Algemene Renovatiewerken Rooftop bvba

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Algemene Renovatiewerken Rooftop bvba
Private companiesLegal Services • Algemene Renovatiewerken Rooftop bvba

Contactgegevens Algemene Renovatiewerken Rooftop bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Algemene Renovatiewerken Rooftop bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

Algemene Renovatiewerken Rooftop bvba

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Laekestraat 15; 3190; Boortmeerbeek, België

Telefoon (phone): 0475 41 65 29; 016 60 38 12 (+32-0475 41 65 29; 016 60 38 12) 0475 41 65 29; 016 60 38 12 (+32-0475 41 65 29; 016 60 38 12)

Fax (fax): 016 60 38 12; 016 60 96 61 (+32-016 60 38 12; 016 60 96 61) 016 60 38 12; 016 60 96 61 (+32-016 60 38 12; 016 60 96 61)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Algemene Renovatiewerken Rooftop bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Algemene Renovatiewerken Rooftop bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Algemene Renovatiewerken Rooftop bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Algemene Renovatiewerken Rooftop bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Algemene Renovatiewerken Rooftop bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Algemene Renovatiewerken Rooftop bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Algemene Renovatiewerken Rooftop bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Algemene Renovatiewerken Rooftop bvba
Products information Algemene Renovatiewerken Rooftop bvba

BTW identificatienummer (tax): BE09410308837
Ondernemingsnummer: 9328735351
Hoofdstad (capital): 545,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 804,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Contractors - Alterations; Sanitary articles - Installation & Repair

Product categorie (product category): Plumbing contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Algemene Renovatiewerken Rooftop bvba
(Get full report from official database of BE for Algemene Renovatiewerken Rooftop bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor Algemene Renovatiewerken Rooftop bvba
Addition kinds of activities for Algemene Renovatiewerken Rooftop bvba

229904. Textielmolenafval en restantverwerking | Textile mill waste and remnant processing
342100. Bestek | Cutlery
28999911. Corrosiepreventief smeermiddel | Corrosion preventive lubricant
32950200. Aarden, gemalen of anderszins behandeld | Earths, ground or otherwise treated
35560208. Mixers, commercieel, voedsel | Mixers, commercial, food
50749903. Kachels, houtverbranding | Stoves, wood burning
50840404. Olieraffinaderijmachines, apparatuur en benodigdheden | Oil refining machinery, equipment, and supplies
59999919. Religieuze goederen | Religious goods
73590600. Party levert huurdiensten | Party supplies rental services

Werken bij Algemene Renovatiewerken Rooftop bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Algemene Renovatiewerken Rooftop bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Algemene Renovatiewerken Rooftop bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Algemene Renovatiewerken Rooftop bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal dagelijks instaan voor het opmaken van de planning voor het ruitenwas-team. Je brengt de klanten op de hoogte via SMS of mail. Je verzorgt de administratie van uw team en staat je collega van de mobiele ploeg bij. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het wagenpark, het doorgeven van aankopen, afspraken maken voor herstellingswerken van machines en gereedschap, opvolgen van verkeersboetes etc.

  • Chauffeur B Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES ICO

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een uitstekende chauffeur en heb je een passie voor wagens? Ga aan de slag bij ICO in de haven van Zeebrugge! De haven is flexibel dus bieden wij je werk met dagcontracten. Je kan zelf bepalen hoeveel dagen, wanneer, en op welke uren je kan werken waardoor deze job zowel geschikt is als een voltijdse job of als bijverdienste. Wat houdt de job in? Als shunter is het jouw taak om de wagens van de ene naar de andere kaai te rijden. Daarbij verplaats je de wagens via de openbare weg en wordt verwacht dat je deze op een correcte manier kan parkeren. Er wordt gewerkt van maandag tot vrijdag, in een 2-ploegensysteem.

  • Verkoper ketels en sanitair (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Neerpelt zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde verkoper ketels en sanitair.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Tielen (TIELEN)

    Regio: TIELEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

  • Huishoudhulp regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken bestaan voornamelijk uit het poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Breng je zelf een nieuwe klant aan dan krijg je bovendien een cadeaubon! Dus, zin in een job als poetshulp met dienstencheques? Kom langs en we bespreken jouw opties!

  • Enthousiaste huishoudhulpen regio Westerlo, Veerle-Laakdal, Eindhout (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Westerlo, Geel, Laakdal, Olen, Oevel, Herselt, Heist op den Berg, Hulshout, Houtvenne, Wiekevorst Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? Wij bekijken graag met jou de mogelijkheden.

