H. Keulen Beton BV

Contactgegevens H. Keulen Beton BV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data H. Keulen Beton BV: address, phone, fax, email, website, opening hours

H. Keulen Beton BV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Smisstraat 7, Lanaken, Limburg 3620, België

Telefoon (phone): 0032/12451214 (+32-0032/12451214) 0032/12451214 (+32-0032/12451214)

Fax (fax): +32 (56) 553-89-62 +32 (56) 553-89-62

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) H. Keulen Beton BV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "H. Keulen Beton BV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "H. Keulen Beton BV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van H. Keulen Beton BV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen H. Keulen Beton BV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of H. Keulen Beton BV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees H. Keulen Beton BV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti H. Keulen Beton BV
Products information H. Keulen Beton BV

BTW identificatienummer (tax): BE05710113525
Ondernemingsnummer: 6859008789
Hoofdstad (capital): 474,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 212,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in H. Keulen Beton BV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor H. Keulen Beton BV
(Get full report from official database of BE for H. Keulen Beton BV)

Aanvulling soorten activiteiten voor H. Keulen Beton BV
Addition kinds of activities for H. Keulen Beton BV

12229902. Ondergrondse mijnbouw, semibitumineuze | Underground mining, semibituminous
37320201. Kano's, gebouw en reparatie | Canoes, building and repairing
50149904. Banden, gebruikt | Tires, used
73899911. Document- en kantoorrecord vernietiging | Document and office record destruction
80110513. Opthalmologist | Opthalmologist
91999900. Overheid, nec, nec | General government, nec, nec

Werken bij H. Keulen Beton BV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in H. Keulen Beton BV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor H. Keulen Beton BV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for H. Keulen Beton BV. Looking for open vacancies in other companies

  • Uitvoerend Administratief Bediende (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een advocatenkantoor gelegen te Mechelen zijn wij op zoek naar een uitvoerend administratief medewerker (m/v) voor een tijdelijke opdracht. Je takenpakket: - Kopieerwerk - Klasseerwerk - Postbehandeling - Telefoon op piekmomenten - Klanten ontvangen op een professionele manier

  • Electricien onderhoudsafdeling (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    -Opsporen en oplossen van storingen aan productie-installaties randapparatuur en gebouwen. -Onderhoudsproblemen detecteren en signaleren en voorstellen formuleren. -Preventief onderhoud aan de productie-installaties, randapparatuur en gebouwen. -Uitvoeren van allerhande mechanische werken. -Ontwerpen, tekenen en uitvoeren van kleinere elektrische installaties. -Toepassen van de veiligheids- en kwaliteitsregels. -De reguliere prestaties gebeuren in een wisselend ploegensysteem (voormiddag – namiddag – dag), wachtdiensten zijn extra.

  • Service advisor (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een grote interesse in de autosector en beschik jij over administratief en organisatorisch talent? Lees dan zeker verder, want dan ben jij misschien de kandidaat die we zoeken! Voor de vestiging te Zaventem zoekt onze klant, een prestigieus automerk, een gemotiveerde service advisor m/f. Je zal het eerste aanspreekpunt worden voor de klanten in de showroom. Je gaat na welke herstellingen er dienen te gebeuren en stelt hiervoor de juiste vragen. Bij teruggave van de auto overloop je met hen de herstellingen die door de mechaniekers zijn gebeurd. Verder zal je nieuwe wagens aan de klanten overhandigen en hen meer uitleg geven over de werking van hun nieuwe aanwinst. Je beantwoordt telefonische oproepen en vragen via e-mail, uiteraard met oog voor een uitstekende klantenservice. Verder doe je de opmaak van facturen. Als laatste zal je samen met je collega's de showroom en de tentoongestelde wagens in perfecte staat houden.

  • Huishoudhulp regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Brasschaat – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Jabbeke/Varsenare (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week

  • Tuinarbeider (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: HORTUS

    Type: Studentenjob

    Hortus Affligem is een klein familiebedrijf die volop aan het groeien is. Werk je graag buiten, ben je in staat fysiek zwaar werk te verrichten en op zoek naar een job in tuinaanleg en onderhoud? .Jouw functie Je doet het algemeen onderhoud van tuinen van particulieren of bedrijven. Je wiedt onkruid, maait gras en doet indien ervaring nodige snoeiwerk. Je plant bomen en struikgewas.

