TAPERNOUX & CIE SA

Contactgegevens TAPERNOUX & CIE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TAPERNOUX & CIE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

TAPERNOUX & CIE SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Av Moli猫re 142 1050 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 32.23 49 15 11 32.23 49 15 11

Fax (fax): 32.23 43 85 47 32.23 43 85 47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TAPERNOUX & CIE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TAPERNOUX & CIE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TAPERNOUX & CIE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TAPERNOUX & CIE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TAPERNOUX & CIE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TAPERNOUX & CIE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TAPERNOUX & CIE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TAPERNOUX & CIE SA
Products information TAPERNOUX & CIE SA

BTW identificatienummer (tax): BE07188873291
Ondernemingsnummer: 9401245117
Hoofdstad (capital): 944,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 797,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Wristwatches

Product categorie (product category): Precision Equipment; Timekeeping equipement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TAPERNOUX & CIE SA
(Get full report from official database of BE for TAPERNOUX & CIE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor TAPERNOUX & CIE SA
Addition kinds of activities for TAPERNOUX & CIE SA

7377. Computer verhuur en leasing | Computer rental and leasing
366100. Telefoon- en telegraafapparatuur | Telephone and telegraph apparatus
394906. Watersportartikelen | Water sports equipment
33130201. Legeringen, toevoeging, behalve koper: niet gemaakt in hoogovens | Alloys, additive, except copper: not made in blast furnaces
36410200. Elektrische lampen en onderdelen voor gespecialiseerde toepassingen | Electric lamps and parts for specialized applications
58120105. Duits restaurant | German restaurant

Werken bij TAPERNOUX & CIE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TAPERNOUX & CIE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TAPERNOUX & CIE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TAPERNOUX & CIE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent - Storemanager Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LIDL

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • Lasser met technische aanleg (EKSEL)

    Regio: EKSEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Werken in een productieomgeving - Roosters maken voor landbouw

  • Magazijnmedewerker (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Olen zijn wij opzoek naar magazijnmedewerkers/orderpickers voor verschillende afdelingen: - Goederen ontvangst: Manueel laden en lossen van vrachtwagens - Consolidatie: Stapelen en wikkelen van goederen - Expeditie: laden met een elektrisch transpallet Het is een zeer afwisselende job omdat je op verschillende afdelingen zal werken aan de hand van een doorschuifsysteem. Je zal ook werken als orderpicker met een voicepicking-systeem. Je zal hierbij soms zware goederen zoals tuinmeubelen moeten picken.

  • Elektromechanieker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaar ervaring als elektromechanieker. Je zal als elektromechanieker werken op locatie. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis,ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coordinatoren, account managers, techniekers , safety managers , .. Zij zullen klaart staan om jou in alles te ondersteunen en zullen jouw basis vormen. Kan je je vinden in volgende slogan : " Alles voor en door techniekers". Neem dan snel contact op met ons. We kijken uit naar jouw reactie. Als elektromechanieker waak je over de kwaliteit van het machinepark en voer je preventief onderhoud uit. daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen.

  • Dossierbeheerder (m/v) - Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Dossierbeheerder (m/v). Onze klant is gelegen in regio Ninove. De verantwoordelijkheden als Dossierbeheerder zijn: Inboeken van aankoop- en verkoopfacturen Verwerken van de bankverrichtingen Fiscaal beheer van eenmanszaken en vennootschapsdossiers Volledig zelfstandig voeren van de BTW aangifte Opmaken van balansen Het zelfstandig opmaken van de jaarrekening Verantwoordelijkheid over een klantenportefeuille Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Student supermarkt Rijkevorsel (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar zowel studenten voor de kassa als voor de charcuterie. Als vaste weekendstudent ben je bereid om minstens 3 dagen per maand te werken.

  • student- verkoper Gent (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Als student-verkoper sta je vooral in voor het contact met de klanten: - Service is bij onze klant een prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden - Je zorgt voor het op orde houden van de winkel en het aanvullen van de stock - Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop

  • Jobstudent klusjesman/klusjesvrouw - Assistentie bij verbouwing (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KOMBINET

    Type: Studentenjob

    Jobstudent gezocht om te assisteren bij het uitvoeren van allerhande renovatie- en interieurwerken.

