OGC

Contactgegevens OGC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OGC: address, phone, fax, email, website, opening hours

OGC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): rue des bollandistes,23, BRUSSELS, 1040, België

Telefoon (phone): 7323822 (+32-7323822) 7323822 (+32-7323822)

Fax (fax): +32 (53) 611-59-33 +32 (53) 611-59-33

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OGC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OGC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OGC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OGC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OGC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OGC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OGC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OGC
Products information OGC

BTW identificatienummer (tax): BE06512939453
Ondernemingsnummer: 1952239990
Hoofdstad (capital): 140,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 757,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in OGC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OGC
(Get full report from official database of BE for OGC)

Aanvulling soorten activiteiten voor OGC
Addition kinds of activities for OGC

204604. Maaltijden bijproducten | Corn milling by-products
22959902. Lamineren van stoffen | Laminating of fabrics
22990406. Wool shoddy | Wool shoddy
55510300. Zeilboten en uitrusting | Sailboats and equipment
60629901. Staatsbureaus, niet federaal gecharterd | State credit unions, not federally chartered
79290100. Muzikale entertainers | Musical entertainers

Werken bij OGC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OGC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OGC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OGC. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrossier in Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een garage gelegen in Borgloon zijn we op zoek naar een carrossier. Als carrossier voer je efficiënt en nauwkeurig de herstelopdrachten uit. Je takenpakket bestaan onder andere uit: - Voorbereidend werk mbt schuren en plamuren - Monteren en demonteren van onderdelen - Uitdeukwerken - Herstelling van het koetswerk van voertuigen

  • Tijdelijke schoonmaker (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma gelegen in Dendermonde zijn we op zoek naar een tijdelijke schoonmaker(ster). Jouw taken zullen bestaan uit: - het stof gaan wegvegen - wegblazen met compressor, - resten grondstof/producten opkuisen - onkruid gaan verwijderen Heb jij ervaring als schoonmaker(ster) en schrikt stof jou niet af, dan ben jij de persoon die wij zoeken! Stuur snel jouw CV naar [email protected] of contacteer ons op het nummer 052/25.85.00

  • Productiearbeider (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk je graag de hele dag buiten? Zoek je een job waar veel afwisseling in zit? Dan hebben we een leuke job gevonden voor jou! Voor een betonbedrijf in Lier zoeken we een lader/losser. Op hun buitenplein hebben ze nood aan iemand die een constant overzicht heeft over waar alles zich bevindt, van waar het komt en waar het heen moet. Verder horen er tot de taken: o Bedienen van de torenkraan van op de grond. o Laden en lossen met een heftruck o Levering controleren o Producten voor levering laatste controle check + bijwerken/afwerken waar nodig. Heb je hier ervaring met een heftruck of torenkraan, geweldig. Zo niet, is er een opleiding 'on the job'. Je werkt in ochtend uren van 6.00-14.45

  • Hulp in huis - Voltijds of deeltijds - Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: BOD DIENSTENBEDRIJF

    Type: Dienstenchequebaan

    Als het nu gaat over poetsen, de afwas doen, kledij wassen en strijken, boodschappen doen of koken... jij doet het allemaal met een glimlach. Je werkt steeds bij eigen vaste klanten op de uren die jij samen met je consulent bent overeengekomen.

  • Werken als huishoudhulp regio Olen? Kies voor Domestic Services! (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 3 gastgezinnen in Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in centrum Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen tot een fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudenten zondagwerk +18 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiende onderneming in Grobbendonk zijn wij momenteel op zoek naar jobstudenten die op zondagen en wettelijke feestdagen een centje willen bijverdienen. Je komt terecht een een groeiende logistieke onderneming waar je ingezet wordt op meerdere afdelingen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: * Orderpicken van kledij met behulp van een handscanner * Inpakken van de kledij, rekening houdend met de eisen van de klant * Verplaatsen van stuks en goederen in het magazijn van positie A naar positie B * ... & nog zoveel meer! Kan je jezelf op regelmatige basis vrij maken op zondagen en feestdagen en ben je bovendien 18 jaar of ouder? Neem dan zeker contact op met ons. Solliciteren kan door je CV en een korte motivatie door te sturen naar [email protected]

  • Engineering Manager (Ervaren Stabiliteitsingenieur) regio Kempen (m/v) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Vaste Job

