WILLY BRUSSELLE

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • WILLY BRUSSELLE
Private companiesBusiness Services • WILLY BRUSSELLE

Contactgegevens WILLY BRUSSELLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILLY BRUSSELLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILLY BRUSSELLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CLAMARASTRAAT 13; 8647; LO-RENINGE, België

Telefoon (phone): 58289438 (+32-58289438) 58289438 (+32-58289438)

Fax (fax): +32 (57) 517-66-52 +32 (57) 517-66-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILLY BRUSSELLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILLY BRUSSELLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILLY BRUSSELLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILLY BRUSSELLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILLY BRUSSELLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILLY BRUSSELLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILLY BRUSSELLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILLY BRUSSELLE
Products information WILLY BRUSSELLE

BTW identificatienummer (tax): BE02546051025
Ondernemingsnummer: 2288696289
Hoofdstad (capital): 973,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 231,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in WILLY BRUSSELLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pluimveekwekers; Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILLY BRUSSELLE
(Get full report from official database of BE for WILLY BRUSSELLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILLY BRUSSELLE
Addition kinds of activities for WILLY BRUSSELLE

2761. Manifold business formulieren | Manifold business forms
394402. Elektronische spelletjes en speelgoed | Electronic games and toys
32590300. Architectonische kleiproducten | Architectural clay products
32920700. Asbest tegels producten | Asbestos tile products
32959901. Blastovenslag | Blast furnace slag
34690202. Keukeninrichtingen en -apparatuur, porselein geëmailleerd | Kitchen fixtures and equipment, porcelain enameled
35680100. Lagers, bussen en blokken | Bearings, bushings, and blocks
36340307. Ventilatoren, uitlaat en ventilatie, elektrisch: huishouden | Fans, exhaust and ventilating, electric: household
38430212. Tanden, kunstmatig (niet gemaakt in tandheelkundige laboratoria) | Teeth, artificial (not made in dental laboratories)
59639906. Lingerieverkoop, huis-naar-huis | Lingerie sales, house-to-house

Werken bij WILLY BRUSSELLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILLY BRUSSELLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILLY BRUSSELLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILLY BRUSSELLE. Looking for open vacancies in other companies

  • LABORANT VOEDINGSBEDRIJF (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een vleeswarenfabrikant in het Gentse, zijn we op zoek naar een laborant. Ben je in het bezit van een bachelor of master diploma in de chemie of biochemie? Heb je minstens twee jaar ervaring in een voedingslaboratorium? Spreek je naast Nederlands ook goed Engels en Frans? Dan is deze job zeker iets voor jou! Als laborant zal je takenpakket voornamelijk bestaan uit: je neemt de verantwoordelijkheid over het uitvoeren van standaardanalysen je bewaakt de kwaliteit van het eindproduct je voert standaard analysen op monsters van grondstoffen, hulpgrondstoffen, eindproducten, ... uit je geeft en verstrekt informatie ivm de analyseresultaten je reinigt de hulpmiddelen en labo apparatuur je houdt de labovoorraad bij je vult keurringskaarten in je helpt bij het uittesten van nieuwe toestellen enzovoort Je werkt van maandag tot en met vrijdag binnen daguren.

  • Service Technieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als service technieker zal je instaan voor het onderhoud en de herstelling aan zonnepanelen. De werven liggen verspreid over België. Je krijgt een bestelwagen van de firma en vertrekt vanuit thuis naar de klanten. Een greep uit je takenpakket: - onderhouden en herstellen zonnepanelen . - zelfstandig storingen analyseren en oplossen. - in dienst stellen van industriële PV-installaties en hun monitoringssystemen.

  • Onderhoudstechnieker 2ploegen (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uw taken zijn: Je staat in voor het uitvoeren van diverse herstellingen aan de installaties en machines teneinde in te staan voor een goede werking hiervan. Je helpt mee aan de uitvoering van preventieve onderhoudsprogramma's op basis van de door de supervisor onderhoud opgestelde werkplanning om defecten en storingen te voorkomen. Je helpt mee bij verbeteringsprojecten of bij de installatie van nieuwe apparatuur op aangeven van een leidinggevende.

  • Huishoudelijke Hulp (regio Zulte) (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt tewerkgesteld in verschillende gezinnen ter ondersteuning van hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten : schoonmaken, voorbereiden van maaltijden, strijken, kleine boodschappen

  • Verkoopmedewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Studentenjob

    Als verko(o)p(st)er ben je verantwoordelijk voor: - Onthalen van de klanten. - Het verkopen van vleeswaren. - Algemeen onderhoud van de winkel. - De mensen verder helpen met een glimlach.

