POLAK HENRI-DIAMOND CORP.

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • POLAK HENRI-DIAMOND CORP.
Private companiesPaper and Allied Products • POLAK HENRI-DIAMOND CORP.

Contactgegevens POLAK HENRI-DIAMOND CORP.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POLAK HENRI-DIAMOND CORP.: address, phone, fax, email, website, opening hours

POLAK HENRI-DIAMOND CORP.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PELIKAANSTRAAT 62; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32339494 32339494

Fax (fax): +32 (14) 167-34-34 +32 (14) 167-34-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POLAK HENRI-DIAMOND CORP.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POLAK HENRI-DIAMOND CORP."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POLAK HENRI-DIAMOND CORP."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POLAK HENRI-DIAMOND CORP., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POLAK HENRI-DIAMOND CORP.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POLAK HENRI-DIAMOND CORP., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POLAK HENRI-DIAMOND CORP.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POLAK HENRI-DIAMOND CORP.
Products information POLAK HENRI-DIAMOND CORP.

BTW identificatienummer (tax): BE04561218261
Ondernemingsnummer: 1281524658
Hoofdstad (capital): 722,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 620,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Produits: Diamants.

Product categorie (product category): Produits interm茅diaires Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POLAK HENRI-DIAMOND CORP.
(Get full report from official database of BE for POLAK HENRI-DIAMOND CORP.)

Aanvulling soorten activiteiten voor POLAK HENRI-DIAMOND CORP.
Addition kinds of activities for POLAK HENRI-DIAMOND CORP.

608299. Buitenlandse handel en internationale banken, nv | Foreign trade and international banks, nec
17210101. Exterieur woningbouwbedrijf | Exterior residential painting contractor
20910325. Makreel, gepekeld | Mackerel, pickled
35370111. Stands, grondverwerkende vliegtuigen | Stands, ground servicing aircraft
39310123. Synthesizers, muziek | Synthesizers, music
81110100. Gespecialiseerde juridische dienstverlening | Specialized legal services

Werken bij POLAK HENRI-DIAMOND CORP.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POLAK HENRI-DIAMOND CORP.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POLAK HENRI-DIAMOND CORP.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POLAK HENRI-DIAMOND CORP.. Looking for open vacancies in other companies

  • POETSHULP regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, een schoonmaakbedrijf, zijn we ook zoek naar een poetshulp met verantwoordelijkheidszin. Je werkt van maandag tot en met donderdag van 6 tot 14 uur of van 7u30 tot 15u30. Op vrijdag werk je van 6 tot 13u30 of van 7u30 tot 15 uur.

  • Chauffeur C of CE (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe of eerste uitdaging als chauffeur C/CE? Je spreekt vlot Nederlands en Frans? Ja?! Ik heb de job voor jou bij onze klant Suez als chauffeur C om aan de slag te gaan in Tienen en de regio Luik. Suez België, een onderdeel van de wereldwijde Suez Groep, is dé specialist in afval- en grondstoffenmanagement. Met gedreven en gemotiveerde medewerkers dragen Suez, naast afvalpreventie, bij aan het maximaal inzetten om van afval weer grondstoffen te maken, zodat onze natuurlijke hulpbronnen beschermd blijven. Als chauffeur C kan je tewerkgesteld worden voor de rolcontainers. Wanneer je werkt als chauffeur C voor de rolcontainers haal je samen met jouw collega de rolcontainer en breng je die tot aan de vrachtwagen. Deze haak je dan vast aan de vrachtwagen en wordt dan automatisch gekipt in de vrachtwagen. Achteraf plaats je de rolcontainer terug op zijn plaats. Je zal instaan voor het ophalen van gevaarlijk afval. Jouw verantwoordelijkheidsgevoel komt hier volledig tot zijn recht: je volgt de regels en instructies moeiteloos op, waardoor je risico's verkleint voor jezelf, je collega's en alle andere weggebruikers. Voor de klanten ben jij hét gezicht van de firma: je staat hen vriendelijk en behulpzaam te woord en levert zo een mooi visitekaartje af.

  • Onderhoudstechnieker/CNC operator (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf gespecialiseerd in het draaien en frezen van onderdelen (metaal, kunststof, non ferro), zij wij op zoek naar een onderhoudstechnieker met onmiddellijke opstart! Naast het elektrisch en mechanisch onderhoud van de CNC machines, wordt je daarnaast ook ingeschakeld voor het draai- en freeswerk. Het bedrijf levert stukwerk aan allerlei sectoren: industrie, landbouw, medische sector, bouw en entertainment.

