Hotrate.com Technologies NV.

Particuliere bedrijvenRubber en diverse plastic producten • Hotrate.com Technologies NV.

Contactgegevens Hotrate.com Technologies NV.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hotrate.com Technologies NV.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hotrate.com Technologies NV.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Prins Boudewijnlaan 26, Kontich, ANTW BE-2550, België

Telefoon (phone): 32 3 290 2311 32 3 290 2311

Fax (fax): 32 3 2902300 32 3 2902300

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hotrate.com Technologies NV.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hotrate.com Technologies NV."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hotrate.com Technologies NV."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hotrate.com Technologies NV., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hotrate.com Technologies NV.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hotrate.com Technologies NV., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hotrate.com Technologies NV.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hotrate.com Technologies NV.
Products information Hotrate.com Technologies NV.

BTW identificatienummer (tax): BE01420227050
Ondernemingsnummer: 1010162353
Hoofdstad (capital): 687,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 148,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Hotrate.com Technologies NV. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hotrate.com Technologies NV.
(Get full report from official database of BE for Hotrate.com Technologies NV.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hotrate.com Technologies NV.
Addition kinds of activities for Hotrate.com Technologies NV.

354699. Power-powered handgereedschappen, nec | Power-driven handtools, nec
364700. Voertuigverlichting | Vehicular lighting equipment
17999941. Beschermende voeringinstallatie, ondergronds (riolering, enz.) | Protective lining installation, underground (sewage, etc.)
23890102. voetjes | Footlets
38429916. stofmaskers | Respirators
39490302. Oefencycli | Exercising cycles
50870102. Schoonheidssalon apparatuur en benodigdheden | Beauty parlor equipment and supplies

Werken bij Hotrate.com Technologies NV.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hotrate.com Technologies NV.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hotrate.com Technologies NV.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hotrate.com Technologies NV.. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpplanner - transportsector (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als hulpplanner help je mee met de collega's om de planning van de ritten voor de chauffeurs te organiseren in België en Nederland. Hiermee hou je rekening met de plaats van leveringen, het volume van de vrachtwagen, de soort vrachtwagen (want niet alle klanten zijn bereikbaar met een oplegger) en de deadline.

  • Machineoperator (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen in Kruishoutem, is AGO Jobs & HR op zoek naar een machine-operator. Als machine-operator sta je in voor het klaarzetten van de hulpstoffen voor het opstarten van de productie. Daarnaast ben je binnen je functie ook verantwoordelijk voor het coördineren van de hulp-operator en de inpakkers. Je werkt daarbij de vooropgestelde machine-order af en controleert de fruitcontainers voor en na gebruik.. Alsook zal je alle noodzakelijke kwaliteitscontroles uitvoeren, zoals gewichtscontrole en staalname. Naast deze hoofdtaken zal je ook instaan voor het manueel reinigen van de machines, samen met je collega\\\'s.

  • Chauffeur C / CE dagritten m/v (COMINES)

    Regio: COMINES

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job als chauffeur C of CE? Wij zoeken naar een chauffeur om linnen op te halen en te leveren. Nationale ritten, dagritten. Vertrek vanuit Comines. Onze klant is een nationale speler die voornamelijk in de zorgsector en horeca actief is. Om hun groeiend klantenbestand goed en correct te kunnen beleveren zoeken ze een bijkomende medewerker, chauffeur C of chauffeur CE. Taken: Je levert of haalt goederen op bij klanten en zorgt voor een correcte afhandeling hiervan: laden en lossen van de goederen, invullen van de leveringsdocumenten, eerste aanspreekpunt klant omtrent vragen/klachten... Dagwerk. Je werkt soms met flexibele of onderbroken werkuren. Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag.

  • Mecaniciens met rijbewijs C regio Beringen voor onmiddellijke opstart (M/V)! (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS HAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Beringen zijn wij dringend op zoek naar ervaren mecaniciens met rijbewijs C. *Je staat in voo rhet onderhoud en reparaties van de vloot *Rechtsstreekse communicatie met de verantwoordelijke van intern atelier *Maandelijks sta je één week in voor depannagedienst *Je hebt een hands - on mentaliteit *Je kan zelfstandig werken

  • Huishoudhulp regio Opwijk/Buggenhout/Merchtem (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: TRIXXO HOME OPWIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe gemotiveerde werknemer/werkneemster met een passie voor huishoudelijke taken. Je zal vooral schoonmaken, maar af en toe ook strijken, maaltijden voorbereiden en kleine naaiwerken doen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent inpakker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf in regio Brugge zijn wij op zoek naar een jobstudent die op donderdag beschikbaar is om te werken als inpakker. - inpakken van goederen - stickeren van de dozen - labelen van de goederen

