Hardcore in Belgium

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • Hardcore in Belgium
Private companiesInsurance Carriers • Hardcore in Belgium

Contactgegevens Hardcore in Belgium: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hardcore in Belgium: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hardcore in Belgium

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leopoldstraat 12 Gent, BE 2570, België

Telefoon (phone): 45252355 (+32-45252355) 45252355 (+32-45252355)

Fax (fax): 45252356 (+32-45252356) 45252356 (+32-45252356)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hardcore in Belgium: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hardcore in Belgium"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hardcore in Belgium"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hardcore in Belgium, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hardcore in Belgium. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hardcore in Belgium, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hardcore in Belgium. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hardcore in Belgium
Products information Hardcore in Belgium

BTW identificatienummer (tax): BE07006774902
Ondernemingsnummer: 6970245361
Hoofdstad (capital): 790,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 666,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Hardcore in Belgium zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hardcore in Belgium
(Get full report from official database of BE for Hardcore in Belgium)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hardcore in Belgium
Addition kinds of activities for Hardcore in Belgium

228202. Kunstmatige en synthetische vezelgarens, draaien, kronkelen, enz. | Manmade and synthetic fiber yarns, twisting, winding, etc.
941100. Administratie van educatieve programma's | Administration of educational programs
50840100. Voedselindustrie machines | Food industry machinery
61410102. Consumentenfinanciering bedrijven | Consumer finance companies
80110302. Gezondheids onderhoudsorganisatie | Health maintenance organization

Werken bij Hardcore in Belgium: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hardcore in Belgium: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hardcore in Belgium. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hardcore in Belgium. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker 2 ploegen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een financieel sterk familiebedrijf zoeken wij een technieker. Je staat in voor het preventief, curatief onderhoud van de productiemachines. Daarnaast doe je een aantal lasopdrachten (halfautomaat, elektrode). Je werkt in 2 ploegen en houdt van de storingen aan de machines op te lossen.

  • Heftruckchauffeur regio Gent gezocht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: International Recruitment OVL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je plaatst geproduceerde pallets in de buffer, voorziet de pallets van de juiste label. Je stockeert de gebufferde pallets. Je laadt de vrachtwagens. Je vult correct en nauwkeurig de documenten in.

  • Bandenmonteur (m/v) gezocht! (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Mechelen zijn we op zoek naar een bandenmonteur voor snelle opstart! Je bent verantwoordelijk voor het snel en efficiënt wisselen van banden.

  • Medewerker beenhouwerij FT (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In onze supermarkt staat de slagerij met eigen atelier centraal. Alles wordt ter plaatse vers bereid en om ons team hierin te versterken zijn we op zoek naar een nieuwe fulltime medewerker. Elke ochtend maak je samen met de beenhouwer de toonbank terug verkoopsklaar. Alles wordt uit de toonbank gehaald en terug aangevuld. Dit van 6u30 - 7u30 ; daarna sta je in voor het bereiden van de verschillende soorten gehakten en preparés. Eenmaal de winkel open is, maken we in team de verschillende specialiteiten klaar. Diverse soorten hamburgers en panklare producten, brochetten, gyrossen, ... Jouw taak bestaat ook uit het maken van de worsten. Gewonen worsten, chipolata's , merguezen...Mits het aangeleerd worden van deze handeling uiteraard. Tussendoor sta je mee in voor het constant aanvullen van de toonbank en mocht het nodig zijn kun je ook enkele klanten helpen bedienen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zonhoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • huishoudhulp (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job, iemand die graag poets en houdt van orde en netheid. Dan zijn wij je ideale werkgever. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt zelfstandig, bent betrouwbaar en stipt. In het bezit zijn van een wagen is een pluspunt maar geen must.

  • Huishoudhulp Buggenhout/Opdorp (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Functie: Je staat in voor de schoonmaak van de woning en kan ook strijken, koken of boodschappen doen

  • Studenten gezocht voor zaterdagwerk- (m/v) - Oevel (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    Wil jij als student graag een centje bijverdienen? Grijp dan nu je kans! Voor een gezond voedingsbedrijf te Westerlo zijn we nog opzoek naar gemotiveerde productiemedewerkers/ Afwassers: Jij zal, samen met jouw collega's instaan voor het goede verloop van de werkzaamheden aan de productielijn.

