I.M.E. Consulting CV

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • I.M.E. Consulting CV
Private companiesReal Estate • I.M.E. Consulting CV

Contactgegevens I.M.E. Consulting CV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data I.M.E. Consulting CV: address, phone, fax, email, website, opening hours

I.M.E. Consulting CV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zoutwerf 9 Mechelen, 2800, België

Telefoon (phone): 3215450550 3215450550

Fax (fax): 3215450551 3215450551

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) I.M.E. Consulting CV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "I.M.E. Consulting CV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "I.M.E. Consulting CV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van I.M.E. Consulting CV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen I.M.E. Consulting CV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of I.M.E. Consulting CV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees I.M.E. Consulting CV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti I.M.E. Consulting CV
Products information I.M.E. Consulting CV

BTW identificatienummer (tax): BE03011596679
Ondernemingsnummer: 3535369873
Hoofdstad (capital): 607,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 741,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in I.M.E. Consulting CV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor I.M.E. Consulting CV
(Get full report from official database of BE for I.M.E. Consulting CV)

Aanvulling soorten activiteiten voor I.M.E. Consulting CV
Addition kinds of activities for I.M.E. Consulting CV

7011. Hotels en motels | Hotels and motels
072299. Gewas oogst, nec | Crop harvesting, nec
147499. Potash-, frisdrank- en boraatmineralen, nec | Potash, soda, and borate minerals, nec
09120000. vinvis | Finfish
17969901. Lift installatie en conversie | Elevator installation and conversion
22110810. Organdy, katoen | Organdy, cotton

Werken bij I.M.E. Consulting CV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in I.M.E. Consulting CV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor I.M.E. Consulting CV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for I.M.E. Consulting CV. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround Verkoopmedewerker Fulltime (NEEROETEREN)

    Regio: NEEROETEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verkoop Op orde houden van de winkel: opruimen poetsen.. Bestellingen opmaken Rekken aanvullen Kassa

  • horeca personeel (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Betalingen ontvangen Bereiden en/of opwarmen van: Frieten en frituursnacks De klant informeren over de samenstelling van de producten (salades belegde broodjes ...) De bestelling opnemen Afwassen Bereiden en/of opwarmen van: Belegde broodjes Bereiden en/of opwarmen van: Warme dranken De bestelling aan de klant overhandigen (op een bord in een meeneemverpakking op een dienblad ...) Omgaan met stress Commercieel zijn Klantgerichtheid Resultaatgerichtheid Een dynamische prettige en leerzame werkomgeving

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Bree - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bocholt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student chauffeur B Herfstvakantie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf actief in de voeding, zijn we op zoek naar een student met een rijbewijs B die deze vakantie wil werken als chauffeur. Je staat in voor het rondbrengen van stalen en leveren van bestellingen. Je rijdt met de wagen van de firma. Je zal meestal werken in de late ploeg, starten om 13u00.

  • Jobstudent Host (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ONLINE SEMINAR

    Type: Studentenjob

    Webinar host/hostess met affiniteit voor online media Zoek jij een leuke, afwisselende en goed betaalde baan met flexibele werktijden? Kom dan ons OnlineSeminar-team versterken! We zijn een groeiend, innovatief bedrijf, in het hartje van Brussel, gespecialiseerd in het faciliteren van online seminars/webinars. We bieden een interactief platform aan onze klanten waar ze online kunnen communiceren met hun doelpubliek. Hoofdtaken  In deze functie ben je gastheer/gastvrouw voor onze cliënten. Je ontvangt mensen in onze studio en begeleidt ze voorafgaand en gedurende het live webinar.  Je assisteert bij de live webinars. Je biedt technische ondersteuning in de chat, telefonisch en aan moderatoren. Hiervoor hoef je geen techneut te zijn, maar belangrijk is dat je assertief bent en snel dingen oppakt. Profiel  Om goed in deze functie te passen, ben je zelfstandig en proactief.  Je staat stevig in je schoenen en durft de leiding te nemen als dat nodig is.  Bovenal ben je klantvriendelijk en servicegericht.  Je hebt 0-2 jaar werkervaring of je bent bachelor/master student  Je hebt affiniteit met ICT of online media  Uitstekend in Nederlands en/of Frans zowel woord als geschrift, Engels is een pre. Wij bieden We bieden een goed salaris maar ook een gezellig bedrijf met leuke collega’s. Daarnaast zitten wij op een toplocatie in hartje Brussel. Veel van het werk zal in de avonden plaatsvinden. Indien je ook beschikbaar bent overdag, horen wij dit graag. Contact Geïnteresseerd? Surf dan alvast eens naar onze website www.onlineseminar.be en stuur je cv met een korte motivatie naar [email protected] of bel naar 0470/93 17 29

