ICE CUBES EXPRESS

Contactgegevens ICE CUBES EXPRESS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ICE CUBES EXPRESS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ICE CUBES EXPRESS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chausee de Boondael 55 bte 22, BRUSSELS, BELGIUM B-1050 BE, België

Telefoon (phone): 32 2 375 91 01 32 2 375 91 01

Fax (fax): 32 2 375 59 07 32 2 375 59 07

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ICE CUBES EXPRESS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ICE CUBES EXPRESS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ICE CUBES EXPRESS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ICE CUBES EXPRESS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ICE CUBES EXPRESS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ICE CUBES EXPRESS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ICE CUBES EXPRESS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ICE CUBES EXPRESS
Products information ICE CUBES EXPRESS

BTW identificatienummer (tax): BE02062652587
Ondernemingsnummer: 5215454101
Hoofdstad (capital): 724,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 100,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in ICE CUBES EXPRESS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ICE CUBES EXPRESS
(Get full report from official database of BE for ICE CUBES EXPRESS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ICE CUBES EXPRESS
Addition kinds of activities for ICE CUBES EXPRESS

346903. Porselein geëmailleerde producten en keukengerei | Porcelain enameled products and utensils
14790202. Pyrrhotiet mijnbouw | Pyrrhotite mining
35630102. Vacuümpompen, behalve laboratorium | Vacuum pumps, except laboratory
36120109. Power transformers, elektrisch | Power transformers, electric
38420300. Prosthetische apparaten | Prosthetic appliances
42120101. Diervervoer | Animal transport
73891902. Schrootstaal snijden | Scrap steel cutting
79999902. Astroloog | Astrologer

Werken bij ICE CUBES EXPRESS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ICE CUBES EXPRESS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ICE CUBES EXPRESS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ICE CUBES EXPRESS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper/verkoopster gezocht (hartje Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gevestigde waarde, hartje Gent, zijn wij momenteel dringend op zoek naar verkoopmedewerkers. Takenpakket : Producten inventariseren Voedingsmiddelen verkopen Klant verwelkomen, wensen vaststellen en adviseren Betalingen ontvangen Opvolgingsgegevens van goederen registreren Leveringen ontvangen + controleren Winkelruimte onderhouden

  • Rietdekker (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Heist, zoekt Konvert Construct Leuven een dakdekker voor rieten daken. Ervaring hierin specifiek is geen vereiste, ervaring in het leggen van daken WEL. Uiteraard moet je met dit materiaal willen werken en ook interesse hebben.

  • Koerman (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je laadt en lost bigbags gevuld met actieve kool in een huifwagen. - Je transporteert de huifwagen tussen de 3 verschillende vestigingen van Desotec. - Je kleeft de juiste etiketten op de bigbags

  • Huishoudhulp (M/V) Sint-Andries/Sint-Michiels Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Sint Andries en Sint Michiels Brugge

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio BALEN (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben JIJ de persoon die we zoeken ! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, …. Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Balen en omgeving.

  • Kassamedewerker (m/v) supermarkt Sint-Pauwels (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Sint-Pauwels is Randstad dringend op zoek naar een part-time kassamedewerker (m/v). Je werkt 3 dagen in de week: maandag, dinsdag en zaterdag telkens van 8u30-12u30 en 13u30-18u

  • studenten zorgkundige (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: MOUTERSHOF

    Type: Studentenjob

    je draait mee in de zorg in weekends en schoolvakanties. Je bent student in een zorgrichting en hebt affiniteit met onze doelgroep.

  • Ervaren projectleider (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BOSSCHAERT

    Type: Vaste Job

    Als projectleider heb je verschillende verantwoordelijkheden en zet je jouw schouders onder verschillende industriebouwprojecten. Een overzicht van jouw taken: je zorgt voor een gedetailleerd voorbereidings- en uitvoeringsplan en maandelijkse vorderingsstaten. Je staat in voor het voorbereiden, opstarten en opvolgen van jouw werven. Je woont de werfvergaderingen bij, stuurt de ploegen (eigen of via onderaannemer) aan, werkt de planning (operationeel en financieel) bij waar nodig, communiceert hierover met alle betrokken partijen en garandeert ten alle tijden de veiligheid. Doel: Het plannen, coördineren en evalueren van activiteiten om de doelstellingen van het industriebouwproject te behalen. Taken: Managen van projectdoelstellingen Tijdig en kwalitatief afleveren van een bouwproject aan onze klant door gedetailleerde voorbereiding en het goed inplannen van de juiste resources Nastreven van klanttevredenheid en vertrouwen gedurende het verloop van het project door realistische planning, tijdige uitvoering en consequente communicatie. We verwachten een pro-actieve communicatie bij het aansturen van alle betrokken interne collega’s. We verwachten dat er samen met onze interne Preventie-Adviseur gedetailleerd en praktisch wordt nagedacht tijdens de voorbereiding van het project over het onder controle houden van de veiligheids- en milieurisico’s inherent aan een bouwproject. Tijdens de uitvoering bent u verantwoordelijk voor de opvolging van het veiligheids- en gezondheidsplan en verwachten we jouw tijdige actie indien een situatie dit vereist. Managen operationele doelstellingen Voorbereiding van project aan de hand van project checklist Opstellen en aanpassen van gedetailleerde dagplanning en langetermijn planning Aansturen van taken van arbeiders, onderaannemers, logistieke ondersteuning van het project Interne dagrapportage Wekelijkse interne vergaderingen met management ter bespreking van planning, status van voorbereiding en uitvoering, behaalde rendementen tijdens uitvoering. Maandelijkse vorderingsstaten opmaken en goedkeuring nastreven bij klant Opvolging van werfvergaderingen Communicatie met de klant, architect, onderaannemers en leveranciers Financiële planning Budgettaire voorbereiding gecombineerd met gedegen inhoudelijke dossierkennis Kosten onder controle houden door het efficiënt inplannen van mensen en middelen en nauwgezette opvolging van uitgaven hiervoor Controle van rendementen en feedback naar calculatie bij afwijkingen. Advies voor corrigerende maatregelen indien nodig naar toekomst toe. Ontwikkeling We verwachten pro-activiteit inzake je persoonlijke ontwikkeling en die van jouw collega’s: volgen van noodzakelijke trainingen, netwerken, (aan)leren van nieuwe zaken (aan) van collega’s, lezen van vakbladen. Verantwoordelijkheid en vertrouwen Van begin tot eind verantwoordelijkheid nemen voor een tijdige en kwalitatieve uitvoering van het project. Je zorgt voor vertrouwen op de werkvloer bij klanten en collega’s.

