DIRK'S VISHANDEL

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • DIRK'S VISHANDEL
Private companiesReal Estate • DIRK'S VISHANDEL

Contactgegevens DIRK'S VISHANDEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIRK'S VISHANDEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIRK'S VISHANDEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENWEG OP AALST 1001; 9308; AALST, België

Telefoon (phone): 53212010 (+32-53212010) 53212010 (+32-53212010)

Fax (fax): +32 (13) 585-97-45 +32 (13) 585-97-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIRK'S VISHANDEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIRK'S VISHANDEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIRK'S VISHANDEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIRK'S VISHANDEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIRK'S VISHANDEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIRK'S VISHANDEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIRK'S VISHANDEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIRK'S VISHANDEL
Products information DIRK'S VISHANDEL

BTW identificatienummer (tax): BE05091583251
Ondernemingsnummer: 2606201171
Hoofdstad (capital): 526,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 553,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in DIRK'S VISHANDEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Poissonniers and 茅caillers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIRK'S VISHANDEL
(Get full report from official database of BE for DIRK'S VISHANDEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIRK'S VISHANDEL
Addition kinds of activities for DIRK'S VISHANDEL

252100. Houten kantoormeubilair | Wood office furniture
348200. Wapenmunitie | Small arms ammunition
569900. Diverse kleding- en accessoire winkels | Miscellaneous apparel and accessory stores
25110103. Chiffoniers en chifforobes | Chiffoniers and chifforobes
28920213. Nitrostarches (explosieve) | Nitrostarches (explosive)
34330101. Ketels, lage drukverwarming: stoom of warm water | Boilers, low-pressure heating: steam or hot water
35729900. Computer opslagapparaten, niet inbegrepen | Computer storage devices, nec
42159903. Pakket levering, voertuig | Package delivery, vehicular
48320109. Rots | Rock
76290300. Elektrische huishoudelijke apparaten reparatie | Electrical household appliance repair

Werken bij DIRK'S VISHANDEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIRK'S VISHANDEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIRK'S VISHANDEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIRK'S VISHANDEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke inpakker regio Wuustwezel (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Wuustwezel zijn we op zoek naar medewerkers voor de verpakkingsafdeling M/V. - Je bent een zelfstandige en harde werker - Je bent stipt, gemotiveerd en steekt graag je handen uit de mouwen - Je spreekt vloeiend Nederlands - Je woont in de buurt van Wuustwezel - Je hebt een stabiel CV ! - Je werkt voltijds van maandag t.e.m. vrijdag in daguren Indien interesse, stuur je CV naar [email protected] of bel naar 03 322 32 60 voor meer info.

  • Backofficemedewerker (LUIK)

    Regio: LUIK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hieronder kan je alvast een korte samenvatting vinden van wat jouw taken zoal zullen zijn: je werkt pro-actief mee in het bedrijf je komt terecht in de B2B afdeling je bent single point of contact voor je klanten je werkt volledige dossiers af van A tot Z jij bent de connectie tussen de netwerkbeheerder en de klant je beantwoordt 80% van de dossiers per mail 20% per telefoon

  • Foliedrukker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Turnhout, een bedrijf gespecialiseerd in kartonnen verpakkingen, zoeken we een medewerker in de drukkerij, meer bepaald een foliedrukker. • Zelfstandig instellen en bedienen van de foliedrukpers doe jevolgens de specificaties van de klant • Je monteert en stelt machines bij en bewaakt hierbij de rendabiliteit • Bijspringen in de stansafdeling vormt geen enkel probleem voor je • Je draagt zorg voor de kwaliteit zodat we een perfect product kunnen bezorgen aan de klant • Je zorgt mee voor veiligheid, orde netheid en hygiëne binnen je eigen afdeling Je hebt bij voorkeur een grafische achtergrond (bv in afwerking, drukwerkveredeling,etc). De job is in 3 ploegen.

  • Student (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    Je bedient de klanten met de glimlach aan de kassa. Je scant de goederen in en rekent af, hiervoor krijg je natuurlijk een uitgebreide uitleg. Wanneer het nodig is help je ook eens in de keuken.

  • Jobstudent (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Grondwerker met rijbewijs C (of CE) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AMERY

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de kabelwerken. Je herstelt de bestrating. Je voert handboringen uit. ... Je zal werken op werven die zich bevinden over heel Vlaanderen.

  • Teamleader administratie (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je al een eerste ervaring in het aansturen van een team en ben je ook analytisch erg sterk? Dan word jij wellicht de nieuwe teamleader administratie voor onze klant, een transportbedrijf in regio Beringen. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je geeft leiding aan een team van administratieve medewerkers. Je verzekert de permanentie van jouw dienst en springt bij waar nodig. Je werkt verbetertrajecten uit en zorgt voor een correcte implementatie daarvan. Je verleent advies rond administratieve problemen en je werkt voorstellen uit ter verbetering. Je maakt de werkplanning op en je verdeelt de taken.

