Schuttershof

Contactgegevens Schuttershof: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Schuttershof: address, phone, fax, email, website, opening hours

Schuttershof

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tervuursesteenweg 100; 2800; Mechelen, België

Telefoon (phone): 015 41 24 07 (+32-015 41 24 07) 015 41 24 07 (+32-015 41 24 07)

Fax (fax): +32 (83) 969-87-67 +32 (83) 969-87-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Schuttershof: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Schuttershof"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Schuttershof"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Schuttershof, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Schuttershof. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Schuttershof, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Schuttershof. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Schuttershof
Products information Schuttershof

BTW identificatienummer (tax): BE06517059326
Ondernemingsnummer: 7219909667
Hoofdstad (capital): 559,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 669,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Schuttershof zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Schuttershof
(Get full report from official database of BE for Schuttershof)

Aanvulling soorten activiteiten voor Schuttershof
Addition kinds of activities for Schuttershof

20450107. Doughnut mix, bereid: van gekochte bloem | Doughnut mixes, prepared: from purchased flour
20840100. wijnen | Wines
22820208. Vinal filamentgaren: gooien, draaien, wikkelen, spoolen | Vinal filament yarn: throwing, twisting, winding, spooling
31990101. Laarzen, paard | Boots, horse
33549900. Aluminium geëxtrudeerde producten, nec | Aluminum extruded products, nec
39310206. Hoofden, banjo | Heads, banjo
50139902. Stoel hoezen | Seat covers
51590403. Woltoppen | Wool tops
53999901. Leger-marine goederen winkels | Army-navy goods stores

Werken bij Schuttershof: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Schuttershof: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Schuttershof. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Schuttershof. Looking for open vacancies in other companies

  • Matrijzenmaker (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van matrijzen • Je stelt nieuwe matrijzen op punt • Je staat controleert matrijzen en volgt deze op in productie • Naast het matrijzengebeuren spring je bij in de productie (persafdeling) of        onderhoudsafdeling.

  • Monteur glasband (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zeer stabiel bedrijf, gelegen te Lokeren, dat sinds 1945 vol passie in hun productieafdeling houten buitenschrijnwerk van de hoogste kwaliteit vervaardigd zijn we op zoek naar een ervaren plaatser van sluitwerk of het plaatsen van glas dit graag te combineren met siliconen en kleinhouten kleven. Ben jij een vakman in hart en nieren? Werk jij graag mee aan het realiseren van het droomproject? Dan ben jij onze geschikte kandidaat!

  • ALUMINIUM LASSER (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Pittem zijn wij opzoek naar een ervaren aluminium lasser.

  • Machine operator Lovendegem (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als machine operator ben je verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bewaken van de goede werking van de verpakkingslijn zodat producten worden verpakt op de voorgeschreven wijze volgens de opgegeven planning binnen de vooropgestelde kwaliteit en rendementseisen. Effectieve taken: Je bent verantwoordelijk voor het opstarten en instellen van de verpakkingslijn Je bewaakt de goede werking van de verpakkingslijn Je voert fysische kwaliteitscontrole uit

  • Tig Lasser (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Roeselare zoeken we een Tig lasser. Je staat in voor het lassen en monteren van buisleidingen in inox en staal.

  • POETSHULP (M/V) (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: VINCENT

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een poetshulp. Je taak bestaat eruit om privé-woningen te poetsen in het kader van dienstencheques.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in ZOMERGEM (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • STAGIAIR(E) Recruitment Trainee (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Studentenjob

