Bruggeman BVBA

Contactgegevens Bruggeman BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bruggeman BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bruggeman BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Callaertstraat 34B; 9100; Sint-Niklaas, België

Telefoon (phone): 03 776 44 34 (+32-03 776 44 34) 03 776 44 34 (+32-03 776 44 34)

Fax (fax): 03 766 39 01 (+32-03 766 39 01) 03 766 39 01 (+32-03 766 39 01)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bruggeman BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bruggeman BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bruggeman BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bruggeman BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bruggeman BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bruggeman BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bruggeman BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bruggeman BVBA
Products information Bruggeman BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06135009765
Ondernemingsnummer: 6531341552
Hoofdstad (capital): 534,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 786,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Heating (Central) - Installation; Sanitary articles - Installation & Repair; Contractors - Roofing

Product categorie (product category): Plumbing contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bruggeman BVBA
(Get full report from official database of BE for Bruggeman BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bruggeman BVBA
Addition kinds of activities for Bruggeman BVBA

3466. Kroon en sluitingen | Crowns and closures
17919904. Externe muur installatie | Exterior wall system installation
25220302. Bestandslotramen: behalve hout | File drawer frames: except wood
50720104. schroeven | Screws
51720101. Butaangas | Butane gas
73899931. Meterlezers, afstandsbediening | Meter readers, remote

Werken bij Bruggeman BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bruggeman BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bruggeman BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bruggeman BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaalarbeider (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de uitvoering van schroefdraadwerk. Kennis rond de werking van een draadsnijmachine is hierbij een pluspunt. Je zorgt voor het groeven en snijden van buizen op de juiste lengte. Je assembleert metaalonderdelen en monteert aanboorzadels (mechanical t’s) op buizen volgens plan. Je wordt ingeschakeld als robotoperator. Kennis van halfautomaat lassen en TIG-lassen is hierbij een must.

  • Klantendienstmedewerker medische sector Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw uitdagingen zijn: Als eerstelijnshulp help je de klant ten allen tijde zo adequaat mogelijk verder. Klantvragen in verband met de specifieke materie van vervangingsinkomen komen bij jou en je 6 collega's terecht. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant telefonisch met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 85% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls in verband met de materie van vervangingsinkomen (zowel medisch als uitkeringsgericht). De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail ivm deze materie. Je rapporteert na elk telefonisch contact de indruk die de klant had over onze dienstverlening. Je verwerkt elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo'n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig door hem of haar door te verbinden met de experts vervangingsinkomen op de back office.

  • Gepassioneerde techneuten kaasindustrie te Genk gezocht (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Yoko Cheese

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Preventief onderhoud van het machinepark; - Oplossen van storingen en onderdelen vervangen; - Lijnen programmeren; - Verbeteringsvoorstellen aanreiken; - Operatoren uitleg geven zodat ze kleine storingen zelf kunnen oplossen.

  • Verkoopmedewerker bakkerij regio Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket: Je staat in voor de verkoop van de dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega’s vorm je een hecht team die sterk klant-en verkoopgericht is.  Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor de klanten.  Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen.  Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.  Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de verkoopsector? Heb je een grote interesse in voeding en een passie voor alles wat met brood te maken heeft? Dan is deze vacature écht iets voor jou!

  • Profileerder Machineverantwoordelijke Metaal (m/v) (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor de volledige profileerlijn. U staat in voor het bekomen van een koudvormend staalprofiel dat beantwoordt aan alle technische en kwalitatieve vereisten van de klant. Regelmatige productwissels maken de functie uitdagend. Je hebt de kennis van pneumatica, hydraulica, sterkteleer,... zijn essentieel in deze functie.