  • Eventmedewerker (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar administratieve eventmedewerkers ( 18+) voor de azencross te Loenhout. Wil jij ook meehelpen aan dit event en er dit jaar weer een succes van maken? - Wat? Eventmedewerker/administratie (in shiften) - Waar? Azencross – Loenhout - Wanneer? 28 december 2018

  • Student with knowledge of the Cherokee language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of the Cherokee language and English. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • Jobstudent (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • THUISZORGVERPLEEGKUNDIGE (VOLTIJDS) (SINT-PAUWELS)

    Regio: SINT-PAUWELS

    Bedrijf: Ouderenzorg Philippus Neri VZW

    Type: Vaste Job

    Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan. Je durft je verplaatsen in de wereld van ouderen en je wil bijdragen aan hun waardevol en gelukkig verblijf in onze asisstentiewoningen. Bij het begeleiden van bewoners en hun familie toon je jouw deskundigheid en jouw inlevingsvermogen.

  • Onderhoudstechnieker (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: AVS SPINNING

    Type: Vaste Job

    Je komt onder de hoede van de Maintenance Manager die alle facetten van de job zal tonen en de nodige ondersteuning zal bieden. Je rapporteert rechtstreeks aan hem Je voert preventieve en curatieve mechanische onderhoudsopdrachten uit Je leert omgaan met het machinepark en op korte termijn kan je interventies uitvoeren Je werkt overdag maar kan de nodige flexibiliteit opbrengen bij dringende interventies Je staat in voor veilig werken en volgt hiervoor de nodige opleidingen (Ba4-Ba5)

  • Onderhoudsmecanicien Tweeploegen (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Inhouse Ontex Buggenhout

    Type: Vaste Job

    Bij Ontex te Buggenhout zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudsmecanicien ter versterking van het team in twee ploegen. Je komt terecht in een ervaren team van 2 elektriciens, 2 mecaniciens en 1 automatisatie technieker. Als onderhoudsmecanicien sta je in eerste instantie in voor zowel het preventief als curatief onderhoud van de geautomatiseerde machines. Hieronder valt onder meer het onderhouden van de herstellingswerken aan zowel de productielijnen, de machines als de wisselstukken. Daarnaast doe je ook de onderhoudswerken aan diezelfde productielijnen, machines en wisselstukken. Als tweede luik help je mee met de correcte afstemming van de productielijnen. Dit steeds in samenspraak met je team, kwaliteitsverantwoordelijke en ploegbaas.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Kortrijk) - Zelfstandige basis (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor één van onze klanten, ziekenhuis te Kortrijk, zoeken wij verpleegkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

Zoek naar antwoorden van WILLY BRUSSELLE in sociale netwerken
Look for responds of WILLY BRUSSELLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILLY BRUSSELLE. Laat een reactie achter voor WILLY BRUSSELLE. WILLY BRUSSELLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILLY BRUSSELLE. Leave a respond for WILLY BRUSSELLE. WILLY BRUSSELLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILLY BRUSSELLE op de google maps. Adres en contacten WILLY BRUSSELLE
Location of WILLY BRUSSELLE on the google maps. Address and contacts of WILLY BRUSSELLE

Andere gerelateerde bedrijven als come WILLY BRUSSELLE WILLY BRUSSELLE: MARCEL VANHAUWAERT | B.M.B. SERVICE | BASKETCLUB LWB BERINGEN | MINI-EUROPE - BRUPARCK | LINGUABEST CELM

Other related companies as WILLY BRUSSELLE: MARCEL VANHAUWAERT | B.M.B. SERVICE | BASKETCLUB LWB BERINGEN | MINI-EUROPE - BRUPARCK | LINGUABEST CELM

WILLY BRUSSELLE is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WILLY BRUSSELLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02546051025. Het bedrijf WILLY BRUSSELLE bevindt zich op het adres: CLAMARASTRAAT 13; 8647; LO-RENINGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 973,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 231,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pluimveekwekers; Rundveehouders. Producten gemaakt in WILLY BRUSSELLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WILLY BRUSSELLE is Bedrijfsdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILLY BRUSSELLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILLY BRUSSELLE, openstaande posities, locatie van WILLY BRUSSELLE op de kaart.

WILLY BRUSSELLE is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is WILLY BRUSSELLE, company assigned to the tax number BE02546051025. The company WILLY BRUSSELLE is located at the address: CLAMARASTRAAT 13; 8647; LO-RENINGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 973,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 231,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pluimveekwekers; Rundveehouders. Products created in WILLY BRUSSELLE were not found.
The main activity of WILLY BRUSSELLE is Business Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of WILLY BRUSSELLE is not available. You also can look at reviews of WILLY BRUSSELLE, open positions, location of WILLY BRUSSELLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILLY BRUSSELLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILLY BRUSSELLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILLY BRUSSELLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILLY BRUSSELLE, employees, financial statistics.