  • Consultant Administratief Gent m/v (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

    Type: Vaste Job

    - De functie van administratief consultant is een sleutelpositie in het bedrijf omdat de administratieve consultants verantwoordelijk zijn voor de loonlijst- en factureringsdiensten van alle agentschappen in België. - De administratief consultant is verantwoordelijk voor de administratieve taken met betrekking tot de bedrijfsactiviteit (HR-diensten). - De consultant is tevens verantwoordelijk voor het administratieve en sociale beheer van elke uitzendkracht. - Een basiskennis van het Frans en Engels is een belangrijke meerwaarde.

  • KOK / KOKKIN (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: DE KLOKKEPUT

    Type: Vaste Job

    Voor ons restaurant zijn we op zoek naar een kok / kokkin. Je staat in voor het bereiden van gerechten uit de Franse keuken en het opstellen van de menu's.

  • Elektricien openbare verlichting (Sint-Truiden) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Verstraete Enteprises is een elektrotechnisch bedrijf, gekend voor kwaliteit, veiligheid en multicultureel georiënteerd teamwork. Om een verdere groei te kunnen waarmaken zijn we momenteel op zoek naar een technieker openbare verlichting voor de regio van Sint-Truiden. In deze functie voer je werken uit aan de bovengrondse lijnen (openbare verlichting). Samen met een collega plaats je de (verlichtings)palen, armaturen en lampen, en spoor je fouten op in de verschillende soorten netten. Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren, maak je gebruik van een hoogtewerker.

  • Bordenbouwer (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Vaste Job

    Aan de hand van een installatiedossier, schema's, stukken- en klemmenlijst en een bord lay-out, bouw je zelfstandig een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie op de werf. Je voorziet in het benodigde materiaal en materieel. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen, elektrische componenten. Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af

Zoek naar antwoorden van ICE CUBES EXPRESS in sociale netwerken
Look for responds of ICE CUBES EXPRESS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ICE CUBES EXPRESS. Laat een reactie achter voor ICE CUBES EXPRESS. ICE CUBES EXPRESS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ICE CUBES EXPRESS. Leave a respond for ICE CUBES EXPRESS. ICE CUBES EXPRESS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ICE CUBES EXPRESS op de google maps. Adres en contacten ICE CUBES EXPRESS
Location of ICE CUBES EXPRESS on the google maps. Address and contacts of ICE CUBES EXPRESS

Andere gerelateerde bedrijven als come ICE CUBES EXPRESS ICE CUBES EXPRESS: P. DUTILLIEUX | Hi-Fi Son SPRL | Aller Simple (l') | SONG-HUA | OGC

Other related companies as ICE CUBES EXPRESS: P. DUTILLIEUX | Hi-Fi Son SPRL | Aller Simple (l') | SONG-HUA | OGC

ICE CUBES EXPRESS is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ICE CUBES EXPRESS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02062652587. Het bedrijf ICE CUBES EXPRESS bevindt zich op het adres: Chausee de Boondael 55 bte 22, BRUSSELS, BELGIUM B-1050 BE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 724,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 100,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ICE CUBES EXPRESS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ICE CUBES EXPRESS is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ICE CUBES EXPRESS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ICE CUBES EXPRESS, openstaande posities, locatie van ICE CUBES EXPRESS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ICE CUBES EXPRESS is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is ICE CUBES EXPRESS, company assigned to the tax number BE02062652587. The company ICE CUBES EXPRESS is located at the address: Chausee de Boondael 55 bte 22, BRUSSELS, BELGIUM B-1050 BE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 724,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 100,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ICE CUBES EXPRESS were not found.
The main activity of ICE CUBES EXPRESS is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ICE CUBES EXPRESS is not available. You also can look at reviews of ICE CUBES EXPRESS, open positions, location of ICE CUBES EXPRESS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ICE CUBES EXPRESS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ICE CUBES EXPRESS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ICE CUBES EXPRESS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ICE CUBES EXPRESS, employees, financial statistics.