Guarantee Insurance nv/sa

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • Guarantee Insurance nv/sa
Private companiesMiscellaneous Retail • Guarantee Insurance nv/sa

Contactgegevens Guarantee Insurance nv/sa: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Guarantee Insurance nv/sa: address, phone, fax, email, website, opening hours

Guarantee Insurance nv/sa

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Afrikalaan 305, Ghent, OVL 9000, België

Telefoon (phone): 32 9 228 87 25 32 9 228 87 25

Fax (fax): 32 9 228 87 25 32 9 228 87 25

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Guarantee Insurance nv/sa: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Guarantee Insurance nv/sa"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Guarantee Insurance nv/sa"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Guarantee Insurance nv/sa, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Guarantee Insurance nv/sa. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Guarantee Insurance nv/sa, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Guarantee Insurance nv/sa. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Guarantee Insurance nv/sa
Products information Guarantee Insurance nv/sa

BTW identificatienummer (tax): BE02350769042
Ondernemingsnummer: 6401153564
Hoofdstad (capital): 738,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 380,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Guarantee Insurance nv/sa zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Guarantee Insurance nv/sa
(Get full report from official database of BE for Guarantee Insurance nv/sa)

Aanvulling soorten activiteiten voor Guarantee Insurance nv/sa
Addition kinds of activities for Guarantee Insurance nv/sa

3446. Architectonisch metaalwerk | Architectural metalwork
762202. Radio reparatie en installatie | Radio repair and installation
28699913. Ddt, technisch | Ddt, technical
28990400. Flares, vuurwerk en dergelijke preparaten | Flares, fireworks, and similar preparations
34290106. Hangers, muurhardware | Hangers, wall hardware
35690402. Gasproducenten (machines) | Gas producers (machinery)
50879901. Carnaval en pretpark apparatuur | Carnival and amusement park equipment
50990601. Muziekinstrumenten onderdelen en accessoires | Musical instruments parts and accessories

Werken bij Guarantee Insurance nv/sa: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Guarantee Insurance nv/sa: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Guarantee Insurance nv/sa. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Guarantee Insurance nv/sa. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch coördinator opleidingen (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je brengt alle technische opleidingsbehoeften binnen de bouwgroep in kaart en organiseert hiervoor de noodzakelijke opleidingen in samenspraak met de verschillende bedrijven. Je staat in voor de opvolging en de evaluatie van de door jou georganiseerde opleidingen. Je fungeert als aanspreekpunt t.b.v. het normbeheer en de Technische Bibliotheek. Je werkt nauw samen met de Administratief Coördinator en je rapporteert rechtstreeks aan de verantwoordelijke. Takenpakket: - Je detecteert de technische opleidingsbehoeften voor zowel arbeiders als bedienden en organiseert hiervoor de gepaste opleidingen. - Je spreekt de opleidingsbehoeften, -inhoud en –planning door met de bedrijven. - Je stelt de inhoud van de technische opleidingen samen en werkt ze uit, al dan niet in samenwerking met externen. - Daar waar mogelijk/haalbaar, geef je zelf opleidingen. - Je communiceert met sectorinstellingen t.b.v. de financiële tussenkomsten voor opleidingen. - Je verricht de administratieve en financiële opvolging van de technische opleidingen. - Je evalueert de georganiseerde opleidingen en stuurt daar waar noodzakelijk bij. - Je evalueert de doeltreffendheid van de georganiseerde opleidingen in samenwerking met de bedrijven. - Je bereidt het periodiek intern werkoverleg voor. Je hebt een actieve inbreng in de continue optimalisatie van de interne werking, waarbij je focus ligt op kwaliteitsverbetering en toepassen van nieuwe opleidingsinhoud/uitvoeringsmethodes. - Je fungeert als aanspreekpunt ten behoeve van de technische wetgeving en het normbeheer. - Je ondersteunt de teamverantwoordelijke in zijn samenwerking met de onderwijsinstellingen. (begeleiding werf- en bedrijfsbezoeken, schoolopdrachten, geven van infosessies)

