FRANCESCO SCIACCHITANO

Contactgegevens FRANCESCO SCIACCHITANO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANCESCO SCIACCHITANO: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANCESCO SCIACCHITANO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PUBL?MONT 10; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42269218 (+32-42269218) 42269218 (+32-42269218)

Fax (fax): +32 (86) 848-50-39 +32 (86) 848-50-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANCESCO SCIACCHITANO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANCESCO SCIACCHITANO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANCESCO SCIACCHITANO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANCESCO SCIACCHITANO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANCESCO SCIACCHITANO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANCESCO SCIACCHITANO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANCESCO SCIACCHITANO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANCESCO SCIACCHITANO
Products information FRANCESCO SCIACCHITANO

BTW identificatienummer (tax): BE02515289306
Ondernemingsnummer: 2556762695
Hoofdstad (capital): 785,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 885,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Installation & Entretien: Plomberie.. Produits & Services: R茅茅maillage de Baignoires.. Produits: Mat茅riel de Douches & Baignoires.

Product categorie (product category): Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Quincailleries. R茅parations 脿 domicile d'articles divers. Charpentes and couvertures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANCESCO SCIACCHITANO
(Get full report from official database of BE for FRANCESCO SCIACCHITANO)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANCESCO SCIACCHITANO
Addition kinds of activities for FRANCESCO SCIACCHITANO

229903. Garen en draad, gemaakt van niet-stoffen materialen | Yarns and thread, made from non-fabric materials
874803. Communicatieadvies | Communications consulting
20239901. Ingeblikte room | Canned cream
27820300. Looseleaf bindmiddelen en apparaten | Looseleaf binders and devices
34239910. Randgereedschap voor houtbewerking: augers, bits, gimlets, etc. | Edge tools for woodworking: augers, bits, gimlets, etc.
34790220. Sherardiseren van metalen of metaalproducten | Sherardizing of metals or metal products
36449903. Pole line hardware | Pole line hardware
51530106. Wilde rijst | Wild rice
51999926. schelpen | Seashells
79220105. Entertainment promotie | Entertainment promotion

Werken bij FRANCESCO SCIACCHITANO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANCESCO SCIACCHITANO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANCESCO SCIACCHITANO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANCESCO SCIACCHITANO. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel binnendienst medewerker M/V (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Adecco Moeskroen is op zoek naar een assistent manager MV Fr/Nl/Eng Als spilfiguur zal je onder andere instaan voor de volledige ondersteuning en rapportering aan het managment, klantencommunicatie, follow up van de klanten, interne helpdesk, opvolging beheer maatsoftware, externe communicatie. De taken van een assistent manager: de vraag van de klant technisch en commercieel onderzoeken beslissingen, dienstnota's, contracten behandelen en doorgeven, zowel intern als extern professionele informatie en reglementering bijwerken documenten archiveren en klasseren tools voor de opvolging van de activiteiten en situatieoverzichten vergaderingen voorbereiden en organiseren communicatieacties en evenementen plannen en organiseren klanten en leveranciers opvolgen

  • Mechanieker bestelwagens/kranen regio Meerhout voor onmiddellijke opstart (M/V)! (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: TRIXXO JOBS HAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Meerhout zijn wij op zoek naar een ervaren mechanieker bestelwagens/kranen voor onmiddellijke opstart(M/V)! *Je gaat herstellingen uitvoeren aan bestelwagens en kranen *Je hebt de nodige technische kennis *Je kan zelfstandig werken *Je bent een teamplayer!

  • Arbeider metaal - afvoer reachtruck Nacht (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt samen met een collega aan de verpakkingslijn. Om beurt bedien je de verpakkingsmachine of verplaats je de goederen in het buitenmagazijn. Taken verpakkingsmachine: Piepschuim opleggen Machine voorzien van folie Folie op – nieuwe rol voorzien Eenvoudig machine bedienen Zelf horen/zien of de folie gescheurd is of als er iets misloopt Taken reachtruck: Moet de pak buiten zetten Moet zelf redeneren waar hij de pak zal zetten en geeft de locatie dan ook in in het computer (SAP systeem in de reachtruck) Er zijn plaatsen van  6 rijen na elkaar, andere plaatsen waar er maar 2 rijen achter elkaar zijn Is het een bestelling van maar 1 pak, best plaatsen waar er maar 2 rijen zijn, anders moet er bijvoorbeeld eerst 5 rijen verzet worden voor de juiste pak genomen kan worden Er wordt onderling beslist wie wanneer wat doet.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Piringen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor TVH te Waregem zoeken wij dringend studenten die meerdere weken beschikbaar zijn. Wij zoeken nog studenten voor onderstaande periodes. Je bent telkens de volledige periode beschikbaar. 02/07/18 - 27/07/18 16/07/18 - 17/08/18 23/07/18 - 17/08/18 30/07/18 - 31/08/18 20/08/18 - 21/09/18

  • Bijlesgever HTML en CSS (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor HTML en CSS aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • OOST-VLAANDEREN - Verkoper/Verkoopster Oudenaarde (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: Krëfel

    Type: Vaste Job

    Uw functie: Als gedreven voltijdse verkoper informeer je de klanten over het uitgebreide gamma en de service van Krëfel in onze winkel te Oudenaarde. Je adviseert de klanten over de werking en mogelijkheden van de toestellen. Je helpt hen juist te kiezen en je zorgt voor tevreden klanten. Uw profiel: Je bent klant- en servicegericht en hebt bij voorkeur reeds ervaring in het omgaan met klanten. Je hebt een sterke interesse in multimedia en huishoudelektro, je communiceert zeer vlot in het Nederlands en je houdt van verkopen. Je werkt als dynamische bediende graag in een gedreven team. Je bent accuraat, integer, georganiseerd, enthousiast en contactvaardig. Je geeft blijk van verantwoordelijkheidszin, bent stressbestendig en werkt volgens de regels. Niet je opleiding, wel je ingesteldheid en motivatie zijn voor ons belangrijk Wij bieden: Een interessante en veelzijdige functie in een groeiend en dynamisch bedrijf. Je werkt in een aangename werksfeer.Een motiverend salarispakket in overeenstemming met uw toegevoegde waarde.

