Eekhoorn Consult BVBA

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Eekhoorn Consult BVBA
Private companiesMotion Pictures • Eekhoorn Consult BVBA

Contactgegevens Eekhoorn Consult BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Eekhoorn Consult BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Eekhoorn Consult BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Eekhoornlaan 2; 2610; Antwerpen (Wilrijk), België

Telefoon (phone): 0476 50 95 69 (+32-0476 50 95 69) 0476 50 95 69 (+32-0476 50 95 69)

Fax (fax): 0476 51 11 49 (+32-0476 51 11 49) 0476 51 11 49 (+32-0476 51 11 49)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Eekhoorn Consult BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Eekhoorn Consult BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Eekhoorn Consult BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Eekhoorn Consult BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Eekhoorn Consult BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Eekhoorn Consult BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Eekhoorn Consult BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Eekhoorn Consult BVBA
Products information Eekhoorn Consult BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07971374511
Ondernemingsnummer: 3707305908
Hoofdstad (capital): 824,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 173,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Eekhoorn Consult BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Eekhoorn Consult BVBA
(Get full report from official database of BE for Eekhoorn Consult BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Eekhoorn Consult BVBA
Addition kinds of activities for Eekhoorn Consult BVBA

3624. Koolstof- en grafietproducten | Carbon and graphite products
355999. Speciale industriële machines, nec, nec | Special industry machinery, nec, nec
371405. Motorremsystemen en onderdelen | Motor vehicle brake systems and parts
01799912. Papaya Grove | Papaya grove
34960109. Mesh, gemaakt van aangekochte draad | Mesh, made from purchased wire
35520303. Droogmachines, textiel: voor voorraad, garens en doek | Drying machines, textile: for stock, yarn, and cloth
35599915. Metalen afwerkingsapparatuur voor plating, enz. | Metal finishing equipment for plating, etc.
80999900. Gezondheids- en geallieerde diensten, nec, nec | Health and allied services, nec, nec

Werken bij Eekhoorn Consult BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Eekhoorn Consult BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Eekhoorn Consult BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Eekhoorn Consult BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC-Lasersnijder | 2 ploegen | Lommel (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een leuk bedrijf in Lommel zijn wij opzoek naar een lasersnijder. Je zal instaan voor het inlezen van programma's van 2 masersnijmachines, het controleren van de kwaliteit en het oplossen van kleine storingen.

  • HR Business Partner (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een productiebedrijf te Evergem zijn wij op zoek naar een HR Business Partner. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de verwezenlijking van het HR-beleid en voor de ontwikkeling van werknemers. Je werkt samen met de supervisors en lijnmanagers en rapporteert aan de HR Manager. Jouw takenpakket?: Je realiseert samen met supervisors en lijnmanagers de werving en selectie van nieuwe arbeiders en bedienden. Je bent de go-to persoon voor alle employer branding activiteiten, campus recruitment, universiteiten etc. Je brengt in samenspraak met de supervisors en lijnmanagers trainingsnoden en competenties in kaart en werkt samen met interne en externe partners om adequate trainings- en ontwikkelingsprogramma’s op te zetten. Je geeft zelf ook interne opleidingen. Je fungeert als procesbewaker voor de verschillende HR-processen en HRIS-systemen, onder meer inzake onthaal van nieuwe medewerkers, het jaarlijks performance & development proces, etc. en coacht hierin medewerkers en leidinggevenden. Je onderhoudt positieve relaties met alle medewerkers en bevordert open communicatie. Je ondersteunt communicatieactiviteiten, beloningsprogramma’s en initiatieven rond medewerkerstevredenheid. Je lanceert verbeteringsvoorstellen en rolt deze uit. Je neemt actief deel aan verschillende HR-projecten die landoverschrijdend uitgerold worden, optimaliseert bestaande praktijken en processen en staat in voor KPI- en andere ad-hoc-rapportages.

  • Huishoudhulp (M/V) regio OOstende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • POETSHULP/ HUISHOUDHULP in regio Eeklo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Winkelmedewerker Colruyt Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Jobstudent augustus - snelle opstart (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor het inpakken en etiketteren van kunstbloemen. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een mooie bloemenzaak in Moerzeke.

  • jobstudent (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Een jobstudent met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er zo uit : Verhuur van fietsen en gocart Fietsbanden blazen of vervangen Kleine herstellingen

  • Coach tik tik dactylo (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op schooldagen van 16 tot 17 uur in het Antwerpen, Deurne, Borgerhout....

