ARDOIZINC SPRL

Contactgegevens ARDOIZINC SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARDOIZINC SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARDOIZINC SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Charles Vanp茅e 89; 1400; Nivelles, België

Telefoon (phone): 0475 58 28 94; 067 22 18 25 (+32-0475 58 28 94; 067 22 18 25) 0475 58 28 94; 067 22 18 25 (+32-0475 58 28 94; 067 22 18 25)

Fax (fax): 067 22 18 25 (+32-067 22 18 25) 067 22 18 25 (+32-067 22 18 25)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARDOIZINC SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARDOIZINC SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARDOIZINC SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARDOIZINC SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARDOIZINC SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARDOIZINC SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARDOIZINC SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARDOIZINC SPRL
Products information ARDOIZINC SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03567779541
Ondernemingsnummer: 3670776367
Hoofdstad (capital): 456,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 125,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Contractors - Roofing; Heating (Central) - Installation

Product categorie (product category): Plumbing contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARDOIZINC SPRL
(Get full report from official database of BE for ARDOIZINC SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARDOIZINC SPRL
Addition kinds of activities for ARDOIZINC SPRL

17959903. Demontage van stalen olietanks | Dismantling steel oil tanks
22410100. Kant en decoratief trim, smal weefsel | Lace and decorative trim, narrow fabric
39140500. Roestvrij staalwerk | Stainless steel ware
39939905. Letters voor tekens, metaal | Letters for signs, metal
51729905. Petroleummakelaars | Petroleum brokers
59991604. Kerstverlichting en decoraties | Christmas lights and decorations
72190202. Hosiery Repair Service | Hosiery repair service
87320100. Marktanalyse, bedrijfs- en economisch onderzoek | Market analysis, business, and economic research
92220400. Juridische raad en vervolging, niveau van overheid | Legal counsel and prosecution, level of government
97119902. Leger | Army

Werken bij ARDOIZINC SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARDOIZINC SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARDOIZINC SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARDOIZINC SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur-lasser regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Functieomschrijving Voor onze klant in de regio van Hasselt zijn we op zoek naar een gemotiveerde monteur-lasser. Motivatie primeert over ervaring! Je zal de bedradingen en montage van gaskabels doen bij openbare nutsvoorzieningen. Vroege starturen, maar ook in de vroege namiddag gedaan. Jobgerelateerde competenties De assemblagebewerkingen en de benodigde materialen bepalen op basis van instructies, technische dossiers, ... Structuurelementen, las- en assemblagepunten, ... plaatsen en markeren De structuurelementen assembleren en bevestigen volgens de montageplannen en -richtlijnen Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren (storingen, interventies, ...) Afmetingen, vormen, lasnaden, ... controleren en de nodige bijwerkingen, afstellingen of aanpassingen uitvoeren bij vervormingen of fouten in de uitlijning

  • Ervaren productiemedewerker voeding (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een productiemedewerker die interesse heeft om in de voeding te werken. Je staat in voor het maken van verschillende vleesbereidingen waaronder worsten, gerookte ham, spekjes,... Kwaliteitscontrole. Orde en netheid van je werkomgeving.

  • Horeca medewerker ( keuken koude kant) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, regio Ternat, zijn wij opzoek naar een horeca medewerker( keuken koude kant) Hou je ervan om klanten zien te genieten van een het lekkere kunstwerk dat je net op hun bord tevoorschijn toverde? Hou je ervan om in een leuk team te werken en heb je interesse om de warme kant van de keuken aan te leren? Voor een zeer fijne brasserie met een enthousiast en goed geolied en goedlachs team, zijn we op zoek naar een kok met honger om het vuur in hun keuken aan te wakkeren! Deze aangename brasserie verwelkomt haar eters tussen 12u en 22 u en dit van dinsdag tot en met zondag. Maandag is hun wekelijkse rustdag, maar op feestdagen zijn ze uiteraard open! Je verzorgt het voorbereiden, klaarmaken en serververen van de fijnste gerechtjes. En uiteraard pas je de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet.

