KEUKENS HUGO

Contactgegevens KEUKENS HUGO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KEUKENS HUGO: address, phone, fax, email, website, opening hours

KEUKENS HUGO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MAASTRICHTERSTEENWEG 125; 3700; TONGEREN, België

Telefoon (phone): 12232424 (+32-12232424) 12232424 (+32-12232424)

Fax (fax): +32 (13) 187-67-31 +32 (13) 187-67-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KEUKENS HUGO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KEUKENS HUGO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KEUKENS HUGO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KEUKENS HUGO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KEUKENS HUGO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KEUKENS HUGO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KEUKENS HUGO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KEUKENS HUGO
Products information KEUKENS HUGO

BTW identificatienummer (tax): BE03181884765
Ondernemingsnummer: 5265716552
Hoofdstad (capital): 520,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 323,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Type de Mobilier: Cuisines.

Product categorie (product category): Fabrication and montage de mobilier

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KEUKENS HUGO
(Get full report from official database of BE for KEUKENS HUGO)

Aanvulling soorten activiteiten voor KEUKENS HUGO
Addition kinds of activities for KEUKENS HUGO

01829902. Hydroponische gewassen, onder dekking gekweekt | Hydroponic crops, grown under cover
28510104. Verf droogmachines | Paint driers
35429912. Metalen containers maken machines: blikjes, enz. | Metal container making machines: cans, etc.
55510000. Boothandelaars | Boat dealers
73639908. Pilotdienst, luchtvaart | Pilot service, aviation

Werken bij KEUKENS HUGO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KEUKENS HUGO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KEUKENS HUGO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KEUKENS HUGO. Looking for open vacancies in other companies

  • Belader / Chauffeur voor Huis aan Huis Ophalingen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote firma, gespecialiseerd in het ophalen van huisvuil en ander afval, zijn wij op zoek naar personen met een C rijbewijs. Als chauffeur sta je niet alleen in voor het vervoer, waarbij je voldoende ervaring kan voorleggen aangezien het hier regelmatig over stadsvervoer gaat, maar sta je ook in voor de veiligheid van je collega's. Je kan ingeschakeld worden als chauffeur en als belader! Werken met afval of huisvuil schrikt je dus niet af.

  • Dakwerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature dakwerker krijg je heel wat taken toegewezen. Hieronder vind je een greep uit het pakket: je voert totaalrenovaties uit van A tot Z; je werkt voornamelijk bij particulieren thuis; je plaatst zelf de stelling; je voert afbraakwerken uit aan bestaande daken; je plaats voornamelijk platte daken; je staat er voor open ook renovatiewerken aan hellende daken uit te voeren; je zorgt dat de werf altijd netjes en proper achter blijft; je staat klanten vriendelijk te woord; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van sanitair; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van verwarming; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van elektriciteit; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van vloer- en tegelwerken.

  • Huishoudhulp regio Pulderbos (PULDERBOS)

    Regio: PULDERBOS

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PADEO

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

  • JOBSTUDENTEN MAGAZIJN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Kontich, groothandel in accessoires en kerstartikelen zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om te werken tijdens de week voor algemeen magazijnwerk. Taken: Inpakken, orderpicking, laden/lossen, labellen,..

  • Jobstudent ZEB Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Onzewinkels zijn op zoek naar gemotiveerde studenten met een passie voor mode! Samenmet je collega’s zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarinklantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice,leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staatdeze af te werken aan een hoog tempo.

  • Jobstudent zaalmedewerker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: LAGO

    Type: Studentenjob

    Je hoofdtaak is het opnemen, bedienen, afrekenen en afruimen van de bestellingen van de bezoekers van het Rest’eau Café. Ook de mise-en-place onder handen nemen zal tot jouw takenpakket behoren. Verder ben je verantwoordelijk voor een verzorgde en propere omgeving die bezoekers uitnodigt een lekker drankje en hapje te nuttigen. Drankbestellingen handel je volledig zelf af, terwijl je eetbestellingen tijdig en correct doorgeeft aan de keuken. De horecamanager en collega’s ondersteunen je in al je taken.

  • Technisch medewerker (intern & extern) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Car Comfort Solutions

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gedreven nieuwe medewerker, die zal starten als technieker en doorgroeien tot technisch medewerker. Als technieker wordt je opgeleid door een ervaren collega, die je de kneepjes van het vak leert: montage van trekhaken, parkeersensoren, navigatie, camerasystemen,... Je gaat de baan op en zet je in om (voornamelijk) bij garages deze diensten te verlenen. Eens je deze job goed onder de knie hebt, groei je door naar een ondersteunende, logistieke functie voor de mobiele techniekers. Je beheert in- en uitgaande goederen, staat in voor communicatie met klanten en leveranciers en zoekt technische info voor offertes op. Dankzij je eerdere ervaring bij ons, kunnen we ook op je rekenen om in te springen als technieker om een collega bij afwezigheid te vervangen. Zo kunnen we je een boeiende functie aanbieden met veel variatie.

