PAUL CLAERHOUT

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • PAUL CLAERHOUT
Private companiesReal Estate • PAUL CLAERHOUT

Contactgegevens PAUL CLAERHOUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAUL CLAERHOUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAUL CLAERHOUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FONTEINESTRAAT 30; 8740; PITTEM, België

Telefoon (phone): 51466102 (+32-51466102) 51466102 (+32-51466102)

Fax (fax): +32 (53) 678-21-63 +32 (53) 678-21-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAUL CLAERHOUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAUL CLAERHOUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAUL CLAERHOUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAUL CLAERHOUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAUL CLAERHOUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAUL CLAERHOUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAUL CLAERHOUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAUL CLAERHOUT
Products information PAUL CLAERHOUT

BTW identificatienummer (tax): BE06461853027
Ondernemingsnummer: 1433135986
Hoofdstad (capital): 166,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 242,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in PAUL CLAERHOUT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Producteurs de l茅gumes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAUL CLAERHOUT
(Get full report from official database of BE for PAUL CLAERHOUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAUL CLAERHOUT
Addition kinds of activities for PAUL CLAERHOUT

23990202. Paardenspannen en rietgewassen, enz .: niet-leder | Horse harnesses and riding crops, etc.: non-leather
38129903. Licht- of warmteemissie-bedieningsapparaat | Light or heat emission operating apparatus
38290212. Vochtdichtheidsmeters | Moisture density meters
38410213. sphygmomanometers | Sphygmomanometers
39310403. Korrels en delen | Cornets and parts
51729901. Ruwe olie | Crude oil
55510402. Buitenboordmotoren | Outboard motors

Werken bij PAUL CLAERHOUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAUL CLAERHOUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAUL CLAERHOUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAUL CLAERHOUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Servicemonteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een filiaal in Gent zijn we op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze servicemonteur (m/v). * Als servicemonteur legt u slang- en buisverbindingen aan volgens de wensen van onze klanten. * Taken: onderhoud van technische installaties, zowel in de bouw als in industrie, installatiewerkzaamheden en serviceverlening aan onze serviceklanten.

  • Verantwoordelijke technische dienst (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit bedrijf te Deinze is opzoek naar een verantwoordelijke voor de technische dienst. Jouw takenpakket omvat: -je krijgt een interne opleiding voor de verantwoordelijkheid te dragen van technische zaken van productie. -je zorgt ervoor dat de productie optimaal functioneert. -je volgt de installaties op -je zorgt voor een organisatie en de opvolging va nde installaties -je voert snel en efficiënt het takenpakket uit -je hebt een hands- on mentaliteit en werkt gemotiveerd mee

  • Sales & Marketing Assistant | Wilrijk (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze opdrachtgever is een zeer snel groeiende KMO van meer dan 40 medewerkers die recent verhuisd is naar een gloednieuw modern kantoorgebouw in Wilrijk. Voor hen gaan we op zoek naar een nieuwe Marketing collega. Onderhouden verschillende websites (B2B en B2C): teksten aanpassen, foto's, banners aanpassen, nieuws updaten,... Opvolgen / onderhoud webshop Dagelijks / wekelijks onderhoud Social Media: Instagram & Facebook voor verschillende merken Opmaak persberichten Opmaak contract en contact met bloggers / Instagrammers Deelname aan de Persdagen Opmaak brochures en folders Uitwerken marketing acties / mailing acties Maandelijkse externe nieuwsbrief Planning, budgetering en uitwerken Marketing strategie Bijhouden marketinguitgaven Maandelijkse analyse salescijfers Presentatie kwartaalcijfers

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lummen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Kortenaken (met dienstencheques) (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: PUUUR TIENEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Adecco Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis? Ben je vriendelijk, hulpvaardig, kan je zelfstandig werken? Dan ben JIJ de poetshulp die wij zoeken! Adecco Home Services is gespecialiseerd in het aanbieden van kwalitatieve huishoudhulp via het systeem van dienstencheques. Op ons kantoor word je individueel opgevolgd en ondersteund door een vast contactpersoon.

  • Student 20 u winkelmedewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Gent zijn we op zoek naar een student die naast de studies nog +- 20 uur wil werken. Je werkt aan de kassa, aanvullen,..

  • STUDENT Administratie Zorgsector (dringend) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Kontich zoeken wij een student om 3 dagen klasseerwerk te verrichten in de herfstvakantie volgende week.

