DAKWERKEN WOLFS ANDRE

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • DAKWERKEN WOLFS ANDRE
Private companiesAgricultural Services • DAKWERKEN WOLFS ANDRE

Contactgegevens DAKWERKEN WOLFS ANDRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DAKWERKEN WOLFS ANDRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DAKWERKEN WOLFS ANDRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): van Maerlantlaan 15; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 011 21 09 09; 0475 25 92 55 (+32-011 21 09 09; 0475 25 92 55) 011 21 09 09; 0475 25 92 55 (+32-011 21 09 09; 0475 25 92 55)

Fax (fax): +32 (19) 858-12-65 +32 (19) 858-12-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DAKWERKEN WOLFS ANDRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DAKWERKEN WOLFS ANDRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DAKWERKEN WOLFS ANDRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DAKWERKEN WOLFS ANDRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DAKWERKEN WOLFS ANDRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DAKWERKEN WOLFS ANDRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DAKWERKEN WOLFS ANDRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DAKWERKEN WOLFS ANDRE
Products information DAKWERKEN WOLFS ANDRE

BTW identificatienummer (tax): BE03123931884
Ondernemingsnummer: 4967163085
Hoofdstad (capital): 448,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 755,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Contractors - Roofing

Product categorie (product category): Plumbing contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DAKWERKEN WOLFS ANDRE
(Get full report from official database of BE for DAKWERKEN WOLFS ANDRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DAKWERKEN WOLFS ANDRE
Addition kinds of activities for DAKWERKEN WOLFS ANDRE

20230100. Baby formules | Baby formulas
35670302. Inductie verwarmingsapparatuur | Induction heating equipment
36710100. Kathodestraalbuizen, inclusief herbouwd | Cathode ray tubes, including rebuilt
50440000. Kantoorartikelen | Office equipment
83519900. Kinderopvangdiensten, nec | Child day care services, nec

Werken bij DAKWERKEN WOLFS ANDRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DAKWERKEN WOLFS ANDRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DAKWERKEN WOLFS ANDRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DAKWERKEN WOLFS ANDRE. Looking for open vacancies in other companies

  • operator dagdienst (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent mee verantwoordelijk voor de ondersteuning en continue verbetering van het productieproces. Je zorgt voor het dagelijks onderhoud en het klaarzetten van de machines overeenkomstig de productiekalender. Je staat in voor de behandeling en stockage van het poeder. In deze functie zal je ook instaan voor het correct documenteren van alle activiteiten (productiekalender, build en stuk rapporten, poederverkeer, logboeken,...) Het testen van de monitoring stukken (trekproeven, densiteitsmeting,...) Als medical operator zal je ook instaan voor de orde en netheid van de medische productie.

  • Dispatcher 2-ploegen (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken: Je bent het eerste aanspreekpunt voor chauffeurs en bezoekers; Je registreert trailers en geeft opdrachten door aan onze tucky-chauffeurs; Ladingen en lossingen verwerk je in het Warehouse Management Systeem; Je maakt vervoersdocumenten, laad- en losdocumenten op; Je volgt de planning op en geeft afwijkingen door aan de operaties; Je behoudt het overzicht over de kaaiplanning; Je verwerkt de palletadministratie; Je werkt in een ploegensysteem: 05u-13u of 13u-21u.

  • HUISHOUDHULP REGIO EVERGEM (M/V) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp in het kader van dienstencheques bij particulieren. Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden meer dan 3.000 huishoudhulpen bijna 13.000 klanten tevreden. Onze gespecialiseerde dienstenchequesconsulenten zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking. Functieomschrijving Schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen Wassen en strijken Naaiwerkjes Bereiden van maaltijden

  • Huishoudhulp Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Hasselt centrum (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • ENTHOUSIASTE STUDENTEN VOOR JUICE BAR IN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BVBA

    Type: Studentenjob

    - Hartelijk verwelkomen van klanten - Zorgen voor het goede beheer van de winkel - Sappen en smoothies « à la minute » maken - Opening en sluiting van de winkel

  • Beenhouwer (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: DE GROENE BOERDERIJ

    Type: Vaste Job

    Je zorgt mee voor het verwerken van vlees vanaf het uitbenen van het karkas tot afgewerkte, verkoopsklare producten. Ook de verkoop van het vlees in de winkel behoort eventueel tot de taken. We verwachten dat je zelfstandig, punctueel en hygiënisch kan werken.