  • Postbode Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Vaste Job

    Voor bpost regio Temse zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens en werkt gemiddeld 7u36 per dag. Vroege uren kunnen werken is dus een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

  • Sales Executive Bouwbeurzen (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    De Sales Executive (SE) komt terecht in een dynamisch team dat BtoC bouwbeurzen neerzet. Hij/zij staat in voor de commerciële uitbouw van de beurs door de verkoop van beursruimte op maat van de exposant. U start met een opleiding om het bedrijf, de markt en de beurzen te leren kennen; Na deze inwerkperiode krijgt u de verantwoordelijkheid over de bestaande klantenrelaties; De contacten zijn heel divers en afwisselend, gaande van kleine tot grote ondernemingen; U bouwt het klantenbestand verder uit via actieve prospectie en netwerking; U volgt trends en nieuwigheden binnen de sector op en bezoekt in dit kader ook regelmatig andere beurzen en evenementen; Als SE bent u verantwoordelijk voor het behalen van de verkoopsobjectieven op basis van aantal exposanten, type exposanten, m² beursruimte, omzet, up- & cross selling, …; U denkt mee ifv nieuwe concepten voor de beurs en verzorgt bijhorende commercialisatie; Tijdens de beurs bent u single point of contact voor de exposanten en u bent ook operationeel inzetbaar voor, tijdens en na de beurs; Ifv het bewerken en opvolgen van prospects en klanten, staat u in voor een optimalisatie van de databases.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Kuringen (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Zelfstandige activiteit

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Thuisverpleging Van Loy (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige thuiszorg zal je een ochtend- en of avondronde uitvoeren waarbij je de patiënten zal voorzien in de zorg die ze nodig hebben, zoals vb: bloednames, medicatiebeheer, wondzorg,... 

  • Landbouw Bestuurder (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: G.L.S.

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onder leiding van de zaakvoerders zal je instaan voor het transport van onze eindproducten. Hiervoor zal er een tractor ter beschikking staan met de nodige tankwagens en bakwagens. Als transporteur voer je alle taken uit die nodig zijn om het transport vlot te laten verlopen alsook het onderhoud van het rollend materiaal. Zie bestand voor onze specificaties.

Zoek naar antwoorden van DIRK'S VISHANDEL in sociale netwerken
Look for responds of DIRK'S VISHANDEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIRK'S VISHANDEL. Laat een reactie achter voor DIRK'S VISHANDEL. DIRK'S VISHANDEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIRK'S VISHANDEL. Leave a respond for DIRK'S VISHANDEL. DIRK'S VISHANDEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIRK'S VISHANDEL op de google maps. Adres en contacten DIRK'S VISHANDEL
Location of DIRK'S VISHANDEL on the google maps. Address and contacts of DIRK'S VISHANDEL

Andere gerelateerde bedrijven als come DIRK'S VISHANDEL DIRK'S VISHANDEL: Sotraba SA | Leclercq M | AN LINGIER | CHRISTIAN DELSAUX | JUFFERN & FILS

Other related companies as DIRK'S VISHANDEL: Sotraba SA | Leclercq M | AN LINGIER | CHRISTIAN DELSAUX | JUFFERN & FILS

DIRK'S VISHANDEL is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIRK'S VISHANDEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05091583251. Het bedrijf DIRK'S VISHANDEL bevindt zich op het adres: STEENWEG OP AALST 1001; 9308; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 526,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 553,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Poissonniers and 茅caillers. Producten gemaakt in DIRK'S VISHANDEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DIRK'S VISHANDEL is Onroerend goed, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIRK'S VISHANDEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIRK'S VISHANDEL, openstaande posities, locatie van DIRK'S VISHANDEL op de kaart.

DIRK'S VISHANDEL is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIRK'S VISHANDEL, company assigned to the tax number BE05091583251. The company DIRK'S VISHANDEL is located at the address: STEENWEG OP AALST 1001; 9308; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 526,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 553,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Poissonniers and 茅caillers. Products created in DIRK'S VISHANDEL were not found.
The main activity of DIRK'S VISHANDEL is Real Estate, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DIRK'S VISHANDEL is not available. You also can look at reviews of DIRK'S VISHANDEL, open positions, location of DIRK'S VISHANDEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIRK'S VISHANDEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIRK'S VISHANDEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIRK'S VISHANDEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIRK'S VISHANDEL, employees, financial statistics.