  • Operator machines (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Inpakken van aangevoerde zakjes in dozen Controle van verpakkingsmateriaal, op de lijn te drukken data en in te pakken product (juiste soort folie, correct ontwerp van data voor bedrukking, juist product, …) Bij afwezigheid machine-operator: Ombouwen, instellen, opstarten, opvolgen en productief houden van de verpakkingsmachines Staalname voor labo, opvolgen metaaldetectie en checkweighing Controle op netheid installatie bij opstart en productie Aansturen van personeel

  • Klantendienst medewerker m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Lokeren is op zoek naar een klantendienst medewerker die de tanden wilt zetten in dit takenpakket: - Je staat in nauw contact met onze klanten, je zorgt ervoor dat jij de aanvraag voor hun bouw- of verbouwklus verrijkt; - En je zorgt er tevens voor dat je deze zodanig verbetert dat de vakman een duidelijk zicht heeft over wat er van hem verwacht wordt; - De vakman moet na jouw belletje exact weten wat de klant wenst, wanneer het gedaan moet worden en waar het is. Deze vragen dien je dus te stellen aan de particuliere klant; - Je zorgt ervoor dat je alle gegevens correct in de database zet, zodat collega's deze dossiers kunnen overnemen of verder afwerken; - Je functioneert in een team van enthousiaste collega’s waarmee je samen verantwoordelijk bent voor de hele operatie. Er heerst een no-nonsense mentaliteit waarbij iedereen even belangrijk is.

  • Heftruckchauffeur productie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator sta je in voor het afvullen en laden van kwaliteitsproducten volgens gangbare kwaliteits-, veiligheids- en milieunormen. Jouw taken zien er uit als volgt: - Afvullen van verschillende soorten producten volgens de beschreven instructies. Toezien op veilige en precieze werking van de installatie. - Nauwkeurig invullen van vul- en laadopdrachten. - Laden en lossen van verpakkingsmaterialen, afgewerkte producten en verpakte grondstoffen. - Rijden met de heftruck voor het stapelen van de afgevulde goederen en het laden en lossen van vrachtwagens.

  • Industrieel Elektricien (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Lokeren zijn we op zoek naar een Industrieel Elektricien. Als Industrieel Elektricien werk je voornamelijk op verplaatsing en dit bij klanten die werkzaam zijn in chemie petrochemie textiel voeding ... De werkzaamheden als Industrieel Elektricien zijn: Je bent verantwoordelijk voor de installatie van industriële elektriciteit en het onderhoud en de herstelling van de installaties Je plaatst opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen Je installeert en sluit verlichtingsinstallaties aan Je sluit de kabels van industriële elektrische uitrusting aan op machines verlichtingspunten of stopcontacten Je stelt de elektrische installatie in werking en voert controles uit Je rijdt samen met één of meerdere collega?s naar de werven Je sluit voedings- en stuurkabels aan Je rust industriële elektriciteitskasten uit

  • Huishoudhulpen regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: TRIXXO HOME SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Diets-Heur - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent kassamedewerker/ster (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Als kassamedewerker draag je zorg voor alle voorkomende kassawerkzaamheden en de bijhorende dienstverlening aan de bezoekers van onze winkel. De klanten staan voor jou in de rij, maar door je vlotte en nauwkeurige manier van werken duurt dat maar heel even. Je werkt met een computerkassa, scant producten, handelt de betaling af en doet dat altijd met een glimlach. Waar mogelijk help je de klanten met hun producten, beantwoordt hun vragen en je verwijst ze naar de juiste verkoopmedewerker zodat ze graag bij tuincentrum Pelckmans terugkomen. In de rustige periodes zijn het onderhouden en het bijvullen van de winkelrekken ook één van je taken, je zorgt daarbij voor een nette en correcte presentatie van de artikelen.