  • Spelhost dinerspellen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Genk studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Vastgoedmakelaar (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1604256-inline.html?cid=Partner_VDAB Bent u een verkooptalent met een passie voor vastgoed en bent u op zoek naar een loopbaan bij een bedrijf dat het internationaal uitstekend doet? Engel & Völkers biedt u de beste vooruitzichten voor persoonlijk succes. Als zelfstandig vastgoedmakelaar profiteert u van ons unieke merkimago en ons constant groeiende wereldwijde netwerk. Daarnaast bieden we u professionele basis- en verdere opleidingen en innovatieve tools en diensten, zodat u via ons grensverleggende systeemplatform uiterst efficiënt en flexibel aan de slag kunt – plus uitstekend opbrengstpotentieel. Ga vandaag van start en meldt u aan! Uw verantwoordelijkheden Aankoop en verkoop van vastgoed Beoordeling en presentatie van vastgoed Ondersteuning van de klanten tijdens het volledige verkoopproces ales- en marketingactiviteiten

  • Argenta - Operationeel Beheerder (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Technische Expert (M/V) STRUCTUREEL EN EFFICIENT PROBLEMEN IDENTIFICEREN, OPLOSSEN EN ONDERHOUDEN Wie zijn wij & wat zal je doen In de rol van expert ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT RUN. Je komt terecht in een team van applicatie beheerders en experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie LifeCycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. Wat verwachten wij Een bachelordiploma in een IT-gerelateerde richting of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt een sterke affiniteit met het IT-werkveld. Uitstekende planning en organisatie skills. Zeer strikt als het gaat om voorbereiding. Stressbestendig kunnen zijn in een uitdagende omgeving. Zeer overzichtelijk te werk gaan om de nodige impact bepalen. Hands-on-mentaliteit voor technisch- operationele aspecten. Kennis van hedendaagse ontwikkelingstools, Unix/Linux kennis, inzicht in netwerken Uitstekend kunnen coördineren en organiseren van de capaciteiten binnen een complexe IT-infrastructuur. Kunnen traceren en identificeren van problemen om operationele verbeteringen door te voeren. Communicatief sterke eigenschap Uitvoeren van impact- en resultaatanalyses op incidenten en problemen. Bijdrage in alle overlegstructuren. Eventueel kennis of notie van Scriptura/easyform/docact, IAM en SharePoint, BI tools Interesse in een brede waaier van applicaties (HR applicaties, support applicaties, Finance en ERP applicaties...) is een must Wat bieden wij een functie met veel verantwoordelijkheid, autonomie en ontplooiingskansen binnen een breed werkdomein; een tewerkstelling bij een groeiend en dynamisch bedrijf in Antwerpen; een vast contract van onbepaalde duur; een marktconform salaris aangevuld met aantrekkelijke extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, de mogelijkheid om in te schrijven op ons cafetariaplan, 30 verlofdagen...

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in AARSCHOT (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Aarschot. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

  • AFWASSER/flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: RESTAURANT SANS CRAVATE

    Type: Flexijob

    Je doet de afwas (hoofdzakelijk machinaal). Je werkt op vrijdag en zaterdagavond

Zoek naar antwoorden van Algemene Renovatiewerken Rooftop bvba in sociale netwerken
Look for responds of Algemene Renovatiewerken Rooftop bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor Algemene Renovatiewerken Rooftop bvba. Laat een reactie achter voor Algemene Renovatiewerken Rooftop bvba. Algemene Renovatiewerken Rooftop bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Algemene Renovatiewerken Rooftop bvba. Leave a respond for Algemene Renovatiewerken Rooftop bvba. Algemene Renovatiewerken Rooftop bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Algemene Renovatiewerken Rooftop bvba op de google maps. Adres en contacten Algemene Renovatiewerken Rooftop bvba
Location of Algemene Renovatiewerken Rooftop bvba on the google maps. Address and contacts of Algemene Renovatiewerken Rooftop bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come Algemene Renovatiewerken Rooftop bvba Algemene Renovatiewerken Rooftop bvba: MARIA AACHEN | Desalux NV | BUREAU NATHAN | JULIANE HANSSENS | J.M.D.DEBROUX

Other related companies as Algemene Renovatiewerken Rooftop bvba: MARIA AACHEN | Desalux NV | BUREAU NATHAN | JULIANE HANSSENS | J.M.D.DEBROUX

Algemene Renovatiewerken Rooftop bvba is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Algemene Renovatiewerken Rooftop bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09410308837. Het bedrijf Algemene Renovatiewerken Rooftop bvba bevindt zich op het adres: Laekestraat 15; 3190; Boortmeerbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 545,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 804,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Plumbing contractors. Lijst met producten zijn Contractors - Alterations; Sanitary articles - Installation & Repair.
De hoofdactiviteit van Algemene Renovatiewerken Rooftop bvba is Legale diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Algemene Renovatiewerken Rooftop bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Algemene Renovatiewerken Rooftop bvba, openstaande posities, locatie van Algemene Renovatiewerken Rooftop bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Algemene Renovatiewerken Rooftop bvba is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Algemene Renovatiewerken Rooftop bvba, company assigned to the tax number BE09410308837. The company Algemene Renovatiewerken Rooftop bvba is located at the address: Laekestraat 15; 3190; Boortmeerbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 545,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 804,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Plumbing contractors. List of products are Contractors - Alterations; Sanitary articles - Installation & Repair.
The main activity of Algemene Renovatiewerken Rooftop bvba is Legal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Algemene Renovatiewerken Rooftop bvba is not available. You also can look at reviews of Algemene Renovatiewerken Rooftop bvba, open positions, location of Algemene Renovatiewerken Rooftop bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Algemene Renovatiewerken Rooftop bvba, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Algemene Renovatiewerken Rooftop bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Algemene Renovatiewerken Rooftop bvba, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Algemene Renovatiewerken Rooftop bvba, employees, financial statistics.