JEAN-MARC BLANCHY

Contactgegevens JEAN-MARC BLANCHY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-MARC BLANCHY: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-MARC BLANCHY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHEMIN DE LA LANDE 56; 4801; VERVIERS, België

Telefoon (phone): 87351369 (+32-87351369) 87351369 (+32-87351369)

Fax (fax): +32 (67) 974-37-60 +32 (67) 974-37-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-MARC BLANCHY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-MARC BLANCHY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-MARC BLANCHY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-MARC BLANCHY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-MARC BLANCHY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-MARC BLANCHY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-MARC BLANCHY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-MARC BLANCHY
Products information JEAN-MARC BLANCHY

BTW identificatienummer (tax): BE06468719482
Ondernemingsnummer: 1212585449
Hoofdstad (capital): 264,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 897,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Installation & Entretien: Plomberie.. Produits & Services: Rejointoyage.

Product categorie (product category): Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Constructions r茅sidentielles sp茅cifiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-MARC BLANCHY
(Get full report from official database of BE for JEAN-MARC BLANCHY)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-MARC BLANCHY
Addition kinds of activities for JEAN-MARC BLANCHY

608100. Buitenlandse bank en takken en agentschappen | Foreign bank and branches and agencies
14749902. Glauber's zoutwinning | Glauber's salt mining
30210205. Schoenen, rubberen of rubberen zoolstof bovenkanten | Shoes, rubber or rubber soled fabric uppers
30810106. Vinyl film en vel | Vinyl film and sheet
33399912. Rhenium-raffinage (primair) | Rhenium refining (primary)
36250102. Motorcentra | Motor control centers
50750100. Airconditioning en ventilatie apparatuur en benodigdheden | Air conditioning and ventilation equipment and supplies
51479904. Vlees, vers | Meats, fresh
76992501. Liften: inspectie, service en reparatie | Elevators: inspection, service, and repair

Werken bij JEAN-MARC BLANCHY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-MARC BLANCHY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-MARC BLANCHY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-MARC BLANCHY. Looking for open vacancies in other companies

  • Bijwerker intensieve zorgen regio Oost-Vlaanderen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je reeds aan de slag als verpleegkundige? Heb je relevante ervaring binnen de zorgsector? Zou je graag nog een extraatje bijverdienen? Of heb je lege dagen die je graag zou willen opvullen? Voor verschillende ziekenhuizen in de regio Oost-Vlaanderen zijn we op zoek naar verpleegkundigen met een bijzondere beroepstitel om af en toe bij te werken. Je wordt ingeschakeld op afdeling intensieve zorgen/recovery/spoed om de vaste medewerkers bij te staan ter ondersteuning.

  • Productiemedewerker zaadproductie (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Zaaien - Verplanten - Bladstalen nemen - Afval opruimen - ...

  • Senior Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf gelegen in Antwerpen is op zoek naar een autonome Senior Accountant. Heb je ervaring in de boekhouding van A tot Z en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Jouw takenpakket als Senior Accountant: Je neemt de volledige verantwoordelijkheid voor de boekhouding van A tot Z, gevoerd in Microsoft Dynamics AX (Axapta), van diverse vennootschappen en tijdelijke handelsvennootschappen voor je rekening. verwerken van de inkomende facturen dagelijks verwerken van de financiële verrichtingen beheer van het betalingsverkeer in KBC Reach inboeking van lonen, afschrijvingen etc. opvolgen van de grootboekrekeningen Je dient correct en tijdig de BTW- en intrastataangiften in (zowel België als Frankrijk); Je bent het intern aanspreekpunt voor de collega's voor boekhoudkundige en BTW gerichte problemen; Je beheert in samenspraak met de Financial Controller het cash management, en bereidt de betalingen voor ; Je assisteert de Financial Controller bij de maand- en jaarafsluitingen, begrotingen en forecasts, fiscale aangiften, interne en externe audits.. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Financial Controller en werk je als rechterhand met hem samen. Naast de operationele taken dien je door te groeien in je expertise én in je people skills om te evolueren naar een leidinggevende functie.

  • Werfelektricien (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons, regio Wetteren, zijn wij op zoek naar een werfelektricien. Taken: basis elektriciteit kabelgoten hangen kabels trekken Je vertrekt vanop het bedrijf in Wetteren en gaat telkens naar verschillende werven.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Brakel (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student winkelbediende te Vorselaar (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor een klant te Vorselaar, zijn we op zoek naar student winkelbediende. Als student ga je vooral kassawerk doen, maar ook rekken vullen, winkel op orde houden,... Je werkt met afwisselende uren.

  • Jobstudent Vaper (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Ben jij onze dampende expert? Heb jij ervaring met vapen en dampen? Dan ben jij de ideale kandidaat die wij zoeken voor een toffe studentenjob!

  • Student uit voeding gerelateerde studie voor proeven/testen van producten (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Studentenjob

    Je zal verschillende producten opwarmen of koken om na te gaan of de vooropgestelde normen, zoals smaak, textuur, ... worden behaald. Je controleert ook de temperatuur en of deze voldoende lang aanhoudt na het opwarmen.