  • Jobstudent bakkerij (SINT-MARTENS-LEERNE)

    Regio: SINT-MARTENS-LEERNE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob in het weekend? Kan je u vrij maken op zaterdag of zondag? Lees dan snel verder! Voor een bakkerij in Sint-Martens-Leerne zijn we op zoek naar studenten die instaan voor het bedienden van de klanten. Je bedient de klant en rekent af en dit allemaal met een glimlach.

  • Jobstudent koerier (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: VERMEERSCH CATERING

    Type: Studentenjob

    Voor onze groot- en kleinhandel in voedingsproducten zijn we op zoek naar jobstudenten-koeriers. Je hebt volgende taken: Je levert met een bestelwagen voedingsproducten af bij onze klanten (bakkers, beenhouwers, restaurants en hotels) in de regio Knokke-Heist. Je laat de leveringsbonnen aftekenen en soms ontvang je de betalingen. Je staat in voor het laden en lossen van de bestelwagen. Je helpt binnengekomen goederen bij ons in het magazijn weg zetten.

  • Verkoopmedewerker kampeermateriaal (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Vaste Job

    Voltijdse betrekking van dinsdag tot zaterdag Kassawerk Kleine herstellingen Ervaring in kamperen en kampeermateriaal Leergierig Klantvriendelijk Een goede kennis Frans Is deze opsomming volledig jouw ding? Stuur dan snel jouw cv Bedrijfsprofiel: De winkel is een relatief kleine keten met een groot verhaal. Het bedrijf focust op kamperen en avontuurlijke reizigers.

  • Allround bediende/Junior Planner (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: YOUNG CHARLY

    Type: Vaste Job

    · U werkt, zowel zelfstandig als in team, samen met verschillende collega’s/departementen · Lange termijn relaties uitbouwen en managen · Snel oplossen, aanpassen en verhelpen van problemen · Productkennis verwerven en aanwenden bij ondersteuning klant · Planning leveringsrondes in samenspraak met Senior Planner · Dispatch & management 'team logistics' in overleg met Senior Planner · Verwerking vracht en transport documenten · Werkweek van dinsdag tem zaterdag

  • NATIONAAL CHAUFFEUR CE (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: VANDENDRIESSCHE

    Type: Vaste Job

    Voor ons transportbedrijf zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur met rijbewijs CE en geldige code 95 (vakbekwaamheid) Je verzorgt een 10-tal klanten per dag en helpt zelf bij het laden en lossen van jouw vrachtwagen. De bestemmingen blijven in België. De werkuren zijn van 5u-16u, kleine afwijkingen zijn mogelijk.

  • Verkoper beenhouwerij (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: t-interim Mechelen

    Type: Vaste Job

    Binnen de beenhouwerij leidt een hecht team jou de eerste weken op. Samen met de beenhouwers maak jij bestellingen en bereidingen klaar. Je bewaakt de kwaliteit van de vleesgerechten en zorgt ervoor dat de beenhouwerij er steeds netjes bij ligt. Wanneer je ingewerkt bent in het team sta je in voor een deel van het stockbeheer. Je vult de voorraad tijdig aan en bestelt het nodige vlees en kruiden. Daarnaast verzorg je ook de etikettering van de producten, aangezien de prijzen dagelijks aangepast worden. Je leest ook barcodes van nieuwe producten in om bijvoorbeeld te achterhalen van welke leverancier ze afkomstig zijn.

  • Psychotherapeut (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: MULTIPRAX

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multiprax is een dynamische praktijk waar baby’s, peuters, kleuters, lagere schoolkinderen, jongeren, volwassenen en senioren terecht kunnen. Een kinesiste, psychologe, audiologe en verschillende logopedisten werken elk vanuit hun eigen specialiteit en ervaring samen om een kwalitatieve preventie, diagnostiek, behandeling en follow-up te bieden die afgesteld is op elke zorgvraag.

