E.D.S. TECHNICS KOELING & AIRCO

Particuliere bedrijvenLegale diensten • E.D.S. TECHNICS KOELING & AIRCO
Private companiesLegal Services • E.D.S. TECHNICS KOELING & AIRCO

Contactgegevens E.D.S. TECHNICS KOELING & AIRCO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data E.D.S. TECHNICS KOELING & AIRCO: address, phone, fax, email, website, opening hours

E.D.S. TECHNICS KOELING & AIRCO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIERIJK 20; 2280; GROBBENDONK, België

Telefoon (phone): 14516037 (+32-14516037) 14516037 (+32-14516037)

Fax (fax): +32 (60) 636-14-99 +32 (60) 636-14-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) E.D.S. TECHNICS KOELING & AIRCO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "E.D.S. TECHNICS KOELING & AIRCO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "E.D.S. TECHNICS KOELING & AIRCO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van E.D.S. TECHNICS KOELING & AIRCO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen E.D.S. TECHNICS KOELING & AIRCO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of E.D.S. TECHNICS KOELING & AIRCO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees E.D.S. TECHNICS KOELING & AIRCO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti E.D.S. TECHNICS KOELING & AIRCO
Products information E.D.S. TECHNICS KOELING & AIRCO

BTW identificatienummer (tax): BE06042999267
Ondernemingsnummer: 5886718750
Hoofdstad (capital): 479,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 340,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Activit茅s: Installation.. Activit茅s: Services de Conditionnement d'Air.. Installation & Entretien: Installation de Sauna, Plomberie.. Produits: Mat茅riel de R茅frig茅ration Industrielle.. Produits: Ventilateurs.

Product categorie (product category): Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Installation de piscines. Equipement divers pour commerces Mat茅riel pour plomberie and chauffage Air conditionn茅 and ventilation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor E.D.S. TECHNICS KOELING & AIRCO
(Get full report from official database of BE for E.D.S. TECHNICS KOELING & AIRCO)

Aanvulling soorten activiteiten voor E.D.S. TECHNICS KOELING & AIRCO
Addition kinds of activities for E.D.S. TECHNICS KOELING & AIRCO

396100. Kostuum juwelen | Costume jewelry
16299900. Zware constructie, nec, nec | Heavy construction, nec, nec
35679900. Industriële ovens en ovens, nec | Industrial furnaces and ovens, nec
59990401. kijker | Binoculars
80930201. Respiratoire therapie kliniek | Respiratory therapy clinic

Werken bij E.D.S. TECHNICS KOELING & AIRCO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in E.D.S. TECHNICS KOELING & AIRCO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor E.D.S. TECHNICS KOELING & AIRCO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for E.D.S. TECHNICS KOELING & AIRCO. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket voor de functie van magazijnier zijn de volgende: o Het in- en uitpakken van mechanische onderdelen o Het controleren van de mechanische onderdelen o Voorraadbeheer o Stockcontrole en aanvulling o Dagelijks klaarzetten van leveringen o Inkomende controle van onderdelen die van behandelaars komen o Het op orde houden van het magazijn

  • Postbode (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor bpost regio Blankenberge zijn we op zoek naar een postbode die direct kan opstarten (per wens morgen al). Een rijbewijs B hebben is een voordeel maar geen must. Je zal vooral ingezet worden op de fietsdiensten om folders te bedelen. Mogelijkheid op een vast contract, maar ook mogelijk op weekcontracten. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start op om 8u 's ochtends en werkt gemiddeld 7u36 per dag. Vroege uren kunnen werken is dus een must.

  • Meestergast elektricien (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Sint-Niklaas zoeken we een MEESTERGAST ELEKTRICIEN (M/V) U staat in voor het plaatsen van elektrische huishoudelijke installaties in zowel nieuwbouw als renovatieprojecten U doet dit zowel bij particulieren thuis alsook in scholen of bedrijven De werven zijn gelegen in gans Vlaanderen Daarbij geef je leiding aan een kleine groep elektriciens 

  • Horecahulp in een gezondheidscomplex ( 4/5 of full-time) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de voorbereidingen van de keuken Je staat in voor de orde en netheid van het horecagedeelte Je doet de afwas Je werkt all-round in de horeca (bediening en keuken) Je ontvangt de klanten op een vriendelijke manier Je bedient de klanten Je werkt als keukenmedewerker en maakt kleine gerechten klaar Je zal gesprekken voeren met de klanten om hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken Je maakt bestellingen klaar Je controleert de stock en vult aan waar nodig

