I.G. Immer-Goed nv

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • I.G. Immer-Goed nv
Private companiesSocial Services • I.G. Immer-Goed nv

Contactgegevens I.G. Immer-Goed nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data I.G. Immer-Goed nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

I.G. Immer-Goed nv

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Depotstraat 44, 2620, Eur Hemiksem, België

Telefoon (phone): 32 3 877 32 44 32 3 877 32 44

Fax (fax): 32 3 877 23 99 32 3 877 23 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) I.G. Immer-Goed nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "I.G. Immer-Goed nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "I.G. Immer-Goed nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van I.G. Immer-Goed nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen I.G. Immer-Goed nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of I.G. Immer-Goed nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees I.G. Immer-Goed nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti I.G. Immer-Goed nv
Products information I.G. Immer-Goed nv

BTW identificatienummer (tax): BE05238525390
Ondernemingsnummer: 1486419677
Hoofdstad (capital): 466,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 631,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in I.G. Immer-Goed nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor I.G. Immer-Goed nv
(Get full report from official database of BE for I.G. Immer-Goed nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor I.G. Immer-Goed nv
Addition kinds of activities for I.G. Immer-Goed nv

07220204. Boommoeren, machine oogstdiensten | Tree nuts, machine harvesting services
22950203. Garen, plastic bekleed: gemaakt van gekochte garens | Yarns, plastic coated: made from purchased yarns
35310608. Entrenching machines | Entrenching machines
37430200. Interurban auto's en auto-apparatuur | Interurban cars and car equipment
39990805. Kalenders, ingelijst | Calendars, framed
83220602. Helpende handdienst (grootbroer, enz.) | Helping hand service (big brother, etc.)

Werken bij I.G. Immer-Goed nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in I.G. Immer-Goed nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor I.G. Immer-Goed nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for I.G. Immer-Goed nv. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf te Hofstade zoeken we een chauffeur CE. Je staat in voor het leveren van palletgoed. Je moet zelf niet laden-lossen. De vrachtwagen wordt bij het bedrijf voorgeladen, je staat wel zelf in voor het zekeren van je lading. En bij klant wordt de lading voor je gelost. Je werkt van maandag tem vrijdag, telkens ongeveer van 6 tot 18 uur. Optie vast vacature.

  • Schoonmaker-ster Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster voor in Eeklo Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Je bent beschikbaar van maandag tot vrijdag van 6u tot 10u en zaterdag van 13u tot 17u (24u/week)

  • Textielarbeider: operator spacelijn Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van de grootste producenten van textiel vloerbekleding in Europa zijn we op zoek naar een operator spacelijn. Als operator spacelijn sta je, na een interne opleiding, in voor de bediening van de space (=brei) machine. Je regelt daarbij de knoppen af en stelt de machine in.

  • Business Analyst (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant ,gevestigd in Bornem, zijn wij op zoek naar een Insurance, Maintenance & Remarketing Associate voor een tijdelijke opdracht tot en met juni 2019. Je komt terecht in een lease- en financieringsmaatschappij, dat deel uitmaakt van een internationale groep binnen de automotive sector en verdeler is van een premium automerk. Heb je een passie voor cijfers, een goed analytisch inzicht en een achtergrond in verzekeringen? Dan is dit jouw kans op een top job! Als Insurance, Maintenance & Remarketing Associate assisteer je bij de ontwikkelijng van de bestaande & toekomstige verzekerings- & onderhoudsactiviteiten, alsook bij de verbetering van verkoop- & operationele processen via workshops & projecten. Jouw verantwoordelijkheden: Opvolgen van projectactiviteiten met de provider(s). Helpen bij het opzetten van incentives voor verkopers / dealers en bonusregelingen. Implementatie van doelen voor verzekerings- en onderhoudsactiviteiten met specifieke KPI's alsook het proces van vernieuwing, CRM en cross-selling. Assisteren bij het opzetten van dealer- en interne trainingen voor verzekeringen en onderhoud. Je staat mee in voor het behalen van bedrijfsdoelstellingen voor verzekeringen en onderhoud, en voor de lokale verzekeringssamenwerking op te ontwikkelen producten. Implementatie en onderhoud van verkoopprocessen voor verzekeringen en onderhoud, alsook marketing-, communicatie- en campagnevereisten behoren tot jouw takenpakket. Verder voer je regelmatig updates uit over de huidige marktverzekerings- en onderhoudsomgeving.

  • MECHANIEKER (HANDZAME)

    Regio: HANDZAME

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden in een team dat instaat voor het reviseren en herstellen van motoren. Je kan een motor demonteren en monteren. Je bent in staat om slijtage vast te stellen aan mechanische en elektrische onderdelen. Je kan courante versleten onderdelen vervangen. Je weet eenvoudige frequente storingen op te sporen. Na de test maak je de motor klaar voor aflevering bij de klant.