  • Hoger Redder Sportoase Elshout Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • Jobstudent (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Teamleader (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Vaste Job

    Je hebt leiding over een team van 15 advisors. Je bent verantwoordelijk voor de resultaten en de productiviteit van je team. Door je goede aansturing help je de advisors om hun objectieven en groeiplannen te behalen. Je ziet potentieel en haalt het beste uit je mensen naar boven. Hun ontwikkeling is jouw aandachtspunt. Met je aansturing slaag je erin een bevlogen team te ontwikkelen waardoor jullie samen gaan voor het beste resultaat. Je voert regelmatig evaluatie- en functioneringsgesprekken. Je rapporteert aan de operations manager wat betreft je vorderingen.

  • Ontwikkelaar Elektronische Meetapparatuur ( vaste contract ) (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: JOB FACTO

    Type: Vaste Job

    Ontwikkeling van nieuwe systemen en aanpassingen van installaties op maat voor de klanten. U zal deel uit maken van een team dat instaat voor de ontwikkelingen van de meet- en controle systemen voor de auto industrie. U bent hiervoor verantwoordelijk voor : technisch dossier met alle mechanische tekeningen, lay-outs, schema’s, stuklijsten, foto’s, afregelprocedures... vooral in 3D en 2D (Solidworks) elektrische plannen ( E-Plan) opmaak extern technisch dossier voor de klant productie dossier met detail tekeningen opstellen documentatie communicatie met de klant overleg met de sales & productie afdelingen om een project te begeleiden In deze functie maakt u deel uit van het projectbureau en zal u instaan , samen met je collega's voor het volledige uitwerken van de projectdossiers.

Zoek naar antwoorden van TAPERNOUX & CIE SA in sociale netwerken
Look for responds of TAPERNOUX & CIE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor TAPERNOUX & CIE SA. Laat een reactie achter voor TAPERNOUX & CIE SA. TAPERNOUX & CIE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TAPERNOUX & CIE SA. Leave a respond for TAPERNOUX & CIE SA. TAPERNOUX & CIE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TAPERNOUX & CIE SA op de google maps. Adres en contacten TAPERNOUX & CIE SA
Location of TAPERNOUX & CIE SA on the google maps. Address and contacts of TAPERNOUX & CIE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come TAPERNOUX & CIE SA TAPERNOUX & CIE SA: Cazaerck & Zn BVBA | Huart J-M | Zone Bleue | Bureau d'Exp Compt L & V SPRL | Geeraert P

Other related companies as TAPERNOUX & CIE SA: Cazaerck & Zn BVBA | Huart J-M | Zone Bleue | Bureau d'Exp Compt L & V SPRL | Geeraert P

TAPERNOUX & CIE SA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TAPERNOUX & CIE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07188873291. Het bedrijf TAPERNOUX & CIE SA bevindt zich op het adres: Av Moli猫re 142 1050 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 944,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 797,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Precision Equipment; Timekeeping equipement. Lijst met producten zijn Wristwatches.
De hoofdactiviteit van TAPERNOUX & CIE SA is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TAPERNOUX & CIE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TAPERNOUX & CIE SA, openstaande posities, locatie van TAPERNOUX & CIE SA op de kaart.

TAPERNOUX & CIE SA is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is TAPERNOUX & CIE SA, company assigned to the tax number BE07188873291. The company TAPERNOUX & CIE SA is located at the address: Av Moli猫re 142 1050 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 944,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 797,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Precision Equipment; Timekeeping equipement. List of products are Wristwatches.
The main activity of TAPERNOUX & CIE SA is Wholesale Trade - Durable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TAPERNOUX & CIE SA is not available. You also can look at reviews of TAPERNOUX & CIE SA, open positions, location of TAPERNOUX & CIE SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TAPERNOUX & CIE SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TAPERNOUX & CIE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TAPERNOUX & CIE SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TAPERNOUX & CIE SA, employees, financial statistics.