Gossuin Marc

Contactgegevens Gossuin Marc: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gossuin Marc: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gossuin Marc

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e de Huy 292; 1325; Chaumont-Gistoux, België

Telefoon (phone): 010 68 85 38 (+32-010 68 85 38) 010 68 85 38 (+32-010 68 85 38)

Fax (fax): 010 68 08 68 (+32-010 68 08 68) 010 68 08 68 (+32-010 68 08 68)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gossuin Marc: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gossuin Marc"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gossuin Marc"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gossuin Marc, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gossuin Marc. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gossuin Marc, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gossuin Marc. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gossuin Marc
Products information Gossuin Marc

BTW identificatienummer (tax): BE06881256103
Ondernemingsnummer: 3081909179
Hoofdstad (capital): 868,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 132,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Wells boring

Product categorie (product category): Pumps - Water

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gossuin Marc
(Get full report from official database of BE for Gossuin Marc)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gossuin Marc
Addition kinds of activities for Gossuin Marc

335699. Non-ferro rollen en tekenen, nec, nec | Nonferrous rolling and drawing, nec, nec
20999906. Cider, nonalcoholic | Cider, nonalcoholic
26740101. Kruidenierszakken: gemaakt van aangekochte materialen | Grocers' bags: made from purchased materials
36949903. Batterijkabel bedrading sets voor verbrandingsmotoren | Battery cable wiring sets for internal combustion engines
51439901. Boter | Butter

Werken bij Gossuin Marc: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gossuin Marc: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gossuin Marc. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gossuin Marc. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot je taken behoren: Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens/containers alsook voor het in- en uitpakken van goederen. Je neemt daarna plichtsbewust en met oog voor detail jouw stuk van de administratieve afhandeling op. Je controleert hierbij de nodige documenten (vrachtbrieven, CMR’s, douanedocumenten enz.). Je werkt, samen met je collega’s, het logistieke proces kwalitatief af. Je toont je flexibel in het ondersteunen van andere cellen van de afdeling logistiek. Je houdt vast aan gestelde doelen, maar wisselt van aanpak, invalshoek of gedragstijl om ze te bereiken.

  • Contact Center Agent (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Contact Center Agent sta je in voor een professionele (inbound, outbound, mondelinge en schriftelijke) communicatie met onze klanten. Je bent ambassadeur van het bedrijf en hebt op die manier heb een directe en essentiële impact op de tevredenheid en de trouw van de klanten.

  • Ervaren teamcoach call te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een extra team coach voor ons call center. Taken: -      aansturen call agents -      scripts opmaken -      rapporteringen opmaken -      echte people manager -      resultaat gericht werken -      mensen beter kunnen laten presteren -      Nederlands, Engels -      goed met software overweg kunnen

  • Busmechanieker (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Takenpakket: Onderhoud en herstellen van voertuigen Registratie van uitgevoerd onderhoud en gebruikte wisselstukken Voertuigen klaarmaken om naar een technische controle te gaan Constateren en melden van potentiële problemen of gevaren In geval van afwezigheid van de verantwoordelijke, zelf de eindcontrole op de uitgevoerde werken uitvoeren

  • Stackerchauffeur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP HAVEN & LOGISTICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het stockeren en vrijzetten van containers met de reachstacker. - Via radio en PC sta je in contact met je collega’s

  • Huishoudhulp regio DENDERMONDE/BUGGENHOUT (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Is poetsen jouw passie? Dan ben jij de witte raaf die we zoeken! U kan zich makkelijk verplaatsen en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U wil parttime of fulltime werken (tussen 10u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Meise - Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Medewerker commercieel in vastgoedkantoor (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: Comfortimmo