  • Magazijnier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: YGO Interieur en Accessoires

    Type: Vaste Job

    Jouw functie? Je bent verantwoordelijk voor het beheer van inkomende goederen: ontvangst, controle, registratie, labelen, .. Je staat in voor het stockbeheer, de verwerking van pickinglisten en de opvolging van herstelstukken en retours Je staat in voor het transfereren van goederen tussen onze verschillende vestigingen

  • BETROUWBARE TAXICHAUFFEUR (DAGRITTEN) (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: OOSTENDSE TAXI ONDERNEMING

    Type: Vaste Job

    U bent verantwoordelijk voor personenvervoer in de regio Oostende. U werkt van woensdag tot zondag. U bent vrij op maandag en dinsdag. 25-plussers met voldoende rijervaring worden aangemoedigd om te solliciteren voor deze job. Af en toe rijdt u ook tijdens de nacht.

  • Accountant / Dossierbeheerder voor leuk kantoor - Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Collegiaal, professioneel en open zijn wellicht de 3 sleutelwoorden die dit kantoor het beste omschrijven. Dit kantoor dat na 20 jaar ervaring in de accountancy wereld een mooie reputatie opbouwde is op zoek naar een dossierbeheerder om hun team te komen versterken. Ze gaan niet alleen voor een persoonlijke aanpak naar hun klanten toe, maar ook onder de medewerkers heerst een open communicatie. Dit uit zich onder andere in een open werkvloer waar iedereen elkaar bijstaat en streeft naar kwaliteitsverlening op een hoog niveau. Accountant / Dossierbeheerder - Functie: Het verlenen van advies aan je eigen klantenportefeuille zal behoren tot je takenpakket, je voert dus ook de nodige besprekingen met klanten en bent hun eerste aanspreekpunt. Ja zal je eigen dossiers van A-Z afwerken, waardoor je deze door en door kent. Als senior dossierbeheerder ben jij de steunpilaar voor je junior collega's die je bijstaat om hen naar een hoger niveau te tillen.

  • Studiebegeleider chemie (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis studiebegeleiding voor chemie geven aan studenten uit 1e of 2e bachelor van verschillende richtingen. De studenten kunnen zowel inhoudelijke problemen hebben als problemen met studiemethode en -planning.

  • Flexi's keuken- Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van FRANCESCO SCIACCHITANO in sociale netwerken
Look for responds of FRANCESCO SCIACCHITANO in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANCESCO SCIACCHITANO. Laat een reactie achter voor FRANCESCO SCIACCHITANO. FRANCESCO SCIACCHITANO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANCESCO SCIACCHITANO. Leave a respond for FRANCESCO SCIACCHITANO. FRANCESCO SCIACCHITANO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANCESCO SCIACCHITANO op de google maps. Adres en contacten FRANCESCO SCIACCHITANO
Location of FRANCESCO SCIACCHITANO on the google maps. Address and contacts of FRANCESCO SCIACCHITANO

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANCESCO SCIACCHITANO FRANCESCO SCIACCHITANO: De Waegenaere Ch. NV | JORIS DECOSTER | GARAGEDEUREN MITHRA SERVICES | BRUNO VANSCHEL | STEENSSENS R.

Other related companies as FRANCESCO SCIACCHITANO: De Waegenaere Ch. NV | JORIS DECOSTER | GARAGEDEUREN MITHRA SERVICES | BRUNO VANSCHEL | STEENSSENS R.

FRANCESCO SCIACCHITANO is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANCESCO SCIACCHITANO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02515289306. Het bedrijf FRANCESCO SCIACCHITANO bevindt zich op het adres: PUBL?MONT 10; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 785,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 885,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Quincailleries. R茅parations 脿 domicile d'articles divers. Charpentes and couvertures. Lijst met producten zijn Installation & Entretien: Plomberie.. Produits & Services: R茅茅maillage de Baignoires.. Produits: Mat茅riel de Douches & Baignoires..
De hoofdactiviteit van FRANCESCO SCIACCHITANO is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANCESCO SCIACCHITANO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANCESCO SCIACCHITANO, openstaande posities, locatie van FRANCESCO SCIACCHITANO op de kaart.

FRANCESCO SCIACCHITANO is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANCESCO SCIACCHITANO, company assigned to the tax number BE02515289306. The company FRANCESCO SCIACCHITANO is located at the address: PUBL?MONT 10; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 785,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 885,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Quincailleries. R茅parations 脿 domicile d'articles divers. Charpentes and couvertures. List of products are Installation & Entretien: Plomberie.. Produits & Services: R茅茅maillage de Baignoires.. Produits: Mat茅riel de Douches & Baignoires..
The main activity of FRANCESCO SCIACCHITANO is Petroleum Refining and Related Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANCESCO SCIACCHITANO is not available. You also can look at reviews of FRANCESCO SCIACCHITANO, open positions, location of FRANCESCO SCIACCHITANO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANCESCO SCIACCHITANO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANCESCO SCIACCHITANO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANCESCO SCIACCHITANO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANCESCO SCIACCHITANO, employees, financial statistics.