  • Elektrotechnieker (in daguren) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Je staat mee in voor de uitvoering van diverse installatie- en onderhoudsopdrachten. Je tekent elektrische schema’s uit, volgt de nieuwe en bestaande projecten mee op en stuurt op termijn  personen aan. Bovendien sta je in voor de nutsvoorzieningen, spoor je fouten op in verschillende netwerksystemen en beheer je mee de PLC sturingen. Je gebruikt bij het uitvoeren van je opdrachten jouw kennis van kortsluitstromen en AREI-wetgeving. Je zal meewerken aan de installatie en het onderhoud van netwerkbekabeling en verlichting, support van het camerapark, bewaking van de inbraakbeveiliging en brandcontrole en het ontstoren van het automatische magazijn. Daarnaast zal je bijdragen bij het beheer van de brandcentrales, HVAC-installaties, het compressorenpark en zal je kabelberekeningen maken. Tot je takenpakket behoren ook het maken van PLC-sturingen, uittekenen van elektrische schema’s en het samenstellen van elektrische kasten. In deze functie zal ongeveer 75% bureauwerk zijn en 25% hands-on, operationeel werk. Bedrijfsprofiel: Dit gezonde familiebedrijf is partner van de meubelindustrie.

  • Toonbankverkoper bouwmaterialen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Kortrijk zijn we op zoek naar een hands-on toonbankverkoper: - Je staat in voor het onthaal van de klanten en behandelt hun vragen omtrent prijzen, producten en/of toepassingen - Je plaatst de bestellingen van de klanten correct in het systeem - Je maakt dagelijks de planning op voor de interne chauffeur en stuurt hem bij waar nodig - In overleg met jouw Branch Manager maak je de offertes op Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een bedrijf die een belangrijke rol speelt binnen de bouwmaterialenwereld. Het bedrijf staat voor service naar klanten, maar ook voor innovatie en vernieuwing.

  • (STAGIAIR) ACCOUNTANT met ambitie - optie zelfstandig - ZELZATE (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672103-inline.html?cid=Partner_VDAB Om de groei van een kwalitatief accountantskantoor regio Zelzate met meerdere vestigingen te kunnen waarborgen, gaan we op zoek naar een toffe dossierbeheerder om het 25-koppige team te vervoegen. JIJ BIEDT: Jouw enthousiasme Jouw kennis en ervaring Jouw toffe persoonlijkheid DIT KANTOOR BIEDT: Kwalitatieve diensten voor interessante klanten (vrije beroepers tot internationale vennootschappen) Werkzekerheid binnen een leuke en stimulerende omgeving: amusement en carrière komen hier samen! Wat zal je doen? Je hebt steeds een team van junior dossierbeheerders die jou graag helpen bij de voorbereidende taken. Je fungeert zelf als klantenadviseur en hebt dan ook voldoende tijd om jouw afwerkende en controlerende taken te volbrengen. Je staat de klant met raad en daad bij en zorgt ervoor dat zij niet meer met vragen blijven zitten.

Zoek naar antwoorden van KEUKENS HUGO in sociale netwerken
Look for responds of KEUKENS HUGO in social networks

Lees alle opmerkingen voor KEUKENS HUGO. Laat een reactie achter voor KEUKENS HUGO. KEUKENS HUGO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KEUKENS HUGO. Leave a respond for KEUKENS HUGO. KEUKENS HUGO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KEUKENS HUGO op de google maps. Adres en contacten KEUKENS HUGO
Location of KEUKENS HUGO on the google maps. Address and contacts of KEUKENS HUGO

Andere gerelateerde bedrijven als come KEUKENS HUGO KEUKENS HUGO: SILVEER VERMEULEN MARITS | DE KEYN PAINT | Savat L | ANDRE VANHOLST | RUSTHUIS BERKENHOF

Other related companies as KEUKENS HUGO: SILVEER VERMEULEN MARITS | DE KEYN PAINT | Savat L | ANDRE VANHOLST | RUSTHUIS BERKENHOF

KEUKENS HUGO is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KEUKENS HUGO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03181884765. Het bedrijf KEUKENS HUGO bevindt zich op het adres: MAASTRICHTERSTEENWEG 125; 3700; TONGEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 520,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 323,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fabrication and montage de mobilier. Lijst met producten zijn Type de Mobilier: Cuisines..
De hoofdactiviteit van KEUKENS HUGO is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KEUKENS HUGO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KEUKENS HUGO, openstaande posities, locatie van KEUKENS HUGO op de kaart.

KEUKENS HUGO is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is KEUKENS HUGO, company assigned to the tax number BE03181884765. The company KEUKENS HUGO is located at the address: MAASTRICHTERSTEENWEG 125; 3700; TONGEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 520,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 323,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fabrication and montage de mobilier. List of products are Type de Mobilier: Cuisines..
The main activity of KEUKENS HUGO is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KEUKENS HUGO is not available. You also can look at reviews of KEUKENS HUGO, open positions, location of KEUKENS HUGO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KEUKENS HUGO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KEUKENS HUGO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KEUKENS HUGO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KEUKENS HUGO, employees, financial statistics.