  • Winkelbediende (jobstudent) (RAMSKAPELLE)

    Regio: RAMSKAPELLE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Studentenjob

    Voor een uniek een hip concept te Knokke-Heist zijn wij op zoek naar een aantal jobstudenten. Het concept is een shop in shop in Delhaize van Knokke-Heist. Ze bieden hoofdzakelijk ambachtelijke producten aan zoals, charcuterie, tapasschotels, kaasschotels, verse pizza's, belegde broodjes,... Takenpakket: klanten adviseren bedienen van cliënteel netjes houden van de toonbank

  • jobstudent slagerij (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VAN RAEMDONCK-HEYNINCKX

    Type: Studentenjob

    u staat in voor het versnijden van vleeswaren en de bediening van klanten.

  • Commercieel Adviseur - Regio Vlaams Brabant (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ADECCO LEUVEN INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Zin om vandaag de bank van morgen uit te tekenen? In een bank in een wereld die verandert, maken onze medewerkers van die verandering hun sterkste troef en zetten ze uitdagingen om in opportuniteiten. Ze anticiperen om klanten innovatieve oplossingen aan te bieden die perfect aansluiten bij hun behoeften. BNP Paribas Fortis, de grootste bank van het land, geeft haar medewerkers de kans om zich continu te ontwikkelen in een stimulerende en agile werkomgeving. Voor ons kantorennet zoeken we nieuwe collega's die klaar zijn voor een uitdaging. Onze klantenportefeuille is zeer gevarieerd. En jouw job dus ook! Je toekomstige job: Jouw taken als commercieel medewerker: Je bent in een van onze agentschappen het aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt klanten en geeft hen advies in de domeinen daily banking, save & invest, verzekeringen en kredieten. Je rekent daarvoor op je commerciële geest. Je grijpt commerciële kansen met beide handen en zorgt voor situaties waarbij de klant, de bank én de maatschappij winnen. Je deelt spontaan de nieuwste digitale tools met onze klanten. Want innovatie en creativiteit fascineren je.

  • kok of hulpkok (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DUC DE BOURGOGNE

    Type: Vaste Job

    Voorbereiden en klaarmaken maaltijden, bestellingen doorgeven en nazien, opstellen menu's en suggestie's, werkplaats en materiaal onderhouden ...

  • Zaalmedewerker/ barmedewerker flexijob of studentenjob (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: BRASSERIE JO

    Type: Flexijob

    U bedient de klanten, ruimt ook de tafels af en helpt ook mee achter de bar

Zoek naar antwoorden van Hotrate.com Technologies NV. in sociale netwerken
Look for responds of Hotrate.com Technologies NV. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hotrate.com Technologies NV.. Laat een reactie achter voor Hotrate.com Technologies NV.. Hotrate.com Technologies NV. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hotrate.com Technologies NV.. Leave a respond for Hotrate.com Technologies NV.. Hotrate.com Technologies NV. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hotrate.com Technologies NV. op de google maps. Adres en contacten Hotrate.com Technologies NV.
Location of Hotrate.com Technologies NV. on the google maps. Address and contacts of Hotrate.com Technologies NV.

Andere gerelateerde bedrijven als come Hotrate.com Technologies NV. Hotrate.com Technologies NV.: SLAGERIJ LENS | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | HARRY PRIMOT | CENTRE DE MEDECINE ESTHETIQUE | Bouwstock Calus

Other related companies as Hotrate.com Technologies NV.: SLAGERIJ LENS | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | HARRY PRIMOT | CENTRE DE MEDECINE ESTHETIQUE | Bouwstock Calus

Hotrate.com Technologies NV. is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hotrate.com Technologies NV., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01420227050. Het bedrijf Hotrate.com Technologies NV. bevindt zich op het adres: Prins Boudewijnlaan 26, Kontich, ANTW BE-2550. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 687,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 148,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Hotrate.com Technologies NV. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hotrate.com Technologies NV. is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hotrate.com Technologies NV. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hotrate.com Technologies NV., openstaande posities, locatie van Hotrate.com Technologies NV. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hotrate.com Technologies NV. is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hotrate.com Technologies NV., company assigned to the tax number BE01420227050. The company Hotrate.com Technologies NV. is located at the address: Prins Boudewijnlaan 26, Kontich, ANTW BE-2550. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 687,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 148,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Hotrate.com Technologies NV. were not found.
The main activity of Hotrate.com Technologies NV. is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Hotrate.com Technologies NV. is not available. You also can look at reviews of Hotrate.com Technologies NV., open positions, location of Hotrate.com Technologies NV. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hotrate.com Technologies NV., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hotrate.com Technologies NV., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hotrate.com Technologies NV., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hotrate.com Technologies NV., employees, financial statistics.