  • Polyesterverwerker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een polyesterverwerker. Takenpakket: - Verwerken van polyester - Je stelt constructies samen uit staal en/of hout - Voorbereiden, aanpassen en onderhoud aan matrijzen voor spuitproces - Assemblage en testen - Mallen maken - Spuitwerken - Werken met diverse harsen en coatings (brengt geur met zich mee)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MELLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • STUDENTEN (18+) - PRODUCTIE - FYSIEK WERK - DOORHEEN DE WEEK - MOOI LOON - HERENTALS (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Herentals werkzaam in de voeding zoeken wij gemotiveerde jobstudenten die kunnen werken in de productie doorheen de week.

  • productie medewerker vakantie job September Bd myShopi in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Studentenjob

    Als productie medewerker bij BD My Shopi sta je in voor het constant en correct aanvullen van werkstations (feeders) aan de carteermachine op een veilige en efficiënte manier met als doel de productie van een kwalitatief volledig sealpakket. Je taken als productie medewerker zijn: Checken van correctheid van klaargezette folders volgens de per feeder geafficheerde planning (replicages, taal, …) Correct en veilig plaatsen van folders in de toegewezen feeder volgens de voorgeschreven procedures (doorsnijden lint, folder met geplooide zijde achteraan in feeder leggen, …) Zorgen voor het niet leeglopen van de feeder Zorgdragen voor de toegewezen folders zodat verspilling en schade vermeden worden en er geen tekorten in de productie ontstaan. Waarschuwen van de Hoofdoperator wanneer productie van bepaalde folder afgelopen is Melden van problemen en storingen aan de Hoofdoperator Toekijken op de kwaliteit van de geproduceerde sealpakketten Opruimen van werkstation tijdens en na productie (gescheiden weggooien van karton en plastic lint, opkuisen van machine en sealomgeving na productie, …) en van de gemeenschappelijke ruimtes na gebruik Zorg dragen voor zijn/haar eigen veiligheid en gezondheid en die van andere betrokken personen in overeenstemming met de gegeven instructies en opleidingen Je werkt als productie medewerker / inpakker in 2 ploegen of vaste nachtploeg

  • Bijlesgever HTML en CSS (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor HTML en CSS aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • JOBSTUDENT VERKOOP (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DUGARDEYN

    Type: Studentenjob

    WINKELVERKOOP Ben jij gepassioneerd door voeding? Werk je graag op zaterdag of zondag? Misschien word jij dan één van de gezichten van slagerij traiteurDugardeyn Roeselare. Als student/verkoper wordt je professioneel opgeleid door één van onze vaste medewerkers. Geleidelijk aan leer je het verkoopsvak, contacten leggen met diverse soorten klanten, de commerciële skills van Dugardeyn en zo veel meer. Interesse? Kom gerust langs of stuur ons een mailtje met uw cv.

  • UX/UI Developer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: FOREACH

    Type: Vaste Job

    Wijs developers en gebruikers de weg als onze nieuwe UX/UI expert. De complexe webapplicaties die we bouwen bij Foreach, hebben een intuïtieve gebruikersinterface nodig. Van belang hierbij is het efficiënt slicen van het design, zodat dit vlot ontwikkeld kan worden. Je maakt graag functionele designs die de gebruikers vlot door onze producten leiden. Maar je bent vooral technisch sterk en ziet vlot de achterliggende structuur van elk design. Dat kan je vervolgens vlot opdelen en doorgeven aan de developers. Je maakt even graag een strakke mock-up als een sprekende illustratie, en kan de behoeften van een klant omzetten naar concrete wireframes en strategieën. De eindgebruiker zit bij elke beslissing in je achterhoofd, en die beslissingen kan je ook goed uitleggen en verantwoorden aan zowel je team als aan de klant.

