PEACOCK VISUAL COMMUNIC.

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • PEACOCK VISUAL COMMUNIC.
Private companiesOil and Gas Extraction • PEACOCK VISUAL COMMUNIC.

Contactgegevens PEACOCK VISUAL COMMUNIC.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PEACOCK VISUAL COMMUNIC.: address, phone, fax, email, website, opening hours

PEACOCK VISUAL COMMUNIC.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAAF VAN EGMONTSTRAAT 26; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32895581 32895581

Fax (fax): +32 (12) 796-18-90 +32 (12) 796-18-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PEACOCK VISUAL COMMUNIC.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PEACOCK VISUAL COMMUNIC."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PEACOCK VISUAL COMMUNIC."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PEACOCK VISUAL COMMUNIC., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PEACOCK VISUAL COMMUNIC.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PEACOCK VISUAL COMMUNIC., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PEACOCK VISUAL COMMUNIC.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PEACOCK VISUAL COMMUNIC.
Products information PEACOCK VISUAL COMMUNIC.

BTW identificatienummer (tax): BE05899627685
Ondernemingsnummer: 6171813964
Hoofdstad (capital): 842,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 186,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Types de Films: Vid茅os.

Product categorie (product category): Production de films, t茅l茅films and vid茅os

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PEACOCK VISUAL COMMUNIC.
(Get full report from official database of BE for PEACOCK VISUAL COMMUNIC.)

Aanvulling soorten activiteiten voor PEACOCK VISUAL COMMUNIC.
Addition kinds of activities for PEACOCK VISUAL COMMUNIC.

4822. Telegraaf en andere communicaties | Telegraph and other communications
356402. Blowers en fans | Blowers and fans
24991504. Stekkers, hout | Plugs, wood
37130000. Vrachtwagen- en buslichamen | Truck and bus bodies
57340202. Magnetische schijven | Magnetic disks

Werken bij PEACOCK VISUAL COMMUNIC.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PEACOCK VISUAL COMMUNIC.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PEACOCK VISUAL COMMUNIC.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PEACOCK VISUAL COMMUNIC.. Looking for open vacancies in other companies

  • Begeleider kinderopvang (m/v) (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG 'T BUITENBEENTJE

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang werk je in een plezant team. Samen met je collega’s sta je in voor de kwaliteitsvolle opvang van kinderen (kleuter- en lagere school) voor en na de schooluren, op woensdagnamiddag en tijdens de vakanties. Daarbij organiseer je enkele toffe spelactiviteiten binnen een huiselijke sfeer en werk je ook mee aan het dagelijks onderhoud van de gebouwen en het materiaalbeheer.

  • Keukenhulp frituur (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een frituur in de regio van Erpe-Mere zijn wij op zoek naar een keukenhulp. Je zal werken op woensdag en vrijdag afwisselend. Je zal helpen met het klaarmaken van alle snacks alsook met de bediening van de klanten.

  • Verkoopsmedewerker weekend, Boutersem (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bakkerij in Boutersem zoeken we een verantwoordelijke winkelmedewerker die in het weekend beschikbaar is. Je zal instaan voor een vlotte bediening van de klanten, onderhoud en aanvullen van de winkeltoog en het bedienen van de kassa. Afhankelijk van de drukte zal je zaterdagnamiddag en/of zondagvoormiddag worden ingeschakeld.

  • Strijker / strijkster / medewerker wassalon (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ADECCO AVELGEM is op zoek naar een medewerker m/v voor een wassalon / strijkster / strijker / wasserij medewerker in de regio. Taken: Je strijkt met een professioneel strijkijzer / strijkrol Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor het wasgoed van horecazaken en ziekenhuizen

  • Technisch commercieel medewerker binnendienst (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op dit moment opzoek naar een technisch – commercieel medewerker binnendienst. Na interne opleiding kan hij/zij de klant onthalen en nodige informatie verschaffen over prijzen, producten en / of diensten, leveringstermijnen en eventuele naverkoopdiensten. Is verantwoordelijk voor het beheer van de kassa en ontvangst klanten aan de balie, alsook balieverkoop ruwbouw- en bestratingsmaterialen. Verzekert een goede communicatie en samenwerking met de collega’s en leveranciers . Vormt zich permanent bij teneinde de nodige technische deskundigheid te vergaren noodzakelijk voor de uitoefening van deze functie. Is verantwoordelijk voor de balie, interne administratie, offertes, prijsaanvragen leveranciers

