Fiduciaire Drijbooms & Co BVBA

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Fiduciaire Drijbooms & Co BVBA
Private companiesHealth Services • Fiduciaire Drijbooms & Co BVBA

Contactgegevens Fiduciaire Drijbooms & Co BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fiduciaire Drijbooms & Co BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fiduciaire Drijbooms & Co BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kapellensteenweg 54; 2920; Kalmthout, België

Telefoon (phone): 03 666 63 28 (+32-03 666 63 28) 03 666 63 28 (+32-03 666 63 28)

Fax (fax): 03 666 33 39 (+32-03 666 33 39) 03 666 33 39 (+32-03 666 33 39)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fiduciaire Drijbooms & Co BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fiduciaire Drijbooms & Co BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fiduciaire Drijbooms & Co BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fiduciaire Drijbooms & Co BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fiduciaire Drijbooms & Co BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fiduciaire Drijbooms & Co BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fiduciaire Drijbooms & Co BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fiduciaire Drijbooms & Co BVBA
Products information Fiduciaire Drijbooms & Co BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07126800537
Ondernemingsnummer: 3835021972
Hoofdstad (capital): 453,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 516,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Fiduciaire Drijbooms & Co BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fiduciaire Drijbooms & Co BVBA
(Get full report from official database of BE for Fiduciaire Drijbooms & Co BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fiduciaire Drijbooms & Co BVBA
Addition kinds of activities for Fiduciaire Drijbooms & Co BVBA

729912. Consumentenkoopdiensten | Consumer purchasing services
738911. Muziek en omroepdiensten | Music and broadcasting services
08519903. Plaagbeheer, bos | Pest control services, forest
20439907. Zuigelingenvoeding, granen type | Infants' foods, cereal type
30890101. Batterij gevallen, kunststof of kunststof combinatie | Battery cases, plastics or plastics combination
51360103. Hoeden, mannen en jongens ' | Hats, men's and boys'
91210204. Gemeenteraad | Town council
96610400. Ruimteonderzoek en technologie, niveau van overheid | Space research and technology, level of government

Werken bij Fiduciaire Drijbooms & Co BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fiduciaire Drijbooms & Co BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fiduciaire Drijbooms & Co BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fiduciaire Drijbooms & Co BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • GL Accountant - Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een GL Accountant (m/v) voor een internationaal bedrijf in Ternat. Het bedrijf is gevestigd in Ternat. De verantwoordelijkheden voor deze functie als GL Accountant zijn: * Je verzorgt de algemene boekhouding; * Je houdt de analytische boekhouding bij; * Je ondersteunt het team bij vragen over de algemene boekhouding; * Je verzorgt Btw-, intrastat- en intracommunautaire aangiftes; * Je voert de maandelijkse rapportering uit. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Boekhoudkundig medewerker regio Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant regio Sint-Lievens-Houtem zijn wij op zoek naar een enthousiaste boekhoudkundige medewerker. Jou voornaamste taken zullen bestaan uit: - Je maakt deel uit van de financiële afdeling van het bedrijf en verzorgt vanuit deze functie de leveranciersboekhouding. - Je hebt op regelmatige basis contacten met onze verschillende leveranciers, zowel voor het aanmaken van leveranciersbetalingen als voor het verwerken van inkomende facturen. - Verder volg je de tijdige betaling van deze facturen op. Je codeert ook de facturen en voert deze in in het boekhoudprogramma (SAP). - Je zet de betalingen klaar en controleert ook of de binnenkomende facturen correct zijn. - In deze functie rapporteer je aan de verantwoordelijke finance en IT.

  • Servicemonteur poorten/ zonnewering (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Infinity Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Deinze zijn we op zoek naar een servicemonteur van poorten zonnewering. Je staat in voor het onderhoud en herstellen van de installaties. Je hebt zowel ervaring in techniek en elektriciteit. Je denkt analytisch en probleemoplossend. Je staat de klant te woord. Je hebt geen hoogtevrees.

  • Teamleader 2 ploegen (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in Lendelede, regio Roeselare zijn wij op zoek naar Een teamleader 2 ploegen Als teamleider heb je de hoofdrol in het teamproces. Je stuurt, schept voorwaarden, ruimt hindernissen uit de weg, creëert uitdagingen en stuurt bij als het nodig is. Daarnaast staat de teamleader ook in voor de opmaak van de planningen, bespreekt de evaluaties en keurt de verloven goed Teamleden moeten weten wat de doelstelling is van de organisatie, welke rol het team daarin speelt en wat daarin de bijdrage is van ieder teamlid. De teamleider geeft die helderheid. Liggen koers en doelstellingen vast, dan is het zaak knopen door te hakken over de omvang, samenstelling en werkwijze van het team. Essentieel voor teambuilding is dat teamleden onbevreesd hun bijdrage kunnen leveren en dat ze problemen of hindernissen onbelemmerd kunnen uiten. Als teamleider heb je voortdurend oog en oor voor teamleden. Dat komt bijvoorbeeld tot uiting in het geven en ontvangen van feedback, het omgaan met kritiek en open communicatie. Een effectieve teamleider schept voorwaarden voor samenwerking en teamprestaties. Dat begint met een duidelijk mandaat: het team moet het vertrouwen krijgen van het management en moet –binnen kaders- zelfstandig beslissingen kunnen nemen en vrij kunnen functioneren. Ondersteuning gaat ook over materiële zaken: het team moet over de middelen beschikken die nodig zijn om de doelstelling te halen.  

