Guarantee Insurance nv/sa

Particuliere bedrijvenWatervervoer • Guarantee Insurance nv/sa
Private companiesWater Transportation • Guarantee Insurance nv/sa

Contactgegevens Guarantee Insurance nv/sa: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Guarantee Insurance nv/sa: address, phone, fax, email, website, opening hours

Guarantee Insurance nv/sa

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Afrikalaan 305, Ghent, OVL 9000, België

Telefoon (phone): 32 9 228 87 25 32 9 228 87 25

Fax (fax): 32 9 228 87 25 32 9 228 87 25

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Guarantee Insurance nv/sa: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Guarantee Insurance nv/sa"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Guarantee Insurance nv/sa"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Guarantee Insurance nv/sa, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Guarantee Insurance nv/sa. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Guarantee Insurance nv/sa, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Guarantee Insurance nv/sa. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Guarantee Insurance nv/sa
Products information Guarantee Insurance nv/sa

BTW identificatienummer (tax): BE01572937011
Ondernemingsnummer: 5465118408
Hoofdstad (capital): 493,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 104,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Guarantee Insurance nv/sa zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Guarantee Insurance nv/sa
(Get full report from official database of BE for Guarantee Insurance nv/sa)

Aanvulling soorten activiteiten voor Guarantee Insurance nv/sa
Addition kinds of activities for Guarantee Insurance nv/sa

729908. Steekdiensten | Stitching services
34239907. Cutters, glas | Cutters, glass
38230404. Controllers, voor procesvariabelen, alle typen | Controllers, for process variables, all types
38299920. Thermomagnetische zuurstofanalysator | Thermomagnetic oxygen analyzer
42210102. Graan lift, alleen opslag | Grain elevator, storage only
82110207. Privé junior middelbare school | Private junior high school

Werken bij Guarantee Insurance nv/sa: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Guarantee Insurance nv/sa: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Guarantee Insurance nv/sa. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Guarantee Insurance nv/sa. Looking for open vacancies in other companies

  • GATEBEDIENDE (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als gatebediende voer je alle administratieve taken uit met betrekking tot het laden en lossen van wagens op en af vrachtwagens en onthaal je de chauffeurs (loketbediende). Import (gate-in) -Ontvangen en controleren van documenten en inbrengen in het systeem. -Plaats geven aan de chauffeurs op de parking en hen aanmelden voor schadecontrole en scanning. Export (gate-out) -Vervolledigen, controleren en klasseren van documenten (CMRs, douanedocumenten, …). -Administratie in en uit het systeem (loten aanmaken, doorduwen en administratief afhandelen). -Informatie geven aan de chauffeurs omtrent plaats van op te halen loten. Verwerking nachtleveringen (gate-in & gate-out) -Administratieve verwerking van de nachtleveringen in het systeem. -Opvolging van de nachtleveringen door tijdig schadecontrole aan te vragen. Voorbereiding ploegsamenstelling -Verzamelen en doorgeven van alle informatie voor het bestellen van de ploegen.

  • Administratief Bediende || Technische Affiniteit || SNELLE OPSTART VERZEKERD! (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Administratieve ondersteuning Het beheren van de mailbox, agenda, planaanvragen, transport en materiaalbeheer Planning opmaken van kleine aannemerswerken Input van de gevens in de tool van onze klant Stockbeheer van de gebruikte materialen Signalisatievergunningen aanvragen Meetstalen en bestelbonnen opmaken Aanvragen en beheer van Klip/Klim

  • ORDERPICKER/MAGAZIJNIER (M/V) 7317316 / 19 C (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Manpower Industry is expert in het rekruteren van arbeidersprofielen. We gaan telkens om zoek naar de perfecte match tussen bedrijf en sollicitant. Manpower Brugge is momenteel op zoek naar een ORDERPICKER/MAGAZIJNIER (M/V) regio Oostkamp Je staat in voor het picken van de goederen volgens instructies. Je kan vlot overweg met een elektrische transpallet met plateau Je stelt de paketten samen met behulp van de handscanner. Je brengt de goederen naar de verzendzone.