  • Chauffeur/fietser Bpost Blankenberge (jobstudent) (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Blankenberge zoekt jobstudenten die doorheen het jaar regelmatig beschikbaar zijn op een vaste dag. Momenteel zoeken wij studenten op volgende dagen : -Op Maandag : Uitreiking met de fiets, starten om 07.00 uur -Op Dinsdag : Uitreiking met fiets en wagen, starten om 04.45u -Op Woensdag : Uitreiking met fiets , starten om 06.45u -Op Vrijdag : Uitreiking met auto, starten om 04.45u Je wordt tewerkgesteld met de wagen en fiets om kranten, brieven en pakjes te leveren in en rond Blankenberge. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht voor de vacature met de wagen. We zoeken 1 jobstudent per dag die wekelijks (of zoveel mogelijk) kan werken. Dus op dinsdag of woensdag.

  • Teambuilding - Sales Hero (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Moodmaker Events

    Type: Vaste Job

    Moodmaker groeit en daarom zoeken we een commerciële creatieveling. Moodmaker organiseert Teambuildings en Corporate Games. We doen dit graag en… het mag gezegd… ook heel goed. We streven iedere dag opnieuw naar een bijzonder hoge kwaliteit in ons werk en doen dat steeds met een Big Smile. We zoeken een gepassioneerde Teambuilding Sales Hero. Je staat in voor prospectie en commerciële opvolging van offertes. Je stelt de best passende teambuildingactiviteit aan je klanten voor en zorgt voor een perfecte projectopvolging.

  • PC Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ESAS Engineering

    Type: Vaste Job

    Esas is een bedrijf gespecialiseerd in industriële automatisering. Sinds 2003 zijn we op 2 vlakken actief in de wereld van industriële automatisatie: enerzijds doen bedrijven beroep op onze consultants (voor korte en lange opdrachten), en anderzijds werken wij zelf automatisatie-projecten autonoom uit. Functie Als PC engineer sta je in voor het maken van functionele en technische analyses, het schrijven, testen en debuggen van software, de ingebruikname en de documentatie van software alsook het opleiden van gebruikers.

  • Zelfstandige uitbater voor Press Shop Menen (Rijselstraat) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Press Shop Menen (Rijselstraat)

  • Logistiek Bediende regio Gent (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als logistiek bediende in een firma te Desteldonk ben je verantwoordelijk voor: - Het behandelen van de nodige documenten en het versturen ervan naar de bevoegde personen - Het zorgen voor de administratieve verwerking van binnenkomende en uitgaande orders via het bestelplatform. Dit doe je in nauw overleg met andere collega's. - Je houdt de procedures en werkinstructies up to date. - Je bent verantwoordelijk voor de vlotte organisatie en de opvolging van bestellingen, leveringen en koeriers. - Je vangt chauffeurs op, registreert de goederen en doet de bijhorende administratie. - Je communiceert vlot met andere departementen en rapporteert (problemen tijdig) aan de Head Technical Services) - Je staat in voor de correcte behandeling van de stock en het beheer van de opslagplaatsen.

Zoek naar antwoorden van H. Keulen Beton BV in sociale netwerken
Look for responds of H. Keulen Beton BV in social networks

Lees alle opmerkingen voor H. Keulen Beton BV. Laat een reactie achter voor H. Keulen Beton BV. H. Keulen Beton BV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for H. Keulen Beton BV. Leave a respond for H. Keulen Beton BV. H. Keulen Beton BV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie H. Keulen Beton BV op de google maps. Adres en contacten H. Keulen Beton BV
Location of H. Keulen Beton BV on the google maps. Address and contacts of H. Keulen Beton BV

Andere gerelateerde bedrijven als come H. Keulen Beton BV H. Keulen Beton BV: STEVE BOQUET | BROUWERIJ VAN GOETHEM | PHILIPPE DERIDDER | ANDRE SCOPS | BEDELEC

Other related companies as H. Keulen Beton BV: STEVE BOQUET | BROUWERIJ VAN GOETHEM | PHILIPPE DERIDDER | ANDRE SCOPS | BEDELEC

H. Keulen Beton BV is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is H. Keulen Beton BV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05710113525. Het bedrijf H. Keulen Beton BV bevindt zich op het adres: Smisstraat 7, Lanaken, Limburg 3620. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 474,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 212,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in H. Keulen Beton BV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van H. Keulen Beton BV is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van H. Keulen Beton BV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van H. Keulen Beton BV, openstaande posities, locatie van H. Keulen Beton BV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

H. Keulen Beton BV is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is H. Keulen Beton BV, company assigned to the tax number BE05710113525. The company H. Keulen Beton BV is located at the address: Smisstraat 7, Lanaken, Limburg 3620. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 474,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 212,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in H. Keulen Beton BV were not found.
The main activity of H. Keulen Beton BV is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of H. Keulen Beton BV is not available. You also can look at reviews of H. Keulen Beton BV, open positions, location of H. Keulen Beton BV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over H. Keulen Beton BV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf H. Keulen Beton BV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about H. Keulen Beton BV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company H. Keulen Beton BV, employees, financial statistics.