PASCALE NOTREDAME

Contactgegevens PASCALE NOTREDAME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PASCALE NOTREDAME: address, phone, fax, email, website, opening hours

PASCALE NOTREDAME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TIMMERMANSTRAAT 34; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59506527 (+32-59506527) 59506527 (+32-59506527)

Fax (fax): +32 (55) 580-60-27 +32 (55) 580-60-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PASCALE NOTREDAME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PASCALE NOTREDAME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PASCALE NOTREDAME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PASCALE NOTREDAME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PASCALE NOTREDAME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PASCALE NOTREDAME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PASCALE NOTREDAME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PASCALE NOTREDAME
Products information PASCALE NOTREDAME

BTW identificatienummer (tax): BE08770355224
Ondernemingsnummer: 1084045410
Hoofdstad (capital): 579,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 800,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Produits: Aliments Surgel茅s.

Product categorie (product category): Produits surgel茅s Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PASCALE NOTREDAME
(Get full report from official database of BE for PASCALE NOTREDAME)

Aanvulling soorten activiteiten voor PASCALE NOTREDAME
Addition kinds of activities for PASCALE NOTREDAME

242601. Meubel voorraad en onderdelen, hardhout | Furniture stock and parts, hardwood
253103. Voertuigmeubilair | Vehicle furniture
17210000. Schilderen en papier opknoping | Painting and paper hanging
24499901. Manden: fruit en groente, ronde speld, tot, enz. | Baskets: fruit and vegetable, round stave, till, etc.
25990101. Kasten, fabriek | Cabinets, factory

Werken bij PASCALE NOTREDAME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PASCALE NOTREDAME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PASCALE NOTREDAME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PASCALE NOTREDAME. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround talent in het magazijn (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een toonaangevend bedrijf in de foodsector zijn we op zoek naar een magazijnier die graag het hele magazijnproces opvolgt. Je bent namelijk niet zomaar een magazijnier, maar een echt manusje van alles. Je staat in voor het hele proces van in- en outbound van de producten. Daarbij hoort onder andere: - Het laden en lossen van vrachtwagens aan de hand van hef- of reachtruck - Uitvoeren van kwaliteitscontroles - Registreren en opslaan van aangeleverde grondstoffen - Stocktellingen - ...

  • Brood- en Banketbakket (M/V) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij opzoek naar een gemotiveerde Brood- en Banketbakker. Je staat van dinsdag tot donderdag in voor het maken van biscuit en basisbelagen zoals oa flantaarten. Op vrijdag en zaterdag bak je bladerdeeg af en werk je aan de broden onder de leiding van onze broodbakker.

  • LABORANT VOEDINGSBEDRIJF (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een vleeswarenfabrikant in het Gentse, zijn we op zoek naar een laborant. Ben je in het bezit van een bachelor of master diploma in de chemie of biochemie? Heb je minstens twee jaar ervaring in een voedingslaboratorium? Spreek je naast Nederlands ook goed Engels en Frans? Dan is deze job zeker iets voor jou! Als laborant zal je takenpakket voornamelijk bestaan uit: je neemt de verantwoordelijkheid over het uitvoeren van standaardanalysen je bewaakt de kwaliteit van het eindproduct je voert standaard analysen op monsters van grondstoffen, hulpgrondstoffen, eindproducten, ... uit je geeft en verstrekt informatie ivm de analyseresultaten je reinigt de hulpmiddelen en labo apparatuur je houdt de labovoorraad bij je vult keurringskaarten in je helpt bij het uittesten van nieuwe toestellen enzovoort Je werkt van maandag tot en met vrijdag binnen daguren.

  • Adviseur Schade | Voltijds | Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant dat een gevestigde waarde heeft binnen de verzekeringssector zijn wij op zoek naar een Adviseur Schade. Als adviseur schade sta je in voor een professioneel beheer van de schadedossiers. Je zorgt ervoor dat schadedossiers op een correcte en klantvriendelijke manier worden afgehandeld. Complexe vragen schrikken je niet af, je kan deze beantwoorden op een juridisch onderbouwde manier. Je verdedigt de belangen van de klant. Wanneer nodig ga je ook ter plaatse om de klant bij te staan tijdens expertises. Je bent de interne gesprekspartner van jouw klanten betreffende hun schadedossiers en dit binnen diverse takken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Deurne (Diest) – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Receptionist(e) - Deeltijds - Tijdelijk - Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Receptel

    Type: Studentenjob

    Ben jij een geboren host/hostess en sta jij graag in voor de gastvrije en professionele ontvangst van bezoekers en klanten? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een gedreven, service-minded en sociaalvaardig persoon, om te werken als onthaalbediende. Takenpakket: Naast een kwalitatieve dienstverlening naar bezoekers en medewerkers toe, sta je in voor volgende taken: • Je beheert inkomend telefoonverkeer in het Engels, Frans en Nederlands • Je staat in voor een optimaal beheer van de vergaderzalen • Je zorgt voor administratieve ondersteuning in het domein van post en leveringen, catering, bestellingen kantoormateriaal, …

