BUREAU M.C. DE MEULDER

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • BUREAU M.C. DE MEULDER
Private companiesEducational Services • BUREAU M.C. DE MEULDER

Contactgegevens BUREAU M.C. DE MEULDER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU M.C. DE MEULDER: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU M.C. DE MEULDER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-ALBAANSBERGSTRAAT 67; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 24794414 (+32-24794414) 24794414 (+32-24794414)

Fax (fax): +32 (63) 765-68-45 +32 (63) 765-68-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU M.C. DE MEULDER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU M.C. DE MEULDER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU M.C. DE MEULDER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU M.C. DE MEULDER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU M.C. DE MEULDER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU M.C. DE MEULDER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU M.C. DE MEULDER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU M.C. DE MEULDER
Products information BUREAU M.C. DE MEULDER

BTW identificatienummer (tax): BE04602691650
Ondernemingsnummer: 7509399414
Hoofdstad (capital): 919,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 539,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in BUREAU M.C. DE MEULDER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Public-relationsbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU M.C. DE MEULDER
(Get full report from official database of BE for BUREAU M.C. DE MEULDER)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU M.C. DE MEULDER
Addition kinds of activities for BUREAU M.C. DE MEULDER

514199. Kruidenierswaren, algemene lijn, nec | Groceries, general line, nec
08310100. Verzamelen van bosproducten | Gathering of forest products
28191102. Ammoniumverbindingen, met uitzondering van meststoffen, nec | Ammonium compounds, except fertilizers, nec
50520200. Steenkool en Coke | Coal and coke
63710102. Welvaartspensioenen | Welfare pensions

Werken bij BUREAU M.C. DE MEULDER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU M.C. DE MEULDER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU M.C. DE MEULDER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU M.C. DE MEULDER. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker op zaterdag - Regio Waregem - m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Waregem zijn wij op zoek naar een zaterdagtechnieker. Taak: Je staat in voor het technisch onderhoud van het mechanisch gedeelte van het machinepark in een industrieel bedrijf.

  • Productiemedewerker chocolade (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in het ontwikkelen van Belgische pralines en truffels zijn wij op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers. Je wilt graag aan de slag in de voedingsector en fysiek, monotoon werk schrikt jou niet af? Aarzel dan niet! Jouw takenpakket is afhankelijk van dag tot dag en bestaat uit: - Het inpakken van pralines en truffels - Kwaliteitscontrole - Het kuisen van de lijnen, de machines en de directe productie omgeving. - Afwassen Bedrijfsprofiel: Een chocoladefabriek te Lier die pralines en truffels vervaardigen.

  • Productiemedewerker (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Opvullen van materiaal klaarzetten van drogers maalmolens en andere randapparatuur (indien nodig). Reinigen van hoppers filters en inkleurtoestellen

  • vertegenwoordiger (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor actieve prospectie met doel een lange termijn relatie opbouwen met je klanten. Bestaande klanten begeleiden en ondersteunen bij de verkoop van het uitgebreide assortiment. Realiseren van verkoop doelstellingen en melden van eventuele afwijkingen. Een aantal administratieve taken: klantencontracten registreren in het systeem behandeling van diverse e-mails offertes opstellen en onderhandelen over prijsafspraken.

  • Grafische sector - (flexo) drukker (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als je specifiek uitkijkt naar een job als drukker, dan stellen wij graag volgende vacature aan jou voor! Onze klant zoekt namelijk een flexo drukker om hun team te vervolledigen. Je komt terecht in een firma met als specialisatie het bedrukken van verpakkingen voor de voedingsindustrie. Er worden een 50-tal medewerker tewerkgesteld (arbeiders en bedienden). Er is weinig verloop en er heerst een goede sfeer in de firma. Wat is jouw takenpakket? je zorgt voor de kwaliteit van de gedrukte orders. je zal een flexopers 8-kleuren breed formaat bedienen en de bijhorende randapparatuur. je levert kwaliteitsdrukwerk af. je bent verantwoordelijk voor onderhoud van de machine en het oplossen van storingen. je streeft voortdurend naar het verbeteren van de kwaliteit en productiviteit. Lijkt deze job echt iets voor jou? Contacteer ons dan snel!

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Malle/Schilde/Zoersel/Brecht/Zandhoven/Lille/Wechelderzande (WESTMALLE)

    Regio: WESTMALLE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent weekend winkelmedewerker (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Staden zijn we op zoek naar een studentdie op zaterdag en/of zondag kan komen werken in de winkel. Je zal instaan voor kassawerk of de easypay kassa.

  • KELNER RESTAURANT HOTEL/BRASSERIE ('S GRAVENVOEREN)

    Regio: 'S GRAVENVOEREN

    Bedrijf: HOTEL VOEREN BLANCKTHYS

    Type: Vaste Job

    Bedienen van de klanten in het restaurant van dit hotel met bijhorende brasserie. Zorgen voor een goede sfeer voor de gasten.

