RADIO 2 - WEST-VLAANDEREN

Contactgegevens RADIO 2 - WEST-VLAANDEREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RADIO 2 - WEST-VLAANDEREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

RADIO 2 - WEST-VLAANDEREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CONSERVATORIUMPLEIN 1; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56247311 (+32-56247311) 56247311 (+32-56247311)

Fax (fax): +32 (15) 642-48-89 +32 (15) 642-48-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RADIO 2 - WEST-VLAANDEREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RADIO 2 - WEST-VLAANDEREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RADIO 2 - WEST-VLAANDEREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RADIO 2 - WEST-VLAANDEREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RADIO 2 - WEST-VLAANDEREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RADIO 2 - WEST-VLAANDEREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RADIO 2 - WEST-VLAANDEREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RADIO 2 - WEST-VLAANDEREN
Products information RADIO 2 - WEST-VLAANDEREN

BTW identificatienummer (tax): BE07986206054
Ondernemingsnummer: 6470916748
Hoofdstad (capital): 352,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 658,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in RADIO 2 - WEST-VLAANDEREN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Production and diffusion de programmes radio

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RADIO 2 - WEST-VLAANDEREN
(Get full report from official database of BE for RADIO 2 - WEST-VLAANDEREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor RADIO 2 - WEST-VLAANDEREN
Addition kinds of activities for RADIO 2 - WEST-VLAANDEREN

17959901. Betonbreuk voor straten en snelwegen | Concrete breaking for streets and highways
22829904. Geweven garen | Textured yarn
28249916. Vinylvezels | Vinyl fibers
33550300. Aluminium staaf | Aluminum ingot
38240304. Tachometer, centrifugaal | Tachometer, centrifugal
50999916. Vlagpalen | Flag poles
62890101. Obligatiehouders beschermend comité | Bondholders protective committee
76990000. Reparatie diensten, nec | Repair services, nec
92290100. Openbare orde en veiligheidsstatistieken centra | Public order and safety statistics centers

Werken bij RADIO 2 - WEST-VLAANDEREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RADIO 2 - WEST-VLAANDEREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RADIO 2 - WEST-VLAANDEREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RADIO 2 - WEST-VLAANDEREN. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel Bediende NL/FR/EN M/V (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de metaalsector zijn we dringend op zoek naar een Commercieel Bediende NL/FR/EN m/v. Taken : Je staat in voor de input van de dagelijkse salesorders + divers ander administratief werk. Je ontvangt telefonische oproepen en informeert de klanten (opvolging van de bestelling, informatie,...). Je onderzoekt de vraag van de klant technisch en commercieel (termijn van fabricatie, beschikbaarheid van producten, kost,...). Je registreert bestellingen, je controleert de voorwaarden (leveringstermijnen, verpakkingswijze,...) en je licht de klant of de verkoper hierover in. Ben je op zoek naar een tijdelijke tewerkstelling en onmiddellijk beschikbaar? Wacht niet langer en breng je vaardigheden naar een hoger niveau. We groeien snel en willen onze klanten het beste kunnen blijven bieden. Daarom zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer snel via www.startpeople.be, [email protected] of 051 21 19 15

  • Seizoensmedewerker tuinbouw - opstart januari (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tuinbouwbedrijf in Lochristi zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers, die onmiddellijk beschikbaar zijn. Je taak bestaat eruit om kleine kiemplantjes te stekken. Het bedrijf is vlot bereikbaar met openbaar vervoer uit Gent en Lokeren. We zoeken momenteel nog mensen dus bij interesse, geef ons zeker een seintje!

  • Customer Support in Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Customer Support in Drogenbos. Onze klant is gelegen in Drogenbos en dringend op zoek naar een Customer Support (M/V) met reeds 3 jaar ervaring in de transportsector. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Customer Support (M/V) zijn: Je staat in voor het nagaan van de kwaliteit van de gedane afhalingen en verzindingen op basis van lijsten die aan Dispatching worden overgemaakt; Je voert de controle uit op de juistheid van de gegevens over de zending in het systeem, de incodering, de afsluiting van de ritten, etc.; Je rapporteert deze gegevens aan Dispatching en aan de Transport & Operations Manager; Je beantwoordt permanent vragen van de centrale Customer Service; Je verwerkt requests en geweigerde Transport Units; Je staat in voor de handmatige registratie van pakketgegevens; Je biedt hulp aan de kassa indien nodig. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Polyvalent Tig lasser (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Poperinge zoeken wij een polyvalent TIG LASSER Functie: - Je staat in voor het lassen van constructies op verplaatsing - Je staat in voor het plaatsen van constructies onder leiding van de projectleider - Je werkt klantgericht, want klanten kunnen een bezoek brengen bij jou ter plaatse - In team worden de stukken die in het atelier vervaardigd werden, door jou op de werf gemonteerd

  • Enthousiaste Huishoudhulpen Regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO HOME GENK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kander van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken

  • Huishoudhulp dienstencheques Beringen/Heusden-Zolder/Houthalen-Helchteren (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • DRINGEND Student gezocht - charcuterie afdeling - supermarkt Zele - 18+ (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt gelegen te Zele zijn we op zoek naar een student voor de charcuterie afdeling. Je werkt enkele dagen in de maand augustus. heb je ervaring? Dan is dat mooi meegenomen! Zo niet, krijg je zeker een opleiding hiervoor!

  • Student winkelmedewerkster (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Keerbergen zijn we op zoek naar een student om te werken in de Herfstvakantie. Je zal de winkel mee ondersteunen waar nodig is.