  • MANAGEMENT TRAINEE (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1675507-inline.html?cid=Partner_VDAB Ons bedrijf is je misschien niet bekend, maar onze producten des te meer. CULINOR convenience cuisine, met hoofdkantoor te Destelbergen (bij R4), is de belangrijkste producent van verse kant-en-klaarmaaltijden in de Benelux. Het bedrijf speelt in op de trend van gezonde, smaakvolle en snel te bereiden verse maaltijden. Dagelijks zijn een 500-tal medewerkers actief in 5 productievestigingen – waarvan 3 gelegen in de Gentse regio en 2 in de Kempen - en borgen kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid. Voor één van onze sites in regio Gent zoeken we momenteel een (m/v) Ben je gedreven, betrokken en professioneel? Dan horen wij graag van jou. Om je de Culinor filosofie en werkwijze eigen te maken, is de initiële periode intensief, leerrijk en ‘hands-on’. Je kunt hierbij rekenen op onze steun en begeleiding waarbij je alle middelen en knowhow worden aangereikt om je doel te bereiken.   Een jaar lang ben je in één van onze sites actief en ga je meewerken aan de optimalisatie van onze productieafdelingen of warehouse, help je met het verbeteren van rendementen en het opzetten van best practices,… · Je vervult ook operationele taken op de werkvloer waarbij je erin slaagt diverse leidinggevende functies in de productie of logistiek te beheersen· Tevens help je bij het succesvol opzetten van nieuwe productielijnen ihkv de uitbreiding van ons assortiment · Met je technische kennis los je eenvoudige technische problemen in een handomdraai op· Bij dit alles heb je oog voor kwaliteit, veiligheid en milieu· Geleidelijk worden er meer taken gedelegeerd wat je zal toelaten om later ruimere verantwoordelijkheden op te nemen· Je rapporteert rechtstreeks aan de respectievelijke manager

  • Verkoopsmedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BRICO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe medewerker die zal instaan voor de verkoop van allerhande artikelen in de winkel. Je helpt bij het aanvullen, ordenen en uitstallen van de producten in de winkel en in de voorraadruimtes. Daarnaast geef je advies aan de klanten en help je hen bij hun aankopen.

  • Maintenance Technician (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: BRU TEXTILES

    Type: Vaste Job

    · Preventief onderhoud van alle machines in ons magazijn; · Detecteren en oplossen van mechanische, electrische, hydraulische of pneumatische problemen; · Beheer van reserve onderdelen in ons magazijn; · Herstellen van mechanische, electrische, hydraulische of pneumatische breakdowns; · Plannen, organiseren en opvolging van alle inspecties van externe machines; · Plannen, organiseren en opvolging van alle herstellingen van externe machines; · Onderhoud en herstellingen aan het gebouw/terrein; · Algemene klusjesmans activiteiten

  • Winkelmedewerker colora Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: COLORA

    Type: Vaste Job

    Een werkdag bij colora is nooit hetzelfde. Geen routineklus dus, wel elke keer een nieuwe uitdaging. Je denkt mee met de klant en leeft je in in hun wensen. Je inspireert hen met kleur en interieur. Je begeleidt hen van prille voorbereiding tot perfecte afwerking. Je geeft tips in de winkel of toont klanten hoe het moet bij hen thuis. Bij deze vacature ligt het accent op het geven van kleuradvies bij klanten thuis. Je hoort het, werken bij colora gaat verder dan enkel verf verkopen. Ook het organiseren van workshops, etalages opbouwen of de winkel mee helpen (her)inrichten, bestellingen beheren en de stock netjes en overzichtelijk houden behoren tot jouw takenpakket.

