amry Verzekeringen | SARFATI M. | J. N?VE

Libberecht Dirk is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Libberecht Dirk, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05855407714. Het bedrijf Libberecht Dirk bevindt zich op het adres: Stationsstraat 32; 8552; Zwevegem (Moen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 966,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 325,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Farriers. Producten gemaakt in Libberecht Dirk zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Libberecht Dirk is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Libberecht Dirk is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Libberecht Dirk, openstaande posities, locatie van Libberecht Dirk op de kaart.

Libberecht Dirk is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Libberecht Dirk, company assigned to the tax number BE05855407714. The company Libberecht Dirk is located at the address: Stationsstraat 32; 8552; Zwevegem (Moen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 966,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 325,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Farriers. Products created in Libberecht Dirk were not found.
The main activity of Libberecht Dirk is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Libberecht Dirk is not available. You also can look at reviews of Libberecht Dirk, open positions, location of Libberecht Dirk on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Libberecht Dirk, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Libberecht Dirk, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Libberecht Dirk, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Libberecht Dirk, employees, financial statistics.