Herman Van Rompuy

Contactgegevens Herman Van Rompuy: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Herman Van Rompuy: address, phone, fax, email, website, opening hours

Herman Van Rompuy

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Gachard, 65 BRUSSEL, 1050, België

Telefoon (phone): 3223809744 3223809744

Fax (fax): 3223808954 3223808954

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Herman Van Rompuy: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Herman Van Rompuy"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Herman Van Rompuy"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Herman Van Rompuy, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Herman Van Rompuy. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Herman Van Rompuy, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Herman Van Rompuy. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Herman Van Rompuy
Products information Herman Van Rompuy

BTW identificatienummer (tax): BE08046356201
Ondernemingsnummer: 4178894042
Hoofdstad (capital): 887,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 180,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Herman Van Rompuy zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Herman Van Rompuy
(Get full report from official database of BE for Herman Van Rompuy)

Aanvulling soorten activiteiten voor Herman Van Rompuy
Addition kinds of activities for Herman Van Rompuy

384202. Katoen en katoen applicators | Cotton and cotton applicators
01820102. Paddestoel kuit, productie van | Mushroom spawn, production of
24119901. Brandstof hout oogsten | Fuel wood harvesting
35560504. Worststuffers | Sausage stuffers
35599912. Glasmakerijmachines: blazen, gieten, vormen, enz. | Glass making machinery: blowing, molding, forming, etc.

Werken bij Herman Van Rompuy: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Herman Van Rompuy: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Herman Van Rompuy. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Herman Van Rompuy. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitscontroleur (2 ploegen) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat aan de slag als eindcontroleur kwaliteit en je werkt hierbij in twee ploegen. Uw takenpakket bestaat uit volgende opdrachten: - Nazien en keuren van geweven en gebreide stukken op afwijkingen en fouten op een nazichttafel. - Invoeren van weefsel/breisel in nazichttafel en aannaaien van stukken. - Bedienen van nazichttafel (voortbewegen weefsel, instellen van meterteller). - Merken van bepaalde fouten op het weefsel of breisel. - Vlekken verwijderen. - Beoordelen en aantekenen van geconstateerde fouten op de kwaliteitskaart (nazicht rapport: aantal, grootte, soort fout etc.).

  • Kok (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de horeca? Wij zoeken een enthousiaste en gedreven kok die een keukenteam kan versterken in een hedendaags restaurant/feestzaal. Het restaurant en de feestzaal zijn al jaren een vaste waarde in Lokeren voor "smaakvolle" en unieke belevenissen.  Onder leiding van de chef sta je in voor allerhande keukenwerkzaamheden oa mise en place, bereiden en garneren van gerechten zowel in de koude als de warme keuken.

  • Vacature Gevelwerker Brugge (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taken: Gevelreiniging, onderhoud, stralen + gommen, kleine metselwerken, uithakken + voegen, kaleien, scheurherstel, natuursteenherstel, ...

  • Poetshulp Arendonk (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • HUISHOUDHULP DIEST- BEKKEVOORT (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Steek je graag de handen uit de mouwen en schrikken huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken of koken je niet af? Dan is een job als huishoudhulp misschien iets voor jou? Je werkt in eigen regio en je kan zelf je werkuren bepalen. Bovendien heb je een vast loon, berekend volgens de wettelijke barema.

  • Huishoudhulp met dienstencheques Regio Hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Actief NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar gemotiveerde deeltijdse of voltijdse huishoudhulpen om vast in dienst te treden.

  • Huishoudhulp - KAPELLE OP DEN BOS (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: hands@home

    Type: Dienstenchequebaan

    Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

  • Jobstudenten (m/v) - 10u/w (Colmar Aartselaar) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Mechanical engineer - Mechanisch ontwerper (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: IMA NV

    Type: Vaste Job

    Concepten uitwerken met projectleider of zelf deels de concepten uitwerken Mechanisch (deel)ontwerp in 3D uitwerken Verantwoordelijk voor de technische kwaliteit van je ontwerp Keuze van onderdelen en toeleveranciers in overleg met senior engineer Technische communicatie met klanten en leveranciers Assistentie bij het opstarten van de machine Opstellen technisch constructiedossier

  • MEEWERKEND CHAUFFEUR CE (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Je zal als chauffeur instaan voor het vervoer van bouwmaterialen naar verschillende werven. Daarnaast ga je indien nodig actief meewerken op de werf. Naast het besturen van de vrachtwagen sta je in voor het aanleggen van opritten, parkings, algemene grondwerk, rioleringen en afbraakwerken. Je werkt steeds in een team van vaste collega's.

  • Kapster Leercontract (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: HAIRCREATION CHRISTEL

    Type: Leercontract

    Wil je graag een vak als kapster leren? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

  • Barman (m/v) (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: DE SCHUUR

    Type: Flexijob

    Hulp in café. Je helpt mee met klaarzetten van dranken, bedienen van klanten, aanvullen van frigo's, afwas... "Allround medewerker" in tof café.

Zoek naar antwoorden van Herman Van Rompuy in sociale netwerken
Look for responds of Herman Van Rompuy in social networks

Lees alle opmerkingen voor Herman Van Rompuy. Laat een reactie achter voor Herman Van Rompuy. Herman Van Rompuy bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Herman Van Rompuy. Leave a respond for Herman Van Rompuy. Herman Van Rompuy on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Herman Van Rompuy op de google maps. Adres en contacten Herman Van Rompuy
Location of Herman Van Rompuy on the google maps. Address and contacts of Herman Van Rompuy

Andere gerelateerde bedrijven als come Herman Van Rompuy Herman Van Rompuy: DEWILDE MOTOR | Messaoudene M | NEW DOG | MTB METAL TECHNIEK BELGI? | PAX

Other related companies as Herman Van Rompuy: DEWILDE MOTOR | Messaoudene M | NEW DOG | MTB METAL TECHNIEK BELGI? | PAX

Herman Van Rompuy is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Herman Van Rompuy, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08046356201. Het bedrijf Herman Van Rompuy bevindt zich op het adres: Rue Gachard, 65 BRUSSEL, 1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 887,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 180,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Herman Van Rompuy zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Herman Van Rompuy is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Herman Van Rompuy is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Herman Van Rompuy, openstaande posities, locatie van Herman Van Rompuy op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Herman Van Rompuy is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Herman Van Rompuy, company assigned to the tax number BE08046356201. The company Herman Van Rompuy is located at the address: Rue Gachard, 65 BRUSSEL, 1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 887,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 180,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Herman Van Rompuy were not found.
The main activity of Herman Van Rompuy is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Herman Van Rompuy is not available. You also can look at reviews of Herman Van Rompuy, open positions, location of Herman Van Rompuy on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Herman Van Rompuy, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Herman Van Rompuy, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Herman Van Rompuy, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Herman Van Rompuy, employees, financial statistics.