Henry Bounameaux

Contactgegevens Henry Bounameaux: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Henry Bounameaux: address, phone, fax, email, website, opening hours

Henry Bounameaux

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Industrie, 42, Brussels, 1040, België

Telefoon (phone): 32 75 52 6669 32 75 52 6669

Fax (fax): +32 (3) 970-11-83 +32 (3) 970-11-83

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Henry Bounameaux: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Henry Bounameaux"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Henry Bounameaux"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Henry Bounameaux, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Henry Bounameaux. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Henry Bounameaux, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Henry Bounameaux. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Henry Bounameaux
Products information Henry Bounameaux

BTW identificatienummer (tax): BE06416809082
Ondernemingsnummer: 5039947509
Hoofdstad (capital): 566,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 399,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Henry Bounameaux zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Henry Bounameaux
(Get full report from official database of BE for Henry Bounameaux)

Aanvulling soorten activiteiten voor Henry Bounameaux
Addition kinds of activities for Henry Bounameaux

724199. Kapper winkels, nec | Barber shops, nec
23949903. Convertible tops, canvas of boot: van aangekochte materialen | Convertible tops, canvas or boat: from purchased materials
35310803. Bladen voor graders, schrapers, bulldozers en sneeuwploegen | Blades for graders, scrapers, dozers, and snow plows
36710201. Electron beam (beta ray) generator buizen | Electron beam (beta ray) generator tubes
65120205. Winkelcentrum, buurt (30.000-100.000 m²) | Shopping center, neighborhood (30,000-100,000 sq ft)
70110305. Seizoensgebonden hotel | Seasonal hotel
80110000. Kantoren en klinieken van medische artsen | Offices and clinics of medical doctors

Werken bij Henry Bounameaux: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Henry Bounameaux: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Henry Bounameaux. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Henry Bounameaux. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerker Stock ( m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een magazijnier die hulp wil bieden in de STOCK. Daarnaast ook helpen bij herstellingen. IT kennis is mooi meegenomen, maar niet verplicht.

  • Procesoperator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf gelegen te Herentals zijn wij op zoek naar een procesoperator in de vaste nachtploeg. Je zorgt voor de correcte bereiding en verwerking van de afgewerkte sauzen. Je bent technisch aangelegd, voert kwaliteitscontroles uit, je neemt stalen en het reinigen van de machines behoren ook tot jouw takkenpakket.

  • Magazijnier / Monteur (m/v) (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Actief Interim Heist

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Heist-op-den-Berg zijn wij op zoek naar een gestructureerde magazijnier, die ook af en toe montagewerk kan verrichten. - Je staat in voor het receptioneren van binnenkomende goederen en doet er de administratie rond. - Je vult voorraden aan en je structureert de magazijn rekken en het automatisch magazijn. - Je doet opvolging van de project gebonden aankopen. - Je staat in voor het verpakken van de installaties en de goederen - Je laadt en lost de vrachtwagens. - Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid op de werkvloer. - Je maakt demo installaties voor transport klaar en je stelt deze terug op bij terugkeer. - Af en toe help je bij het monteren op de werkvloer (mechanisch electrisch) - Je controleert en je werkt stuklijsten bij in het ERP systeem.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hasselt, 28 uur per week. (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 28 uren per week voor 3 gastgezinnen wonende te Hasselt. Deze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen.

  • Synergie Hasselt zoekt studenten (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn dringend nog op zoek naar gemotiveerde studenten voor diverse vacatures met snelle opstart! Ben jij nog student en op zoek naar een leuke studentenjob, reageer dan zeker op deze vacature!

  • Student 17+ (M/V) - weekendwerk tearoom (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Opdienen Afwas

  • STORINGSTECHNIEKER (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Storingstechniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als storingstechnieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

  • Tekenaar Elektriciteit & Inplantingen (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar / ontwerper met ervaring in het uittekenen van lay-out plannen van elektrische hoogspanningsinstallaties. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel. Ervaring in tekenwerk is noodzakelijk. Ervaring in de hoogspanning is niet noodzakelijk. Ervaring in algemene elektricteit, ook bouwkunde of landmeter - ervaring speelt mee.

  • Flexi Jobber Horeca (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Trixxo Horeca

    Type: Flexijob

    Wil jij in je extra tijd nog iets bij verdienden in de horeca? In onze sector mag je onbeperkt bijverdienen als flexi-jobber. Zelf je uren bepalen en inplannen wanneer je kunt. Ervaring is niet perse vereist.

  • Nagelstyliste flexijob (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: ORIGINALS SUPPLY

    Type: Flexijob

    het plaatsen van gelnagels & gellak uitvoeren van manicure, lakken klanten helpen bij de aankoop van nagelproducten

  • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van Henry Bounameaux in sociale netwerken
Look for responds of Henry Bounameaux in social networks

Lees alle opmerkingen voor Henry Bounameaux. Laat een reactie achter voor Henry Bounameaux. Henry Bounameaux bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Henry Bounameaux. Leave a respond for Henry Bounameaux. Henry Bounameaux on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Henry Bounameaux op de google maps. Adres en contacten Henry Bounameaux
Location of Henry Bounameaux on the google maps. Address and contacts of Henry Bounameaux

Andere gerelateerde bedrijven als come Henry Bounameaux Henry Bounameaux: I.C. SERVICES | Pc Warehouse BVBA | Jacqueline | Van Den Berghe | MUSEUM DR. GUISLAIN

Other related companies as Henry Bounameaux: I.C. SERVICES | Pc Warehouse BVBA | Jacqueline | Van Den Berghe | MUSEUM DR. GUISLAIN

Henry Bounameaux is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Henry Bounameaux, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06416809082. Het bedrijf Henry Bounameaux bevindt zich op het adres: Rue de l'Industrie, 42, Brussels, 1040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 566,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 399,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Henry Bounameaux zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Henry Bounameaux is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Henry Bounameaux is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Henry Bounameaux, openstaande posities, locatie van Henry Bounameaux op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Henry Bounameaux is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Henry Bounameaux, company assigned to the tax number BE06416809082. The company Henry Bounameaux is located at the address: Rue de l'Industrie, 42, Brussels, 1040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 566,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 399,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Henry Bounameaux were not found.
The main activity of Henry Bounameaux is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Henry Bounameaux is not available. You also can look at reviews of Henry Bounameaux, open positions, location of Henry Bounameaux on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Henry Bounameaux, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Henry Bounameaux, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Henry Bounameaux, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Henry Bounameaux, employees, financial statistics.