  • Kok alleen werkend – Meulebeke – 38u (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Als kok zal je voornamelijk het kookproces tot een 2000-tal maaltijden uitvoeren en zal je ondermeer instaan voor volgende taken: Je staat in voor de bereiding en afwerking van maaltijden; Je controleert de door de medewerkers uitgevoerde taken; Je volgt strikt de receptuur, hoeveelheden, bereidingswijze en garnering na die opgegeven worden door de Site Manager; Je ruimt de werkplaats op; Je zorgt voor de hygiënische opslag en bewaring van de voedingsmiddelen; Je controleert de voorraad van de warme en koude keuken en geeft bestellingen door aan de Site Manager; Je ondersteunt de Site Manager in zijn/haar administratieve taken; Je stuurt mee een keukenbrigade aan tot een 20-tal personen – personeel van de klant Je zorgt voor efficiënte werkvoortgang en lost problemen op; Je houdt toezicht op de algemene hygiëne, orde en netheid in de keuken en op de strikte naleving van de HACCP- en veiligheidsnormen; Je signaleert storingen, gebreken en defecten van de keukentoestellen en infrastructuur; Je geeft suggesties voor nieuwe bereidingen, trends welke de kwaliteit en de algemene werking ten goede komen.

  • Java Backend Developers (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ABANO

    Type: Vaste Job

    Als onze Java Backend-ontwikkelaar krijg je de kans om te helpen bij het ontwerpen, ontwikkelen en publiceren van de nieuwste Java backend toepassingen voor al onze klanten. Solliciteer nu om deel uit te maken van ons team en bereid je voor op enkele innoverende uitdagingen!

  • Bankadviseur professionele klanten (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Ausy Finance

    Type: Vaste Job

    Je presenteert en verkoopt hen kredieten en diensten met respect voor hun wensen. Je spoort de noden van de klanten binnen andere domeinen op en doet een beroep op de experts binnen de Ondernemersbank. Jij bent verantwoordelijk voor de klanttevredenheid. Je zoekt actief nieuwe klanten voor de Ondernemersbank om een commerciële lange termijnrelatie mee uit te bouwen en zo je portefeuille winstgevender te maken.

  • Verpleegkundige (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Residentie Milsenhof

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige draag je bij tot een optimale zorg voor onze bewoners. Je hebt verantwoordelijkheidszin, past de gestandaardiseerde procedures toe, maar hebt ook de mogelijkheid om je eigen visie en werkmethoden te implementeren. Een groepsgeest is primordiaal.

  • Argenta - AI Directeur (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wat verwachten wij Aantrekken, motiveren, coachen, waarderen en ontwikkelen van (voornamelijk) leidinggevenden, gebruikmakend van de O&T-middelen en binnen het bedrijfskader (missie, visie, strategie, waarden, leiderschapsmodel) met een aangepaste leiderschapsstijl en vanuit een voorbeeldfunctie teneinde a) een omgeving te creëren waarin alle medewerkers de nodige middelen en informatie ter beschikking hebben, geëngageerd zijn en resultaat- en klant gedreven samenwerken in team Kennis en vaardigheden maximaal te ontwikkelen in de organisatie Optimale prestaties en doelen te realiseren in de support organisatie Een efficiënt, effectief, professioneel en motiverend werkklimaat te realiseren Creëren van een optimale gestructureerde operationele structuur, verder professionaliseren van de werking, en stimuleren van klant gedreven ondernemerschap teneinde de gewenste veranderingen te initiëren en te realiseren, breed draagvlak te creëren en samenwerking te optimaliseren, en een duurzame implementatie te garanderen. Aanmoedigen, stimuleren, prioriteren en faciliteren van continue verbetering met aandacht voor de end-to-end processen en bepalen van de krijtlijnen en toezien op realisatie van projecten (scope, budget en timing) teneinde Bestaande (werk)methodes, systemen en procedures continu en creatief te verbeteren vanuit een out-of-the-box denken, Zen efficiënte, effectieve en klant gedreven werking van de organisatie te garanderen, Nieuwe methodes en procedures te initiëren En de toegevoegde waarde van de directie als deel van de organisatie te optimaliseren. Uitwerken en implementeren van een performante en wendbare organisatie voor de eigen directie en in samenwerking met andere directies, definiëren van doelstellingen voor de eraan gekoppelde afdelingen, meten, evalueren en nemen van acties ter bijsturing teneinde Activiteiten binnen de eigen directie op een (wettelijk) conforme, tijdige, kostefficiënte, consistente en klant gedreven manier uit te voeren. MUST Bancaire ervaring Integratie platforms en competence centers Kennis van Corporate data warehouses en analytics Kennis van Analytics Kennis met integratie van competence centers Kennis van inplementatie van Ivl Wat verwachten wij Minstens 10 jaar ervaring binnen de IT (het liefst een service organisatie). Minstens 5 jaar en hoger in specifieke domein (infra, operations etc.). Kennis en ervaring in de financiële sector het liefst bancaire. Sterk communicatief en dit ook op management niveau. Inspireren van team en organisatie. Specifieke luistervaardigheden en negotiatie vaardigheden naar business toe. Zeer sterk in strategisch, conceptueel, functioneel en operationele organisatie. Zelfstandig een draagvlak kunnen creëren binnen de organisatie. Grondige (zij het niet punctuele) kennis van IT, business (noden en processen) en de systemen/ services onder haar/zijn verantwoordelijkheid. Degelijke kennis van het Engels en Nederlands Frans is een pre. *Een uitgebreid profiel is op aanvraag aanwezig.