    Interesse in een stage als recruitment trainee bij Robert Half? Interesse in een stage als recruitment trainee bij Robert Half? Als Stagiair Recruitment Trainee ondersteun je een gedreven sales team met het vinden van de beste professionals en heb je het volgende takenpakket: WAT GA JE DOEN? Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten, zowel telefonisch als per mail; Je screent grondig de ingezonden CV's van potentiële kandidaten en contacteert hen telefonisch om een interview vast te leggen; Je volgt interviews mee en stelt je geziene kandidaten voor aan het team. Je geeft snel en accuraat de verslagen in van de kandidateninterviews; Je bent verantwoordelijk voor de sourcing en rekrutering van sterke profielen; Je beheert de mailboxen van verschillende afdelingen en verwerkt de binnenkomende CV's; Je stuurt bevestigingsmails uit naar kandidaten en je bezorgt hen de online testen; Je verwerkt tijdig de teruggekregen documenten zodat consultants meteen aan de interviews kunnen beginnen; Je controleert de dossiers van de kandidaten en vraagt indien nodig ontbrekende documenten op; Je focust op de uitbouw van een mooi kandidatennetwerk met behulp van LinkedIn en alumnidatabanken; Je schrijft vacatures uit op een aantrekkelijke manier en plaatst deze online op de verschillende jobboards; Je verzamelt commerciële informatie en detecteert salesopportuniteiten; Je stelt toffe mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs; Je beheert onze database zodat je die optimaal kan gebruiken om kandidaten aan te leveren en je houdt de gegevens up-to-date; Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Kinepolis Hasselt Student Schoonmaak (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Voor Kinepolis Hasselt zoeken we een werkwillige student om de schoonmaakploeg te versterken. Je helpt mee met de schoonmaak van de shop, de foyer, inkomhal, de zalen etc. Je werkt aan een hoog tempo en hebt het zelf graag steeds spik en span. Je werkt tijdens het academiejaar: wekelijks op zaterdag en/of zondag, een dag in de week extra (maandag en/of vrijdag) is zeker een pluspunt. Tijdens vakantieperiodes werk je ook tijdens weekdagen, afhankelijk wat lukt met jouw agenda. Je bent een vroege vogel. Immers, de werktijden zijn telkens van 6h30-13h en hier deins jij niet voor terug.

  • studenten verkoop (BRUSTEM)

    Regio: BRUSTEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in de regio van Sint-Truiden zoeken wij dringend studenten. Je zal tewerkgesteld worden tijdens schoolvakanties en weekends tijdens het schooljaar. Je taken zullen zich afspelen aan de kassa of als aanvuller in één van de afdelingen in de supermarkt.

  • Vertegenwoordiger Persoonlijke Beschermingsmiddelen - regio Oost-en West-Vlaanderen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO HR

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamische firma regio Gent gaan wij op zoek naar een vertegenwoordiger die de verdere uitbouw van de bestaande relaties zal garanderen; Je bouwt enthousiast je klantenportefeuille uit en je ontwikkelt verdere relaties door promoties van de producten. Concreet sta je in voor volgend takenpakket: Het zoeken en in kaart brengen van projecten bij bestaande en nieuwe klanten met als doel meer verkoop te realiseren binnen jouw segment Het opmaken en opvolgen van offertes met als doel zo veel mogelijk verkoop te realiseren Het aangaan en uitbouwen van klantenrelaties door middel van klantencontact Je toetst de behoeftes af van je klant en je reikt oplossingen aan, je werkt enthousiast aan lange termijnrelaties met potentiële klanten Je beheert autonoom je agenda en je bezoekt klanten op hun vraag, maar vooral werk je proactief naar mogelijkheden en realisaties voor de toekomst Je werkt nauw samen met de andere verkoopsadviseurs van de overige segmenten en je plant duobezoeken in Je zal op dagelijkse basis rapporteren via een CRM-pakket

  • Flexi-job Kelner / Dienster (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van Schuttershof in sociale netwerken
Look for responds of Schuttershof in social networks

Lees alle opmerkingen voor Schuttershof. Laat een reactie achter voor Schuttershof. Schuttershof bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Schuttershof. Leave a respond for Schuttershof. Schuttershof on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Schuttershof op de google maps. Adres en contacten Schuttershof
Location of Schuttershof on the google maps. Address and contacts of Schuttershof

Andere gerelateerde bedrijven als come Schuttershof Schuttershof: NOEL SONCK | F.G.T.B | RESTAURANT REN? | OFFITECH | De Bruycker O

Other related companies as Schuttershof: NOEL SONCK | F.G.T.B | RESTAURANT REN? | OFFITECH | De Bruycker O

Schuttershof is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Schuttershof, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06517059326. Het bedrijf Schuttershof bevindt zich op het adres: Tervuursesteenweg 100; 2800; Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 559,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 669,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in Schuttershof zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Schuttershof is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Schuttershof is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Schuttershof, openstaande posities, locatie van Schuttershof op de kaart.

Schuttershof is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Schuttershof, company assigned to the tax number BE06517059326. The company Schuttershof is located at the address: Tervuursesteenweg 100; 2800; Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 559,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 669,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pubs. Products created in Schuttershof were not found.
The main activity of Schuttershof is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Schuttershof is not available. You also can look at reviews of Schuttershof, open positions, location of Schuttershof on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Schuttershof, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Schuttershof, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Schuttershof, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Schuttershof, employees, financial statistics.