Editions J.M. Collet S.P.R.L.

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • Editions J.M. Collet S.P.R.L.
Private companiesMiscellaneous Manufacturing Industries • Editions J.M. Collet S.P.R.L.

Contactgegevens Editions J.M. Collet S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Editions J.M. Collet S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Editions J.M. Collet S.P.R.L.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de l'Industrie 18 1420 Braine-l'Alleud, België

Telefoon (phone): 2 (+32-2) 2 (+32-2)

Fax (fax): 2 (+32-2) 2 (+32-2)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Editions J.M. Collet S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Editions J.M. Collet S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Editions J.M. Collet S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Editions J.M. Collet S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Editions J.M. Collet S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Editions J.M. Collet S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Editions J.M. Collet S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Editions J.M. Collet S.P.R.L.
Products information Editions J.M. Collet S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE05235229492
Ondernemingsnummer: 9872283935
Hoofdstad (capital): 671,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 701,000 EUR
Werknemers (employees): 16 to 25
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Professional literature publishers

Product categorie (product category): Professional Literature Publishers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Editions J.M. Collet S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for Editions J.M. Collet S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Editions J.M. Collet S.P.R.L.
Addition kinds of activities for Editions J.M. Collet S.P.R.L.

31310503. Tips, schoen | Tips, shoe
38299901. Anamometers | Anamometers
42129907. Gevaarlijk afvalvervoer | Hazardous waste transport
62110100. Beveiligingsmakelaars en dealers | Security brokers and dealers
76999900. Reparatiediensten, nec, nec | Repair services, nec, nec

Werken bij Editions J.M. Collet S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Editions J.M. Collet S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Editions J.M. Collet S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Editions J.M. Collet S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Service technieker (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: CES

    Type: Vervanging brugpensioen

    Service technieker verzorgt het preventieve en curatieve onderhoud van koel en vriesinstallaties. De werkzaamheden worden in binnen- en buitenland uitgevoerd. Hiervoor zijn korte verplaatsingen van maximum 1 week nodig. Service technieker doet ook, samen met collega's uit de werkplaats, installatie van machines. Daarnaast staat hij in voor de opleiding van klanten.

  • poetshulp dienstencheques regio Kontich - Rumst (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: PLUMEAU.NET

    Type: Dienstenchequebaan

    poetshulp bij particulieren in de regio Kontich-Rumst. Een bedrijfswagen is voorzien.

  • HUISHOUDHULP LICHTAART (LICHTAART)

    Regio: LICHTAART

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Lichtaart zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulpen regio Rotselaar - Werchter (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Rotselaar - Werchter. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Student fastfoodketen m/v (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een horecazaak in Wetteren, zijn wij op zoek naar studenten op vrijdagavond, zaterdag en zondag. JOUW TAKEN: Je bent onderdeel van een gemotiveerd team horecamedewerkers die instaan voor de kassa en bereiden van eenvoudige gerechten.

  • Gemotiveerde studenten gezocht in Destelbergen (wekelijkse basis) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kleinschalig voedingsbedrijf in Destelbergen zijn wij actief op zoek naar gemotiveerde studenten die wekelijks van maandag tem. donderdag kunnen werken op hun vrije dagen. Werkuren zijn van 16u30-20u30 tegen een zeer mooie verloning.

  • STUDENTEN WEEKENDWERK (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN LOVENDEGEM

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Lovendegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, cafetaria, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! http://www.facebook.com/intratuin.lovendegem/

  • Productiearbeider - student (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    In de drukkerij zal je deel uitmaken van het productieteam verantwoordelijk voor de afwerking of rotatie. Concreet sta je in voor het opleggen, drukken, afwerken van kranten / magazines. Tijdens de productie voer je nauwkeurig je werk uit met oog op productiviteit. dynamisch en motiveer je collega's aan de machine wat het werken aangenaam maakt. Bij Roularta Media Group staat de mens centraal. Wil je naast je studies nog bijverdienen? Lees dan zeker verder!

  • Student JBC Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als enthousiaste Jobstudent sta je in voor onderstaande taken verwerken van de levering op orde houden van winkel, paskamers en magazijn algemeen onderhoud van de winkel

  • Kelner/Dienster (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET ANKER

    Type: Vaste Job

    Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar een kelner (m/v) met zin voor verantwoordelijkheid. Als kelner bent u verantwoordelijk voor het serveren en opnemen van bestellingen/kennis van bieren is een pluspunt instaan voor een gastvrije en correcte service naar de gasten toe mise en place van de zaal Je hebt al enkele jaren ervaring in de horeca Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent klantgericht, vriendelijk betrouwbaar Je bent stressbestendig Je bent Nederlandstalig Een grondige kennis van bieren is zeker een groot pluspunt !

  • Meetings and Events Consultant (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Interim Zorgkundige BLANKENBERGE (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Blankenberge zijn we op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen die graag willen bijwerken. Je bepaalt zelf of en wanneer je werkt.

Zoek naar antwoorden van Editions J.M. Collet S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of Editions J.M. Collet S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Editions J.M. Collet S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor Editions J.M. Collet S.P.R.L.. Editions J.M. Collet S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Editions J.M. Collet S.P.R.L.. Leave a respond for Editions J.M. Collet S.P.R.L.. Editions J.M. Collet S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Editions J.M. Collet S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten Editions J.M. Collet S.P.R.L.
Location of Editions J.M. Collet S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of Editions J.M. Collet S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Editions J.M. Collet S.P.R.L. Editions J.M. Collet S.P.R.L.: De Rob B.V.B.A. | DECMAR | DROOGKUIS DE KONING | BOUTET | Marie-Jeanne

Other related companies as Editions J.M. Collet S.P.R.L.: De Rob B.V.B.A. | DECMAR | DROOGKUIS DE KONING | BOUTET | Marie-Jeanne

Editions J.M. Collet S.P.R.L. is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Editions J.M. Collet S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05235229492. Het bedrijf Editions J.M. Collet S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Avenue de l'Industrie 18 1420 Braine-l'Alleud. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 16 to 25 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 671,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 701,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Professional Literature Publishers. Lijst met producten zijn Professional literature publishers.
De hoofdactiviteit van Editions J.M. Collet S.P.R.L. is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Editions J.M. Collet S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Editions J.M. Collet S.P.R.L., openstaande posities, locatie van Editions J.M. Collet S.P.R.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Editions J.M. Collet S.P.R.L. is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Editions J.M. Collet S.P.R.L., company assigned to the tax number BE05235229492. The company Editions J.M. Collet S.P.R.L. is located at the address: Avenue de l'Industrie 18 1420 Braine-l'Alleud. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 16 to 25 employees work in this company. Capital - 671,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 701,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Professional Literature Publishers. List of products are Professional literature publishers.
The main activity of Editions J.M. Collet S.P.R.L. is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Editions J.M. Collet S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of Editions J.M. Collet S.P.R.L., open positions, location of Editions J.M. Collet S.P.R.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Editions J.M. Collet S.P.R.L., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Editions J.M. Collet S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Editions J.M. Collet S.P.R.L., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Editions J.M. Collet S.P.R.L., employees, financial statistics.