  • Regulatory affairs associate (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Als Regulatory affairs associate sta jij in voor : Het coordineren van registratiedossiers Het werken met de Sales & Marketing-organisaties Het goede verloop van de toegewezen projecten Het indienen van regelgevingen en het opstellen van productregistratiedossiers De controle van producten die moeten voldoen aan de wettelijke vereisten Het deelnemen aan audits en vergaderingen Het uitvoeren van regulerend onderzoek inclusief

  • logopediste deeltijds/voltijds (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: 2SENSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    2 Sense is op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde logopedist om samen met het huidige team de praktijk verder uit te bouwen. Momenteel bestaat het team uit twee audiologen en drie logopedisten, maar gezien het grote aantal aanmeldingen hebben we dringend versterking nodig. Als zelfstandige logopedist(e) behandel je voornamelijk kinderen met spraak-, taal-, leerstoornissen. Je werkt zowel op school in daguren als op de praktijk (dag- en avonduren). Je werkt in een nieuwe praktijk en je hebt een eigen praktijkruimte ter beschikking. Verder is alles van onderzoeks- en therapiemateriaal voorhanden. Om gemakkelijk je therapiesessies te kunnen voorbereiden beschik je over een groot kopieertoestel, lamineermachine, enz. Op administratief vlak is ondersteuning mogelijk. Uiteraard vinden wij de sfeer in het team belangrijk, en kan je bij je collega’s terecht met mogelijke vragen of problemen. Eénmaal per week is er een overleg gepland, om bepaalde zaken te bespreken (om advies te vragen, afspraken te maken, enz...). Dit overleg verloopt steeds in gemoedelijke sfeer en geeft ons tijd onder collega's. We werken nauw samen met scholen, CLB en andere hulpverleners om de beste dienstverlening te kunnen geven. Ondersteuning op verschillende vlakken is mogelijk indien gewenst. Bijdrage wordt jaarlijks aangepast.

  • Freelance Consultant verzekeringen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Akkermans & Partners

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voel jij je helemaal thuis binnen de werking van een verzekeringsmaatschappij of een makelaarskantoor? Ben je toe aan uitdaging en afwisseling in je job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Akkermans & Partners is dé specialist in het leveren van ondersteuning, expertise en advies aan de hele verzekeringssector. Onze diensten bestaan uit Consulting, Outsourcing en Software. We zoeken een ervaren en gedreven freelance consultant met een passie voor verzekeringen. Je bent flexibel inzetbaar op verschillende opdrachten (Leven of Niet-Leven) of op projecten bij verzekeringsmaatschappijen of makelaars.

  • Gepassioneerde Flexijobber voor een frituur! (M/V) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een goed draaiende zaak, zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die graag een mooi centje willen bijverdienen! Heb je reeds een fulltime job (minstens 4/5de) of ben je een nog bruisende en actieve gepensioneerde (volwaardig pensioenstatuut) en wil je nog onder de mensen zijn en meedraaien in een leuk team? Dan ben jij de volgende geschikte collega! * Je werkt elke week een 15 à 20-tal uren op woensdag, donderdag en vrijdag zowel 's middags (11u30-14u) als 's avonds (17u- 20u30

Zoek naar antwoorden van BUREAU M.C. DE MEULDER in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU M.C. DE MEULDER in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU M.C. DE MEULDER. Laat een reactie achter voor BUREAU M.C. DE MEULDER. BUREAU M.C. DE MEULDER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU M.C. DE MEULDER. Leave a respond for BUREAU M.C. DE MEULDER. BUREAU M.C. DE MEULDER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU M.C. DE MEULDER op de google maps. Adres en contacten BUREAU M.C. DE MEULDER
Location of BUREAU M.C. DE MEULDER on the google maps. Address and contacts of BUREAU M.C. DE MEULDER

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU M.C. DE MEULDER BUREAU M.C. DE MEULDER: Lebrun sprl C.E.C. | AMANDA JANS | DE COCKER GEERT | TRANSFREIGHT | Sempels M

Other related companies as BUREAU M.C. DE MEULDER: Lebrun sprl C.E.C. | AMANDA JANS | DE COCKER GEERT | TRANSFREIGHT | Sempels M

BUREAU M.C. DE MEULDER is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU M.C. DE MEULDER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04602691650. Het bedrijf BUREAU M.C. DE MEULDER bevindt zich op het adres: SINT-ALBAANSBERGSTRAAT 67; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 919,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 539,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Public-relationsbureaus. Producten gemaakt in BUREAU M.C. DE MEULDER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUREAU M.C. DE MEULDER is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU M.C. DE MEULDER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU M.C. DE MEULDER, openstaande posities, locatie van BUREAU M.C. DE MEULDER op de kaart.

BUREAU M.C. DE MEULDER is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU M.C. DE MEULDER, company assigned to the tax number BE04602691650. The company BUREAU M.C. DE MEULDER is located at the address: SINT-ALBAANSBERGSTRAAT 67; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 919,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 539,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Public-relationsbureaus. Products created in BUREAU M.C. DE MEULDER were not found.
The main activity of BUREAU M.C. DE MEULDER is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU M.C. DE MEULDER is not available. You also can look at reviews of BUREAU M.C. DE MEULDER, open positions, location of BUREAU M.C. DE MEULDER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU M.C. DE MEULDER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU M.C. DE MEULDER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU M.C. DE MEULDER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU M.C. DE MEULDER, employees, financial statistics.