VAN DE CAUTER ROBERT

Contactgegevens VAN DE CAUTER ROBERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DE CAUTER ROBERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DE CAUTER ROBERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BERNARD VAN DAMMESTRAAT 9; 8370; BLANKENBERGE, België

Telefoon (phone): 475911075 (+32-475911075) 475911075 (+32-475911075)

Fax (fax): +32 (51) 980-30-65 +32 (51) 980-30-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DE CAUTER ROBERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DE CAUTER ROBERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DE CAUTER ROBERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DE CAUTER ROBERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DE CAUTER ROBERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DE CAUTER ROBERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DE CAUTER ROBERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DE CAUTER ROBERT
Products information VAN DE CAUTER ROBERT

BTW identificatienummer (tax): BE04605163574
Ondernemingsnummer: 3470001220
Hoofdstad (capital): 990,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 486,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Activit茅s: Services d'Hygi猫ne Sanitaire.. Installation & Entretien: Nettoyage & Entretien des Chaudi猫res, Installation de Chaudi猫res, Installation de Chauffage Central, R茅paration de Chaudi猫res, Ing茅nerie de Chauffage au Gaz, Installation d'Equipements Sanitaires, Plomberie.

Product categorie (product category): Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Collecte and 茅puration des eaux us茅es

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DE CAUTER ROBERT
(Get full report from official database of BE for VAN DE CAUTER ROBERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DE CAUTER ROBERT
Addition kinds of activities for VAN DE CAUTER ROBERT

9511. Lucht-, water- en vast afvalbeheer | Air, water, and solid waste management
20110402. Hides, cured of uncured: van geslachte karkassen op de site | Hides, cured or uncured: from carcasses slaughtered on site
31110300. Lederverwerking | Leather processing
34239906. Gietgereedschap, hand | Caulking tools, hand
38120111. Vluchtrecorders | Flight recorders
50470303. Diagnostische apparatuur, medisch | Diagnostic equipment, medical
51370000. Dames- en kinderkleding | Women's and children's clothing
87489905. Milieuconsultant | Environmental consultant

Werken bij VAN DE CAUTER ROBERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DE CAUTER ROBERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DE CAUTER ROBERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DE CAUTER ROBERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopsmedewerker (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gezellige bakkerij in Koekelare zijn wij op zoek naar een verkoopsmedewerker. Concreet zullen volgende taken tot jouw verantwoordelijkheid horen: - het onthaal en bediening van de klant; - hierbij maak je gebruik van de kassa; - bestellingen noteren en opvolgen; - de winkel netjes houden; - broodautomaat aanvullen; - bij minder drukke periodes helpen in het atelier.

  • Productieverantwoordelijke dagwerk (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van 4 productielijnen voor diepvriesgroenten. Je stuurt en ondersteunt hierbij een team van 6 productiechefs en 3 techniekers. * Je staat in voor de afregeling en instelling van de optische sorteerders in de productielijnen. Gezien je een specialist bent in de bediening van deze machines begeleid je eveneens de productiechefs voor het goed functioneren ervan. * Je regelt en volgt de technisch interventies van externe contractors op. * Je volgt de technische keuringen op. * Je staat de kwaliteitsdienst bij door het helpen opvolgen en uitvoeren van kwaliteitssystemen IFS en BRC. * Je werkt nauw samen met de kwaliteits- en onderhoudsdienst. * Indien nodig help je mee in de productie en dei

  • PLC programmeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - het opvolgen van projecten bij verschillende klanten - het programmeren van de PLC's en in gebruik stellen van machines - begeleiden van de klanten in het volledige proces, bij vragen,...

  • Dynamische Sales Executive (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vanuit je hands-on ingesteldheid, goochel je dagelijks met volgende verantwoordelijkheden: Klanten, leveranciers én prospecten horen bijna dagelijks jouw enthousiaste stemgeluid aan de telefoon; Jouw argusogen zorgen voor onberispelijke opmaak en opvolging van offertes; Met jouw blik op de toekomst, doe je prijsaanvragen bij leveranciers; Gezien het kleine team, werk je nauw samen met het Customer Service team en bied je hen ondersteuning; En last but not least volg je de budgetten en targets op. Bedrijfsprofiel: De partner van Sales Talents maakt deel uit van een internationale groep, dat een solide reputatie heeft opgebouwd als leverancier van producten/oplossingen van TOP kwaliteit! Dit voor fabrikanten over de hele wereld. Vandaag zijn ze op zoek naar een dynamische "Sales Executive" die de commerciële afdeling zal ondersteunen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES SINT-NIKLAAS (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt..

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Rotselaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • STUDENT PRODUCTIEMEDEWERKER BAKKERIJ - PAUL OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BOULANGERIE PAUL

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van het productieatelier. Je doet de ontvangst en stockage van leveringen. Je bent verantwoordelijk voor het ontdooien van producten. Je bakt de viennoiserie en zorgt voor de afwerking. Je werkt de patisserie af. Je bereidt de sandwiches, salades, quiches, … Je bereidt en verpakt de producten en voorziet ze van een datum. Je vult de toonbank in de loop van de dienst systematisch aan. Je zorgt voor het onderhoud van het atelier: poetsen atelier en reinigen van het apparatuur. Je doet de afwas.

  • Afdelingsverantwoordelijke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je bent gepassioneerd door voeding en horeca, je beschikt over een degelijke kennis van groenten en fruit, vlees en/of verse vis. Met jouw kennis en sterke commerciële vaardigheden adviseer je de klant over de verschillende producten, je bouwt zo mee aan het succes van hun zaak.  Je draagt klantgerichtheid hoog in het vaandel, je bent een echte teamplayer en je beschikt over de nodige leidinggevende capaciteiten om een team aan te sturen. Jouw passie en professionaliteit werkt aanstekelijk bij de collega's met wie je samen mooie resultaten behaald. Samengevat ben je verantwoordelijk voor zowel het commerciële als operationele beheer van jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groothandel gespecialiseerd in horecaproducten, ze kijken steeds uit naar medewerkers die met plezier werken in een resultaatgerichte en open cultuur, waarbij de klant centraal staat.