    P4P (People 4 Projects) zoekt in de regio Kempen een Engineering Manager (ervaren Stabiliteitsingenieur) (m/v). Functiebeschrijving: Als Engineering Manager (ervaren Stabiliteitsingenieur) ben je eindverantwoordelijk voor het functioneren van de studiedienst en de tekenkamer en voor de kwaliteit van het afgeleverde werk. Je stuurt de stabiliteitsingenieurs (5) en de tekenaars (7) aan en rapporteert rechtstreeks aan de technisch directeur. Jouw takenpakket: Je werkt nauw samen met de interne planning, projectleiding, werkvoorbereiding en calculatie en met de ondersteunende diensten. Je verzorgt de planning van de engineeringsafdeling en het tekenbureau. Je stuurt je medewerkers van de afdeling engineering en het tekenbureau aan, je motiveert en begeleid hen. Je fungeert voor de stabiliteitsstudies als specialist waar je collega’s raad kunnen komen vragen. Je begeleidt de medewerkers van ingehuurde tekenbureaus. Je staat in voor de betrouwbaarheid van gemaakte studies en tekeningen. Je onderhouden van contacten met klanten (via projectleiding). Je beheert de contacten met externe tekenbureaus. Je biedt ondersteuning aan medewerkers van de calculatie afdeling. Je wordt betrokken in de ontwerpfase en zoekt mee naar alternatieven bij het ontwerpen. Je adviseert de calculators en verkopers in verband met het opstellen van de offertes. Je adviseert de directie inzake investeringen. Je voert functionerings- en beoordelingsgesprekken met jouw medewerkers. Je verzorgt de registratie van niet-conformiteiten. Je staat in voor het aannemen van personeel in overleg met de personeelsdienst en de directie.

  • CARROSSIER-PLAATSLAGER (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: CARROSSERIE LECLUYSE

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een carrossier-plaatslager met ervaring. Je taak bestaat uit voorbereiding, plaatslagen en richten.

  • Junior Sales Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SELLSIOR

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een uitdagende job? Weet je hoe je mensen kan overtuigen? Vind je het onbekende spannend? Lees dan vooral verder! Ben jij de startende salesprofessional met een winning attitude die we zoeken? Ben je ondernemend, doelgericht en proactief in het creëren van kansen en mogelijkheden? Overtuig ons dan van je commerciële skills! Wie zijn we? Sellsior helpt bedrijven groeien! Wij nemen het salesproces van een bedrijf onder de loep, gaan op zoek naar de pijnpunten en groeikansen, en rollen zo een doelgericht plan van aanpak uit, volledig op maat van onze klant. Als sales consultant ben jij hierin een belangrijke schakel. Zo kan je worden ingezet om nieuwe business te genereren door het identificeren en ontwikkelen van nieuwe klantrelaties, het beheren en uitbouwen van bestaande klanten, tot het opleiden van het salesteam bij onze klant en de implementatie van het salesoptimalisatieplan. Jouw commercieel talent en ondernemerschap bepalen de volgende stappen in je loopbaan!

  • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Sint-gillis -waas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties.

  • JUNIOR SUPPLY PLANNER (TIJDELIJK) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673445-inline.html?cid=Partner_VDAB Junior Supply Planner (freelance) Analytisch Regio Gent Voor een grote speler in de chemische sector regio Gent zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics Gent omwille van interne doorgroei op zoek naar een tijdelijk medewerker voor Supply Planning. Als Junior Supply Planner ben je verantwoordelijk voor de kortetermijnplanning (3 maanden) van de producten geproduceerd in Gent, waarbij je de langetermijnplanning in het achterhoofd houdt. Bij bottle necks schiet jij in actie en voorzie je op een snelle en efficiënte manier de beste oplossing. Je registreert hierbij de incidenten en bekijkt mogelijkheden om dit in de toekomst te voorkomen. Op basis van de vraag van de markt, waarvan jou een rapport voorzien wordt door de distributieplanners, stel je de productieplanning op. Hierbij hou je rekening met het beschikbaar personeel, de machines en het materiaal. Je stemt regelmatig af met de productieplanner of de vooropgestelde planning een haalbare kaart is en stuurt bij waar nodig. Je streeft tevens naar een correctheid van de masterdatagegevens om zo een degelijke productieplanning te kunnen opmaken. In deze rol rapporteer je aan de senior planner en team leader supply planning.

Zoek naar antwoorden van OGC in sociale netwerken
Look for responds of OGC in social networks

Lees alle opmerkingen voor OGC. Laat een reactie achter voor OGC. OGC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OGC. Leave a respond for OGC. OGC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OGC op de google maps. Adres en contacten OGC
Location of OGC on the google maps. Address and contacts of OGC

Andere gerelateerde bedrijven als come OGC OGC: Electro Feys | AGEM | ELECTROMOBILE | Soci茅t茅 Patrimoniale d'Investissement & de Gestion | BAKKERIJ VAN AEKEN

Other related companies as OGC: Electro Feys | AGEM | ELECTROMOBILE | Soci茅t茅 Patrimoniale d'Investissement & de Gestion | BAKKERIJ VAN AEKEN

OGC is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OGC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06512939453. Het bedrijf OGC bevindt zich op het adres: rue des bollandistes,23, BRUSSELS, 1040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 140,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 757,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in OGC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OGC is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OGC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OGC, openstaande posities, locatie van OGC op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

OGC is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is OGC, company assigned to the tax number BE06512939453. The company OGC is located at the address: rue des bollandistes,23, BRUSSELS, 1040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 140,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 757,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in OGC were not found.
The main activity of OGC is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of OGC is not available. You also can look at reviews of OGC, open positions, location of OGC on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over OGC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OGC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OGC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OGC, employees, financial statistics.