  • Huishoudhulp regio Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Student supermarkt Rijkevorsel (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar zowel studenten voor de kassa als voor de charcuterie. Als vaste weekendstudent ben je bereid om minstens 3 dagen per maand te werken.

  • Verkoopsmedewerker Jobstudent Kerstvakantie (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Sint-Michiels zijn we op zoek naar verkoopsmedewerkers jobstudenten kerstvakantie (M/V). De firma situeert zich in de voedingssector. - Uren liggen tussen 9u30 en 18u - Werken in de kerstvakantie - Ook in de weekends! VANAF 18/12/2018!

  • Student with knowledge of the Cherokee language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of the Cherokee language and English. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • ERVAREN SCHRIJNWERKER (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: VAN HEE TIMMERBEDRIJF

    Type: Vaste Job

    We zoeken 2 schrijnwerkers, iemand voor de plaatsing en iemand voor de atelier-hout in een dynamische familiale onderneming. Je zal ingezet worden enerzijds bij de plaatsing van voormalijk ramen en deuren in zowel hout als PVC. Af en toe zit hier ook algemeen schrijnwerk tussen. In ons atelier maken we ramen, deuren, trappen en algemene schrijnwerkelementen. Dit allemaal is eigen productie en situeert zich voornamelijk in de houtafdeling.

  • Commercieel Technisch Medewerker met IT skills (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Commercieel Technisch Medewerker met IT skills Voor onze klant te Grobbendonk zijn we op zoek naar een commercieel technisch medewerker met IT skills Je bent het aanspreekpunt voor de klanten, koeltechniekers, aan de afhaalbalie om hen snel van de juiste materialen te voorzien. Je bespreekt koeltechnische problemen met klanten en zoekt samen naar een gepaste oplossing Vanuit je kennis en ervaring weet je de juiste producten aan te reiken Samen met de account managager vorm je een perfect team. Je biedt ondersteuning bij het maken van berekeningen, het opmaken en opvolgen van zowel offertes als bestellingen alsook na het verkooptraject. Tenslotte draag je de verantwoordelijkheid over de opbouw en beheer van de webshop

  • Freelance IT trainer-leerkracht-docent (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Het Coachingatelier

    Type: Zelfstandige activiteit

    Trainer in IT opleidingen. ECT geeft allerlei IT trainingen in onze eigen leslokalen in Wilrijk of intern bij klanten. De meeste van onze opleidingen kan je opsplitsen in 3 groepen: * MS Office trainingen: Excel, Outlook, Project... * Adobe trainingen: Photoshop, Illustrator, InDesign... * Tekenpakketten: AutoCAD, BricsCAD, SketchUp... Wij zoeken freelance trainers die in naam van ECT trainingen willen geven over deze onderwerpen. Wij kunnen vooraf niet bepalen hoe vaak we u gaan kunnen inschakelen.

Zoek naar antwoorden van I.G. Immer-Goed nv in sociale netwerken
Look for responds of I.G. Immer-Goed nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor I.G. Immer-Goed nv. Laat een reactie achter voor I.G. Immer-Goed nv. I.G. Immer-Goed nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for I.G. Immer-Goed nv. Leave a respond for I.G. Immer-Goed nv. I.G. Immer-Goed nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie I.G. Immer-Goed nv op de google maps. Adres en contacten I.G. Immer-Goed nv
Location of I.G. Immer-Goed nv on the google maps. Address and contacts of I.G. Immer-Goed nv

Andere gerelateerde bedrijven als come I.G. Immer-Goed nv I.G. Immer-Goed nv: JUSTICE DE PAIX | JEAN NEUSY | Van Den Heuvel P | ETS. DELEU L. | Chivas

Other related companies as I.G. Immer-Goed nv: JUSTICE DE PAIX | JEAN NEUSY | Van Den Heuvel P | ETS. DELEU L. | Chivas

I.G. Immer-Goed nv is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is I.G. Immer-Goed nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05238525390. Het bedrijf I.G. Immer-Goed nv bevindt zich op het adres: Depotstraat 44, 2620, Eur Hemiksem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 466,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 631,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in I.G. Immer-Goed nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van I.G. Immer-Goed nv is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van I.G. Immer-Goed nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van I.G. Immer-Goed nv, openstaande posities, locatie van I.G. Immer-Goed nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

I.G. Immer-Goed nv is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is I.G. Immer-Goed nv, company assigned to the tax number BE05238525390. The company I.G. Immer-Goed nv is located at the address: Depotstraat 44, 2620, Eur Hemiksem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 466,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 631,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in I.G. Immer-Goed nv were not found.
The main activity of I.G. Immer-Goed nv is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of I.G. Immer-Goed nv is not available. You also can look at reviews of I.G. Immer-Goed nv, open positions, location of I.G. Immer-Goed nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over I.G. Immer-Goed nv, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf I.G. Immer-Goed nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about I.G. Immer-Goed nv, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company I.G. Immer-Goed nv, employees, financial statistics.