Horeca Hainaut ASBL

Contactgegevens Horeca Hainaut ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Horeca Hainaut ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Horeca Hainaut ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Premiers Chasseurs 脿 Cheval 16A; 7000; Mons, België

Telefoon (phone): 065 34 66 25 (+32-065 34 66 25) 065 34 66 25 (+32-065 34 66 25)

Fax (fax): +32 (57) 801-64-50 +32 (57) 801-64-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Horeca Hainaut ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Horeca Hainaut ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Horeca Hainaut ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Horeca Hainaut ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Horeca Hainaut ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Horeca Hainaut ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Horeca Hainaut ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Horeca Hainaut ASBL
Products information Horeca Hainaut ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE03607330322
Ondernemingsnummer: 2040405273
Hoofdstad (capital): 697,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 885,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Horeca Hainaut ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Professional and trade-union associations and federations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Horeca Hainaut ASBL
(Get full report from official database of BE for Horeca Hainaut ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Horeca Hainaut ASBL
Addition kinds of activities for Horeca Hainaut ASBL

1781. Waterboren | Water well drilling
384204. Orthopedische apparaten | Orthopedic appliances
10310102. Galena mijnbouw | Galena mining
37280209. Pompen, propellerveren | Pumps, propeller feathering
38610313. Bereikzoekers, fotografisch | Range finders, photographic
51990703. Pijpen, rokers ' | Pipes, smokers'
51999906. Kaarsen | Candles
73770000. Computer verhuur en leasing | Computer rental and leasing

Werken bij Horeca Hainaut ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Horeca Hainaut ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Horeca Hainaut ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Horeca Hainaut ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - dormir dans le camion toute la semaine (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Pour une entreprise à Poperinge nous cherchons un chauffeur CE qui veut dormir dans le camion toute la semaine. Vous conduisez principalement en France (avec des palletes) - promenades à Toulouse. Puis vous devez parler français.

  • Monteerder regio Aalst tijdelijk - dagwerk (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Aalst gaan wij op zoek naar een Monteerder (m/v) in dagwerk. Dit is een tijdelijke opdracht tot en met eind december 2018. Een greep uit je takenpakket: Je werkt zelfstandig en in teamverband op een werkpost waar een aantal opeenvolgende fijne montagehandelingen moeten gebeuren Je ontvangt het materiaal dat door de magazijniers wordt gebracht. Je interpreteert en controleert de materiaallijst, schikt het materiaal en beheert persoonlijk de magazijnbonnen voor uitneming, teruggave of schrapping van materiaal Je staat in voor de uitvoering van de montage van toestellen en assemblages in overeenstemming met de normen van de kwaliteitscontrole en volgens het werkplan beschreven in het routingboek - Je voert het werkorder zelfstandig uit en rapporteert moeilijkheden, fouten of onduidelijkheden aan de Productie-manager Je zorgt voor het inpakken van de gemonteerde toestellen/assemblages

  • Betoncentralist (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze uitdagende job zijn wij op zoek naar iemand om de betoncentrale te bedienen. je staat in voor de besturing van de betoncentrale per computer je zorgt voor de aanmaak beton voor de prefab - elementen controle van de aanvoer van cement, beton en asfalt

  • Verkoopsmedewerker Schoenenwinkel (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een schoenenwinkel te Lier zijn wij op zoek naar een voltijdse medewerker. Ben je klantgericht en help je graag mensen verder in het uitkiezen van het perfecte paar schoenen? Dan ben jij misschien wel de geknipte kandidaat! Je staat in voor het uitpakken van de schoenen, kassa werk en het verder helpen van de klanten.

  • VOLVO TRUCKS werft aan! (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks in Oostakker zoekt bedreven productiemedewerkers m/v om in twee ploegen aan de slag te gaan. Heb je een sterke interesse in de auto-industrie? En ben je op zoek naar een verrijkende job in de productie? Dan is dit jouw kans!

  • Customer Service Medewerker in Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je ondersteunt de customer service met het ingeven van orders, de opmaak van offertes en commercieel technische productfiches. Volgende taken behoren je toe: • Je bent verantwoordelijk voor de correcte (cijfer) ingave van de artikelen in SAP. • Je zorgt voor de administratieve afhandeling van directe zendingen. • Je helpt bij het opmaken van stockoverzichten voor klanten • Je ondersteunt de planning & logistieke medewerkers met de opmaak van opvolgingslijsten, met exportlijsten & facturatie richting onze productievestigingen en met data-ingave in SAP. • Je ondersteunt deze beide afdelingen, waardoor je hun werking volledig leert kennen en in een groot deel van onze verkoops- en logistieke flow betrokken bent.

  • CNC - bediener (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, gelegen te Waver - Huldenberg, zoekt een operator hout-CNC ter permanente vervanging. Hun ideale kandidaat heeft ten minste een opleiding genoten tot CNC-frezer óf/en heeft hier ook ervaring in. Het allerbelangrijkste is dat jij als kandidaat gemotiveerd bent en je interesse in de job en materialen groot is. Een opleiding wordt voorzien op de vloer, je wordt allesbehalve alleen gelaten, integendeel. Oh en wist je al dat dit volgens de bouwsector wordt verloond, met een minimum van €14,189?!

  • Poetshulp Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Diepenbeek (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • DOCENT DUITS (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: B E R L I T Z

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in dag- en avondonderwijs Duits te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding. Deeltijds : overdag,'s avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Sexuologe (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

Zoek naar antwoorden van Horeca Hainaut ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Horeca Hainaut ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Horeca Hainaut ASBL. Laat een reactie achter voor Horeca Hainaut ASBL. Horeca Hainaut ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Horeca Hainaut ASBL. Leave a respond for Horeca Hainaut ASBL. Horeca Hainaut ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Horeca Hainaut ASBL op de google maps. Adres en contacten Horeca Hainaut ASBL
Location of Horeca Hainaut ASBL on the google maps. Address and contacts of Horeca Hainaut ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Horeca Hainaut ASBL Horeca Hainaut ASBL: MCR | WILFRIED DHAUWER | Pochet J-M | MARC GOESSENS | JULIEN FLUZIN

Other related companies as Horeca Hainaut ASBL: MCR | WILFRIED DHAUWER | Pochet J-M | MARC GOESSENS | JULIEN FLUZIN

Horeca Hainaut ASBL is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Horeca Hainaut ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03607330322. Het bedrijf Horeca Hainaut ASBL bevindt zich op het adres: Rue du Premiers Chasseurs 脿 Cheval 16A; 7000; Mons. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 697,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 885,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Professional and trade-union associations and federations. Producten gemaakt in Horeca Hainaut ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Horeca Hainaut ASBL is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Horeca Hainaut ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Horeca Hainaut ASBL, openstaande posities, locatie van Horeca Hainaut ASBL op de kaart.

Horeca Hainaut ASBL is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Horeca Hainaut ASBL, company assigned to the tax number BE03607330322. The company Horeca Hainaut ASBL is located at the address: Rue du Premiers Chasseurs 脿 Cheval 16A; 7000; Mons. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 697,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 885,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Professional and trade-union associations and federations. Products created in Horeca Hainaut ASBL were not found.
The main activity of Horeca Hainaut ASBL is Pipelines, Except Natural Gas, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Horeca Hainaut ASBL is not available. You also can look at reviews of Horeca Hainaut ASBL, open positions, location of Horeca Hainaut ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Horeca Hainaut ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Horeca Hainaut ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Horeca Hainaut ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Horeca Hainaut ASBL, employees, financial statistics.