  • STUDENT(E) - BONGO SHOP WOLUWE (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: SMARTBOX GROUP BELGIUM NV

    Type: Studentenjob

    Wie zoeken we? Voor onze winkel in Woluwe (The W Shopping) zoeken wij een spontane, enthousiaste student(e) die onze klanten het perfecte cadeautje helpt te vinden. Klanten met raad en daad bijstaan, hun vragen met een glimlach beantwoorden, hun aankoop afrekenen, de voorraad in de gaten houden, de winkel op orde houden. Kortom, alles wat met het reilen en zeilen van een winkel te maken heeft, spreekt jou dat aan? Waar wacht je dan nog op? Stuur ons snel een reactie en misschien doe jij binnenkort wel een strik om één van onze mooie Bongo’s!

  • Gemotiveerd commerciële calculator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Maldegem

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van Konvert Eeklo zijn we op zoek naar een commercieel ingestelde calculator. Dit voor voorstudie en calculatie van de prijsoffertes voor balustrades bij aanzienlijke bouwprojecten. Je staat onder begeleiding van de commercieel manager die tevens de hoofdcalculator is.

  • Network Infrastructure Engineer (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SOCIALISTISCHE MUTUALITEIT BRABANT

    Type: Vaste Job

    U maakt deel uit van het team dat instaat voor de implementatie, het onderhoud, de ondersteuning en het beheer van de netwerkinfrastructuur, inclusief de netwerkapparatuur, het telefoonsysteem, computers en servers, printers, en andere randapparatuur, alsook de daarop geïnstalleerde basissoftware, zowel op het hoofdkantoor als op honderden afgelegen locaties (kantoren, agentschappen, poliklinieken), van de mutualiteit en geassocieerde non-profitorganisaties. Je ontwikkelt ook applicaties gericht op de automatisering van de IT-infrastructuur. U bent een teamplayer maar bent in staat om autonoom te werken. Vanuit uw kennis en ervaring bent u in staat technische oplossingen uit te werken, voor te stellen, en te documenteren.

  • Junior verkoper bestelwagens (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Onze klant in Antwerpen is één van de grootste Ivecodealers in de Benelux. Om hun groei in de vestiging van Antwerpen te ondersteuenen, zijn wij dringend op zoek naar ervaren en dynamisch technisch en commerciele: Junior verkoper bestelwagens!

Zoek naar antwoorden van Eekhoorn Consult BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Eekhoorn Consult BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Eekhoorn Consult BVBA. Laat een reactie achter voor Eekhoorn Consult BVBA. Eekhoorn Consult BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Eekhoorn Consult BVBA. Leave a respond for Eekhoorn Consult BVBA. Eekhoorn Consult BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Eekhoorn Consult BVBA op de google maps. Adres en contacten Eekhoorn Consult BVBA
Location of Eekhoorn Consult BVBA on the google maps. Address and contacts of Eekhoorn Consult BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Eekhoorn Consult BVBA Eekhoorn Consult BVBA: Pelter Automaterialen | Christine | COIFFURE CENTRE | FE. FIEVEZ | Paulissen

Other related companies as Eekhoorn Consult BVBA: Pelter Automaterialen | Christine | COIFFURE CENTRE | FE. FIEVEZ | Paulissen

Eekhoorn Consult BVBA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Eekhoorn Consult BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07971374511. Het bedrijf Eekhoorn Consult BVBA bevindt zich op het adres: Eekhoornlaan 2; 2610; Antwerpen (Wilrijk). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 824,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 173,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bookkeepers. Producten gemaakt in Eekhoorn Consult BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Eekhoorn Consult BVBA is Motion Pictures, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Eekhoorn Consult BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Eekhoorn Consult BVBA, openstaande posities, locatie van Eekhoorn Consult BVBA op de kaart.

Eekhoorn Consult BVBA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Eekhoorn Consult BVBA, company assigned to the tax number BE07971374511. The company Eekhoorn Consult BVBA is located at the address: Eekhoornlaan 2; 2610; Antwerpen (Wilrijk). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 824,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 173,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bookkeepers. Products created in Eekhoorn Consult BVBA were not found.
The main activity of Eekhoorn Consult BVBA is Motion Pictures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Eekhoorn Consult BVBA is not available. You also can look at reviews of Eekhoorn Consult BVBA, open positions, location of Eekhoorn Consult BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Eekhoorn Consult BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Eekhoorn Consult BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Eekhoorn Consult BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Eekhoorn Consult BVBA, employees, financial statistics.