  • Stagiair(e) Azure AD migratie met implementatie security voor Azure AD (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Meer en meer bedrijven verwachten een always-on infrastructuur waarbij men denkt aan een migratie naar Azure AD. Onderzoeksvraag: Hoe kan je op de meest efficiënte manier een bestaande IT omgeving migreren naar Azure AD met aandacht voor security en de implementatie ervan? Doel: Het opzetten van een migratie pad voor onze testomgeving en de uitvoering van de huidige AD omgeving naar Azure AD. Tevens de implementatie van bijkomende security zoals conditional access, MFA, etc. alsook de implementatie van group policies met betrekking op security en updates. Effectieve testen uitvoeren om op basis hiervan gegronde beslissingen te kunnen nemen voor de klanten en hun behoeftes.

  • Junior Consultant @ Young Potential Academy (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1633896-inline.html?cid=Partner_VDAB Young Potential Academy is een organisatie van House of Talents voor Young Professionals.  Zowel externe als interne coaches ondersteunen gedreven en dynamische young potentials om te groeien in een weloverwogen traject.  Omdat beelden meer zeggen dan 1000 worden, houden we het hier liever kort en strooien we met wat beelden van onze huidige lichting: https://youtu.be/nwQEYJH7mVw De Young Potential Academy biedt een traineeship aan voor beloftevolle talenten die hun carrière willen starten in recruitment & sales. Je doorloopt een boeiend parcours en wordt klaargestoomd om te groeien in de organisatie. Het hart van de organisatie start met het initiëren van kandidaten en prospecten. Vandaar dat we dit traineeship starten met volgend takenpakket: - Opvolgen van commerciële acties. - Communicatie met zowel actieve als minder actieve klanten/partners. - Informatie vergaren betreffende mogelijke opportuniteiten en toekomstpotentieel. - Telefonische screenings en online interviews van kandidaten. Deze professionals proactief voorstellen bij prospecten om deze mensen aan een leuke job te helpen. - ... Om het succes van de Young Potential Academy te garanderen centraliseren we het traineeship in ons hoofdkantoor te Kortrijk. Van zodra je klaar bent voor jouw volgende carrière opportuniteit kan je doorstromen in ons kantoren netwerk: Jette Antwerpen, Luik, Waasmunster, Herent en Kortrijk. Dit traineeship wordt doorspekt met verschillende opleidingen door interne en externe coaches. Op deze manier bieden we een platform aan om op lange termijn te evolueren binnen onze organisatie.

  • WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (m/v) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: ARALEA vzw

    Type: Vaste Job

    Aralea en De Kringwinkel Antwerpen werven aan WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (voltijds – 38u) Blink jij uit in communicatie en organisatietalent en zoek je een gevarieerde job in een aangename en sociale werkomgeving? Ben je een teamspeler en kan je coachend leidinggeven aan een groep doelgroepmedewerkers? Dan ben jij de geknipte persoon om ons team te versterken! Je werkopdrachten bestaan uit: In deze job focus je op twee gebieden: het begeleiden van je team en de commerciële uitbating van de winkel. Je leidt met je collega en een team van medewerkers een Kringwinkel. Samen met het commerciële aspect is het tewerkstellingsaspect meest belangrijk. Met je team van 10 à 15 medewerkers zorg je voor een goede gang van zaken op vlak van bestellingen, verkoop, stockage, presentatie van de goederen, administratie Je ondersteunt en begeleidt je medewerkers. Je hebt een voorbeeldfunctie en coacht je team zodat hun talenten zichtbaar worden en ondersteunt hen op vlak van technische en sociale vaardigheden. Je organiseert de winkel zodat die is afgestemd op de wensen van de klant en volgens De Kringwinkel huisstijl. Kwaliteitsvol werken vertaal je zoveel mogelijk op en naar de werkvloer. Je staat in voor het openen en sluiten van de winkel en je maakt de kassa op. Je vormt een team met je collega-winkelverantwoordelijke, de bedrijfsleider en de andere winkelverantwoordelijken. Je bent bereid in één van onze andere winkels in het Antwerpse in te springen indien de werking dit vereist.

