A. Allo Bati-Fuite

Contactgegevens A. Allo Bati-Fuite: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. Allo Bati-Fuite: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. Allo Bati-Fuite

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Herve 369; 4030; Li猫ge 1 (Grivegn茅e), België

Telefoon (phone): 04 367 25 00; 0475 71 25 00 (+32-04 367 25 00; 0475 71 25 00) 04 367 25 00; 0475 71 25 00 (+32-04 367 25 00; 0475 71 25 00)

Fax (fax): 04 365 94 96 (+32-04 365 94 96) 04 365 94 96 (+32-04 365 94 96)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. Allo Bati-Fuite: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. Allo Bati-Fuite"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. Allo Bati-Fuite"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. Allo Bati-Fuite, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. Allo Bati-Fuite. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. Allo Bati-Fuite, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. Allo Bati-Fuite. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. Allo Bati-Fuite
Products information A. Allo Bati-Fuite

BTW identificatienummer (tax): BE05579925537
Ondernemingsnummer: 9600646972
Hoofdstad (capital): 917,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 578,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Drain pipes (Unblocking); Locks & keys; Contractors - Roofing; Glaziers; Repair services; Water heaters

Product categorie (product category): Plumbing contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. Allo Bati-Fuite
(Get full report from official database of BE for A. Allo Bati-Fuite)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. Allo Bati-Fuite
Addition kinds of activities for A. Allo Bati-Fuite

231101. Gepersonaliseerde pakken en formele jassen | Tailored suits and formal jackets
515905. Noten en noten bijproducten | Nuts and nut by-products
721700. Tapijt en stoffering schoonmaken | Carpet and upholstery cleaning
07230504. Boommoeren (algemeen) hulling en schelpdiensten | Tree nuts (general) hulling and shelling services
20910100. Vis- en zeevruchtenoepen, stoofpotjes, chowders, ingeblikt of verpakt | Fish and seafood soups, stews, chowders, canned or packaged
36510203. Videocassette recorders / spelers en accessoires | Video cassette recorders/players and accessories
79990200. Golfdiensten en professionals | Golf services and professionals

Werken bij A. Allo Bati-Fuite: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. Allo Bati-Fuite: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. Allo Bati-Fuite. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. Allo Bati-Fuite. Looking for open vacancies in other companies

  • maatschappelijk werker kinderarmoede B1-B3 (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: OCMW DENDERMONDE

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als maatschappelijk werker kinderarmoede binnen het sociaal huis bent u het aanspreekpunt rond het thema kinderarmoede. U staat mee in voor het ontwikkelen en uitwerken van projecten rond kinderarmoede en dit in samenwerking met diverse welzijnsactoren. Bovendien draagt u (pro-)actief bij tot de bestrijding van kinderarmoede in Dendermonde, zowel op beleids- als op operationeel niveau.

  • Klantenadviseurs Permanentieploeg (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASAP MECHELEN CALL & CUSTOMER SERV.

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ga aan de slag als klantenadviseur voor Eandis/Fluvius en Farys! Voor de permanentieploeg van de defectenlijnen zijn ze op zoek naar een klantvriendelijke operator. Je zal in overeenstemming met de te volgen procedures op zoek gaan naar de oplossing die past bij de klant en dit binnen de voorziene tijd. Verder sta je in voor het vervullen van verschillende administratieve taken en zal je de SPOC (Single Point of Contact) werking vezorgen.

  • Verkoper/verkoopster gezocht (hartje Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gevestigde waarde, hartje Gent, zijn wij momenteel dringend op zoek naar verkoopmedewerkers. Takenpakket : Producten inventariseren Voedingsmiddelen verkopen Klant verwelkomen, wensen vaststellen en adviseren Betalingen ontvangen Opvolgingsgegevens van goederen registreren Leveringen ontvangen + controleren Winkelruimte onderhouden

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETSHULP / HUISHOUDHULP IN BERLARE - OVERMERE - KIES EEN (ELEKTRISCHE) FIETS OF BEDRIJFSWAGEN! (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Heusden-Zolder – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke - Veurne - De Panne gezocht! (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp met dienstencheques. Je werkt in privéhuizen als huishoudhulp met als taken: vooral poetsen maar ook af en toe strijken en occasioneel koken of boodschappen doen. Je werkt in de regio tussen Nieuwpoort en De Panne. Er wordt telkens rekening gehouden met jouw woonplaats om een planning uit te werken!

