EDDIE VERSTREPEN

Contactgegevens EDDIE VERSTREPEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EDDIE VERSTREPEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

EDDIE VERSTREPEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BERLAARBAAN 492; 2861; SINT-KATELIJNE-WAVER, België

Telefoon (phone): 15756468 (+32-15756468) 15756468 (+32-15756468)

Fax (fax): +32 (19) 135-81-14 +32 (19) 135-81-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EDDIE VERSTREPEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EDDIE VERSTREPEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EDDIE VERSTREPEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EDDIE VERSTREPEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EDDIE VERSTREPEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EDDIE VERSTREPEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EDDIE VERSTREPEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EDDIE VERSTREPEN
Products information EDDIE VERSTREPEN

BTW identificatienummer (tax): BE08633850097
Ondernemingsnummer: 1148590087
Hoofdstad (capital): 140,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 499,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in EDDIE VERSTREPEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Producteurs de l茅gumes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EDDIE VERSTREPEN
(Get full report from official database of BE for EDDIE VERSTREPEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor EDDIE VERSTREPEN
Addition kinds of activities for EDDIE VERSTREPEN

311199. Leren looien en afwerken, anders | Leather tanning and finishing, nec
325500. Klei vuurvaste materialen | Clay refractories
861103. Regelgevende verenigingen | Regulatory associations
965100. Regeling, diverse commerciële sectoren | Regulation, miscellaneous commercial sectors
51360106. Sjaals, mannen en jongens ' | Scarves, men's and boys'
55419903. Vrachtwagen stopt | Truck stops

Werken bij EDDIE VERSTREPEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EDDIE VERSTREPEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EDDIE VERSTREPEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EDDIE VERSTREPEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE enkel lossen niet laden! €12.9062/u + arab (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Wervik zijn we zoek naar een chauffeur CE om vooral te rijden op Frankrijk. De vrachtwagen staat volgeladen klaar en dan werk je tot donderdag. Je gaat telkens bij een meubelwinkel lossen. Het kan gebeuren dat ze zullen helpen om te lossen bij de meubelwinkel, soms kan het ook gebeuren dat het over een kleinere winkel gaat en er hier geen ruimte voor is. Normaal slaap je de hele week uit, maar indien dit niet kan is het ook bespreekbaar om 1x à 2 x uit te slapen per week.

  • Verpleegkundige Psychogeriatrie 2B (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5618 Locatie: ZNA Sint-Elisabeth in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 2B Psychogeriatrie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: vervangingscontract (zwangerschap) miv 1/11/2018 met optie tot vast contract Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, planmatige en deskundige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt en zijn directe omgeving. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. De actieve promotie van gezondheidspreventie, -voorlichting en -opvoeding is vanzelfsprekend in jouw functie. Je staat onder leiding van de hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Dit mag je van ons verwachten: Prettig werkklimaat met erkenning en ondersteuning voor jouw ambities, inbreng en creativiteit. Evenwichtig loonpakket met talloze extra’s (o.a. maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, terugbetaling woon-werkverkeer, enz.) en toeslagen voor prestaties voor weekend- of nachtwerk. Maar dat is lang niet alles! Ontdek hier alle voordelen van een job bij ZNA, want wij leggen je als medewerker graag in de watten. Voel jij je aangesproken?

  • SPOOLER 2PL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als spooler leg je grote, geproduceerde rollen op een machine en ga je deze in kleinere lagen versnijden. Je bent dus bereid om fysieke arbeid uit te voeren en hebt geen lichamelijke klachten.

  • Grondwerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit de regio van Deerlijk zijn we momenteel actief op zoek naar een GRONDWERKER regio Waregem (m/v). Je staat in de afdeling RAIL in voor de nodige grondwerken. Sleuven graven, ondersteken aanleggen op het spoor behoren tot je hoofdtaken. Weekend of nachtwerk komt ook aan bod. Interesse? Bel ons op 055 20 82 94 / Mail je cv door naar [email protected]

  • Immobilien medewerker M/V (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: ADEQUAT AALST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je neemt de telefoons op - Je bezoekt de panden met de klanten - Je plaatst nieuwe huizen op de site

  • HUISHOUDHULP VOOR WETTEREN (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Wetteren.

  • Student (m/v) Verkoop (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in de regio van Tielt gaan we op zoek naar een student om te helpen in het communieseizoen. Je bent enkele dagen vrij tijdens de Kerstvakantie en de weekends in januari, ook op zondag! Eventueel de zondagvoormiddag vrij.

  • Student verkoop WEEKENDS - VAKANTIES (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Brugge zijn we steeds op zoek naar jobstudenten (M/V) die tijdens de weekends en verloven kunnen werken. Functie: - Verkoop winkel - Kassawerk (sporadisch) - Plooien kledij + net houden winkel - Opruimen pashokjes

  • Studenten gezocht industriële reiniging | Weekdagen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Kan je doorheen de week werken als student als industriële schoonmaak? Je gaat samen met andere studenten en vaste werknemers werken bij verschillende bedrijven/ziekenhuizen/labo's/... om industrieel te reinigen.