  • Diensthoofd dienst informatica (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: P. C. SINT AMANDUS

    Type: Vaste Job

    De Dienst Informatica (5 medewerkers) maakt deel uit van het facilitair departement en staat in voor het hardware-, software- en netwerkbeheer van het Psychiatrisch Centrum. Je werkt als diensthoofd van de dienst informatica. Je geeft leiding aan de medewerkers van de dienst informatica (ca. 4 medewerkers). Je doet beleidsvoorbereidend werk voor het informaticabeleid in het centrum en werkt hierin samen met de Centrale Dienst Informatica van de vzw Provincialaat der Broeders van Liefde. Je bent een belangrijke partner bij de informatisering van zorg- en andere processen binnen het centrum (deelname aan werkgroepen). Je staat in voor het netwerkbeheer en voor de uitwerking en opvolging van taken, projecten en helpdesk. Je bent verantwoordelijk voor het hardware- en softwarebeheer. Je bent verantwoordelijk voor de informaticabeveiliging in samenwerking met de informatieveiligheidsconsulent. Je voert contractuele onderhandelingen met leveranciers van de hardware en applicaties. Je volgt de informaticabudgetten op. Je rapporteert aan de Facilitair Directeur.

  • Industriële schoonmaker vaste nacht (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: QCLEANERS

    Type: Vaste Job

    U staat dagelijks in voor de schoonmaak van een industrieel pand. U werkt van zondags tot vrijdags telkens van 22.00 tot 6.00.

  • TECHNICUS CORDIST (HERINNES-LEZ-PECQ)

    Regio: HERINNES-LEZ-PECQ

    Bedrijf: Belgique Travaux en Hauteur

    Type: Vaste Job

    BTH is gespecialiseerd in moeilijke toegangswerkzaamheden, werkzaamheden op hoogte en/of in krappe ruimtes. Je grijpt overal in op touwen, motorgondels of steigers om te kunnen antwoorden op de verzoeken van de bedrijven, ongeacht hun sector van activiteit. Jouw taak is: Exterieuronderhoud van gebouwen op industrieterrein. Onderhoud aan de productietool van een site. Capaciteit/containment onderhoud: alle capaciteiten, silo's, tanks, putten, boilers, ovens, ...). Onderhoudsinspectie (visuele inspectie, video, hulp aan controlekantoren, ...). Jouw taken zijn daarom zeer gevarieerd en bevat verschillende interventiegebieden: waterdicht maken, dakbedekking, metselwerk, schilderen, elektriciteit, schoonmaken, anti-vluchtige stoffen,...

  • DOCENTEN ENGELS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In een erkende privéschool geeft u op freelance basis Engels aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

Zoek naar antwoorden van RADIO 2 - WEST-VLAANDEREN in sociale netwerken
Look for responds of RADIO 2 - WEST-VLAANDEREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor RADIO 2 - WEST-VLAANDEREN. Laat een reactie achter voor RADIO 2 - WEST-VLAANDEREN. RADIO 2 - WEST-VLAANDEREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RADIO 2 - WEST-VLAANDEREN. Leave a respond for RADIO 2 - WEST-VLAANDEREN. RADIO 2 - WEST-VLAANDEREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RADIO 2 - WEST-VLAANDEREN op de google maps. Adres en contacten RADIO 2 - WEST-VLAANDEREN
Location of RADIO 2 - WEST-VLAANDEREN on the google maps. Address and contacts of RADIO 2 - WEST-VLAANDEREN

Andere gerelateerde bedrijven als come RADIO 2 - WEST-VLAANDEREN RADIO 2 - WEST-VLAANDEREN: GEMEENTEBESTUUR | WILLEN IS KUNNEN EINE | B.D.A. | New Videospot SPRL | VAN BUGGENHOUT

Other related companies as RADIO 2 - WEST-VLAANDEREN: GEMEENTEBESTUUR | WILLEN IS KUNNEN EINE | B.D.A. | New Videospot SPRL | VAN BUGGENHOUT

RADIO 2 - WEST-VLAANDEREN is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RADIO 2 - WEST-VLAANDEREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07986206054. Het bedrijf RADIO 2 - WEST-VLAANDEREN bevindt zich op het adres: CONSERVATORIUMPLEIN 1; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 352,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 658,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Production and diffusion de programmes radio. Producten gemaakt in RADIO 2 - WEST-VLAANDEREN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RADIO 2 - WEST-VLAANDEREN is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RADIO 2 - WEST-VLAANDEREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RADIO 2 - WEST-VLAANDEREN, openstaande posities, locatie van RADIO 2 - WEST-VLAANDEREN op de kaart.

RADIO 2 - WEST-VLAANDEREN is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is RADIO 2 - WEST-VLAANDEREN, company assigned to the tax number BE07986206054. The company RADIO 2 - WEST-VLAANDEREN is located at the address: CONSERVATORIUMPLEIN 1; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 352,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 658,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Production and diffusion de programmes radio. Products created in RADIO 2 - WEST-VLAANDEREN were not found.
The main activity of RADIO 2 - WEST-VLAANDEREN is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of RADIO 2 - WEST-VLAANDEREN is not available. You also can look at reviews of RADIO 2 - WEST-VLAANDEREN, open positions, location of RADIO 2 - WEST-VLAANDEREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RADIO 2 - WEST-VLAANDEREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RADIO 2 - WEST-VLAANDEREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RADIO 2 - WEST-VLAANDEREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RADIO 2 - WEST-VLAANDEREN, employees, financial statistics.