  • Reservation en Office Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HERBERT FOUNDATION

    Type: Zelfstandige activiteit

    Herbert Foundation is op zoek naar een freelance Reservation en Office Manager. Het betreft gevarieerde coördinerende en administratieve taken. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van het vrijwilligersteam (gidsen en toezichters), het opmaken van de planning en de opvolging van de bijhorende administratie. Je ben verantwoordelijk voor het aansturen van de baliemedewerker. Je beheert de reservaties van groepsbezoeken en de inschrijvingen voor events. Je bent verantwoordelijk voor de zakelijke werking van de balie (kassa afrekeningen, facturatie groepsbezoeken, kostenstaten vrijwilligers). Je behoudt een overzicht op het budget van de balie (inkomsten, uitgaves) en de bezoekersaantallen. Als Office Manager sta je in voor het beheer van de voorraad en stock van bureaubenodigdheden, het plaatsen van bestellingen, het opvolgen van internationale verzendingen en het superviseren van de netheid van de Ontvangst en tentoonstellingsruimte.

  • Flexijob bij Mister Spaghetti Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Mister Spaghetti Antwerpen

    Type: Flexijob

    WOOHOOW! BEN JE GEÏNTERESSE OM EEN SPONTANE SOLLICITATIE TE DOEN ALS FLEXI-JOB IN DE HORECA BIJ MISTER SPAGHETTI? DAN BEN JE OP DE JUISTE PLEK WAAR WERKEN NOG LEUK KAN ZIJN! Wij zijn continu op zoek naar mensen als flexi-job om ons team te versterken. Heb je een passie voor horeca en wil je graag actief werken? Heb je een goede, positieve spirit en een verzorgd voorkomen? Wil je graag in een jong en dynamisch team terechtkomen? Zoek je een fulltime job? Ook hier je terecht voor een spontane sollicitatie.

Zoek naar antwoorden van POLAK HENRI-DIAMOND CORP. in sociale netwerken
Look for responds of POLAK HENRI-DIAMOND CORP. in social networks

Lees alle opmerkingen voor POLAK HENRI-DIAMOND CORP.. Laat een reactie achter voor POLAK HENRI-DIAMOND CORP.. POLAK HENRI-DIAMOND CORP. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POLAK HENRI-DIAMOND CORP.. Leave a respond for POLAK HENRI-DIAMOND CORP.. POLAK HENRI-DIAMOND CORP. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POLAK HENRI-DIAMOND CORP. op de google maps. Adres en contacten POLAK HENRI-DIAMOND CORP.
Location of POLAK HENRI-DIAMOND CORP. on the google maps. Address and contacts of POLAK HENRI-DIAMOND CORP.

Andere gerelateerde bedrijven als come POLAK HENRI-DIAMOND CORP. POLAK HENRI-DIAMOND CORP.: LAMBRECHTS KONSTRUKTIE NV | Limbourg J | E.A.S. | DENIA - NEWS | GARAGE HUYSKENS

Other related companies as POLAK HENRI-DIAMOND CORP.: LAMBRECHTS KONSTRUKTIE NV | Limbourg J | E.A.S. | DENIA - NEWS | GARAGE HUYSKENS

POLAK HENRI-DIAMOND CORP. is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POLAK HENRI-DIAMOND CORP., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04561218261. Het bedrijf POLAK HENRI-DIAMOND CORP. bevindt zich op het adres: PELIKAANSTRAAT 62; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 722,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 620,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Produits interm茅diaires Gr. Lijst met producten zijn Produits: Diamants..
De hoofdactiviteit van POLAK HENRI-DIAMOND CORP. is Papier en geallieerde producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POLAK HENRI-DIAMOND CORP. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POLAK HENRI-DIAMOND CORP., openstaande posities, locatie van POLAK HENRI-DIAMOND CORP. op de kaart.

POLAK HENRI-DIAMOND CORP. is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is POLAK HENRI-DIAMOND CORP., company assigned to the tax number BE04561218261. The company POLAK HENRI-DIAMOND CORP. is located at the address: PELIKAANSTRAAT 62; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 722,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 620,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Produits interm茅diaires Gr. List of products are Produits: Diamants..
The main activity of POLAK HENRI-DIAMOND CORP. is Paper and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of POLAK HENRI-DIAMOND CORP. is not available. You also can look at reviews of POLAK HENRI-DIAMOND CORP., open positions, location of POLAK HENRI-DIAMOND CORP. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POLAK HENRI-DIAMOND CORP., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POLAK HENRI-DIAMOND CORP., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POLAK HENRI-DIAMOND CORP., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POLAK HENRI-DIAMOND CORP., employees, financial statistics.