HCT EUROPE S.A

Contactgegevens HCT EUROPE S.A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HCT EUROPE S.A: address, phone, fax, email, website, opening hours

HCT EUROPE S.A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 99 Oosterveldlaan, WILRIJK, ANTWERP 2610, België

Telefoon (phone): 32 3 4439393 32 3 4439393

Fax (fax): 32 3 4439399 32 3 4439399

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HCT EUROPE S.A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HCT EUROPE S.A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HCT EUROPE S.A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HCT EUROPE S.A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HCT EUROPE S.A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HCT EUROPE S.A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HCT EUROPE S.A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HCT EUROPE S.A
Products information HCT EUROPE S.A

BTW identificatienummer (tax): BE09973083496
Ondernemingsnummer: 1692413330
Hoofdstad (capital): 884,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 848,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in HCT EUROPE S.A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HCT EUROPE S.A
(Get full report from official database of BE for HCT EUROPE S.A)

Aanvulling soorten activiteiten voor HCT EUROPE S.A
Addition kinds of activities for HCT EUROPE S.A

251501. Matrassen en funderingen | Mattresses and foundations
509900. Duurzame goederen, anders | Durable goods, nec
32550401. Kiln meubels, klei | Kiln furniture, clay
34919903. Brandkraanventielen | Fire hydrant valves
67949903. Octrooien, licenties, leasing | Patent buying, licensing, leasing
86519903. Politieke club | Political club
96119901. Consumentenbescherming kantoor, regering | Consumer protection office, government

Werken bij HCT EUROPE S.A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HCT EUROPE S.A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HCT EUROPE S.A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HCT EUROPE S.A. Looking for open vacancies in other companies

  • HR verantwoordelijke Neder-Over-Heembeek (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar HR verantwoordelijke (M/V) voor een bedrijf in de regio rond Neder-Over-Heembeek. Onze klant is actief in de metaalindustrie. Als HR verantwoordelijke heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je bent het centraal aanspreekpunt voor werknemers en staat hen bij met raad en daad (vragen betreffende ziekte, verlof, verloning, etc.); Je beheert de HR administratie en doet o.a. de loonaangiftes in samenwerking met een extern bureau; Je volgt personeelsdossiers zelfstandig op; Regelmatig rapporteer je aan het hoofdkantoor; Je bent mee verantwoordelijk voor de werving en selectie. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Waterloo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques Bocholt (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Bocholt voor 12 per week. Dagen zijn overeen te komen.

  • Jobstudent - Verkoopmedewerker Traiteur (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zijn dit jouw taken: Klanten met een glimlach bedienen. Correct afrekenen van bestellingen Maken van belegde broodjes Versnijden van fijne vleeswaren het uitscheppen van salades...

  • Jobstudenten september Tongeren (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Tongeren zoeken wij nog jobstudenten voor de maand september. Atelier werk, montagewerken van aluminium profielen, magazijnwerk.

  • Student (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DE RAVOTTER (MONKEY BUSINESS)

    Type: Studentenjob

    afruimen en proper maken van tafels, eten aan tafel brengen, afwassen, bijspringen in de keuken als de chef hulp nodig heeft, toogdienst

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Verkoper van nieuwbouwprojecten (met geldig BIV-nummer) (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: Jobmatch Gent

    Type: Vaste Job

    Je begeleidt de potentiële klant naar een concreet aanbod voor de aankoop van zijn nieuwbouw woning of appartement. Je overtuigt de klant van het vakmanschap en de kwaliteit van onze projecten. Je organiseert, bezoeken aan werven en modelwoningen, eventuele infoavonden en opendeurdagen. Je stelt de verkoopdocumentatie samen en houdt de project- databases en website’s up to date. Je sluit verkoopovereenkomsten af. Je bespreekt je dossiers met onze opdrachtgevers/promotoren, hun project managers en technische diensten.