  • JUNIOR SUPPLY PLANNER (TIJDELIJK) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Junior Supply Planner (freelance) Analytisch Regio Gent Voor een grote speler in de chemische sector regio Gent zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics Gent omwille van interne doorgroei op zoek naar een tijdelijk medewerker voor Supply Planning. Als Junior Supply Planner ben je verantwoordelijk voor de kortetermijnplanning (3 maanden) van de producten geproduceerd in Gent, waarbij je de langetermijnplanning in het achterhoofd houdt. Bij bottle necks schiet jij in actie en voorzie je op een snelle en efficiënte manier de beste oplossing. Je registreert hierbij de incidenten en bekijkt mogelijkheden om dit in de toekomst te voorkomen. Op basis van de vraag van de markt, waarvan jou een rapport voorzien wordt door de distributieplanners, stel je de productieplanning op. Hierbij hou je rekening met het beschikbaar personeel, de machines en het materiaal. Je stemt regelmatig af met de productieplanner of de vooropgestelde planning een haalbare kaart is en stuurt bij waar nodig. Je streeft tevens naar een correctheid van de masterdatagegevens om zo een degelijke productieplanning te kunnen opmaken. In deze rol rapporteer je aan de senior planner en team leader supply planning.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Oost Vlaanderen - Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Je kiest zelf de regio van je activiteit. Interesse in een andere regio? neem contact met ons op.

  • Docent Duits (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Freelance recruiter (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je behartigt de rekruteringsactiviteiten van diverse profielen inhouse bij onze klanten. Via verschillende kanalen ga je op een creatieve en proactieve manier op zoek naar passende profielen die je informeert over de openstaande vacatures. Je staat in voor het aanbrengen van relevante kandidaten en gaat op zoek naar de optimale match tussen kandidaat en opdrachtgever. Je voert sollicitatie gesprekken en weet op een professionele manier kandidaten te enthousiasmeren. Je zorgt voor een nauwkeurige administratieve verwerking en opvolging van de kandidaturen en je waarborgt een goede communicatie naar alle betrokken partijen.

  • RESERVE Industrieel reinigers Aalst / Zottegem 2018 (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Aalst & Zottegem zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van DAKWERKEN WOLFS ANDRE in sociale netwerken
Look for responds of DAKWERKEN WOLFS ANDRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DAKWERKEN WOLFS ANDRE. Laat een reactie achter voor DAKWERKEN WOLFS ANDRE. DAKWERKEN WOLFS ANDRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DAKWERKEN WOLFS ANDRE. Leave a respond for DAKWERKEN WOLFS ANDRE. DAKWERKEN WOLFS ANDRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DAKWERKEN WOLFS ANDRE op de google maps. Adres en contacten DAKWERKEN WOLFS ANDRE
Location of DAKWERKEN WOLFS ANDRE on the google maps. Address and contacts of DAKWERKEN WOLFS ANDRE

Andere gerelateerde bedrijven als come DAKWERKEN WOLFS ANDRE DAKWERKEN WOLFS ANDRE: Sacha | Klapwijk Gerrit | OCTAVE GOBEAUX | MALVINE CHAPELLE | Black Sword

Other related companies as DAKWERKEN WOLFS ANDRE: Sacha | Klapwijk Gerrit | OCTAVE GOBEAUX | MALVINE CHAPELLE | Black Sword

DAKWERKEN WOLFS ANDRE is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DAKWERKEN WOLFS ANDRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03123931884. Het bedrijf DAKWERKEN WOLFS ANDRE bevindt zich op het adres: van Maerlantlaan 15; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 448,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 755,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Plumbing contractors. Lijst met producten zijn Contractors - Roofing.
De hoofdactiviteit van DAKWERKEN WOLFS ANDRE is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DAKWERKEN WOLFS ANDRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DAKWERKEN WOLFS ANDRE, openstaande posities, locatie van DAKWERKEN WOLFS ANDRE op de kaart.

DAKWERKEN WOLFS ANDRE is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is DAKWERKEN WOLFS ANDRE, company assigned to the tax number BE03123931884. The company DAKWERKEN WOLFS ANDRE is located at the address: van Maerlantlaan 15; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 448,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 755,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Plumbing contractors. List of products are Contractors - Roofing.
The main activity of DAKWERKEN WOLFS ANDRE is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DAKWERKEN WOLFS ANDRE is not available. You also can look at reviews of DAKWERKEN WOLFS ANDRE, open positions, location of DAKWERKEN WOLFS ANDRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DAKWERKEN WOLFS ANDRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DAKWERKEN WOLFS ANDRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DAKWERKEN WOLFS ANDRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DAKWERKEN WOLFS ANDRE, employees, financial statistics.