YVAN VANDECAVEYE

Contactgegevens YVAN VANDECAVEYE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data YVAN VANDECAVEYE: address, phone, fax, email, website, opening hours

YVAN VANDECAVEYE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEENMOLENSTRAAT 78; 8750; WINGENE, België

Telefoon (phone): 51656907 (+32-51656907) 51656907 (+32-51656907)

Fax (fax): +32 (16) 448-80-91 +32 (16) 448-80-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) YVAN VANDECAVEYE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "YVAN VANDECAVEYE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "YVAN VANDECAVEYE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van YVAN VANDECAVEYE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen YVAN VANDECAVEYE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of YVAN VANDECAVEYE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees YVAN VANDECAVEYE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti YVAN VANDECAVEYE
Products information YVAN VANDECAVEYE

BTW identificatienummer (tax): BE06680480957
Ondernemingsnummer: 9170806884
Hoofdstad (capital): 374,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 397,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Producteurs de l茅gumes. Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor YVAN VANDECAVEYE
(Get full report from official database of BE for YVAN VANDECAVEYE)

Aanvulling soorten activiteiten voor YVAN VANDECAVEYE
Addition kinds of activities for YVAN VANDECAVEYE

02790301. Alligator boerderij | Alligator farm
17619900. Dakbedekking, pleisterwerk en plaatmetaalwerk, nec | Roofing, siding, and sheetmetal work, nec
35370214. Stapelmachines, automatisch | Stacking machines, automatic
38739904. Horloges, montage van | Clocks, assembly of
55510104. Buitenboordboten | Outboard boats
82490201. Bankschool, opleiding | Banking school, training

Werken bij YVAN VANDECAVEYE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in YVAN VANDECAVEYE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor YVAN VANDECAVEYE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for YVAN VANDECAVEYE. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent productiemedewerker (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een polyvalente productiemedewerker. Iemand die leergierig is, spontaan, enthousiast , en geen fysische beperkingen heeft. ( rug , etc..) Kennis van verwerkingsprocedures en de nodige chemische achtergrondkennis. Heftruck ervaring en attest is een pluspunt. Het is bij ons een job met handenarbeid. U spreekt één taal heel goed. Dit kan gelijk welke taal zijn.

  • Plaatbekleder tankwagens (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt bij het isoleren (meestal met glaswol) van de tankwagens en daarna voor het aanbrengen van de beplating rondom de geïsoleerde tanken. Daarnaast moet je zorgen voor de algemene afwerking van de nieuwe tankwagens: het monteren en bevestigen van allerlei kleine onderdelen.

  • Onderhoudstechnieker/storingstechnieker (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: Impact NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker ben je samen met jouw collega's binnen het team van machine maintenance verantwoordelijk voor het onderhoud van het geautomatiseerd machinepark en onze installaties. Je zorgt op een zelfstandige en efficiënte manier voor het preventief en curatief onderhoud op vlak van elektriciteit, mechanica en sturingen (PLC/CNC). Daarnaast ben je ook betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aan het machinepark. Je analyseert terugkerende problemen en werkt verbetervoorstellen uit. In nauwe samenwerking met de verschillende productieafdelingen zorg je ervoor dat de machines en installaties optimaal beschikbaar zijn voor productie.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in je eigen regio en de omgeving

  • Medewerker frituur (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een gemotiveerde jobstudent voor in de frituur. De uren zijn van 16u30 - ... afhankelijk van drukte. Een greep uit je takenpakket is het opnemen van bestellingen, broodjes smeren en beleggen. het bakken van frieten en vlees hoort hier ook bij. Daarnaast draag je ook bij aan de orde en netheid van de zaak en zorg je steeds voor een fijne, nette werkomgeving.

  • Jobstudent zaalmedewerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een mooi restaurant in de ruime regio van Tielt zoeken bij jobstudenten die als zaalmedewerker willen werken. Hiervoor zoeken we mensen die op vrijdagavond beschikbaar zijn van 18u30 tot 23u00.

  • Bediende verkoper Colruyt Maaseik (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Dakwerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GELDHOF WERRY

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingeschakeld voor de werken aan hellende daken en plaatsing van zonnepanelen. De werkuren zijn afhankelijk van de uit te voeren opdracht. Je vertrekt iedere dag vanuit de populierenstraat. Je werkt steeds in klein team, nooit alleen.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • LEERKRACHTEN BIJLES WISKUNDE (regio MECHELEN/ANTWERPEN) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: M2018.

  • Receptionist(e) - Regio Antwerpen - 38u - Wervingsreserve (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor volgende taken: Onthaal van bezoekers en telefonisch onthaal van de klanten Maken van de toegangsbadges Beheer en opvolging van mails, fax, enz. Beheer/reserveren van taxi's, vergaderzalen, lunchen, parkings Beheer van de inkomende en uitgaande post, ontvangst en opvolging van de verzendingen Beheer van de diensten voorzien voor het personeel (conciergerie/shop) Respect van de procedures van de klant en interne procedures van Sodexo Administratieve taken

  • weekend hulp zaal (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ALBATROS

    Type: Flexijob

    serveren van klaargemaakte gerechten alsook de dranken inzetten en de tafels terug in orde zetten.

Zoek naar antwoorden van YVAN VANDECAVEYE in sociale netwerken
Look for responds of YVAN VANDECAVEYE in social networks

Lees alle opmerkingen voor YVAN VANDECAVEYE. Laat een reactie achter voor YVAN VANDECAVEYE. YVAN VANDECAVEYE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for YVAN VANDECAVEYE. Leave a respond for YVAN VANDECAVEYE. YVAN VANDECAVEYE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie YVAN VANDECAVEYE op de google maps. Adres en contacten YVAN VANDECAVEYE
Location of YVAN VANDECAVEYE on the google maps. Address and contacts of YVAN VANDECAVEYE

Andere gerelateerde bedrijven als come YVAN VANDECAVEYE YVAN VANDECAVEYE: Van Eccelpoel | compusoft NV | I.B.R.C. | VRIJE BASISSCHOOL | PELLENS-VANDUFFEL

Other related companies as YVAN VANDECAVEYE: Van Eccelpoel | compusoft NV | I.B.R.C. | VRIJE BASISSCHOOL | PELLENS-VANDUFFEL

YVAN VANDECAVEYE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is YVAN VANDECAVEYE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06680480957. Het bedrijf YVAN VANDECAVEYE bevindt zich op het adres: LEENMOLENSTRAAT 78; 8750; WINGENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 374,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 397,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Producteurs de l茅gumes. Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van YVAN VANDECAVEYE is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van YVAN VANDECAVEYE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van YVAN VANDECAVEYE, openstaande posities, locatie van YVAN VANDECAVEYE op de kaart.

YVAN VANDECAVEYE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is YVAN VANDECAVEYE, company assigned to the tax number BE06680480957. The company YVAN VANDECAVEYE is located at the address: LEENMOLENSTRAAT 78; 8750; WINGENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 374,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 397,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Producteurs de l茅gumes. Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of YVAN VANDECAVEYE is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of YVAN VANDECAVEYE is not available. You also can look at reviews of YVAN VANDECAVEYE, open positions, location of YVAN VANDECAVEYE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over YVAN VANDECAVEYE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf YVAN VANDECAVEYE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about YVAN VANDECAVEYE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company YVAN VANDECAVEYE, employees, financial statistics.