  • Huishoudhulp Meeuwen-Gruitrode (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudent verzorgende regio Brasschaat-Kapellen-Ekeren-Merksem (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • Medewerker recyclagepark (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Zorg jij ervoor dat je studentenkamer er altijd opgeruimd en netjes bij ligt? Dan bij jij de student die wij zoeken voor onze vacature als parkwachter bij Igean! Voor deze job zoeken we iemand die als parkwachter aan de slag wil gaan in het containerpark dat wordt beheerd door Igean. Hier is geen enkele werkdag hetzelfde: je moet dus van afwisseling houden! Jij heet de bezoekers welkom in het recyclagepark en kijkt het afval na dat ze willen komen sorteren. Een vlotte babbel in het Nederlands gaat je makkelijk af: jij zorgt ervoor dat iedere bezoeker zijn afval in de juiste container deponeert. Loopt het toch eens mis, kan je op een vriendelijke manier uitleggen hoe er best gesorteerd kan worden. Een stappenteller heb jij niet meer nodig, je bent de hele dag in de weer en dit zowel in openlucht als binnen.

  • Deskundige Financiële zaken (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR DROGENBOS

    Type: Vaste Job

    De deskundige Financiële Zaken werkt onder leiding van de financieel directeur en werkt nauw samen met de medewerkers van de dienst. Je helpt het financiële beleid en de administratieve organisatie mee uitdenken en opbouwen. Je werkt mee aan het optimaliseren ervan. Je analysteert en interpreteert de cijfers en van daaruit adviseer je de financieel directeur en de verschillende belanghebbenden. Je bereidt samen met de financieel directeur het meerjarenplan, het budget, de budgetwijziging(en) en de jaarrekening voor. Je bent verantwoordelijk voor bepaalde aspecten van de boekhouding.

  • Groenarbeider rijbewijs B(E) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ANROB

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het groenonderhoud van de openbare weg Je staat in voor netheid van het Vlaams wegennet Je staat in voor het maaien van bermen Je kan overweg met een kettingzaag, grasmachine, motoculteur, bosmaaier en heggeschaar

  • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

  • Diëtiste (zelfstandig) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: MEDISCH HUIS WEVELGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een gemotiveerde diëtiste die graag zou samenwerken in een multidisciplinaire groepspraktijk voor medische beroepen.

Zoek naar antwoorden van Bruggeman BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Bruggeman BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bruggeman BVBA. Laat een reactie achter voor Bruggeman BVBA. Bruggeman BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bruggeman BVBA. Leave a respond for Bruggeman BVBA. Bruggeman BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bruggeman BVBA op de google maps. Adres en contacten Bruggeman BVBA
Location of Bruggeman BVBA on the google maps. Address and contacts of Bruggeman BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Bruggeman BVBA Bruggeman BVBA: Ce+T S.A. | F. FOQUة | JOZEF NIJS | DAMS | Rijwielhandel Eric Bruyneel

Other related companies as Bruggeman BVBA: Ce+T S.A. | F. FOQUة | JOZEF NIJS | DAMS | Rijwielhandel Eric Bruyneel

Bruggeman BVBA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bruggeman BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06135009765. Het bedrijf Bruggeman BVBA bevindt zich op het adres: Callaertstraat 34B; 9100; Sint-Niklaas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 534,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 786,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Plumbing contractors. Lijst met producten zijn Heating (Central) - Installation; Sanitary articles - Installation & Repair; Contractors - Roofing.
De hoofdactiviteit van Bruggeman BVBA is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bruggeman BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bruggeman BVBA, openstaande posities, locatie van Bruggeman BVBA op de kaart.

Bruggeman BVBA is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bruggeman BVBA, company assigned to the tax number BE06135009765. The company Bruggeman BVBA is located at the address: Callaertstraat 34B; 9100; Sint-Niklaas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 534,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 786,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Plumbing contractors. List of products are Heating (Central) - Installation; Sanitary articles - Installation & Repair; Contractors - Roofing.
The main activity of Bruggeman BVBA is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Bruggeman BVBA is not available. You also can look at reviews of Bruggeman BVBA, open positions, location of Bruggeman BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bruggeman BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bruggeman BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bruggeman BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bruggeman BVBA, employees, financial statistics.