  • Operator Controlekamer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: G-BLOC

    Type: Vaste Job

    Je regelt, superviseert en reguleert de machines die houtafval verwerken tot blokken voor paletten. - Je controleert de uitrusting en de installaties. Je voert preventief en correctief basisonderhoud uit. Je neemt stalen. - Je voert standaard en niet-standaard bedieningen uit, maakt filters en apparatuur schoon. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van 13 computerschermen en de aansturing van de machines. - Je controleert en interpreteert de belangrijkste parameters (energieverbruik, temperatuur...) en het verloop van de verschillende productiefases. - Je noteert/identificeert afwijkingen op basis van meetresultaten. Je bepaalt bijsturingen en hun urgentie. - Je spoort storingen en hun oorzaken op - Je houdt werkingsgegevens (incidenten, energieverbruik) van de installaties bij en analyseert ze. Je geeft belangrijke info door aan je collega's bij de shiftwissel. Je werkt volgens de veiligheid- en productievoorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkplek. Je rapporteert aan de Plant Manager.

  • E & I Ingenieur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een E&I Ingenieur voor de regio Gent. verantwoordelijkheden: - lastenboeken opmaken (voor om aarding tankenparks, algemene aarding, middenspanning, datakabels, automatisatie, instrumentatie,...) - obv lastenboek: tender uitschrijven - binnenkomende offertes bekijken en onderaannemers kiezen - coördineren en controleren van werken onderaannemers - opvolgen betalingen - schrijven vergunningnen - ad hoc field problemen oplossen

  • Senior Applicatie ontwikkelaar (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Take The Lead

    Type: Vaste Job

    We zoeken een senior profiel met kilometers op de teller. Iemand die het team op sleeptouw kan nemen. Een trekker van projecten. Een decision maker die de juiste technologie kan inzetten. Je kan binnenwandelen bij een klant en je geeft vertrouwen met de oplossing die je voorstelt.

  • KEUKENHULP FLEXIJOB (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PHARE DE VIE

    Type: Flexijob

    Je helpt de kok bij het bereiden van eenvoudige gerechten. Je helpt mee met de voorbereidingen, het snijden van de groenten, maken van desserts,... Er worden zowel koude als warme bereidingen klaar gemaakt. Daarnaast help je ook met de afwas en eventueel met poetsen. Je werkt 2 avonden in de week : op vrijdagavond + een 2de avond in de week, telkens van 18 tot 24 uur.

Zoek naar antwoorden van VAN DE CAUTER ROBERT in sociale netwerken
Look for responds of VAN DE CAUTER ROBERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DE CAUTER ROBERT. Laat een reactie achter voor VAN DE CAUTER ROBERT. VAN DE CAUTER ROBERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DE CAUTER ROBERT. Leave a respond for VAN DE CAUTER ROBERT. VAN DE CAUTER ROBERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DE CAUTER ROBERT op de google maps. Adres en contacten VAN DE CAUTER ROBERT
Location of VAN DE CAUTER ROBERT on the google maps. Address and contacts of VAN DE CAUTER ROBERT

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DE CAUTER ROBERT VAN DE CAUTER ROBERT: FOTOKADO | De Coninck | L.V.I. | NV CANALCO-NV LAMBRECHTS | LUCID GREEN OBJECTS

Other related companies as VAN DE CAUTER ROBERT: FOTOKADO | De Coninck | L.V.I. | NV CANALCO-NV LAMBRECHTS | LUCID GREEN OBJECTS

VAN DE CAUTER ROBERT is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DE CAUTER ROBERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04605163574. Het bedrijf VAN DE CAUTER ROBERT bevindt zich op het adres: BERNARD VAN DAMMESTRAAT 9; 8370; BLANKENBERGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 990,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 486,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Collecte and 茅puration des eaux us茅es. Lijst met producten zijn Activit茅s: Services d'Hygi猫ne Sanitaire.. Installation & Entretien: Nettoyage & Entretien des Chaudi猫res, Installation de Chaudi猫res, Installation de Chauffage Central, R茅paration de Chaudi猫res, Ing茅nerie de Chauffage au Gaz, Installation d'Equipements Sanitaires, Plomberie..
De hoofdactiviteit van VAN DE CAUTER ROBERT is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DE CAUTER ROBERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DE CAUTER ROBERT, openstaande posities, locatie van VAN DE CAUTER ROBERT op de kaart.

VAN DE CAUTER ROBERT is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN DE CAUTER ROBERT, company assigned to the tax number BE04605163574. The company VAN DE CAUTER ROBERT is located at the address: BERNARD VAN DAMMESTRAAT 9; 8370; BLANKENBERGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 990,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 486,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Collecte and 茅puration des eaux us茅es. List of products are Activit茅s: Services d'Hygi猫ne Sanitaire.. Installation & Entretien: Nettoyage & Entretien des Chaudi猫res, Installation de Chaudi猫res, Installation de Chauffage Central, R茅paration de Chaudi猫res, Ing茅nerie de Chauffage au Gaz, Installation d'Equipements Sanitaires, Plomberie..
The main activity of VAN DE CAUTER ROBERT is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DE CAUTER ROBERT is not available. You also can look at reviews of VAN DE CAUTER ROBERT, open positions, location of VAN DE CAUTER ROBERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DE CAUTER ROBERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DE CAUTER ROBERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DE CAUTER ROBERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DE CAUTER ROBERT, employees, financial statistics.