  • Enthousiaste HVAC techniekers/monteurs (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zandhoven zijn wij op zoek naar HVAC techniekers/monteurs. Dus ben je iemand die beschikt over volgende vaardigheden: * Het indienststellen van nieuwe koelinstallaties (demontage en montage) en zelfs volledig vernieuwen; * Het oplossen van technische defecten op het vlak van airconditioning, verwarming en ventilatie - veel problemen zijn van elektrotechnische aard; * Breed technisch ingezet kan worden (o.a. koeltechnieken) en in aanraking komen met diverse moderne technologieën en technieken; * Verbetervoorstellen kunnen formuleren en de huidige manieren van werken verbeteren en samen met de collega's technische zaken verder op punt stellen; dan kan je nu online solliciteren via [email protected] of eens langskomen bij ons op kantoor.

  • Teamleaders (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverend en vooruitstreven bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn wij op zoek naar dynamische teamleaders. Als teamleader coach je de magazijnmedewerkers. Jij zorgt ervoor dat zij hun taak zo goed mogelijk kunnen uitvoeren door ze duidelijke instructies te geven. Je volgt hen dagelijks op en haalt het beste van hen vanboven.

  • Huishoudhulp regio Wijgmaal (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Voor onze site te Wijgmaal zijn we op zoek naar geschikte huishoudhulpen. U wordt tewerkgesteld in assistentiewoningen op de site. De uren die je wenst te werken zijn bespreekbaar. Het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Beenhouwer-verkoper Bio-Planet Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: BIO-PLANET Destelbergen

    Type: Vaste Job

    Als beenhouwer-verkoper werk je samen met verschillende verkopers. Je maakt ons kwaliteitsvlees klaar voor verkoop en je maakt bereidingen. Je zet ook bestellingen klaar. Je zorgt voor het dagelijkse onderhoud van de beenhouwerij volgens de hygiënische voorschriften. Je staat in voor een vlotte bediening van onze klanten en dankzij je degelijke productkennis kan je hen altijd gericht informeren. Met je commerciële ingesteldheid draag je bij tot de optimale klantgerichte service die we nastreven.

  • Energiecoördinator Eoly (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: WE POWER

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group zet al jaren in op het verduurzamen van haar activiteiten en besteedt daarom veel aandacht aan de vergroening van haar energieverbruik. Naast de productie van hernieuwbare energie, is energie-efficiëntie prioritair. Als energie-coördinator stroomlijn je de initiatieven rond energie-efficiëntie binnen Colruyt Group. Je zorgt mee voor de opmaak en het beheer van een energiereductieplan en informeert over het globaal energieverbruik van de groep. Je eerste focus ligt op het bewustzijn van energie en energie-efficiëntie bij de collega’s binnen Colruyt Group. In je job als energie-coördinator werk je samen met verschillende afdelingen en mensen over de hele firma waaronder technisch experts en leidinggevenden. Je bekijkt samen met hen de mogelijkheden om het energieverbruik actief te verlagen en enthousiasmeert hen om hierop in te zetten. Je maakt deel uit van Eoly, een jong energiebedrijf binnen Colruyt Group met een ambitieus groeipad. Ons team staat in voor de productie van duurzame energie en is energieleverancier voor de verschillende partners binnen Colruyt Group en externe bedrijven. Slim omgaan met energie is hierbij ons uitgangspunt.