  • Huishoudhulp/Poetshulp Hoegaarden (met dienstencheques) (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: PUUUR TIENEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Plaatser & keurder van brandleidingen, brandhaspels en sprinklersystemen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: MDP GROUP AFDELING FIREPROTECTION

    Type: Vaste Job

    Als technieker dien je in de garage van een nieuwbouw leidingen te gaan leggen waar de sprinkler installatie ivm brandbeveiliging kunnen worden geplaatst/aangesloten. Je kijkt op een plan waar de leidingen moeten komen, trekt de leidingen en test de druk op brandleiding en blussers conform de norm uit. Zelf hoef je geen gaten te boren. Deze worden reeds geboord door een ander bedrijf. Daarnaast wordt je ook ingeschakeld om brandblussers en brandhaspels te keuren.

  • Internationaal huifchauffeur CE (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: GOBO Transport & Logistics

    Type: Vaste Job

    GOBO is een logistiek dienstverlener in de ruimste zin van het woord. Opgericht in 1963 en gespecialiseerd in transport (vloeibaar bulk en stukgoed) en warehousing. GOBO is een flexibel en professioneel familiale onderneming met korte lijnen. Voor stukgoed (LTL / FTL) is de hoofdspecialisatie Frankrijk, maar dankzij een uitgebreid netwerk is er voor ieder transportprobleem een oplossing. Voor transport van vloeibare (gevaarlijke) stoffen biedt GOBO geheel Europe aan. Verder zijn er uitgebreide mogelijkheden betreffende warehousing en extra logistieke activiteiten. Vooral de centrale ligging in de Euregio is een enorme troef. Bekijk zeker eens onze website! http://gobo.eu/gobo/ Als internationaal huif chauffeur, zal je voornamelijk ritten naar/in Frankrijk rijden. Er wordt bij de start een goede begeleiding voorzien van een ervaren collega gedurende enkele weken!

  • ergotherapeut (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een ergotherapeut. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

  • Auteur cursus 'Uitvaartverzorger' (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: NHA Opleidingen

    Type: Zelfstandige activiteit

    U herwerkt de Nederlandse cursus 'Uitvaarverzorger' tot een Vlaamse variant. Deze Vlaamse versie dient aan te sluiten bij de Vlaams/Belgische regel- en wetgeving, tradities en gebruiken. Hierbij rekening houdend met het feit dat de lessen geschikt zijn voor afstandsonderwijs/e-learning. Deze werkzaamheden kunnen vanuit uw eigen woonplek worden gedaan.

Zoek naar antwoorden van A. Allo Bati-Fuite in sociale netwerken
Look for responds of A. Allo Bati-Fuite in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. Allo Bati-Fuite. Laat een reactie achter voor A. Allo Bati-Fuite. A. Allo Bati-Fuite bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. Allo Bati-Fuite. Leave a respond for A. Allo Bati-Fuite. A. Allo Bati-Fuite on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. Allo Bati-Fuite op de google maps. Adres en contacten A. Allo Bati-Fuite
Location of A. Allo Bati-Fuite on the google maps. Address and contacts of A. Allo Bati-Fuite

Andere gerelateerde bedrijven als come A. Allo Bati-Fuite A. Allo Bati-Fuite: Debroux W | MURIELLE BRIOT | RAMBOUX BERNARD | AUDI-GEENS | Niko Caignie

Other related companies as A. Allo Bati-Fuite: Debroux W | MURIELLE BRIOT | RAMBOUX BERNARD | AUDI-GEENS | Niko Caignie

A. Allo Bati-Fuite is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. Allo Bati-Fuite, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05579925537. Het bedrijf A. Allo Bati-Fuite bevindt zich op het adres: Rue de Herve 369; 4030; Li猫ge 1 (Grivegn茅e). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 917,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 578,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Plumbing contractors. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking); Locks & keys; Contractors - Roofing; Glaziers; Repair services; Water heaters.
De hoofdactiviteit van A. Allo Bati-Fuite is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. Allo Bati-Fuite is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. Allo Bati-Fuite, openstaande posities, locatie van A. Allo Bati-Fuite op de kaart.

A. Allo Bati-Fuite is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. Allo Bati-Fuite, company assigned to the tax number BE05579925537. The company A. Allo Bati-Fuite is located at the address: Rue de Herve 369; 4030; Li猫ge 1 (Grivegn茅e). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 917,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 578,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Plumbing contractors. List of products are Drain pipes (Unblocking); Locks & keys; Contractors - Roofing; Glaziers; Repair services; Water heaters.
The main activity of A. Allo Bati-Fuite is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A. Allo Bati-Fuite is not available. You also can look at reviews of A. Allo Bati-Fuite, open positions, location of A. Allo Bati-Fuite on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. Allo Bati-Fuite, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. Allo Bati-Fuite, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. Allo Bati-Fuite, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. Allo Bati-Fuite, employees, financial statistics.