FLVANDAMME DESCHAMPS ET FILS SA

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • FLVANDAMME DESCHAMPS ET FILS SA
Private companiesChemicals and Allied Products • FLVANDAMME DESCHAMPS ET FILS SA

Contactgegevens FLVANDAMME DESCHAMPS ET FILS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLVANDAMME DESCHAMPS ET FILS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLVANDAMME DESCHAMPS ET FILS SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Croisette 28 1470 Genappe - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-67-77-17-92 32-67-77-17-92

Fax (fax): 32-67-77-37-28 32-67-77-37-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLVANDAMME DESCHAMPS ET FILS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLVANDAMME DESCHAMPS ET FILS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLVANDAMME DESCHAMPS ET FILS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLVANDAMME DESCHAMPS ET FILS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLVANDAMME DESCHAMPS ET FILS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLVANDAMME DESCHAMPS ET FILS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLVANDAMME DESCHAMPS ET FILS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLVANDAMME DESCHAMPS ET FILS SA
Products information FLVANDAMME DESCHAMPS ET FILS SA

BTW identificatienummer (tax): BE09680297851
Ondernemingsnummer: 7136688232
Hoofdstad (capital): 336,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 668,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in FLVANDAMME DESCHAMPS ET FILS SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLVANDAMME DESCHAMPS ET FILS SA
(Get full report from official database of BE for FLVANDAMME DESCHAMPS ET FILS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLVANDAMME DESCHAMPS ET FILS SA
Addition kinds of activities for FLVANDAMME DESCHAMPS ET FILS SA

594901. Stof slaat stukgoed op | Fabric stores piece goods
782201. Filmuitwisseling | Film exchange services
30890202. Kombekleding, kunststof | Bowl covers, plastics
32819903. Steen, steengroeven en verwerking van eigen steenproducten | Stone, quarrying and processing of own stone products
45139903. Pakketlevering, privélucht | Parcel delivery, private air
73899923. Fondsverhogende organisaties | Fund raising organizations
79480100. Motorrijders en bestuurders | Motor vehicle racing and drivers
79990702. Schiettent | Shooting gallery

Werken bij FLVANDAMME DESCHAMPS ET FILS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLVANDAMME DESCHAMPS ET FILS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLVANDAMME DESCHAMPS ET FILS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLVANDAMME DESCHAMPS ET FILS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • BANDEN MONTEUR (SLEIDINGE)

    Regio: SLEIDINGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, met een filiaal in Sleidinge, zijn we op zoek naar een Bandenmonteur / automechanica. Voor het overbruggen van de winterpiek is men op zoek naar iemand die mee kan helpen met de bandenwissels. Daarnaast doet het bedrijf ook een carservice dus zal je ook mee verantwoordelijk zijn voor onderhoud en kleine herstellingen aan wagens.

  • Winkelbediende Kassa (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij graag werken in de verkoop? Lees dan zeker verder, misschien ben jij wel de kandidaat die wij zoeken! Wij zoeken een winkelbediende (m/v) voor een supermarkt in de Druivenstreek. Als winkelbediende zal jij aan de kassa staan. Zowel een voltijdse als deeltijdse tewerkstelling zijn bespreekbaar.

  • Productiemedewerker - 2 ploegen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Reiniging van installaties, machines en werkplekken binnen de productie afdeling & aardappelsortering. Zoals: productielijnen reinigen / reinigingsplanning raadplegen / werken volgens hygiëne- & veiligheidsnormen. - Je bent ook polyvalent inzetbaar. Zoals: in overleg met de productie-ploegchef om de vooropgestelde productieplanning te realiseren / e voegt additieven toe / je maakt coatings aan en draagt zorg voor een nette werkomgeving.