  • Productieverantwoordelijke (m/v) - dagwerk (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een gekende firma regio Menen zijn wij op zoek naar een hands-on productiemedewerker. De firma is actief in het bedrukken van promomateriaal, geschenken,... Na een inloopperiode waarbij je de machines en de werking leert kennen, neem je de leiding over op de werkvloer. Doel is om de rechtstreekse schakel te worden tussen productie en de zaakvoerder. Het is dus de bedoeling om: - collega's te helpen en aan te sturen - kwaliteitscontrole van de geproduceerde producten - werk verdelen - dagelijks overdracht te doen aan de zaakvoerder, rapporteren via Excel - leiding te geven - personeel en productie planning op te maken - ...

  • Zelfstandig uitbater Hubiz station Denderleeuw (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Momenteel zoeken we een zelfstandig uitbater voor een nieuwe Hubiz-supermarkt in het station van Denderleeuw. Er worden verse belegde broodjes bereid. De winkel opent in december  2018 en is momenteel een filiaal van Panos. Meer info over Hubiz, klik hier. De functie Je staat in voor het afbakken van de bakkerijproducten Je bereidt verse belegde broodjes Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • VSP zoekt nieuwe sales / account managers (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: VICKERS SALES PROFESSIONALS BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan in de Sales? Lees dan zeker verder: VSP zoekt nieuwe sales / account managers voor de BtC markt in Vlaanderen, wij werken voor een van de grootste energie leveranciers van Europa, die binnenkort allerlei nieuwe, innovatieve, producten gaat introduceren. Ben jij in staat bij onze residentiele klanten deze producten onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij bieden bij de start van je werkzaamheden een aantrekkelijke welkomstbonus, daarnaast, uiteraard een mooi vast salaris en een aantrekkelijk commissie systeem, een auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met Asdin Mouloud telefoon op 0485/007.399 en hoor wat jij aan welkomstbonus alvast kan verdienen!

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van HCT EUROPE S.A in sociale netwerken
Look for responds of HCT EUROPE S.A in social networks

Lees alle opmerkingen voor HCT EUROPE S.A. Laat een reactie achter voor HCT EUROPE S.A. HCT EUROPE S.A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HCT EUROPE S.A. Leave a respond for HCT EUROPE S.A. HCT EUROPE S.A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HCT EUROPE S.A op de google maps. Adres en contacten HCT EUROPE S.A
Location of HCT EUROPE S.A on the google maps. Address and contacts of HCT EUROPE S.A

Andere gerelateerde bedrijven als come HCT EUROPE S.A HCT EUROPE S.A: Frisée Daniel | Van Den Bossche C | JOELLE LEFORT/J. LEFORT | T.C. HIRONDELLE | DRUFO

Other related companies as HCT EUROPE S.A: Frisée Daniel | Van Den Bossche C | JOELLE LEFORT/J. LEFORT | T.C. HIRONDELLE | DRUFO

HCT EUROPE S.A is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HCT EUROPE S.A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09973083496. Het bedrijf HCT EUROPE S.A bevindt zich op het adres: 99 Oosterveldlaan, WILRIJK, ANTWERP 2610. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 884,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 848,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in HCT EUROPE S.A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HCT EUROPE S.A is Administratie van economische programma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HCT EUROPE S.A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HCT EUROPE S.A, openstaande posities, locatie van HCT EUROPE S.A op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HCT EUROPE S.A is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is HCT EUROPE S.A, company assigned to the tax number BE09973083496. The company HCT EUROPE S.A is located at the address: 99 Oosterveldlaan, WILRIJK, ANTWERP 2610. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 884,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 848,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in HCT EUROPE S.A were not found.
The main activity of HCT EUROPE S.A is Administration of Economic Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HCT EUROPE S.A is not available. You also can look at reviews of HCT EUROPE S.A, open positions, location of HCT EUROPE S.A on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HCT EUROPE S.A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HCT EUROPE S.A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HCT EUROPE S.A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HCT EUROPE S.A, employees, financial statistics.