  • HUISHOUDHULP in Kortessem (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! :-) We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO EERNEGEM/ICHTEGEM/KOEKELARE (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • JOBSTUDENTEN ALL-ROUND MAGAZIJNWERK (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te JOBSTUDENTEN die tijdens de week beschikbaar zijn. Dit voor algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten. Bovendien word je beloond na 20 dagen met een bonus en na 25 dagen met cinematickets of een bon van mediamarkt.

  • JOBSTUDENT BAKKERIJ Deurne (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: YES! TALENTS

    Type: Studentenjob

    Voor een gezellige bakkerij in Deurne, zoeken wij dringend studenten die in het weekend, feestdagen en in vakantieperiodes beschikbaar zijn.

  • Group Manager (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: MAKRO MACHELEN

    Type: Vaste Job

    Gedetailleerde omschrijving kan je vinden op onze website www.makro.be.

  • KOK / KOKKIN (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: DE KLOKKEPUT

    Type: Vaste Job

    Voor ons restaurant zijn we op zoek naar een kok / kokkin. Je staat in voor het bereiden van gerechten uit de Franse keuken en het opstellen van de menu's.

  • Calculator (Tielt) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: TALENT4PEOPLE

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een veelzijdige bouwgroep, gespecialiseerd in de constructie van kantoorruimtes, toonzalen, winkelruimtes, werkplaatsen, productieruimtes, enzovoort. Ze werken vanuit verschillende sites in België en steken hierbij ook regelmatig de landsgrenzen over. Voor hun vestiging in Tielt, zijn ze op zoek naar Calculator

Zoek naar antwoorden van Fiduciaire Drijbooms & Co BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Fiduciaire Drijbooms & Co BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fiduciaire Drijbooms & Co BVBA. Laat een reactie achter voor Fiduciaire Drijbooms & Co BVBA. Fiduciaire Drijbooms & Co BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fiduciaire Drijbooms & Co BVBA. Leave a respond for Fiduciaire Drijbooms & Co BVBA. Fiduciaire Drijbooms & Co BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fiduciaire Drijbooms & Co BVBA op de google maps. Adres en contacten Fiduciaire Drijbooms & Co BVBA
Location of Fiduciaire Drijbooms & Co BVBA on the google maps. Address and contacts of Fiduciaire Drijbooms & Co BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Fiduciaire Drijbooms & Co BVBA Fiduciaire Drijbooms & Co BVBA: Debaere NV | ITTERBEEK NV | GOOSSENAERTS-FRANCKEN | IMMO C.D.S. | DEVESSE

Other related companies as Fiduciaire Drijbooms & Co BVBA: Debaere NV | ITTERBEEK NV | GOOSSENAERTS-FRANCKEN | IMMO C.D.S. | DEVESSE

Fiduciaire Drijbooms & Co BVBA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Fiduciaire Drijbooms & Co BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07126800537. Het bedrijf Fiduciaire Drijbooms & Co BVBA bevindt zich op het adres: Kapellensteenweg 54; 2920; Kalmthout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 453,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 516,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bookkeepers. Producten gemaakt in Fiduciaire Drijbooms & Co BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fiduciaire Drijbooms & Co BVBA is Gezondheidszorg, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fiduciaire Drijbooms & Co BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fiduciaire Drijbooms & Co BVBA, openstaande posities, locatie van Fiduciaire Drijbooms & Co BVBA op de kaart.

Fiduciaire Drijbooms & Co BVBA is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Fiduciaire Drijbooms & Co BVBA, company assigned to the tax number BE07126800537. The company Fiduciaire Drijbooms & Co BVBA is located at the address: Kapellensteenweg 54; 2920; Kalmthout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 453,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 516,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bookkeepers. Products created in Fiduciaire Drijbooms & Co BVBA were not found.
The main activity of Fiduciaire Drijbooms & Co BVBA is Health Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Fiduciaire Drijbooms & Co BVBA is not available. You also can look at reviews of Fiduciaire Drijbooms & Co BVBA, open positions, location of Fiduciaire Drijbooms & Co BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fiduciaire Drijbooms & Co BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fiduciaire Drijbooms & Co BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fiduciaire Drijbooms & Co BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fiduciaire Drijbooms & Co BVBA, employees, financial statistics.