Alpha (Imprimerie) SA

Contactgegevens Alpha (Imprimerie) SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alpha (Imprimerie) SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alpha (Imprimerie) SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Auguste Lambiotte 79; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 743 25 20 (+32-02 743 25 20) 02 743 25 20 (+32-02 743 25 20)

Fax (fax): 02 743 25 27; 02 743 25 28 (+32-02 743 25 27; 02 743 25 28) 02 743 25 27; 02 743 25 28 (+32-02 743 25 27; 02 743 25 28)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alpha (Imprimerie) SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alpha (Imprimerie) SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alpha (Imprimerie) SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alpha (Imprimerie) SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alpha (Imprimerie) SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alpha (Imprimerie) SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alpha (Imprimerie) SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alpha (Imprimerie) SA
Products information Alpha (Imprimerie) SA

BTW identificatienummer (tax): BE04476898193
Ondernemingsnummer: 5069885253
Hoofdstad (capital): 489,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 812,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Printing - General

Product categorie (product category): Printing - Offset

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alpha (Imprimerie) SA
(Get full report from official database of BE for Alpha (Imprimerie) SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alpha (Imprimerie) SA
Addition kinds of activities for Alpha (Imprimerie) SA

8222. Junior colleges | Junior colleges
17310300. Communicatie specialisatie | Communications specialization
22110509. Jean stoffen | Jean fabrics
28340603. Lip balms | Lip balms
28999940. Plating verbindingen | Plating compounds
36740302. Fotogeleidende cellen | Photoconductive cells
39310102. Autofonen (organen met geperforeerde muziekrollen) | Autophones (organs with perforated music rolls)
39520103. Frisketpapier (materiaal van kunstenaars) | Frisket paper (artists' material)
45810300. Luchthavens en vliegvelden | Airports and flying fields
79480403. Harness Racing Driver | Harness racing driver

Werken bij Alpha (Imprimerie) SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alpha (Imprimerie) SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alpha (Imprimerie) SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alpha (Imprimerie) SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende dossierverwerking (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zoek je een toffe job, waar je jouw administratieve skills kan gebruiken en versterken? Solliciteer dan snel hier! Onze klant te Brugge zoekt dringend een bediende dossieradministratie voor een tijdelijke opdracht tot 31 december 2018. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Je biedt administratieve ondersteuning aan de dienst Studies - Je voegt overzichtsplannen toe voor het uittekenen door de Teamleider Ontwerp Netten - Je staat in voor alle administratieve formaliteiten bij de aanvraag van en na het bekomen van vergunningen en actualiseert nadien de statussen in Wevab - Je start het veiligheidsdossier op; het aanvragen van plannen van interne en externe leidingen - Je zorgt voor de input van allerhande administratieve gegevens (tijdslast, …) in SAP - Je verzorgt alle administratie rond meldingen naar de verschillende instanties - Je verzamelt en controleert terugkomende dossiers en sluit deze technisch af ...

  • GLASVEZELLASSER WETTEREN (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationale energiemaatschappij, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde glasvezellasser. Jouw takenpakket zal bestaan uit: voorbereiden van de laswerken, uitvoeren van testen op het netwerk; het uitvoeren van kleine graaf - grondwerken, om aan bepaalde putten/deksels te kunnen komen; herstellen - aansluiten - lassen van glasvezel kabels op actieve en passieve netwerken (opleiding zal voorzien worden).

  • Mechanicien auto's m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een garage regio Lokeren, zijn we op zoek naar een mechanieker. Je staat in voor : - onderhoud van voertuigen. - herstellingen uitvoeren aan voertuigen. - auto's klaar maken voor keuring. - wintercheck en zomercheck. - monteren van banden. - uitlezen van diagnoses.

  • Kantoorschoonma(a)k(st)er Regio Stasegem (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het reinigen van kantoren: - legen van vuilbakken - bureau's afkuisen - toiletten kuisen - trappen reinigen

  • DRINGEND Gemotiveerde Huishoudhulp (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: CVDO THUISHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal huishoudelijke taken verrichten bij onze klanten thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, boodschappen doen, koken, ramen wassen, toezien op productvoorraad, enz.

  • Huishoudhulp 13u/week (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Amby Koersel

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Student verkoop (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuwe winkel in hartje Leuven zijn we op zoek naar jobstudenten die 1 vaste dag in de week kunnen werken. Heb je affiniteit met interieur-fashion-juwelen? Dan is dit de geknipte bijverdienste voor jou. Je zal leveringen uitpakken, klanten helpen en geschenken inpakken. Je kan rekenen op een vaste studentenjob tot januari.

  • Jobstudenten verzorgende regio Geetbets-Linter-Landen-Kortenaken (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • ONDERHOUDSMECANICIEN (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: LAMITRANS

    Type: Vaste Job

    Lamitrans is sinds enkele decennia gespecialiseerd in de bewerking van melamine, laminaat en houten panelen. Voor ons productieteam zij we op zoek naar een ervaren technieker (mechanisch en/of elektrich) Je kijkt de machines preventief na en lost problemen op indien die zich voordoen. Verder sta je ook in voor het algemeen onderhoud van het machinepark.