  • Assistent Lakkerij (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: N\a

    Type: Vaste Job

    Allerlei metalen constructies worden door u opgehangen met de hand of met hulp van een tweede helper of met behulp van een rolbrug. Deze worden zorgvuldig voorbereid om te lakken waarna een perfect gelakt materiaal wordt bekomen. Nadien neemt u diezelfde constructies terug van de laklijn af om klaar te maken voor verzending of afhaling.De materialen of constructie kunnen variëren van 1kg tot 2000 kg.

  • Stabiliteitsontwerper (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Ben je iemand die graag stabiliteitsberekeningen maakt? Bekijk dan zeker deze vacature! Als stabiliteitsontwerper wordt er van jou verwacht dat je : In staat bent om stabiliteitsberekeningen te maken en ze achteraf op een heldere manier kan uitleggen aan je BIM-ontwerper. Stabiliteitsplannen opmaakt en deze ook controleert. Op een pro-actieve manier je projectleider op de hoogte houdt van de knelpunten en problemen die je tegenkomt.

  • Verkoopsmedewerkers Brugge FT/PT (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: NUMBER4

    Type: Vaste Job

    Nr4 is gespecialiseerd in modieuze kledij met een maatje meer en is momenteel op zoek naar een gemotiveerde verkoopsmedewerker (m/v). Bent u geboeid door de modewereld en zit verkoop in uw bloed? Dan bent u de geknipte persoon voor deze job: U zorgt samen met je collega's voor een klantgerichte service. U helpt mee kleding op maat hangen. U volgt instructies van de winkelverantwoordelijke.

  • Vastgoedmakelaar (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1604256-inline.html?cid=Partner_VDAB Bent u een verkooptalent met een passie voor vastgoed en bent u op zoek naar een loopbaan bij een bedrijf dat het internationaal uitstekend doet? Engel & Völkers biedt u de beste vooruitzichten voor persoonlijk succes. Als zelfstandig vastgoedmakelaar profiteert u van ons unieke merkimago en ons constant groeiende wereldwijde netwerk. Daarnaast bieden we u professionele basis- en verdere opleidingen en innovatieve tools en diensten, zodat u via ons grensverleggende systeemplatform uiterst efficiënt en flexibel aan de slag kunt – plus uitstekend opbrengstpotentieel. Ga vandaag van start en meldt u aan! Uw verantwoordelijkheden Aankoop en verkoop van vastgoed Beoordeling en presentatie van vastgoed Ondersteuning van de klanten tijdens het volledige verkoopproces ales- en marketingactiviteiten

Zoek naar antwoorden van PAUL CLAERHOUT in sociale netwerken
Look for responds of PAUL CLAERHOUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAUL CLAERHOUT. Laat een reactie achter voor PAUL CLAERHOUT. PAUL CLAERHOUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAUL CLAERHOUT. Leave a respond for PAUL CLAERHOUT. PAUL CLAERHOUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAUL CLAERHOUT op de google maps. Adres en contacten PAUL CLAERHOUT
Location of PAUL CLAERHOUT on the google maps. Address and contacts of PAUL CLAERHOUT

Andere gerelateerde bedrijven als come PAUL CLAERHOUT PAUL CLAERHOUT: MUTUALIT? NEUTRE | JULIEN DEVRIENDT | PROMOTIC | GOVAERTS GARAGE | Vanomobil

Other related companies as PAUL CLAERHOUT: MUTUALIT? NEUTRE | JULIEN DEVRIENDT | PROMOTIC | GOVAERTS GARAGE | Vanomobil

PAUL CLAERHOUT is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PAUL CLAERHOUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06461853027. Het bedrijf PAUL CLAERHOUT bevindt zich op het adres: FONTEINESTRAAT 30; 8740; PITTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 166,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 242,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Producteurs de l茅gumes. Producten gemaakt in PAUL CLAERHOUT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PAUL CLAERHOUT is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAUL CLAERHOUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAUL CLAERHOUT, openstaande posities, locatie van PAUL CLAERHOUT op de kaart.

PAUL CLAERHOUT is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is PAUL CLAERHOUT, company assigned to the tax number BE06461853027. The company PAUL CLAERHOUT is located at the address: FONTEINESTRAAT 30; 8740; PITTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 166,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 242,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Producteurs de l茅gumes. Products created in PAUL CLAERHOUT were not found.
The main activity of PAUL CLAERHOUT is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PAUL CLAERHOUT is not available. You also can look at reviews of PAUL CLAERHOUT, open positions, location of PAUL CLAERHOUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAUL CLAERHOUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAUL CLAERHOUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAUL CLAERHOUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAUL CLAERHOUT, employees, financial statistics.