  • Gedreven chauffeur-magazijnier (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Malle zijn we op zoek naar een gedreven magazijnier met rijbewijs C. Samen met je collega's zorg je voor het algemeen magazijnwerk. Je verwerkt de inkomende goederen en neemt het laden en lossen van de vrachtwagens voor je rekening. Je staat in voor de orderpicking van de uitgaande goederen en het controleren van retourvrachten. Je houdt van afwisseling en bent bereid bij afwezigheid van de vaste chauffeur de distributie van onze goederen met de vrachtwagen in de regio over te nemen. Je lost de goederen op de bouwlocaties/ leverplaats. Ben jij de geschikte persoon voor deze functie, stuur dan je CV door naar [email protected]

Zoek naar antwoorden van E.D.S. TECHNICS KOELING & AIRCO in sociale netwerken
Look for responds of E.D.S. TECHNICS KOELING & AIRCO in social networks

Lees alle opmerkingen voor E.D.S. TECHNICS KOELING & AIRCO. Laat een reactie achter voor E.D.S. TECHNICS KOELING & AIRCO. E.D.S. TECHNICS KOELING & AIRCO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for E.D.S. TECHNICS KOELING & AIRCO. Leave a respond for E.D.S. TECHNICS KOELING & AIRCO. E.D.S. TECHNICS KOELING & AIRCO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie E.D.S. TECHNICS KOELING & AIRCO op de google maps. Adres en contacten E.D.S. TECHNICS KOELING & AIRCO
Location of E.D.S. TECHNICS KOELING & AIRCO on the google maps. Address and contacts of E.D.S. TECHNICS KOELING & AIRCO

Andere gerelateerde bedrijven als come E.D.S. TECHNICS KOELING & AIRCO E.D.S. TECHNICS KOELING & AIRCO: INTERG VER V AFVAL GENT /OMSTREK B.V. CVBA | Desalux NV | DOMINIQUE CASSART | B.S.G.O. LEEUWERVELD | MOBISTAR CENTER ALLCOM SERVICE

Other related companies as E.D.S. TECHNICS KOELING & AIRCO: INTERG VER V AFVAL GENT /OMSTREK B.V. CVBA | Desalux NV | DOMINIQUE CASSART | B.S.G.O. LEEUWERVELD | MOBISTAR CENTER ALLCOM SERVICE

E.D.S. TECHNICS KOELING & AIRCO is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is E.D.S. TECHNICS KOELING & AIRCO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06042999267. Het bedrijf E.D.S. TECHNICS KOELING & AIRCO bevindt zich op het adres: NIERIJK 20; 2280; GROBBENDONK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 479,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 340,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Installation de piscines. Equipement divers pour commerces Mat茅riel pour plomberie and chauffage Air conditionn茅 and ventilation. Lijst met producten zijn Activit茅s: Installation.. Activit茅s: Services de Conditionnement d'Air.. Installation & Entretien: Installation de Sauna, Plomberie.. Produits: Mat茅riel de R茅frig茅ration Industrielle.. Produits: Ventilateurs..
De hoofdactiviteit van E.D.S. TECHNICS KOELING & AIRCO is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van E.D.S. TECHNICS KOELING & AIRCO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van E.D.S. TECHNICS KOELING & AIRCO, openstaande posities, locatie van E.D.S. TECHNICS KOELING & AIRCO op de kaart.

E.D.S. TECHNICS KOELING & AIRCO is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is E.D.S. TECHNICS KOELING & AIRCO, company assigned to the tax number BE06042999267. The company E.D.S. TECHNICS KOELING & AIRCO is located at the address: NIERIJK 20; 2280; GROBBENDONK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 479,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 340,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Installation de piscines. Equipement divers pour commerces Mat茅riel pour plomberie and chauffage Air conditionn茅 and ventilation. List of products are Activit茅s: Installation.. Activit茅s: Services de Conditionnement d'Air.. Installation & Entretien: Installation de Sauna, Plomberie.. Produits: Mat茅riel de R茅frig茅ration Industrielle.. Produits: Ventilateurs..
The main activity of E.D.S. TECHNICS KOELING & AIRCO is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of E.D.S. TECHNICS KOELING & AIRCO is not available. You also can look at reviews of E.D.S. TECHNICS KOELING & AIRCO, open positions, location of E.D.S. TECHNICS KOELING & AIRCO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over E.D.S. TECHNICS KOELING & AIRCO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf E.D.S. TECHNICS KOELING & AIRCO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about E.D.S. TECHNICS KOELING & AIRCO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company E.D.S. TECHNICS KOELING & AIRCO, employees, financial statistics.