  • SALES / ACCOUNT MANAGER 360 / VR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Poppr

    Type: Vaste Job

    360 tours, 360 photo, 360 video, 3D, Virtual Reality. Helemaal warm gekregen? Goed. Wij van Poppr zijn de go-to guys voor 360 VR. We waren er vroeg bij, en hebben meer dan 1000 projecten op ons palmares. Tot onze klanten mogen we rekenen: Belfius, ArcelorMittal, Accor Hotels, Center Parcs, Engie, Stad Gent, Stad Mechelen, Medialaan, VRT, Europcar, Niko, Telenet, Disney en nog een pak meer. Onze vrij beestige loft kijkt uit op de Leie en de torens van Gent. We groeien, en we zijn (behoorlijk dringend) op zoek naar een ervaren Sales slash Account Manager met wat technisch inzicht, interesse in dit soort technologieën en de MacGyver attitude. Insert theme song. Onze ideale collega: is een medior Sales Account Manager, dus met al wat ervaring achter de kiezen; vertaalt noden en opportuniteiten naar projecten; begrijpt snel de business van de klant; verkoopt oplossingen, en denkt creatief mee met de klant; wordt licht opgewonden door alles 360 / VR / 3D; de CRM is je beste vriend; heeft een goed oog voor design, fotografie, architectuur; houdt van technologie en digital marketing; bouwt positieve relaties uit met klanten en heeft een langetermijnvisie; is niet bang om zijn/haar handen vuil te maken en GTD; heeft een helicopter. Maar dat is geen must. Testen als je nog leest. Geslaagd; kan zich vloeiend uitdrukken in het Nederlands, praat heel goed Engels en een mondje Frans. Versnelde ademhaling en hartslag 140? Super. In ruil krijg je geweldige opportuniteiten en projecten in een booming sector, een knoert van een loft, stevig materiaal, gedreven collega’s en veel avontuur.

  • Schipper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE SCHEEPVAARTSCHOOL - CENFLUMARIN

    Type: Werfreserve

    GO! De Scheepvaartschool - Cenflumarin is op zoek naar schippers voor de eigen schoolschepen. Je opdracht bestaat uit het varen met onze schoolschepen waarop onze leerlingen voorbereid worden op hun later beroepsleven. Onze leerkrachten staan in voor de pedagosche begeleiding en opleiding van de leerlingen. Als schipper sta je in voor de dagelijkse werking van het schoolschip. Voor meer informatie kan u steeds contact opnemen met de school.

  • KAMERMEISJE (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: NOVOTEL IEPER CENTRUM

    Type: Flexijob

    Novotel Ieper (valt onder Accor hotels), een modern hotel in het hartje van de stad, met 122 kamers, 10 vergaderzalen, bar en restaurant zoekt een enthousiast kamermeisje voor het reinigen van de hotelkamers en algemene delen van het hotel. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van Alpha (Imprimerie) SA in sociale netwerken
Look for responds of Alpha (Imprimerie) SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alpha (Imprimerie) SA. Laat een reactie achter voor Alpha (Imprimerie) SA. Alpha (Imprimerie) SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alpha (Imprimerie) SA. Leave a respond for Alpha (Imprimerie) SA. Alpha (Imprimerie) SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alpha (Imprimerie) SA op de google maps. Adres en contacten Alpha (Imprimerie) SA
Location of Alpha (Imprimerie) SA on the google maps. Address and contacts of Alpha (Imprimerie) SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Alpha (Imprimerie) SA Alpha (Imprimerie) SA: Cardinaels BVBA | Van Overloop | S.C. VID?O | BRUNO NO?L | Pixels Video

Other related companies as Alpha (Imprimerie) SA: Cardinaels BVBA | Van Overloop | S.C. VID?O | BRUNO NO?L | Pixels Video

Alpha (Imprimerie) SA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Alpha (Imprimerie) SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04476898193. Het bedrijf Alpha (Imprimerie) SA bevindt zich op het adres: Rue Auguste Lambiotte 79; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 489,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 812,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Printing - Offset. Lijst met producten zijn Printing - General.
De hoofdactiviteit van Alpha (Imprimerie) SA is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alpha (Imprimerie) SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alpha (Imprimerie) SA, openstaande posities, locatie van Alpha (Imprimerie) SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Alpha (Imprimerie) SA is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Alpha (Imprimerie) SA, company assigned to the tax number BE04476898193. The company Alpha (Imprimerie) SA is located at the address: Rue Auguste Lambiotte 79; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 489,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 812,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Printing - Offset. List of products are Printing - General.
The main activity of Alpha (Imprimerie) SA is Services, Not Elsewhere Classified, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Alpha (Imprimerie) SA is not available. You also can look at reviews of Alpha (Imprimerie) SA, open positions, location of Alpha (Imprimerie) SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alpha (Imprimerie) SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alpha (Imprimerie) SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alpha (Imprimerie) SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alpha (Imprimerie) SA, employees, financial statistics.