  • JOBSTUDENTEN VERPLEEGKUNDE (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: BEUKENHOF

    Type: Studentenjob

    WZC Beukenhof (Heide Kalmthout) maakt deel uit van de groep Vulpia. Om onze verdere kwalitatieve dienstverlening te bestendigen, zijn wij op zoek naar studenten Verpleegkunde (in het bezit van het zorgkundig visum) voor weekend- en/of -avond- en/of nachtwerk. Jouw voornaamste taken: Coördinatie, organisatie en uitvoeren van de fysieke, psychische en sociale begeleiding van de bewoner, waarbij de eigenheid van de bewoner en zijn zelfredzaamheid centraal staan. Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. Begeleiding bij de maaltijden. Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. Eventueel, onder toezicht van verpleegkundige, toedienen van medicatie. Aandachtig luisteren naar alle (ook de "stille") bewoners om hun gewoonten, wensen en vragen te kennen. Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners.

  • Bijlesgever wiskunde (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • CONSULENT in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Hou je van gelaatsverzorging? Je gaat klanten de juiste producten aanbevelen voor hun huid en hen leren hoe ze ze dienen te gebruiken. Hou je van make-up? Je gaat klanten advies geven welke make-up bij hen past en hoe ze deze gemakkelijk kunnen aanbrengen. Hou je van parfum? Je gaat klanten laten testen en begeleiden om de juiste keuze te maken. Dit alles kan via persoonlijk 1-op-1-advies of in de vorm van workshops in kleine groepjes. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten.

  • Diëtist (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: M&B SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Diëtistenpraktijk Voeding op maat is opzoek naar een gemotiveerde diëtiste, te beginnen met 4u per week in Hemiksem en Aartselaar. Het gaat om het uitwerken van workshops rond diabetes, vermagering en beweging samen met de aanwezige diëtiste. Daarnaast ook het geven van individuele consultaties.

Zoek naar antwoorden van Guarantee Insurance nv/sa in sociale netwerken
Look for responds of Guarantee Insurance nv/sa in social networks

Lees alle opmerkingen voor Guarantee Insurance nv/sa. Laat een reactie achter voor Guarantee Insurance nv/sa. Guarantee Insurance nv/sa bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Guarantee Insurance nv/sa. Leave a respond for Guarantee Insurance nv/sa. Guarantee Insurance nv/sa on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Guarantee Insurance nv/sa op de google maps. Adres en contacten Guarantee Insurance nv/sa
Location of Guarantee Insurance nv/sa on the google maps. Address and contacts of Guarantee Insurance nv/sa

Andere gerelateerde bedrijven als come Guarantee Insurance nv/sa Guarantee Insurance nv/sa: MAISON CHANTELL | COMPAGNONNAGE INFORMATIQ. | DW PROJECTS | Iris Optical Center | LONNEVILLE EDDY ZAKENKANTOOR

Other related companies as Guarantee Insurance nv/sa: MAISON CHANTELL | COMPAGNONNAGE INFORMATIQ. | DW PROJECTS | Iris Optical Center | LONNEVILLE EDDY ZAKENKANTOOR

Guarantee Insurance nv/sa is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Guarantee Insurance nv/sa, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02350769042. Het bedrijf Guarantee Insurance nv/sa bevindt zich op het adres: Afrikalaan 305, Ghent, OVL 9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 738,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 380,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Guarantee Insurance nv/sa zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Guarantee Insurance nv/sa is Diversen Detailhandel, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Guarantee Insurance nv/sa is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Guarantee Insurance nv/sa, openstaande posities, locatie van Guarantee Insurance nv/sa op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Guarantee Insurance nv/sa is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Guarantee Insurance nv/sa, company assigned to the tax number BE02350769042. The company Guarantee Insurance nv/sa is located at the address: Afrikalaan 305, Ghent, OVL 9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 738,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 380,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Guarantee Insurance nv/sa were not found.
The main activity of Guarantee Insurance nv/sa is Miscellaneous Retail, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Guarantee Insurance nv/sa is not available. You also can look at reviews of Guarantee Insurance nv/sa, open positions, location of Guarantee Insurance nv/sa on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Guarantee Insurance nv/sa, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Guarantee Insurance nv/sa, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Guarantee Insurance nv/sa, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Guarantee Insurance nv/sa, employees, financial statistics.