  • STUDENT(E) - BONGO SHOP WOLUWE (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: SMARTBOX GROUP BELGIUM NV

    Type: Studentenjob

    Wie zoeken we? Voor onze winkel in Woluwe (The W Shopping) zoeken wij een spontane, enthousiaste student(e) die onze klanten het perfecte cadeautje helpt te vinden. Klanten met raad en daad bijstaan, hun vragen met een glimlach beantwoorden, hun aankoop afrekenen, de voorraad in de gaten houden, de winkel op orde houden. Kortom, alles wat met het reilen en zeilen van een winkel te maken heeft, spreekt jou dat aan? Waar wacht je dan nog op? Stuur ons snel een reactie en misschien doe jij binnenkort wel een strik om één van onze mooie Bongo’s!

  • BINNEN SCHRIJNWERKER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GardenFIXers Roeselare

    Type: Vaste Job

    - Dragers op maat brengen en in elkaar zetten (kasten, montageraam, rails, goten, ...) - Schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf - Parket plaatsen - Houten onderdelen en structuren vervaardigen: Binnenschrijnwerk (parket, trappen, inbouwkasten, …) - Schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten met haken, geleiders, hoekijzers, … - tewerkstelling regio Roeselare

  • Construction Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669875-inline.html?cid=Partner_VDAB Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie.   Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar een Construction Manager. Een interessante uitdaging voor een enthousiaste m/v die op zoek gaat naar job waar je de nodige uitdaging en technische complexiteit kan terugvinden. Binnen de functie als Construction Manager ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de werkzaamheden aan een gedeelte of de volledige werf. Volgende taken staan in de functie centraal:   Je wordt al bij de ontwerpfase van de grotere werven betrokken en geeft constructie input tijdens engineering; Je staat in voor de werfvoorbereiding en beheert de feitelijke opstart van de werf; Je beheert de constructieplanning en bewaakt de constructie progress; Je beheert Mechanical Completion en de overdracht naar Commissioning; Je bewaakt de kwaliteit van de constructie werkzaamheden; Je organiseert het magazijnbeheer op de werf; Je beheert de Veiligheids, Gezondheids en Milieu (VGM) aspecten van de werf, in nauw verband met de veiligheidsdiensten van de eindklant; Je beheert de aannemingscontracten die opgesteld werden tussen eindklant en de aannemers; Je leidt en organiseert de supervisie van de constructieactiviteiten conform de scope beschreven in de lastenboeken; Je leidt en organiseert de coördinatie van de verschillende aannemers; Je staat in voor de communicatie met de klant en organiseert de werfadministratie en Document Control.

Zoek naar antwoorden van EDDIE VERSTREPEN in sociale netwerken
Look for responds of EDDIE VERSTREPEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor EDDIE VERSTREPEN. Laat een reactie achter voor EDDIE VERSTREPEN. EDDIE VERSTREPEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EDDIE VERSTREPEN. Leave a respond for EDDIE VERSTREPEN. EDDIE VERSTREPEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EDDIE VERSTREPEN op de google maps. Adres en contacten EDDIE VERSTREPEN
Location of EDDIE VERSTREPEN on the google maps. Address and contacts of EDDIE VERSTREPEN

Andere gerelateerde bedrijven als come EDDIE VERSTREPEN EDDIE VERSTREPEN: Galba | DE TREFFERS FV | TAVERNE THESLA | DE VIERKLAVER | Claessens-Wettstein SA

Other related companies as EDDIE VERSTREPEN: Galba | DE TREFFERS FV | TAVERNE THESLA | DE VIERKLAVER | Claessens-Wettstein SA

EDDIE VERSTREPEN is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EDDIE VERSTREPEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08633850097. Het bedrijf EDDIE VERSTREPEN bevindt zich op het adres: BERLAARBAAN 492; 2861; SINT-KATELIJNE-WAVER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 140,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 499,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Producteurs de l茅gumes. Producten gemaakt in EDDIE VERSTREPEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EDDIE VERSTREPEN is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EDDIE VERSTREPEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EDDIE VERSTREPEN, openstaande posities, locatie van EDDIE VERSTREPEN op de kaart.

EDDIE VERSTREPEN is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is EDDIE VERSTREPEN, company assigned to the tax number BE08633850097. The company EDDIE VERSTREPEN is located at the address: BERLAARBAAN 492; 2861; SINT-KATELIJNE-WAVER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 140,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 499,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Producteurs de l茅gumes. Products created in EDDIE VERSTREPEN were not found.
The main activity of EDDIE VERSTREPEN is Insurance Carriers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of EDDIE VERSTREPEN is not available. You also can look at reviews of EDDIE VERSTREPEN, open positions, location of EDDIE VERSTREPEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EDDIE VERSTREPEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EDDIE VERSTREPEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EDDIE VERSTREPEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EDDIE VERSTREPEN, employees, financial statistics.