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar iemand( m/v) die COMMERCIEEL is, DURFT te telefoneren en KAN prospecteren. iemand die op zoek gaat voor onze klanten naar de geschikte woning. leeftijd en diploma’s zijn van geen groot belang .wij hechten belang aan een POSITIEVE DOORZETTER ervaring in de verkoop kan alleen maar een pluspunt zijn ! ibo komt ook in aanmerking. wij bieden: vast loon , gsm abonnement, firmawagen na inlooptijd ben jij die witte raaf die wij zoeken? graag een telefoontje op 0492/889894

  • Digital Project Manager (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    • Jij beheert de projecten en relaties en zorgt voor hoogste tevredenheid. • Jij kent de business-noden en -objectieven van de merken en bent een volwaardig gesprekspartner voor onze klanten. • Je vertaalt sales en marketing noden in relevante plannen en projecten die je bovendien overtuigend presenteert. • Jij bewaakt de timing, de kwaliteit en de resultaten van de projecten. • Jij beheert het budget en zorgt er voor dat projecten rendabel zijn. • Jij bent de gesprekspartner voor onze interne teams in content creatie, copywriting, analytics, interface & interaction design, front- & back-end development.

  • Schoonma(a)k(st)er mobiele toer - regio Eeklo/Maldegem (36u) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: CLEANDIENST

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde schoonmaakster/schoonmaker voor een tewerkstelling in de regio Eeklo en omstreken voor een tewerkstelling op een mobiele toer. Samen met een collega voer je de schoonmaak uit bij verschillende klanten in de regio. Jullie krijgen hiervoor een firmawagen ter beschikking. Voorziene uurrooster : nog niet beschikbaar Totaal uren : ca 36 uren per week Voor deze functie moet u in het bezit zijn van een rijbewijs.

  • zelfstandig logopedist in multidisciplinair team (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: OMNINO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je begeleidt patienten met voornamelijk spraak-, taal- en leerstoornissen. UIteraard ben je ook welkom als je extra specialisaties hebt of wenst bij te scholen. Je neemt onderzoek af en doet de begeleiding ook zelf. Ondersteuning hierin wordt zeker voorzien, indien dit gewenst is. Je komt terecht in een gemotiveerd team, waar open communicatie en welbevinden hoog in het vaandel wordt gedragen. Je behandelt in de praktijk, maar behandelingen op school en aan huis kunnen ook voorkomen.

Zoek naar antwoorden van Gossuin Marc in sociale netwerken
Look for responds of Gossuin Marc in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gossuin Marc. Laat een reactie achter voor Gossuin Marc. Gossuin Marc bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gossuin Marc. Leave a respond for Gossuin Marc. Gossuin Marc on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gossuin Marc op de google maps. Adres en contacten Gossuin Marc
Location of Gossuin Marc on the google maps. Address and contacts of Gossuin Marc

Andere gerelateerde bedrijven als come Gossuin Marc Gossuin Marc: Haeseldonckx M | BUBBLE | Interieur | VAN ECCELPOEL | Distri Wigo NV

Other related companies as Gossuin Marc: Haeseldonckx M | BUBBLE | Interieur | VAN ECCELPOEL | Distri Wigo NV

Gossuin Marc is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gossuin Marc, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06881256103. Het bedrijf Gossuin Marc bevindt zich op het adres: Chauss茅e de Huy 292; 1325; Chaumont-Gistoux. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 868,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 132,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pumps - Water. Lijst met producten zijn Wells boring.
De hoofdactiviteit van Gossuin Marc is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gossuin Marc is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gossuin Marc, openstaande posities, locatie van Gossuin Marc op de kaart.

Gossuin Marc is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gossuin Marc, company assigned to the tax number BE06881256103. The company Gossuin Marc is located at the address: Chauss茅e de Huy 292; 1325; Chaumont-Gistoux. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 868,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 132,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pumps - Water. List of products are Wells boring.
The main activity of Gossuin Marc is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Gossuin Marc is not available. You also can look at reviews of Gossuin Marc, open positions, location of Gossuin Marc on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gossuin Marc, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gossuin Marc, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gossuin Marc, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gossuin Marc, employees, financial statistics.