  • Studenten voor september bij Carrefour Bornem of in het weekend tijdens het schooljaar (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag een centje bijverdienen door te werken bij Carrefour Bornem? Carrefour Bornem is volop op zoek naar studenten voor de maand september alsook voor studenten in het weekend tijdens het schooljaar

  • Technical Writer (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: UNI-Learning Belgium

    Type: Vaste Job

    Bedrijfsvoorstelling UNI-Learning (www.uni-learning.com), met vestigingen te Gent (hoofdkantoor), Parijs en Eindhoven, is een belangrijke internationale speler en één van de marktleiders in Europa van e-Learningoplossingen op maat. Het bedrijf onderscheidt zich door het ontwikkelen van doeltreffende, krachtige e-learning tools die zorgen voor een ware (online) beleving bij de gebruiker (“ knowledge and skills brought to life”). Hierbij wordt steeds gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën. Klanten bevinden zich zowel in de overheids- als privésector (bvb. Audi, DAF, Johnson & Johnson, …). De cultuur van UNI-Learning kenmerkt zich door een hands-on mentaliteit, sterke teamgerichtheid en no-nonsense werksfeer. Op heden telt dit bedrijf een 100-tal werknemers. Voor de vestiging in Gent is men momenteel op zoek naar een enthousiaste Technical Writer (m/v). Functieomschrijving: Als technical writer zal je ter plaatse ingeschakeld worden bij een klant (regio Gent) actief in de staalverwerkingsindustrie. Bedoeling is dat je digitale, productie gerelateerde opleidingen ontwikkelt voor nieuwe medewerkers op maat van de klant. Hiertoe verzamel en analyseer je veelal technische info (bvb. werking machines, …) door het voeren van gesprekken met de betreffende verantwoordelijken ingenieurs en vanuit verkregen technische documentatie. Je verwerkt deze in een toegankelijke en duidelijke presentatie. Je werkt op zeer zelfstandige manier en kan steeds bij jouw collega’s terecht voor vragen of verdere ondersteuning.

  • MAKE UP CONSULENTEN - regio Dendermonde (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    - een passie hebben voor make up, beauty & wellness en deze op anderen kunnen overbrengen - het opbouwen en onderhouden van lange termijn klantenrelaties - kwaliteitsproducten kunnen adviseren en presenteren: dieptereiniging en anti-aging, exclusieve parfums, verzorgingsproducten voor alle huidtypes,... - topservice leveren (garantie van het bedrijf) - voor mature en/of leidinggevende types zijn er reële doorgroeimogelijkheden - mogelijkheid tot het organiseren van evenementen, deelname aan beurzen, geven van opleidingen

  • KELNER RESTAURANT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: RESTAURANT TER EYCKEN

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een zaalverantwoordelijke voor ons restaurant. Je onthaalt de klanten op een vriendelijke manier en wijst hen een tafel toe. Je serveert de gerechten en dranken aan tafel en ruimt de tafels ook af. Daarnaast beantwoord je ook telefoons en mails.

Zoek naar antwoorden van JEAN-MARC BLANCHY in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-MARC BLANCHY in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-MARC BLANCHY. Laat een reactie achter voor JEAN-MARC BLANCHY. JEAN-MARC BLANCHY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-MARC BLANCHY. Leave a respond for JEAN-MARC BLANCHY. JEAN-MARC BLANCHY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-MARC BLANCHY op de google maps. Adres en contacten JEAN-MARC BLANCHY
Location of JEAN-MARC BLANCHY on the google maps. Address and contacts of JEAN-MARC BLANCHY

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-MARC BLANCHY JEAN-MARC BLANCHY: N.C.O.S. 11 11 11 | Chriss | AALTJE HAGENS | RUDI POULUSSEN | MICHEL SCHROE

Other related companies as JEAN-MARC BLANCHY: N.C.O.S. 11 11 11 | Chriss | AALTJE HAGENS | RUDI POULUSSEN | MICHEL SCHROE

JEAN-MARC BLANCHY is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-MARC BLANCHY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06468719482. Het bedrijf JEAN-MARC BLANCHY bevindt zich op het adres: CHEMIN DE LA LANDE 56; 4801; VERVIERS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 264,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 897,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Constructions r茅sidentielles sp茅cifiques. Lijst met producten zijn Installation & Entretien: Plomberie.. Produits & Services: Rejointoyage..
De hoofdactiviteit van JEAN-MARC BLANCHY is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-MARC BLANCHY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-MARC BLANCHY, openstaande posities, locatie van JEAN-MARC BLANCHY op de kaart.

JEAN-MARC BLANCHY is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-MARC BLANCHY, company assigned to the tax number BE06468719482. The company JEAN-MARC BLANCHY is located at the address: CHEMIN DE LA LANDE 56; 4801; VERVIERS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 264,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 897,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Constructions r茅sidentielles sp茅cifiques. List of products are Installation & Entretien: Plomberie.. Produits & Services: Rejointoyage..
The main activity of JEAN-MARC BLANCHY is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-MARC BLANCHY is not available. You also can look at reviews of JEAN-MARC BLANCHY, open positions, location of JEAN-MARC BLANCHY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-MARC BLANCHY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-MARC BLANCHY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-MARC BLANCHY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-MARC BLANCHY, employees, financial statistics.