  • Logistiek Medewerker M/V (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een hands-on mentaliteit, werk je graag zelfstandig en heb je een lange termijn job voor ogen? Dan kan kan deze vacature zeker iets voor jou zijn. Voor een een dynamische en snelgroeiende KMO te Aalterwaar kwaliteit, creativiteit en zelfontplooiing hoog in het vaandel staan, zijn we op zoek naar een logistiek medewerker. Taken: Als logistiek medewerker sta je in voor de receptie van de geleverde goederen, het uitpakken en het op de juiste locatie sorteren. Je zorgt voor de ordervoorbereiding, de picking van de uit te leveren bestellingen en de praktische afhandeling ervan. Je zorgt dat de stock nauwgezet wordt bij gehouden in het computersysteem. Je staat in voor bepaalde administratieve taken. Je zorgt ervoor dat alle lokalen steeds ordelijk en proper zijn.

  • student September (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

    Type: Studentenjob

    We zijn zeer dringend op zoek naar een student minimum bachelor niveau voor de maand september. administratieve taken

  • Jobstudenten Zaalmedewerker - keukenhulp (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BARISTA'S SECRET

    Type: Studentenjob

    Helpen in de zaal en in de keuken van een restaurant in het centrum van Brugge.

  • Jobstudent Reservatiedienst (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Oostende zijn we op zoek naar een jobstudent om tijdens de herfstvakantie te werken bij de reservatiedienst. Hier ga je onder andere telefonisch de reservaties opvolgen die binnen komen.

  • JUNIOR HR BP (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Stabiel en internationaal bedrijf Gevarieerde HR functie Begeleiding in professionele groei Onze klant is een internationaal bedrijf met 8 vestigingen in België. Dit bedrijf telt wereldwijd meer dan 130.000 werknemers. Onze klant is op zoek naar een HR generalist die zich bij een team van 2 anderen zal voegen. Als Junior HR BP zorg je ervoor dat de dagdagelijkse HR-werking soepel verloopt. Rekrutering is een belangrijk aspect van deze functie. Je zal het gezochte profiel correct moeten inschatten en kandidaten voorstellen die binnen het budget vallen. Je zal alle kanalen moeten gebruiken om moeilijk te vinden profielen te vinden, te selecteren en aan te werven. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de bedienden en arbeiders m.b.t. alle vragen in verband met lonen, afwezigheden en in- & uitdiensttredingen. Andere taken zijn het regelen van de verlofplanning, educatief verlof, analyses van de personeelskost en het opvolgen van de opleidingen voor de sociale balans.

  • Freelance projectverpleegkundige (A) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Loopbaancoach (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TALENT'

    Type: Zelfstandige activiteit

    id punt is… …een huis waar je talenten ontdekt en ontwikkelt om persoonlijk of als organisatie te groeien. Voor id punt is elke persoon en elke organisatie uniek. Daarom werken wij met een persoonlijke aanpak op maat, lokaal, betrokken en nabij. Wij creëren dynamiek en enthousiasme. id punt coacht en versterkt al doende. Wij gaan samen op pad en gaan verder waar anderen stoppen. Wij verhuizen binnenkort naar Waregem en zijn hierdoor op zoek naar een loopbaancoach om ons team te versterken. Als loopbaancoach… …help je mensen om verdere stappen te zetten in hun eigen loopbaan. Via een persoonlijke aanpak laat je de mensen stilstaan bij wie ze zijn en wat hun talenten en dromen zijn. Samen met hen denk je out-of-the box over de verschillende mogelijkheden om hun dromen te kunnen realiseren. Wij zijn een erkend loopbaancentrum, wat wil zeggen dat wij werken met VDAB loopbaancheques. Vanuit ons id huis te Waregem begeleid je mensen uit de regio van Waregem, Harelbeke en Deerlijk. We hebben een eigen methodiek en tools ontwikkeld die je gebruikt als leidraad. Je kan bij ons team terecht voor vragen, brainstorming…