  • Centric - IT Delivery Manager (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Context IT eDevelopment is a subdepartment of IT Delivery. Its core activity is to develop and maintain different customer-facing communication channels, such as, Customer portal, e-shop, ... At IT eDevelopment, we focus on the customer and search for a perfect balance between flexibility and professionalism, resulting in qualitative deliveries while respecting the deadline. Mission The Delivery Manager is responsible for the operational impact of the IT eDevelopment department . eDevelopment is a combination of several Scrum teams, who are working in sprints of two weeks. The Delivery Manager is responsible for the overall operational coordination and delivery of these teamsn by interacting and engaging with the various Scrum masters and Senior profiles within those teams. Key Roles & Responsibilities Managing delivery, steer cross functional teams towards deliverables. Manage dependencies within different projects and other initiatives. Risk Management Stakeholder management (including change & conflict management, expectation mgmt. & aligment up to LT level) Profile Business Expertise: The Delivery Manager must understand the business, industry and corresponding technology. Besides Telecom knowledge, ICT knowledge is required too as lot of projects need IT adaptations or are dealing with deploying of applications. Knowledge must make it possible: to identify impact and stakeholders in the Telenet organisation, to guide the teams to define and build optimal solutions taking into account different expectations, to challenge each of the impacted teams, solutions & plans, to identify dependencies and conflicts between different teams and projects. Experience of the entire project/application LifeCycle, especially with regard to delivery, testing, default resolution and recognised development methodologies A good understanding of the company's organization and corresponding roles is needed as projects have links and stakeholder involvement with finance, purchasing, business, legal, IT,... Problem Solving Must guide the teams to build possible options and scenario's with respect to business case, technical solutions etc. in situations with: Known technology & business processes Solutions must be build on assumptions, which can change. Many conflicts of interests High time pressure, high expectations to deliver very quickly.Sparring partner for the key experts/professionals in the team ànd stakeholders. Interactions/Interpersonal Skills The following interpersonal skills are key at expert/ professional level: Stakeholder management and perception management Excellent influencing skills & negotiation skills. Ability to align cross functional stakeholders Abillity to build trust, and an open and transparent working climate High “get it done“ & mobilization capabilities

Zoek naar antwoorden van PASCALE NOTREDAME in sociale netwerken
Look for responds of PASCALE NOTREDAME in social networks

Lees alle opmerkingen voor PASCALE NOTREDAME. Laat een reactie achter voor PASCALE NOTREDAME. PASCALE NOTREDAME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PASCALE NOTREDAME. Leave a respond for PASCALE NOTREDAME. PASCALE NOTREDAME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PASCALE NOTREDAME op de google maps. Adres en contacten PASCALE NOTREDAME
Location of PASCALE NOTREDAME on the google maps. Address and contacts of PASCALE NOTREDAME

Andere gerelateerde bedrijven als come PASCALE NOTREDAME PASCALE NOTREDAME: HUBY M | VANHAMEL | Look Nouveau | GLOVICOM NV. | Megahosting

Other related companies as PASCALE NOTREDAME: HUBY M | VANHAMEL | Look Nouveau | GLOVICOM NV. | Megahosting

PASCALE NOTREDAME is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PASCALE NOTREDAME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08770355224. Het bedrijf PASCALE NOTREDAME bevindt zich op het adres: TIMMERMANSTRAAT 34; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 579,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 800,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Produits surgel茅s Gr. Lijst met producten zijn Produits: Aliments Surgel茅s..
De hoofdactiviteit van PASCALE NOTREDAME is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PASCALE NOTREDAME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PASCALE NOTREDAME, openstaande posities, locatie van PASCALE NOTREDAME op de kaart.

PASCALE NOTREDAME is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is PASCALE NOTREDAME, company assigned to the tax number BE08770355224. The company PASCALE NOTREDAME is located at the address: TIMMERMANSTRAAT 34; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 579,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 800,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Produits surgel茅s Gr. List of products are Produits: Aliments Surgel茅s..
The main activity of PASCALE NOTREDAME is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PASCALE NOTREDAME is not available. You also can look at reviews of PASCALE NOTREDAME, open positions, location of PASCALE NOTREDAME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PASCALE NOTREDAME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PASCALE NOTREDAME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PASCALE NOTREDAME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PASCALE NOTREDAME, employees, financial statistics.