  • Psychotherapeut (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: KANDRIKEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil je mee bouwen aan een psychotherapeutische praktijk binnen een multidisciplinaire groepspraktijk (kiné, manuele therapie, accupunctuur,…) ? Onze groepspraktijk van 4 therapeuten is op zoek naar een 5e psychotherapeut. Momenteel is de insteek contextueel/systemisch, interactioneel en oplossingsgericht. We staan open voor andere denkkaders, indien ze aanvullend zijn en voor kruisbestuiving kunnen zorgen.

  • Zelfstandig Kinesitherapeut (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: B&L

    Type: Zelfstandige activiteit

    In verband met uitbreiding van onze praktijk zijn we op zoek naar een collega met een specialisatie of interessegebied voor een langdurige samenwerking. Je zal deel uitmaken van een multidisciplinaire praktijk met een gevarieerd publiek. Je behandelt voornamelijk in de praktijk, maar er komen ook enkele huisbezoeken aan bod in de nabije omgeving. Je kan je eigen agenda beheren wat je de mogelijkheid biedt ruimte te laten voor bijkomende opleidingen of hobby's. Dit is voorlopig een deeltijdse betrekking. Een voltijdse betrekking zit zeker in de mogelijkheden.

Zoek naar antwoorden van I.M.E. Consulting CV in sociale netwerken
Look for responds of I.M.E. Consulting CV in social networks

Lees alle opmerkingen voor I.M.E. Consulting CV. Laat een reactie achter voor I.M.E. Consulting CV. I.M.E. Consulting CV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for I.M.E. Consulting CV. Leave a respond for I.M.E. Consulting CV. I.M.E. Consulting CV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie I.M.E. Consulting CV op de google maps. Adres en contacten I.M.E. Consulting CV
Location of I.M.E. Consulting CV on the google maps. Address and contacts of I.M.E. Consulting CV

Andere gerelateerde bedrijven als come I.M.E. Consulting CV I.M.E. Consulting CV: De Kortrijkse Fiduciaire NV | TONY | MAES | GARAGE TRIMPONT | K.G.A.

Other related companies as I.M.E. Consulting CV: De Kortrijkse Fiduciaire NV | TONY | MAES | GARAGE TRIMPONT | K.G.A.

I.M.E. Consulting CV is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is I.M.E. Consulting CV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03011596679. Het bedrijf I.M.E. Consulting CV bevindt zich op het adres: Zoutwerf 9 Mechelen, 2800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 607,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 741,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in I.M.E. Consulting CV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van I.M.E. Consulting CV is Onroerend goed, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van I.M.E. Consulting CV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van I.M.E. Consulting CV, openstaande posities, locatie van I.M.E. Consulting CV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

I.M.E. Consulting CV is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is I.M.E. Consulting CV, company assigned to the tax number BE03011596679. The company I.M.E. Consulting CV is located at the address: Zoutwerf 9 Mechelen, 2800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 607,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 741,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in I.M.E. Consulting CV were not found.
The main activity of I.M.E. Consulting CV is Real Estate, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of I.M.E. Consulting CV is not available. You also can look at reviews of I.M.E. Consulting CV, open positions, location of I.M.E. Consulting CV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over I.M.E. Consulting CV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf I.M.E. Consulting CV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about I.M.E. Consulting CV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company I.M.E. Consulting CV, employees, financial statistics.