  • VOEGER (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: STORME VOEGWERKEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het voegen van nieuwbouwwoningen, voornamelijk in de provincie West-Vlaanderen.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Zelfstandig logopedist(e) (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: SPITZNAGEL RACHEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een collega om mij te versterken in mijn praktijk: Je werkt voornamelijk met kinderen met articulatie-, slik- en myofunctionele stoornissen en taal- en leerstoornissen. Zowel in de praktijk als aan school. Ik heb mij gespecialiseerd in de behandeling van stemstoornissen en behandel ook enkele stempatienten.

  • Flexi Job keuken (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: ARTHE

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een ervaren kok die ons regelmatig kan bijstaan tijdens drukkere momenten. Je helpt bij de mis en place en de bereiding van de gerechten.

Zoek naar antwoorden van PEACOCK VISUAL COMMUNIC. in sociale netwerken
Look for responds of PEACOCK VISUAL COMMUNIC. in social networks

Lees alle opmerkingen voor PEACOCK VISUAL COMMUNIC.. Laat een reactie achter voor PEACOCK VISUAL COMMUNIC.. PEACOCK VISUAL COMMUNIC. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PEACOCK VISUAL COMMUNIC.. Leave a respond for PEACOCK VISUAL COMMUNIC.. PEACOCK VISUAL COMMUNIC. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PEACOCK VISUAL COMMUNIC. op de google maps. Adres en contacten PEACOCK VISUAL COMMUNIC.
Location of PEACOCK VISUAL COMMUNIC. on the google maps. Address and contacts of PEACOCK VISUAL COMMUNIC.

Andere gerelateerde bedrijven als come PEACOCK VISUAL COMMUNIC. PEACOCK VISUAL COMMUNIC.: FLEDIALUX-FORMULEX NV | Willems Fietsen | XAVIERUS BAEYENS | Spelmans Carrosserie | ELS MORREEL

Other related companies as PEACOCK VISUAL COMMUNIC.: FLEDIALUX-FORMULEX NV | Willems Fietsen | XAVIERUS BAEYENS | Spelmans Carrosserie | ELS MORREEL

PEACOCK VISUAL COMMUNIC. is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PEACOCK VISUAL COMMUNIC., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05899627685. Het bedrijf PEACOCK VISUAL COMMUNIC. bevindt zich op het adres: GRAAF VAN EGMONTSTRAAT 26; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 842,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 186,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Production de films, t茅l茅films and vid茅os. Lijst met producten zijn Types de Films: Vid茅os..
De hoofdactiviteit van PEACOCK VISUAL COMMUNIC. is Olie- en gaswinning, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PEACOCK VISUAL COMMUNIC. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PEACOCK VISUAL COMMUNIC., openstaande posities, locatie van PEACOCK VISUAL COMMUNIC. op de kaart.

PEACOCK VISUAL COMMUNIC. is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is PEACOCK VISUAL COMMUNIC., company assigned to the tax number BE05899627685. The company PEACOCK VISUAL COMMUNIC. is located at the address: GRAAF VAN EGMONTSTRAAT 26; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 842,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 186,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Production de films, t茅l茅films and vid茅os. List of products are Types de Films: Vid茅os..
The main activity of PEACOCK VISUAL COMMUNIC. is Oil and Gas Extraction, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PEACOCK VISUAL COMMUNIC. is not available. You also can look at reviews of PEACOCK VISUAL COMMUNIC., open positions, location of PEACOCK VISUAL COMMUNIC. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PEACOCK VISUAL COMMUNIC., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PEACOCK VISUAL COMMUNIC., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PEACOCK VISUAL COMMUNIC., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PEACOCK VISUAL COMMUNIC., employees, financial statistics.