  • Senior Accountant - Groeiend Fiduciair Kantoor (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674945-inline.html?cid=Partner_VDAB Senior Accountant - Groeiend Fiduciair Kantoor LEDR Executive Solutions is op zoek naar een sterk financieel profiel die ervaring heeft in de fiduciaire sector. Heb jij ervaring als senior-manager of zelfs al als kantoorverantwoordelijke? Dan kan dit de geknipte opportuniteit zijn voor jou! Onze klant heeft een gevestigde waarde in Limburg met grote en KMO-klanten. Zij bieden op maat gemaakte oplossingen en staan bekend om hun uitstekende service. Door hun groei zijn zij op zoek naar een nieuwe Manager die op termijn partner kan worden. Senior Accountant: Uw taken: U (bege)leidt en ondersteund uw team met het leveren van de juiste service naar de klant toe. Deze bestaat momenteel uit accounting en tax profielen, maar kan ook uitgebreid worden naar audit. Voor een aantal grote dossiers staat u zelf in voor het contact met de klant U bent hoofdverantwoordelijke en aanspreekpunt voor het ganse personeelsteam U hebt de financiële en HR-eindverantwoordelijkheid en rapporteert naar de aandeelhouders U zit maandelijks samen met de andere vennoten en ondersteunt hun waar nodig (strategische beslissingen, klant gerelateerde zaken,...)

  • Verpleegkundige in de thuiszorg, Brugge - Knokke (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van FLVANDAMME DESCHAMPS ET FILS SA in sociale netwerken
Look for responds of FLVANDAMME DESCHAMPS ET FILS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLVANDAMME DESCHAMPS ET FILS SA. Laat een reactie achter voor FLVANDAMME DESCHAMPS ET FILS SA. FLVANDAMME DESCHAMPS ET FILS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLVANDAMME DESCHAMPS ET FILS SA. Leave a respond for FLVANDAMME DESCHAMPS ET FILS SA. FLVANDAMME DESCHAMPS ET FILS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLVANDAMME DESCHAMPS ET FILS SA op de google maps. Adres en contacten FLVANDAMME DESCHAMPS ET FILS SA
Location of FLVANDAMME DESCHAMPS ET FILS SA on the google maps. Address and contacts of FLVANDAMME DESCHAMPS ET FILS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLVANDAMME DESCHAMPS ET FILS SA FLVANDAMME DESCHAMPS ET FILS SA: WORLDSHOPPING-MAIL | B.I.B.CO | Vandekerckhove M BVBA | LUC VANCLOOSTER | A.M.G. scrl

Other related companies as FLVANDAMME DESCHAMPS ET FILS SA: WORLDSHOPPING-MAIL | B.I.B.CO | Vandekerckhove M BVBA | LUC VANCLOOSTER | A.M.G. scrl

FLVANDAMME DESCHAMPS ET FILS SA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLVANDAMME DESCHAMPS ET FILS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09680297851. Het bedrijf FLVANDAMME DESCHAMPS ET FILS SA bevindt zich op het adres: Rue Croisette 28 1470 Genappe - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 336,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 668,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLVANDAMME DESCHAMPS ET FILS SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLVANDAMME DESCHAMPS ET FILS SA is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLVANDAMME DESCHAMPS ET FILS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLVANDAMME DESCHAMPS ET FILS SA, openstaande posities, locatie van FLVANDAMME DESCHAMPS ET FILS SA op de kaart.

FLVANDAMME DESCHAMPS ET FILS SA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLVANDAMME DESCHAMPS ET FILS SA, company assigned to the tax number BE09680297851. The company FLVANDAMME DESCHAMPS ET FILS SA is located at the address: Rue Croisette 28 1470 Genappe - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 336,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 668,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLVANDAMME DESCHAMPS ET FILS SA were not found.
The main activity of FLVANDAMME DESCHAMPS ET FILS SA is Chemicals and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLVANDAMME DESCHAMPS ET FILS SA is not available. You also can look at reviews of FLVANDAMME DESCHAMPS ET FILS SA, open positions, location of FLVANDAMME DESCHAMPS ET FILS SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLVANDAMME DESCHAMPS ET FILS SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLVANDAMME DESCHAMPS ET FILS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLVANDAMME DESCHAMPS ET FILS SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLVANDAMME DESCHAMPS ET FILS SA, employees, financial statistics.