  • Verpleegkundige projectstaffing Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in de thuiszorg regio Brugge voor een project van 6 maanden. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan de thuiszorg (o.m. wondzorg, inspuitingen, medicatie, hygiënische zorg etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten op jouw tour. Je start met een tweeweekse opleiding waarbij je tijdens je zelfstandige tour kan beroepen op een gespecialiseerd team. Je werkt in gesplitste diensten (7-11u en 14u30-18u30). Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Servicetechnieker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de Automotive Sector regio Gent te Deinze zijn wij op zoek naar een Servicetechnieker (m/v) Je zal instaan voor assemblage werk in de productieafdeling Je bent verantwoordelijk voor de installatie, reparatie en het afregelen van de apparatuur ter plaatse bij klanten Je zal ook training en uitleg geven aan klanten Dit is een heel gevarieerde job: productie- en installatiewerk, communicatie met klanten en uitvoeren van installaties en herstellingen.

  • CUSTOMER SERVICE EXPORT (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Hays Response Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf in de voedingsindustrie in Aalst is Hays Response Gent op zoek naar een customer service medewerker. * Customer service - Export * Nederlands - Engels - Frans * Aalst Als customer service medewerker ben je het aanspreekpunt voor de klanten m.b.t. de orders. Je staat in voor de correcte verwerking van de bestellingen waarbij je rekening houdt met productie en levertermijn. Hiernaast behandel je ook de vragen van klanten inzake de status van hun bestelling, beschikbaarheid van de producten, prijzen, kwaliteit,... Je stemt af met jouw collega's op de verschillende afdelingen en koppelt de informatie terug naar de klanten. Je werkt vooral op de exportmarkt, waarbij je contact hebt met klanten buiten Europa. Je beheert jouw eigen klantenportfolio.

  • Bekister (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Brugge gaan we op zoek naar een extra bekister. Je hebt ervaring met systeembekisting en planlezen. Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

  • Student frituur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: t-interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal.

  • Student winkelbediende Dessel juli- Augustus (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Dessel weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Student op vrijdag voor boetiek in Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een student die iedere vrijdag kan werken in een damesboetiek te Hasselt. Je helpt de klanten in hun zoektocht naar hun gepaste outfit.

  • VLOERDER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: CARTILLES

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar iemand die gemotiveerd is om ons team te versterken. Je bent bereid het vak aan te leren volgens de regels van de kunst: plaatsen vloer op traditionele manier verlijmen plaatsen muurbetegeling

  • Broodbakker (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: 'T GUEDENSHUYS

    Type: Vaste Job

    Je staat dagelijks in om het maken van brood, koffiekoeken, klein gebak, ...

Zoek naar antwoorden van Guarantee Insurance nv/sa in sociale netwerken
Look for responds of Guarantee Insurance nv/sa in social networks

Lees alle opmerkingen voor Guarantee Insurance nv/sa. Laat een reactie achter voor Guarantee Insurance nv/sa. Guarantee Insurance nv/sa bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Guarantee Insurance nv/sa. Leave a respond for Guarantee Insurance nv/sa. Guarantee Insurance nv/sa on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Guarantee Insurance nv/sa op de google maps. Adres en contacten Guarantee Insurance nv/sa
Location of Guarantee Insurance nv/sa on the google maps. Address and contacts of Guarantee Insurance nv/sa

Andere gerelateerde bedrijven als come Guarantee Insurance nv/sa Guarantee Insurance nv/sa: Verjans Electro | Charlie's Ruggeveld | Demolder E.E.L | JOHAN DESMET | P & R Guitar Gallery CV

Other related companies as Guarantee Insurance nv/sa: Verjans Electro | Charlie's Ruggeveld | Demolder E.E.L | JOHAN DESMET | P & R Guitar Gallery CV

Guarantee Insurance nv/sa is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Guarantee Insurance nv/sa, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01572937011. Het bedrijf Guarantee Insurance nv/sa bevindt zich op het adres: Afrikalaan 305, Ghent, OVL 9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 493,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 104,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Guarantee Insurance nv/sa zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Guarantee Insurance nv/sa is Watervervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Guarantee Insurance nv/sa is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Guarantee Insurance nv/sa, openstaande posities, locatie van Guarantee Insurance nv/sa op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Guarantee Insurance nv/sa is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Guarantee Insurance nv/sa, company assigned to the tax number BE01572937011. The company Guarantee Insurance nv/sa is located at the address: Afrikalaan 305, Ghent, OVL 9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 493,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 104,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Guarantee Insurance nv/sa were not found.
The main activity of Guarantee Insurance nv/sa is Water Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Guarantee Insurance nv/sa is not available. You also can look at reviews of Guarantee Insurance nv/sa, open positions, location of Guarantee Insurance nv/sa on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Guarantee Insurance nv/sa, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Guarantee Insurance nv/sa, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Guarantee Insurance nv/sa, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Guarantee Insurance nv/sa, employees, financial statistics.