  • Hoofdverpleegkundige voor onze residentie Rubens (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: ORPEA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    ORPEA is één van de grootste aanbieders in de sector van de woonzorgcentra en assistentiewoningen in België met een internationaal karakter. Met een netwerk van meer dan 61 vestigingen en 7387 bedden zijn wij een gevestigde waarde en dit alles met een hart voor ouderenzorg. Naast onze Belgische vestigingen tellen wij ook meerder vestigingen gespreid over heel Europa. Frankrijk, Spanje, Italie, … zijn slechts enkele van de landen waar u onze enthousiaste medewerkers kan treffen. Onze steeds groeiende onderneming is steevast op zoek naar medewerkers om samen te sleutelen aan het Orpea-verhaal en onze visie verder uit te bouwen. Durf jij het aan om deel uit te maken van een dynamisch team? Heb jij zin om te vertoeven in een gezellige en huiselijke werkomgeving ? Maar nog belangrijker : Ben jij klaar om het lichtpunt te zijn en de beste vriend te worden van onze helden op pensioen? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! Ter versterking van onze WZC Rubens te Mortsel zijn wij momenteel naarstig op zoek naar een Hoofdverpleegkundige De Hoofdverpleegkundige waarborgt en is verantwoordelijk voor de kwaliteitszorg met respect van de ethische en deontologische regels. Je waakt over de zorgprocedures. Je informeert de bewoners en hun familie omtrent de zorg. Je beheert de apotheek en de producten. Ook de voorbereiding van de geneesmiddelen behoren tot jouw verantwoordelijkheid. Je staat mee in voor het onthaal van nieuwe verpleegkundigen en volgt nauwkeurig hun evolutie op. Alsook ben jij het aanspreekpunt omtrent vorming. De planning volg jij mee op de voet en je bent de steun en toeverlaat voor jouw multidisciplinair team.

  • Technieker (nacht) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in de regio van Ardooie zijn wij dringend op zoek naar techniekers (m/v): Als technieker ben je een uiterst belangrijke schakel om het productie- en verpakkingsproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Je gaat aan de slag in de nachtploeg (weekdagen van 21u. tot 5u.). Je doel is om de storingen en problemen van de verpakkingsmachines op te lossen. Dit doe je samen met het onderhoud van deze machines.

  • G2 Recruitment Solutions - React / Java Developer (België)

    Regio: België

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fullstack React / Java developer needed on 6month extendable missions / freelance / Flanders Region Exciting long-term extendable mission working for a platinum client of mine in the Flanders region. Details Location: Flanders Region Duration: 6 month Freelance mission Start Date: 2 weeks to 3 weeks Remote: 1 Days remote a week, flexible hours Role: 3-7years - Java Hibernate, Spring 1year - React Bonus: Agile, bamboo, Scrum Dutch speaking If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please send an up to date CV with a contact number via the button below.

Zoek naar antwoorden van ARDOIZINC SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ARDOIZINC SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARDOIZINC SPRL. Laat een reactie achter voor ARDOIZINC SPRL. ARDOIZINC SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARDOIZINC SPRL. Leave a respond for ARDOIZINC SPRL. ARDOIZINC SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARDOIZINC SPRL op de google maps. Adres en contacten ARDOIZINC SPRL
Location of ARDOIZINC SPRL on the google maps. Address and contacts of ARDOIZINC SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ARDOIZINC SPRL ARDOIZINC SPRL: KREDIET A/D NIJVERHEID | DIALOGUE | CR?CHE P'TITS SCHTROUMPFS | ORTHOSHOP | JEAN-FRAN?OIS RUWET

Other related companies as ARDOIZINC SPRL: KREDIET A/D NIJVERHEID | DIALOGUE | CR?CHE P'TITS SCHTROUMPFS | ORTHOSHOP | JEAN-FRAN?OIS RUWET

ARDOIZINC SPRL is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ARDOIZINC SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03567779541. Het bedrijf ARDOIZINC SPRL bevindt zich op het adres: Boulevard Charles Vanp茅e 89; 1400; Nivelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 456,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 125,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Plumbing contractors. Lijst met producten zijn Contractors - Roofing; Heating (Central) - Installation.
De hoofdactiviteit van ARDOIZINC SPRL is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARDOIZINC SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARDOIZINC SPRL, openstaande posities, locatie van ARDOIZINC SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ARDOIZINC SPRL is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is ARDOIZINC SPRL, company assigned to the tax number BE03567779541. The company ARDOIZINC SPRL is located at the address: Boulevard Charles Vanp茅e 89; 1400; Nivelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 456,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 125,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Plumbing contractors. List of products are Contractors - Roofing; Heating (Central) - Installation.
The main activity of ARDOIZINC SPRL is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ARDOIZINC SPRL is not available. You also can look at reviews of ARDOIZINC SPRL, open positions, location of ARDOIZINC SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARDOIZINC SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARDOIZINC SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARDOIZINC SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARDOIZINC SPRL, employees, financial statistics.