  • Medewerkers Verkoop (m/v) te Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: ALDI HOLDING

    Type: Vaste Job

    Jouw taken Je speelt een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de winkel: Je verzekert een vlotte kassabediening Je zorgt ervoor dat de rekken steeds aangevuld zijn Dankzij jou is de winkel altijd tiptop in orde, zodat onze klanten aangenaam kunnen winkelen Je helpt onze klanten, met een glimlach

  • Network Infrastructure Engineer (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SOCIALISTISCHE MUTUALITEIT BRABANT

    Type: Vaste Job

    U maakt deel uit van het team dat instaat voor de implementatie, het onderhoud, de ondersteuning en het beheer van de netwerkinfrastructuur, inclusief de netwerkapparatuur, het telefoonsysteem, computers en servers, printers, en andere randapparatuur, alsook de daarop geïnstalleerde basissoftware, zowel op het hoofdkantoor als op honderden afgelegen locaties (kantoren, agentschappen, poliklinieken), van de mutualiteit en geassocieerde non-profitorganisaties. Je ontwikkelt ook applicaties gericht op de automatisering van de IT-infrastructuur. U bent een teamplayer maar bent in staat om autonoom te werken. Vanuit uw kennis en ervaring bent u in staat technische oplossingen uit te werken, voor te stellen, en te documenteren.

  • Logopedist (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, drie orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. Voor de uitbreiding en verrijking van onze praktijk zijn we op zoek naar een logopedist. Functieomschrijving: - Diagnostiek bij kinderen en jongeren met diverse problematieken: Leesproblemen, spelling, articulatie, rekenenproblemen,... - Zelfstandig begeleiden van de kinderen, jongeren en eventueel hun ouders met een brede waaier aan hulpvragen. - Contacten verzorgen met doorverwijzers. - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand.

  • BIS-stage Winkel medewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ECOSO

    Type: Leercontract

    Ecoso heeft het volgende aanbod: Je krijgt een unieke kans om een werk- en leerervaring op te doen Je krijgt bij Ecoso een opleiding op jouw maat als winkel medewerker. Je doet je BIS-stage/opleiding met een op maat gemaakt opleidingsplan Het opleidingsplan werd goedgekeurd door de VDAB Je krijgt ondersteuning van een ervaren begeleider Je taken om te leren: Je leert de kassa te bedienen Je leert de kassa te controleren en af te sluiten Je leert de dienst na verkoop; garantie, terugbetaling enzovoort Je leert hoe je de producten in de winkel moet plaatsen Je leert de voorrraad van de goederen op peil te houden Je leert wanneer je artikelen in en uit de winkel moet halen Je leert hoe je de winkel netjes en proper kunt houden Je leert omgaan met klanten en collega´s Je leert samen te werken Je leert beveiligingen aan te brengen en deze bij de afrekening terug te verwijderen Je leert klant gericht te werken Je krijgt kennis van de waarde van goederen Je leert goederen te prijzen en juist te sorteren voor de winkel

Zoek naar antwoorden van Hardcore in Belgium in sociale netwerken
Look for responds of Hardcore in Belgium in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hardcore in Belgium. Laat een reactie achter voor Hardcore in Belgium. Hardcore in Belgium bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hardcore in Belgium. Leave a respond for Hardcore in Belgium. Hardcore in Belgium on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hardcore in Belgium op de google maps. Adres en contacten Hardcore in Belgium
Location of Hardcore in Belgium on the google maps. Address and contacts of Hardcore in Belgium

Andere gerelateerde bedrijven als come Hardcore in Belgium Hardcore in Belgium: FERNAND INGHELBRECHT | HUIS ELIANO | LE BARBIER | FA. MEDIA NOORD | LIGOT

Other related companies as Hardcore in Belgium: FERNAND INGHELBRECHT | HUIS ELIANO | LE BARBIER | FA. MEDIA NOORD | LIGOT

Hardcore in Belgium is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hardcore in Belgium, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07006774902. Het bedrijf Hardcore in Belgium bevindt zich op het adres: Leopoldstraat 12 Gent, BE 2570. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 790,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 666,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Hardcore in Belgium zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hardcore in Belgium is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hardcore in Belgium is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hardcore in Belgium, openstaande posities, locatie van Hardcore in Belgium op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hardcore in Belgium is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hardcore in Belgium, company assigned to the tax number BE07006774902. The company Hardcore in Belgium is located at the address: Leopoldstraat 12 Gent, BE 2570. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 790,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 666,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Hardcore in Belgium were not found.
The main activity of Hardcore in Belgium is Insurance Carriers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Hardcore in Belgium is not available. You also can look at reviews of Hardcore in Belgium, open positions, location of Hardcore in Belgium on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hardcore in Belgium, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hardcore in Belgium, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hardcore in Belgium, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hardcore in Belgium, employees, financial statistics.